­čĹëAici pute╚Ťi viziona filme online de ├«nalt─â calitate gratuit, f─âr─â a deranja publicitatea...

1HD_RO29Heroes Return

Heroes Return

Veteranul cald ╚Öi al justi╚Ťiei Wu Wei (Lui), expertul ├«n chimie Xu Zhilan (Xu Dongdong), detectivul sub acoperire Gao Tianming (Yuan Biao) ╚Öi al╚Ťii au ├«nfiin╚Ťat o echip─â temporar─â de opera╚Ťiuni speciale pentru a ├«n╚Ťelege ╚Öi a salva ostaticii prin╚Öi pe insul─â. Ei s-au infiltrat ├«n punctul de adunare a sute de bandi╚Ťi, ╚Öi-au folosit bog─â╚Ťia de cuno╚Ötin╚Ťe ╚Öi abilit─â╚Ťile profesionale pentru a face arme de lupt─â

R
29
2021Action90 minVezi Filmul
2Dublat_RO_HD9.7Întregalde

Întregalde

Povestea cu suspans urm─âre╚Öte trei umanitari a c─âror misiune ├«ntr-un sat ├«ndep─ârtat numit ├Äntregalde, din Mun╚Ťii Apuseni, ├«ntr-o zon─â ├«ndep─ârtat─â a Transilvaniei, s─â ofere locuitorilor diverse bunuri. ├Än afar─â de c├óteva certuri ╚Öi conflicte ├«ntre membrii grupului, totul pare s─â mearg─â bine pentru Maria ╚Öi Dan. Dar la scurt timp dup─â ce dau peste un localnic dezorientat ╚Öi ├«ncearc─â s─â-l ajute, lucrurile merg prost.

TV-MA
9.7
2021Drama104 minVezi Filmul
3HD_RO9.7Amina

Amina

├Än Zazzau din secolul al XVI-lea, acum Zaria, Nigeria, Amina trebuie s─â-╚Öi foloseasc─â abilit─â╚Ťile ╚Öi tacticile militare pentru a-╚Öi ap─âra regatul familiei sale. Bazat pe o poveste adevarata.

TV-MA
9.7
2021Adventure120 minVezi Filmul
4HD_RO9.7A Jazzman’s Blues

A Jazzman’s Blues

Povestea lui Tyler Perry despre dragoste interzisă și dramă de familie dezvăluie 40 de ani de secrete și minciuni pe o coloană sonoră de blues juke joint din Deep South.

R
9.7
2022Drama127 minVezi Filmul
5HD_RO9.7Emancipation

Emancipation

Inspirat de povestea adev─ârat─â captivant─â a unui b─ârbat care ar face orice pentru familia sa ╚Öi pentru libertate. C├ónd Peter, un b─ârbat sclav, ├«╚Öi risc─â via╚Ťa pentru a sc─âpa ╚Öi a se ├«ntoarce la familia sa, porne╚Öte ├«ntr-o c─âl─âtorie periculoas─â de iubire ╚Öi rezisten╚Ť─â.

R
9.7
2022Drama132 minVezi Filmul
6HD_RO9.7Don’t Say Its Name

Don’t Say Its Name

Dup─â ce activista ecologist─â Kharis Redwater este chemat─â ├«napoi ├«n lumea vie de mama ei Mary Lynn dup─â un ÔÇ×accidentÔÇŁ ├«ndoielnic care i-a costat-o via╚Ťa pe Kharis, un spirit str─âvechi rena╚Öte ├«n afara unui mic ora╚Ö din nord, ca s─â se r─âzbune pentru pierderea vie╚Ťii fiicei sale. . Kharis se ├«ntoarce ca un Wheetago, o creatur─â feroce care devine din ce ├«n ce mai foame cu c├ót m─ân├ónc─â mai mult. Pot un fost militar Park Ranger, Stacy Cole ╚Öi ofi╚Ťer de poli╚Ťie, Betty Stonechild, s─â-╚Öi revoce ...

TV-MA
9.7
2021Horror84 minVezi Filmul
7HD_RO9.7Sher Shivraj

Sher Shivraj

Unul dintre cele mai mari ╚Öi mai curajoase incidente din via╚Ťa Marelui Rege Maratha Chhatrapati Shivaji Maharaj, unde l-a ├«nvins pe Afzalkhan cu tacticile ╚Öi curajul lui str─âlucitoare.

