1HD_RO29Heroes Return

Heroes Return

Veteranul cald și al justiției Wu Wei (Lui), expertul în chimie Xu Zhilan (Xu Dongdong), detectivul sub acoperire Gao Tianming (Yuan Biao) și alții au înființat o echipă temporară de operațiuni speciale pentru a înțelege și a salva ostaticii prinși pe insulă. Ei s-au infiltrat în punctul de adunare a sute de bandiți, și-au folosit bogăția de cunoștințe și abilitățile profesionale pentru a face arme de luptă

R
29
2021Action90 minVezi Filmul
2Dublat_RO_HD9.7Întregalde

Întregalde

Povestea cu suspans urmărește trei umanitari a căror misiune într-un sat îndepărtat numit Întregalde, din Munții Apuseni, într-o zonă îndepărtată a Transilvaniei, să ofere locuitorilor diverse bunuri. În afară de câteva certuri și conflicte între membrii grupului, totul pare să meargă bine pentru Maria și Dan. Dar la scurt timp după ce dau peste un localnic dezorientat și încearcă să-l ajute, lucrurile merg prost.

TV-MA
9.7
2021Drama104 minVezi Filmul
3HD_RO9.7Beauty

Beauty

O tânără cântăreață aflată în pragul unei cariere promițătoare se află împărțită între o familie dominatoare, presiunile din industrie și dragostea pentru prietena ei.

NR
9.7
2022Drama95 minVezi Filmul
4HD_RO9.7Darlings

Darlings

Badru speră că soțul ei volatil se va reforma dacă nu mai bea. Dar când furia lui merge prea departe, ea și mama ei, cu îndrăzneală, deși stângace, caută răzbunare.

NR
9.7
2022Comedy134 minVezi Filmul
5HD_RO9.7Amina

Amina

În Zazzau din secolul al XVI-lea, acum Zaria, Nigeria, Amina trebuie să-și folosească abilitățile și tacticile militare pentru a-și apăra regatul familiei sale. Bazat pe o poveste adevarata.

TV-MA
9.7
2021Adventure120 minVezi Filmul
6HD_RO9.7Don’t Say Its Name

Don’t Say Its Name

După ce activista ecologistă Kharis Redwater este chemată înapoi în lumea vie de mama ei Mary Lynn după un „accident” îndoielnic care i-a costat-o viața pe Kharis, un spirit străvechi renaște în afara unui mic oraș din nord, ca să se răzbune pentru pierderea vieții fiicei sale. . Kharis se întoarce ca un Wheetago, o creatură feroce care devine din ce în ce mai foame cu cât mănâncă mai mult. Pot un fost militar Park Ranger, Stacy Cole și ofițer de poliție, Betty Stonechild, să-și revoce ...

TV-MA
9.7
2021Horror84 minVezi Filmul
7HD_RO9.7Sher Shivraj

Sher Shivraj

Unul dintre cele mai mari și mai curajoase incidente din viața Marelui Rege Maratha Chhatrapati Shivaji Maharaj, unde l-a învins pe Afzalkhan cu tacticile și curajul lui strălucitoare.

NR
9.7
2022Action0 minVezi Filmul
8HD_RO9.7I Am Mortal

I Am Mortal

Amplasat la 200 de ani în viitor, o mică bandă de rebeli se confruntă cu status quo-ul în care oamenii au atins nemurirea prin inginerie genetică.

TV-MA
9.7
2022Drama1h 23minVezi Filmul
9HD_RO9.7This Is Not a War Story

This Is Not a War Story

A ragtag group of veterans in New York deal with the aftermath of war by creating unusual art.

TV-MA
9.7
2021Drama112 minVezi Filmul
10HD_RO9.7Never Back Down: Revolt

Never Back Down: Revolt

Centers on a woman who is kidnapped and forced to compete in elite underground fights and has to battle her way out to freedom.

TV-MA
9.7
2021Action1h 20 minVezi Filmul
11HD_RO9.7See for Me

See for Me

Când fostul schior orb Sophie stă într-un conac retras, trei hoți invadează pentru un seif ascuns. Singura apărare a lui Sophie este veteranul militar Kelly, pe care îl întâlnește în aplicația See For Me. Kelly o ajută pe Sophie să se apere împotriva invadatorilor și să supraviețuiască.

TV-MA
9.7
2022Thriller92 minVezi Filmul
12HD_RO9.7Natyam

Natyam

În satul străvechi de dans Natyam, Sitara încearcă să reînvie coregrafia uitată de capodopera a Gurului ei și descoperă adevărata putere și scopul dansului clasic indian. A dansa înseamnă a spune o poveste care ne poate schimba lumea.

TV-MA
9.7
2021Drama2h 16minVezi Filmul
13HD_RO9.7Dawn Breaks Behind the Eyes

Dawn Breaks Behind the Eyes

După ce moștenesc un castel dărăpănat, o femeie deznădăjduită și soțul ei irascibil decid să-și petreacă noaptea aici, în timp ce timpul și realitatea se schimbă în jurul lor.

