­čĹëAici pute╚Ťi viziona filme online de ├«nalt─â calitate gratuit, f─âr─â a deranja publicitatea...

0Detective Knight: Redemption

Detective Knight: Redemption

In custody in New York, Detective James Knight finds himself in the middle of a jailbreak led by The Christmas Bomber, a brutal fanatic whose Santa Claus disciples are terrorizing the city. With the promised return of his badge in exchange for taking out the terrorists, the steely-eyed Knight doles out mercy for the just...and merciless justice for all the rest.

R
0
2022Action93 minVezi Filmul
HD_RO5.5Detective Knight: Rogue

Detective Knight: Rogue

├Än timp ce Los Angelesul se preg─âte╚Öte de Halloween, t├ólhari ├«narma╚Ťi purt├ónd masc─â l-au r─ânit grav pe partenerul detectivului James Knight ├«ntr-un schimb de focuri ├«n urma unui furt. Cu Knight ├«n c─âutarea fierbinte, bandi╚Ťii fug de L.A. spre New York, unde trecutul ├«ntunecat al detectivului se ciocne╚Öte de cazul s─âu prezent ╚Öi amenin╚Ť─â c─â ├«i va sf├ó╚Öie lumea... cu excep╚Ťia cazului ├«n care m├óntuirea ├«l poate revendica pe Knight mai ├«nt├ói.

R
5.5
2022Action105 minVezi Filmul
HD_Rip_EN5,7Wire Room

Wire Room

Noul recrut Justin Rosa trebuie s─â-l monitorizeze pe Eddie Flynn, membru al unui cartel de trafic de arme, ╚Öi s─â-l ╚Ťin─â ├«n via╚Ť─â cu orice pre╚Ť. Atunci c├ónd o echip─â SWAT descinde la casa lui Flynn, Rosa ├«ncalc─â protocolul ╚Öi ├«l contacteaz─â direct pe gangster pentru a-i salva via╚Ťa. ├Än timp ce oameni ├«narma╚Ťi p─âtrund ├«n Wire Room ╚Öi izbucne╚Öte haosul, Mueller ╚Öi Rosa iau o ultim─â pozi╚Ťie disperat─â ├«mpotriva agen╚Ťilor ╚Öi oficialilor corup╚Ťi care ├«ncearc─â s─â distrug─â dovezile ╚Öi s─â-i ucid─â pe ...

R
5,7
2022Action97 minVezi Filmul
HD_RO5.7Wrong Place

Wrong Place

Un preparator de metamfetamin─â ├«l v├óneaz─â pe fostul ╚Öef de poli╚Ťie al unui or─â╚Öel pentru a-l reduce la t─âcere ├«nainte ca acesta s─â depun─â m─ârturie ├«mpotriva familiei sale, dar, ├«n cele din urm─â, se treze╚Öte c─â are de-a face cu mai mult dec├ót se a╚Ötepta.

NR
5.7
2022Action96 minVezi Filmul
HD_RO7.6White Elephant

White Elephant

Un fost poli╚Ťist marin trebuie s─â-╚Öi lupte con╚Ötiin╚Ťa ╚Öi codul de onoare atunci c├ónd este for╚Ťat s─â fac─â lucruri pentru mul╚Ťime.

NR
7.6
2022Action90minVezi Filmul
HD_RO5.7Corrective Measures

Corrective Measures

Amplasat ├«n San Tiburon, cel mai periculos penitenciar de maxim─â securitate din lume ╚Öi g─âzduie╚Öte cei mai perfid─â criminali superputeri din lume, unde tensiunile dintre de╚Ťinu╚Ťi ╚Öi personal cresc, duc├ónd la anarhie care cuprinde ├«nchisoarea ╚Öi ordinea este r─âsturnat─â.

NR
5.7
2022Action1.40 minVezi Filmul
HD_RO5.7Fortress: Sniper’s Eye

Fortress: Sniper’s Eye

La c├óteva s─âpt─âm├óni dup─â atacul mortal asupra Fortress Camp, Robert face o salvare ├«ndr─âznea╚Ť─â pentru a o salva pe Sasha, v─âduva vechiului s─âu nemesis Balzary. Dar ├«napoi ├«n bunc─ârul de comand─â al lag─ârului, se pare c─â Sasha ar putea avea planuri am─âgitoare. Pe m─âsur─â ce izbucne╚Öte un nou atac, Robert se confrunt─â cu o fa╚Ť─â cunoscut─â pe care credea c─â nu o va mai vedea niciodat─â...

R
5.7
2022Action0 minVezi Filmul
HD_RO4.7A Day to Die

A Day to Die

Un ofi╚Ťer de eliberare condi╚Ťionat─â este ├«ndatorat unui lider de band─â local─â ╚Öi este for╚Ťat s─â efectueze o serie de furturi periculoase de droguri ├«n decurs de dou─âsprezece ore pentru a pl─âti cele 2 milioane de dolari pe care ├«i datoreaz─â, pentru a-╚Öi salva so╚Ťia ├«ns─ârcinat─â r─âpit─â ╚Öi a achita o sum─â cu corup╚Ťii ora╚Öului. ╚Öeful poli╚Ťiei, care lucreaz─â cu liderul bandei ╚Öi l-a p─âc─âlit cu ani ├«n urm─â.

