HD_RO5.3You Might Get Lost

You Might Get Lost

După moartea tragică a fiului ei, Arlene pierde totul, soțul ei, casa și începe să-și piardă mințile. Când misteriosul Institut Endeavour îi oferă șansa de a călători înapoi și de a schimba lucrurile, ea acceptă cu entuziasm și începe călătoria în trecut. Chinuită de amintirile din realitatea ei alternativă, Arlene trebuie să separe realul de fals fără a tulbura echilibrul delicat. Ea nu este pregătită pentru prețul teribil pe care trebuie să-l plătească pentru a-și salva fiul.

NR
5.3
2021Horror90 minVezi Filmul
HD_RO6,8You Won’t Be Alone

You Won’t Be Alone

Într-un sat izolat de munte din Macedonia din secolul al XIX-lea, o tânără vrăjitoare sălbatică ucide accidental un țăran. Ea își asumă forma țăranului pentru a vedea cum este viața în pielea ei, aprinzând o curiozitate adâncă de a experimenta viața în corpurile altora.

NR
6,8
2022Drama109 minVezi Filmul
HD_RO6.8Yaksha: Ruthless Operations

Yaksha: Ruthless Operations

Poreclit după un spirit devorator de oameni, liderul necruțător al unei echipe de operațiuni secrete de peste ocean acceptă o misiune periculoasă într-un oraș plin de spioni.

NR
6.8
2022Action125 minVezi Filmul
HD_RO5.7Yangtze River Siren

Yangtze River Siren

Râul Yangtze începe la Kunlun și se termină la Dongming. Au existat mulți oameni care au fost hrăniți de râu și s-au transformat în spirite demonice. Sui Yuan, un savant care merge la Beijing pentru a studia, se împiedică în capcana "Mandarin Duck Hotpot" întinsă de demonul pește koi Jiang Xiaoyu și se îndrăgostește de acesta. Ucigașul de demoni Dongfang Xingyun l-a salvat pe Sui Yuan, dar a descoperit că toate acestea au fost cauzate de fiara antică Henggongyu. Râul fierbe, oamenii se ...

R
5.7
2022Drama100 minVezi Filmul
HD_RO5.3You Are Not My Mother

You Are Not My Mother

Într-un complex de locuințe din nordul Dublinului, mama lui Char a dispărut. Când se întoarce, Char este hotărât să descopere adevărul despre dispariția ei și să descopere secretele întunecate ale familiei ei.

NR
5.3
2022Horror93 minVezi Filmul
HD_RO5.9You Should Have Left

You Should Have Left

În efortul de a-și repara relația, un cuplu își rezervă o vacanță la țară pentru ei și fiica lor. Ceea ce începe ca o retragere perfectă începe să se destrame pe măsură ce cineva își pierde strânsoarea asupra realității și o forță sinistră încearcă să-i sfâșie.

R
5.9
2020Horror93 minVezi Filmul
Dublat_RO_HD6.9Yes Day

Yes Day

O mamă și un tată care de obicei spun nu decid să spună da la cele mai nebunești cereri ale copiilor lor - cu câteva reguli de bază - într-o zi vârtej de distracție și aventură.

PG
6.9
2021Comedy86 minVezi Filmul
HD_RO6.4Yes, God, Yes

Yes, God, Yes

Alice, o tânără fată catolică inocentă, este tentată să se masturbeze după ce o conversație AOL devine brusc sexuală, dar este conflictuală, deoarece actul ar fi considerat un păcat.

R
6.4
2020Comedy78 minVezi Filmul
HD_RO6.3Yara

Yara

Uciderea lui Yara Gambirasio, în vârstă de 13 ani, șochează micul oraș Brembate di Sopra, Italia. Pentru a aduce vinovatul în fața justiției, procurorul Letizia Ruggeri are o singură pistă slabă - un pic de ADN care nu este de mare ajutor fără o bază de date cu care să o compare. Bazat pe o poveste adevarata.

TV-MA
6.3
2021Crime95 minVezi Filmul
HD_RO8.2You’re Not Safe Here

You’re Not Safe Here

După ce a fugit de iubitul ei abuziv, Ava, o femeie însărcinată, este salvată dintr-un accident de mașină de un cuplu prietenos. În timp ce își revine acasă, începe să se teamă că cuplul ar putea avea un plan sinistru pentru ea și copilul ei nenăscut.

TV-MA
8.2
2021Thriller90 minVezi Filmul
6.4Yakuza Princess

Yakuza Princess

În Brazilia, Akemi află că este moștenitoarea imperiului Yakuza. Imediat după aceea, destinul ei intră într-o spirală de violență și mister, unde un gaijin (străin) care a protejat-o tot acest timp, Shirô, ar fi putut fi trimis să o omoare.

R
6.4
2021Action112 minVezi Filmul