NR
9.7
2022Comedy74 minVezi Filmul
14HD_RO9.7Code Name Banshee

Code Name Banshee

O poveste complexă despre răzbunare și familie, o urmărește pe Banshee, o asasină independentă, prinsă în ambuscadă de mercenarul care i-a ucis tatăl.

NR
9.7
2022Action93 minVezi Filmul
15HD_RO9.7The Elevator

The Elevator

Roman Juniper, soț și tată a trei copii, este forțat să meargă la muncă în sâmbăta zilei de naștere a fiicei sale. Intenționează să se întoarcă acasă la timp pentru tort, dar o întorsătură bruscă a evenimentelor îi face pe familia sa să creadă că patriarhul lor este în mare pericol.

TV-MA
9.7
2021Drama88 minVezi Filmul
16HD_RO...Documentary9.5The Wall: Climb For Gold

The Wall: Climb For Gold

Patru alpiniste se confruntă cu provocarea sportivă a vieții, în timp ce încearcă să concureze la prima competiție olimpică de alpinism la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. The Wall: Climb for Gold urmărește patru alpiniști de elită, Janja Garnbret, Shauna Coxsey, Brooke Raboutou și Miho Nonaka, pe parcursul a doi ani extraordinari. Ei se luptă prin evenimentele de calificare olimpice pentru a-și câștiga locul la Tokyo, apoi se confruntă cu un sezon obositor de competiție și antrenament, ...

R
9.5
2022Documentary95 minVezi Filmul
17HD_RO9.5The First Myth: Clash of Gods

The First Myth: Clash of Gods

La sfârșitul dinastiei Yin Shang, regele Zhou era tiranic, iar oamenii erau într-o situație disperată. Zeul Cerului și Shen Gong Bao au vrut să profite de haos pentru a distruge lumea muritorilor folosind Formația Zece Mii de Nemuritori. Pentru a lupta împotriva forțelor malefice, Jiang Ziya adună Yang Jian, Nezha și alți nemuritori pentru a-și uni forțele pentru a salva lumea muritorilor.

9.5
2021Action92 minVezi Filmul
18HD_RO9.5Country

Country

O singură țară. Patru directori. Șase comedie-drame. Fiecare dintre ele funcționează ca o poveste separată, împreună formează un tot coerent. Toate se bazează pe situații aparent banale care iau o turnură perversă, aducând eroii în pragul rezistenței lor.

TV-MA
9.5
2021Comedy103 minVezi Filmul
19HD_RO PART 29.4Gabriel’s Rapture Part 2

Gabriel’s Rapture Part 2

În cea de-a cincea ediție a seriei Infernul lui Gabriel, fericirea lui Gabriel și a Juliei este amenințată de un student conspirator și de politica academică. Când Gabriel se va confrunta cu administrația universității, va ceda destinului lui Dante? Sau se va lupta să o păstreze pe Julia, Beatrice a lui, pentru totdeauna?

TV-MA
9.4
2022Romance102 minVezi Filmul
20HD_RO9.3Samrat Prithviraj

Samrat Prithviraj

Adevărata poveste a legendarului rege războinic hindus "Prithviraj Chauhan", inclusiv primele sale succese militare, povestea de dragoste cu Sanyogita și confruntările cu Muhammad de Ghor, un conducător al dinastiei Ghurid, care a dus la întemeierea dominației musulmane în subcontinentul indian.

NR
9.3
2022Action136 minVezi Filmul
21HD_RO9.3Mission «Sky»

Mission «Sky»

În centrul poveștii sunt trei personaje principale - locotenent-colonelul Soșnikov, căpitanul Muravyov și maiorul Zaharov. Trei vârste, trei personaje diferite, trei destine diferite, care sunt destinate să se întâlnească la baza militară Khmeimim.

NR
9.3
2021Drama110 minVezi Filmul
22HD_RO9.3Collision

Collision

De-a lungul unei zile fatidice, un om de afaceri corupt și soția sa din lume se întrec pentru a-și salva fiica de un notoriu lord al crimei.

NR
9.3
2022Crime99 minVezi Filmul
23HD_RO9.2Hounddog

Hounddog

O dramă plasată în sudul Americii, unde o fată precoce și tulburată găsește un refugiu în muzica și mișcarea lui Elvis Presley.

R
9.2
2007Drama102 minVezi Filmul
24HD_RO9.2The Millennial

The Millennial

Un tânăr milenar afro-american privilegiat și-a primit recent diploma de master de la o universitate prestigioasă și își propune să urmeze o carieră în domeniul pe care l-a ales doar pentru a afla că nu este mersul simplu pe care și-a imaginat-o.

TV-MA
9.2
2020Drama80 minVezi Filmul