R
4.7
2022Action101 minVezi Filmul
HD_RO5.7Gasoline Alley

Gasoline Alley

Un b─ârbat implicat ├«n tripla omucidere a trei starlete de la Hollywood ├«╚Öi ├«ncepe propria anchet─â. Av├ónd nevoie de ajutor, ├«i ├«nrola pe cei doi detectivi pe coada lui pentru a demasca o conspira╚Ťie mai exploziv─â dec├ót ╚Öi-a imaginat oricare dintre ei.

R
5.7
2022Action97 minVezi Filmul
HD_RO4.2Cosmic Sin

Cosmic Sin

├Än anul 2524, la patru secole dup─â ce oamenii au ├«nceput s─â colonizeze planetele exterioare, generalul ├«n retragere James Ford este chemat din nou ├«n serviciu atunci c├ónd o flot─â extraterestr─â ostil─â atac─â solda╚Ťi pe o planet─â ├«ndep─ârtat─â. Amenin╚Ťarea ├«mpotriva omenirii devine ├«n cur├ónd un r─âzboi interstelar, deoarece Ford ╚Öi o echip─â de solda╚Ťi de elit─â ├«ncearc─â s─â opreasc─â atacul iminent ├«nainte de a fi prea t├órziu.

R
4.2
2021Action88 minVezi Filmul
HD_RO5.7American Siege

American Siege

Un fost ofi╚Ťer de poli╚Ťie din New York, devenit ╚Öerif al unui mic ora╚Ö rural din Georgia, trebuie s─â se lupte cu o band─â de ho╚Ťi care au luat ostatic un medic bogat.

R
5.7
2022Action90 minVezi Filmul
HD_RO6.3Out of Death

Out of Death

├Än timp ce Shannon - o femeie care vrea s─â arunce cenu╚Öa tat─âlui ei ├«n p─âdure - este martor─â la un poli╚Ťist corupt care face trafic cu droguri cu un drogat, ea trebuie s─â ├«ncerce s─â fug─â dup─â ce este pus─â sub furie de doi poli╚Ťi╚Öti discredita╚Ťi dup─â ce o v─âd f─âc├ónd fotografii secrete cu manevra lor criminal─â. Apoi fac un joc cu pisica ╚Öi ╚Öoarecele ├«n jurul p─âdurii, ├«n timp ce Shannon face echip─â cu un ╚Öerif pensionar pe drum pentru mai multe ├«nt─âriri. Este doar o diversiune a supravie╚Ťuirii ...

R
6.3
2021Adventure95 minVezi Filmul
HD_RO5.7Fortress

Fortress

Povestea se ├«nv├órte ├«n jurul unei sta╚Ťiuni extrem de secrete pentru ofi╚Ťerii de informa╚Ťii americani pensiona╚Ťi. Un grup de criminali condu╚Öi de Balzary intr─â ├«n complex, dornici s─â se r─âzbune pe Robert, for╚Ť├óndu-l pe ofi╚Ťerul pensionar ╚Öi pe fiul s─âu s─â salveze situa╚Ťia.

R
5.7
2021Action100 minVezi Filmul
HD_RO4.5Deadlock

Deadlock

Mack este un fost soldat care, dup─â r─âzboi, s-a mutat ├«ntr-un ora╚Ö cu o central─â nuclear─â, unde lucreaz─â aproape toat─â lumea. Via╚Ťa este pa╚Önic─â pentru el acolo, p├ón─â c├ónd o band─â de mercenari condus─â de Ron ia cu asalt reactorul ╚Öi ia ostatici pe to╚Ťi, inclusiv un grup de copii ├«ntr-o excursie ╚Öcolar─â. Acum Mack se afl─â ├«ntr-o curs─â contra cronometru ╚Öi trebuie s─â-╚Öi foloseasc─â preg─âtirea militar─â pentru a-l ├«nvinge pe Ron ├«nainte de a pune reactorul ├«n colaps. Pe parcurs, descoper─â ...

R
4.5
2021Action96 minVezi Filmul
HD_RO0Apex

Apex

Fostul poli╚Ťist James Malone isp─â╚Öe╚Öte o ├«nchisoare pe via╚Ť─â pentru o crim─â pe care nu a comis-o. I se ofer─â o ╚Öans─â la libertate dac─â poate supravie╚Ťui jocului mortal Apex, ├«n care ╚Öase v├ón─âtori pl─âtesc pentru pl─âcerea de a v├óna un alt om pe o insul─â ├«ndep─ârtat─â. El accept─â ╚Öi, odat─â ce sose╚Öte, iadul se dezl─ân╚Ťuie.

0
2021Action94 minVezi Filmul
HD_RO6.4Survive the Game

Survive the Game

C├ónd poli╚Ťistul David este r─ânit ├«ntr-un bust de droguri gre╚Öit, partenerul s─âu Cal ├«i urm─âre╚Öte pe cei doi criminali care l-au ├«mpu╚Öcat. To╚Ťi aterizeaz─â la o ferm─â ├«ndep─ârtat─â de╚Ťinut─â de medicul veterinar cu probleme Eric ╚Öi, pe m─âsur─â ce Cal ╚Öi Eric ├«╚Öi complot─â ap─ârarea, sosesc mai mult din band─â - ├«mpreun─â cu un David r─ânit. ├Än num─âr mai mare, cei trei eroi trebuie s─â foloseasc─â stealth, inteligente ╚Öi trageri bune pentru a ├«nl─âtura gloata care se ocup─â cu traficul de droguri.

R
6.4
2021Action97 minVezi Filmul