HD_RO5.7Fortress: Sniper’s Eye

Fortress: Sniper’s Eye

La câteva săptămâni după atacul mortal asupra Fortress Camp, Robert face o salvare îndrăzneață pentru a o salva pe Sasha, văduva vechiului său nemesis Balzary. Dar înapoi în buncărul de comandă al lagărului, se pare că Sasha ar putea avea planuri amăgitoare. Pe măsură ce izbucnește un nou atac, Robert se confruntă cu o față cunoscută pe care credea că nu o va mai vedea niciodată...

R
5.7
2022Action0 minVezi Filmul
HD_RO5.9Ted Bundy: American Boogeyman

Ted Bundy: American Boogeyman

Amplasat într-o America plină de decadență și decadentă a anilor 1970, American Boogeyman îl urmărește pe ucigașul evaziv și fermecător și vânătoarea de oameni care l-a adus în fața justiției, implicând detectivul și începătorul FBI care au inventat sintagma „ucigaș în serie”.

NR
5.9
2021Crime110 minVezi Filmul
HD_RO5.7Fortress

Fortress

Povestea se învârte în jurul unei stațiuni extrem de secrete pentru ofițerii de informații americani pensionați. Un grup de criminali conduși de Balzary intră în complex, dornici să se răzbune pe Robert, forțându-l pe ofițerul pensionar și pe fiul său să salveze situația.

R
5.7
2021Action100 minVezi Filmul
HD_RO6.4Survive the Game

Survive the Game

Când polițistul David este rănit într-un bust de droguri greșit, partenerul său Cal îi urmărește pe cei doi criminali care l-au împușcat. Toți aterizează la o fermă îndepărtată deținută de medicul veterinar cu probleme Eric și, pe măsură ce Cal și Eric își complotă apărarea, sosesc mai mult din bandă - împreună cu un David rănit. În număr mai mare, cei trei eroi trebuie să folosească stealth, inteligente și trageri bune pentru a înlătura gloata care se ocupă cu traficul de droguri.

R
6.4
2021Action97 minVezi Filmul