HD_RO 5.7Zombeavers

Zombeavers

Prietenii de la facultate își văd weekendul de sex și desfrâu ruinat când castorii zombie mortali le invadează cabana de pe malul râului.

NR
5.7
2014Action85 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Zeus

Zeus

Un tânăr boxer devine o vedetă virală când apără un bătrân asiatic de un bătăuș. Acest lucru atrage atenția unui campion la categoria medie care decide să-l provoace la un meci de box neortodox într-o pandemie de COVID-19.

NR
5.5
2022Drama120 minVezi Filmul Online
HD_RO 5,7Zanox

Zanox

Ca urmare a unui experiment cu drogurile, Misi va putea călători în timp, dar numai dacă va bea dintr-un spirt special de casă.

NR
5,7
2022Comedy89 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7Zombae

Zombae

Ce trebuie să facă o femeie în climatul actual al întâlnirilor? Când o gospodină din suburbii descoperă că soțul ei a devenit un zombi cu apetit pentru carne umană, ea trebuie să decidă dacă să rămână în căsătorie sau să intre în bazinul de întâlniri. În timp ce își scufundă degetul de la picior, ea descoperă curând că bărbații de acolo sunt chiar mai răi decât soțul ei zombi! Cu puțin ajutor de la cea mai bună prietenă a ei, ea decide să o facă să funcționeze – indiferent de ce.....

NR
5.7
2022Horror92 minVezi Filmul Online
HD_RO PART 3 6.2Z-O-M-B-I-E-S 3

Z-O-M-B-I-E-S 3

Zed și Addison își încep ultimul an la liceul Seabrook High, în orașul care a devenit un refugiu sigur pentru monștri și oameni deopotrivă. Zed anticipează o bursă sportivă care îl va face primul Zombie care va merge la facultate, în timp ce Addison se pregătește pentru prima competiție internațională de majorete din Seabrook. Apoi, brusc, ființe extraterestre apar în jurul Seabrook, provocând altceva decât o competiție prietenoasă

G
6.2
2022Comedy88 minVezi Filmul Online
HD_RO PART 2 7.8Z-O-M-B-I-E-S 2

Z-O-M-B-I-E-S 2

Zed și Addison s-au întors la liceul Seabrook, unde, după un semestru revoluționar, continuă să îndrepte atât școala, cât și comunitatea spre unitate. Dar sosirea unui nou grup de străini - vârcolaci misterioși - amenință să zdruncine pacea regăsită și provoacă o ruptură în povestea de dragoste în devenire a lui Zed și Addison.

G
7.8
2020Music84 minVezi Filmul Online
HD_RO PART 1 7.4Z-O-M-B-I-E-S -1

Z-O-M-B-I-E-S -1

Doi boboci - un zombi, Zed, și o majoretă, Addison - fiecare străin în felul său unic, se împrietenesc și lucrează împreună pentru a arăta liceului și comunității Seabrook ce pot realiza atunci când își acceptă diferențele.

G
7.4
2018Comedy94 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7Zero Avenue

Zero Avenue

Un tocilar singuratic angajează o dominatrix de ziua lui, creând o serie de jocuri de rol menite să o convingă că este mama lui reîncarnată... și merită răzbunare. ZERO AVENUE este o combinație unică de comedie absurdă și horror popular.

NR
5.7
2022Horror90 minVezi Filmul Online
HD_RO 8.5Zomblogalypse

Zomblogalypse

Adaptare în lungmetraj a serialului web britanic cult zom-com care urmărește aventurile a trei supraviețuitori inepți ai unei apocalipse zombi prin intermediul unui blog video pe care îl țin pentru a ușura plictiseala supraviețuirii de zi cu zi.

NR
8.5
Comedy98 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.8Zero Fucks Given

Zero Fucks Given

Cassandre, 26 de ani, este însoțitor de bord pentru o companie aeriană low-cost. Cu sediul în Lanzarote, este întotdeauna dispusă să-și asume ore suplimentare și își îndeplinește sarcinile cu eficiență robotică. Pe lateral, ea merge cu fluxul și plutește între Tinder, petreceri și zile leneșe. Când este concediată brusc, este forțată să se întoarcă acasă.

NR
5.8
2022Comedy110 minVezi Filmul Online
HD_RO...Animation 7.2Zog and the Flying Doctors

Zog and the Flying Doctors

Pearl și Gadabout sunt acum un trio de doctori zburători, care are grijă de creaturi, inclusiv o sirenă, un unicorn și un leu strănut. Cu toate acestea, când vremea rea îi obligă să aterizeze la palat, Pearl este închisă de unchiul ei, regele.

TV-MA
7.2
2021Animation25 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.3Zone Troopers

Zone Troopers

Soldații americani, conduși de The Sarge, sunt blocați în spatele liniilor inamice naziste. În timp ce își croiesc drumul prin mediul rural italian, dau peste o navă extraterestră care s-a prăbușit în pădure. Pilotul extraterestră este mort, dar unul dintre pasagerii navei este în libertate. Pe măsură ce GI-ii vânează extratereștrii împărțindu-se în grupuri mai mici, ei nu sunt doar urmăriți de naziști, ci și o mulțime de alți extratereștri vin să-și salveze grupul blocat.

PG
5.3
1985Action86 minVezi Filmul Online
În Curand 0Zeros and Ones

Zeros and Ones

Chemat la Roma pentru a opri un iminent atentat terorist, un soldat caută cu disperare vești despre fratele său întemnițat - un rebel cu cunoștințe care ar putea dejuca atacul. Navigând pe străzile întunecate ale capitalei, el se îndreaptă spre o serie de întâlniri de rău augur pentru a împiedica Vaticanul să fie aruncat în bucăți.

R
0
2021Science Fiction85 minVezi Filmul Online