HD_RO5.7Sin Eater

Sin Eater

După ce a suferit o rănire teribilă, Christine se trezește singură și blocată într-un oraș îndepărtat care adăpostește un secret întunecat. Pe măsură ce încearcă să-și revină, ea începe încet să descopere fenomene religioase intense și bizare care au loc în jurul ei. Cu nimeni în care să aibă încredere și timpul ei fiind epuizat, Christine își dă seama că va trebui să se lupte cu demonii ei interiori, precum și cu demonii efectivi care încearcă să-i ia sufletul pentru a scăpa în viață.

NR
5.7
2022Horror85 minVezi Filmul
HD_RO5.2Prisoners of the Ghostland

Prisoners of the Ghostland

În orașul de frontieră perfid, Samurai Town, un tâlhar de bănci nemilos este scos din închisoare de către bogatul războinic Guvernatorul, a cărui nepoată adoptivă Bernice a dispărut. Guvernatorul oferă prizonierului libertatea sa în schimbul recuperării fugarului. Îmbrăcat într-un costum de piele care se va autodistruge în cinci zile, banditul pornește într-o călătorie pentru a găsi tânăra femeie – și propriul său drum spre mântuire.

NR
5.2
2021Action103 minVezi Filmul
HD_RO5.3The Tortured

The Tortured

Viața unui cuplu din clasa de mijloc superioară este distrusă atunci când singurul lor copil este răpit și ucis. Obsedat de răzbunare, cuplul profită de ocazie pentru a-l răpi pe ucigaș.

R
5.3
2010Horror79 minVezi Filmul
5.5Prisoners of the Ghostland

Prisoners of the Ghostland

In the treacherous frontier city of Samurai Town, a ruthless bank robber is sprung from jail by wealthy warlord The Governor, whose adopted granddaughter Bernice has gone missing. The Governor offers the prisoner his freedom in exchange for retrieving the runaway. Strapped into a leather suit that will self-destruct within five days, the bandit sets off on a journey to find the young woman—and his own path to redemption.

NR
5.5
2021Action103 minVezi Filmul