­čĹëAici pute╚Ťi viziona filme online de ├«nalt─â calitate gratuit, f─âr─â a deranja publicitatea...

HD_RO5,7York Witches Society

York Witches Society

Dup─â ini╚Ťierea ├«n Societatea Vr─âjitoarelor din York, Amber Gray ╚Öi noii ei prieteni trezesc f─âr─â s─â vrea un r─âu str─âvechi, hot─âr├ót s─â distrug─â linia de s├ónge Grey. Pe m─âsur─â ce ├«ncepe v├ón─âtoarea de vr─âjitoare, tinerele ├«╚Öi dau seama c─â s-ar putea s─â nu treac─â peste noapte.

R
5,7
2022Horror88 minVezi Filmul
HD_RO5.3You Might Get Lost

You Might Get Lost

Dup─â moartea tragic─â a fiului ei, Arlene pierde totul, so╚Ťul ei, casa ╚Öi ├«ncepe s─â-╚Öi piard─â min╚Ťile. C├ónd misteriosul Institut Endeavour ├«i ofer─â ╚Öansa de a c─âl─âtori ├«napoi ╚Öi de a schimba lucrurile, ea accept─â cu entuziasm ╚Öi ├«ncepe c─âl─âtoria ├«n trecut. Chinuit─â de amintirile din realitatea ei alternativ─â, Arlene trebuie s─â separe realul de fals f─âr─â a tulbura echilibrul delicat. Ea nu este preg─âtit─â pentru pre╚Ťul teribil pe care trebuie s─â-l pl─âteasc─â pentru a-╚Öi salva fiul.

NR
5.3
2021Horror90 minVezi Filmul
HD_RO6,8You Won’t Be Alone

You Won’t Be Alone

├Äntr-un sat izolat de munte din Macedonia din secolul al XIX-lea, o t├ón─âr─â vr─âjitoare s─âlbatic─â ucide accidental un ╚Ť─âran. Ea ├«╚Öi asum─â forma ╚Ť─âranului pentru a vedea cum este via╚Ťa ├«n pielea ei, aprinz├ónd o curiozitate ad├ónc─â de a experimenta via╚Ťa ├«n corpurile altora.

NR
6,8
2022Drama109 minVezi Filmul
HD_RO6.8Yaksha: Ruthless Operations

Yaksha: Ruthless Operations

Poreclit dup─â un spirit devorator de oameni, liderul necru╚Ť─âtor al unei echipe de opera╚Ťiuni secrete de peste ocean accept─â o misiune periculoas─â ├«ntr-un ora╚Ö plin de spioni.

NR
6.8
2022Action125 minVezi Filmul
HD_RO5.7Yangtze River Siren

Yangtze River Siren

R├óul Yangtze ├«ncepe la Kunlun ╚Öi se termin─â la Dongming. Au existat mul╚Ťi oameni care au fost hr─âni╚Ťi de r├óu ╚Öi s-au transformat ├«n spirite demonice. Sui Yuan, un savant care merge la Beijing pentru a studia, se ├«mpiedic─â ├«n capcana "Mandarin Duck Hotpot" ├«ntins─â de demonul pe╚Öte koi Jiang Xiaoyu ╚Öi se ├«ndr─âgoste╚Öte de acesta. Uciga╚Öul de demoni Dongfang Xingyun l-a salvat pe Sui Yuan, dar a descoperit c─â toate acestea au fost cauzate de fiara antic─â Henggongyu. R├óul fierbe, oamenii se ...

R
5.7
2022Drama100 minVezi Filmul
HD_RO5.3You Are Not My Mother

You Are Not My Mother

├Äntr-un complex de locuin╚Ťe din nordul Dublinului, mama lui Char a disp─ârut. C├ónd se ├«ntoarce, Char este hot─âr├ót s─â descopere adev─ârul despre dispari╚Ťia ei ╚Öi s─â descopere secretele ├«ntunecate ale familiei ei.

NR
5.3
2022Horror93 minVezi Filmul
HD_RO5.9You Should Have Left

You Should Have Left

├Än efortul de a-╚Öi repara rela╚Ťia, un cuplu ├«╚Öi rezerv─â o vacan╚Ť─â la ╚Ťar─â pentru ei ╚Öi fiica lor. Ceea ce ├«ncepe ca o retragere perfect─â ├«ncepe s─â se destrame pe m─âsur─â ce cineva ├«╚Öi pierde str├ónsoarea asupra realit─â╚Ťii ╚Öi o for╚Ť─â sinistr─â ├«ncearc─â s─â-i sf├ó╚Öie.

R
5.9
2020Horror93 minVezi Filmul
Dublat_RO_HD6.9Yes Day

Yes Day

O mam─â ╚Öi un tat─â care de obicei spun nu decid s─â spun─â da la cele mai nebune╚Öti cereri ale copiilor lor - cu c├óteva reguli de baz─â - ├«ntr-o zi v├órtej de distrac╚Ťie ╚Öi aventur─â.

PG
6.9
2021Comedy86 minVezi Filmul
HD_RO6.4Yes, God, Yes

Yes, God, Yes

Alice, o t├ón─âr─â fat─â catolic─â inocent─â, este tentat─â s─â se masturbeze dup─â ce o conversa╚Ťie AOL devine brusc sexual─â, dar este conflictual─â, deoarece actul ar fi considerat un p─âcat.

R
6.4
2020Comedy78 minVezi Filmul
HD_RO6.3Yara

Yara

Uciderea lui Yara Gambirasio, ├«n v├órst─â de 13 ani, ╚Öocheaz─â micul ora╚Ö Brembate di Sopra, Italia. Pentru a aduce vinovatul ├«n fa╚Ťa justi╚Ťiei, procurorul Letizia Ruggeri are o singur─â pist─â slab─â - un pic de ADN care nu este de mare ajutor f─âr─â o baz─â de date cu care s─â o compare. Bazat pe o poveste adevarata.

TV-MA
6.3
2021Crime95 minVezi Filmul
HD_RO8.2You’re Not Safe Here

You’re Not Safe Here

După ce a fugit de iubitul ei abuziv, Ava, o femeie însărcinată, este salvată dintr-un accident de mașină de un cuplu prietenos. În timp ce își revine acasă, începe să se teamă că cuplul ar putea avea un plan sinistru pentru ea și copilul ei nenăscut.

TV-MA
8.2
2021Thriller90 minVezi Filmul
6.4Yakuza Princess

Yakuza Princess

├Än Brazilia, Akemi afl─â c─â este mo╚Ötenitoarea imperiului Yakuza. Imediat dup─â aceea, destinul ei intr─â ├«ntr-o spiral─â de violen╚Ť─â ╚Öi mister, unde un gaijin (str─âin) care a protejat-o tot acest timp, Shir├┤, ar fi putut fi trimis s─â o omoare.

R
6.4
2021Action112 minVezi Filmul