NR
9.7
2022Action0 minVezi Filmul
8HD_RO9.7I Am Mortal

I Am Mortal

Amplasat la 200 de ani în viitor, o mică bandă de rebeli se confruntă cu status quo-ul în care oamenii au atins nemurirea prin inginerie genetică.

TV-MA
9.7
2022Drama1h 23minVezi Filmul
9HD_RO9.7Teen Wolf: The Movie

Teen Wolf: The Movie

O lun─â plin─â r─âsare ├«n Beacon Hills ╚Öi odat─â cu ea a ap─ârut un r─âu terifiant. Lupii url─â din nou, cer├ónd ├«ntoarcerea Banshees, Werecoyotes, Hellhounds, Kitsunes ╚Öi orice alt schimb─âtor de forme ├«n noapte. Dar numai un v├órcolac precum Scott McCall, care nu mai este adolescent, dar ├«nc─â un Alfa, poate s─â adune ambii alia╚Ťi noi ╚Öi s─â reuneasc─â prieteni de ├«ncredere pentru a lupta ├«mpotriva a ceea ce ar putea fi cel mai puternic ╚Öi mai mortal inamic cu care s-au confruntat vreodat─â.

NR
9.7
2023Drama150 minVezi Filmul
10HD_RO9.7This Is Not a War Story

This Is Not a War Story

A ragtag group of veterans in New York deal with the aftermath of war by creating unusual art.

TV-MA
9.7
2021Drama112 minVezi Filmul
11HD_RO9.7Never Back Down: Revolt

Never Back Down: Revolt

Centers on a woman who is kidnapped and forced to compete in elite underground fights and has to battle her way out to freedom.

TV-MA
9.7
2021Action1h 20 minVezi Filmul
12HD_RO9.7See for Me

See for Me

C├ónd fostul schior orb Sophie st─â ├«ntr-un conac retras, trei ho╚Ťi invadeaz─â pentru un seif ascuns. Singura ap─ârare a lui Sophie este veteranul militar Kelly, pe care ├«l ├«nt├ólne╚Öte ├«n aplica╚Ťia See For Me. Kelly o ajut─â pe Sophie s─â se apere ├«mpotriva invadatorilor ╚Öi s─â supravie╚Ťuiasc─â.

TV-MA
9.7
2022Thriller92 minVezi Filmul
13HD_RO9.7Natyam

Natyam

În satul străvechi de dans Natyam, Sitara încearcă să reînvie coregrafia uitată de capodopera a Gurului ei și descoperă adevărata putere și scopul dansului clasic indian. A dansa înseamnă a spune o poveste care ne poate schimba lumea.

TV-MA
9.7
2021Drama2h 16minVezi Filmul
14HD_RO9.7Boss Moves

Boss Moves

C├ónd Lena ├«╚Öi constr├ónge so╚Ťul, Crutch, s─â-l tr─âdeze pe Kane, cei mai buni prieteni devin du╚Ömani jura╚Ťi. Blocat ├«ntr-o b─ât─âlie mortal─â a jocurilor min╚Ťii, nimic nu este a╚Öa cum pare, a╚Öa c─â f─â-╚Ťi urm─âtoarea mi╚Öcare cea mai bun─â mi╚Öcare, pentru c─â ar putea fi ultima.

NR
9.7
2021Action92 minVezi Filmul
15HD_RO9.7Dawn Breaks Behind the Eyes

Dawn Breaks Behind the Eyes

Dup─â ce mo╚Ötenesc un castel d─âr─âp─ânat, o femeie dezn─âd─âjduit─â ╚Öi so╚Ťul ei irascibil decid s─â-╚Öi petreac─â noaptea aici, ├«n timp ce timpul ╚Öi realitatea se schimb─â ├«n jurul lor.

NR
9.7
2022Comedy74 minVezi Filmul
16HD_RO9.7Seoul Vibe

Seoul Vibe

Urmărind viteză, vise și bani, o echipă de șoferi se implică în investigarea fondului slush a unei figuri puternice în timpul Jocurilor Olimpice de la Seul din 1988.

