HD_RO5.7Wrong Place

Wrong Place

Un preparator de metamfetamină îl vânează pe fostul șef de poliție al unui orășel pentru a-l reduce la tăcere înainte ca acesta să depună mărturie împotriva familiei sale, dar, în cele din urmă, se trezește că are de-a face cu mai mult decât se aștepta.

NR
5.7
2022Action96 minVezi Filmul
HD_RO7.6White Elephant

White Elephant

Un fost polițist marin trebuie să-și lupte conștiința și codul de onoare atunci când este forțat să facă lucruri pentru mulțime.

NR
7.6
2022Action90minVezi Filmul
HD_RO5.7Corrective Measures

Corrective Measures

Amplasat în San Tiburon, cel mai periculos penitenciar de maximă securitate din lume și găzduiește cei mai perfidă criminali superputeri din lume, unde tensiunile dintre deținuți și personal cresc, ducând la anarhie care cuprinde închisoarea și ordinea este răsturnată.

NR
5.7
2022Action1.40 minVezi Filmul
HD_RO5.7Fortress: Sniper’s Eye

Fortress: Sniper’s Eye

La câteva săptămâni după atacul mortal asupra Fortress Camp, Robert face o salvare îndrăzneață pentru a o salva pe Sasha, văduva vechiului său nemesis Balzary. Dar înapoi în buncărul de comandă al lagărului, se pare că Sasha ar putea avea planuri amăgitoare. Pe măsură ce izbucnește un nou atac, Robert se confruntă cu o față cunoscută pe care credea că nu o va mai vedea niciodată...

R
5.7
2022Action0 minVezi Filmul
HD_RO4.7A Day to Die

A Day to Die

Un ofițer de eliberare condiționată este îndatorat unui lider de bandă locală și este forțat să efectueze o serie de furturi periculoase de droguri în decurs de douăsprezece ore pentru a plăti cele 2 milioane de dolari pe care îi datorează, pentru a-și salva soția însărcinată răpită și a achita o sumă cu corupții orașului. șeful poliției, care lucrează cu liderul bandei și l-a păcălit cu ani în urmă.

R
4.7
2022Action101 minVezi Filmul
HD_RO5.7Gasoline Alley

Gasoline Alley

Un bărbat implicat în tripla omucidere a trei starlete de la Hollywood își începe propria anchetă. Având nevoie de ajutor, îi înrola pe cei doi detectivi pe coada lui pentru a demasca o conspirație mai explozivă decât și-a imaginat oricare dintre ei.

R
5.7
2022Action97 minVezi Filmul
HD_RO4.2Cosmic Sin

Cosmic Sin

În anul 2524, la patru secole după ce oamenii au început să colonizeze planetele exterioare, generalul în retragere James Ford este chemat din nou în serviciu atunci când o flotă extraterestră ostilă atacă soldați pe o planetă îndepărtată. Amenințarea împotriva omenirii devine în curând un război interstelar, deoarece Ford și o echipă de soldați de elită încearcă să oprească atacul iminent înainte de a fi prea târziu.

R
4.2
2021Action88 minVezi Filmul
HD_RO5.7American Siege

American Siege

Un fost ofițer de poliție din New York, devenit șerif al unui mic oraș rural din Georgia, trebuie să se lupte cu o bandă de hoți care au luat ostatic un medic bogat.

R
5.7
2022Action90 minVezi Filmul
HD_RO6.3Out of Death

Out of Death

În timp ce Shannon - o femeie care vrea să arunce cenușa tatălui ei în pădure - este martoră la un polițist corupt care face trafic cu droguri cu un drogat, ea trebuie să încerce să fugă după ce este pusă sub furie de doi polițiști discreditați după ce o văd făcând fotografii secrete cu manevra lor criminală. Apoi fac un joc cu pisica și șoarecele în jurul pădurii, în timp ce Shannon face echipă cu un șerif pensionar pe drum pentru mai multe întăriri. Este doar o diversiune a supraviețuirii ...

R
6.3
2021Adventure95 minVezi Filmul
HD_RO5.7Fortress

Fortress

Povestea se învârte în jurul unei stațiuni extrem de secrete pentru ofițerii de informații americani pensionați. Un grup de criminali conduși de Balzary intră în complex, dornici să se răzbune pe Robert, forțându-l pe ofițerul pensionar și pe fiul său să salveze situația.

R
5.7
2021Action100 minVezi Filmul
HD_RO4.5Deadlock

Deadlock

Mack este un fost soldat care, după război, s-a mutat într-un oraș cu o centrală nucleară, unde lucrează aproape toată lumea. Viața este pașnică pentru el acolo, până când o bandă de mercenari condusă de Ron ia cu asalt reactorul și ia ostatici pe toți, inclusiv un grup de copii într-o excursie școlară. Acum Mack se află într-o cursă contra cronometru și trebuie să-și folosească pregătirea militară pentru a-l învinge pe Ron înainte de a pune reactorul în colaps. Pe parcurs, descoperă ...

R
4.5
2021Action96 minVezi Filmul
HD_RO0Apex

Apex

Fostul polițist James Malone ispășește o închisoare pe viață pentru o crimă pe care nu a comis-o. I se oferă o șansă la libertate dacă poate supraviețui jocului mortal Apex, în care șase vânători plătesc pentru plăcerea de a vâna un alt om pe o insulă îndepărtată. El acceptă și, odată ce sosește, iadul se dezlănțuie.

0
2021Action94 minVezi Filmul
HD_RO6.4Survive the Game

Survive the Game

Când polițistul David este rănit într-un bust de droguri greșit, partenerul său Cal îi urmărește pe cei doi criminali care l-au împușcat. Toți aterizează la o fermă îndepărtată deținută de medicul veterinar cu probleme Eric și, pe măsură ce Cal și Eric își complotă apărarea, sosesc mai mult din bandă - împreună cu un David rănit. În număr mai mare, cei trei eroi trebuie să folosească stealth, inteligente și trageri bune pentru a înlătura gloata care se ocupă cu traficul de droguri.

R
6.4
2021Action97 minVezi Filmul