R
9.7
2022Action140 minVezi Filmul
17HD_RO9.7Code Name Banshee

Code Name Banshee

O poveste complexă despre răzbunare și familie, o urmărește pe Banshee, o asasină independentă, prinsă în ambuscadă de mercenarul care i-a ucis tatăl.

NR
9.7
2022Action93 minVezi Filmul
18HD_RO9.7The Elevator

The Elevator

Roman Juniper, so╚Ť ╚Öi tat─â a trei copii, este for╚Ťat s─â mearg─â la munc─â ├«n s├ómb─âta zilei de na╚Ötere a fiicei sale. Inten╚Ťioneaz─â s─â se ├«ntoarc─â acas─â la timp pentru tort, dar o ├«ntors─âtur─â brusc─â a evenimentelor ├«i face pe familia sa s─â cread─â c─â patriarhul lor este ├«n mare pericol.

TV-MA
9.7
2021Drama88 minVezi Filmul
19HD_RO9.7Beauty

Beauty

O t├ón─âr─â c├ónt─ârea╚Ť─â aflat─â ├«n pragul unei cariere promi╚Ť─âtoare se afl─â ├«mp─âr╚Ťit─â ├«ntre o familie dominatoare, presiunile din industrie ╚Öi dragostea pentru prietena ei.

NR
9.7
2022Drama95 minVezi Filmul
20HD_RO9.7Darlings

Darlings

Badru sper─â c─â so╚Ťul ei volatil se va reforma dac─â nu mai bea. Dar c├ónd furia lui merge prea departe, ea ╚Öi mama ei, cu ├«ndr─âzneal─â, de╚Öi st├óngace, caut─â r─âzbunare.

NR
9.7
2022Comedy134 minVezi Filmul
21HD_RO9.5Har Har Mahadev

Har Har Mahadev

T├ón─ârul Shivaji Shahaji Bhosale construie╚Öte funda╚Ťia Hindavi Swarajya. Acesta este ├«nceputul unei c─âl─âtorii memorabile pentru b─ârbatul care va fi cunoscut sub numele de Chhatrapati Shivaji Maharaj. Dar pentru a transforma acest vis al lui Swarajya ├«n realitate, el trebuie s─â-i uneasc─â pe Watandars.

NR
9.5
2022Drama90 minVezi Filmul
22HD_RO9.5Look Both Ways

Look Both Ways

├Än ajunul absolvirii facult─â╚Ťii, via╚Ťa lui Natalie diverge ├«n dou─â realit─â╚Ťi paralele: una ├«n care r─âm├óne ├«ns─ârcinat─â ╚Öi trebuie s─â navigheze la maternitate ca adult t├ón─âr ├«n ora╚Öul natal din Texas, cealalt─â ├«n care se mut─â ├«n LA pentru a-╚Öi continua cariera. ├Än ambele c─âl─âtorii de-a lungul a dou─âzeci de ani, Natalie experimenteaz─â o dragoste care ├«i schimb─â via╚Ťa, o fr├óngere devastatoare ╚Öi se redescoper─â pe ea ├«ns─â╚Öi.

R
9.5
2022Comedy110 minVezi Filmul
23HD_RO...Documentary9.5The Wall: Climb For Gold

The Wall: Climb For Gold

Patru alpiniste se confrunt─â cu provocarea sportiv─â a vie╚Ťii, ├«n timp ce ├«ncearc─â s─â concureze la prima competi╚Ťie olimpic─â de alpinism la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. The Wall: Climb for Gold urm─âre╚Öte patru alpini╚Öti de elit─â, Janja Garnbret, Shauna Coxsey, Brooke Raboutou ╚Öi Miho Nonaka, pe parcursul a doi ani extraordinari. Ei se lupt─â prin evenimentele de calificare olimpice pentru a-╚Öi c├ó╚Ötiga locul la Tokyo, apoi se confrunt─â cu un sezon obositor de competi╚Ťie ╚Öi antrenament, ...

R
9.5
2022Documentary95 minVezi Filmul
24HD_RO9.5Under Wraps 2

Under Wraps 2

În timp ce Marshall, Gilbert și Amy se pregătesc pentru nunta înfricoșătoare a tatălui ei, pe tema Halloween-ului, cu logodnicul său, Carl, planurile dau greșit când descoperă că prietenul lor mama Harold și iubita lui Rose ar putea fi în pericol.

G
9.5
2022Family0 minVezi Filmul