HD_RO 5.5Walang KaParis

Walang KaParis

Jojo, o artistă filipineză care a avut mulți iubiți și inima sa este ținută captivă de o femeie fără nume și fără istorie. Într-o zi, o femeie pe nume Marie se apropie de Jojo și pretinde că a fost subiectul picturilor sale timp de ani de zile.

NR
5.5
2023Dramă98 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Winnie-the-Pooh: Blood and Honey

Winnie-the-Pooh: Blood and Honey

Christopher Robin pleacă la facultate și își abandonează vechii prieteni, Pooh și Piglet, ceea ce îi determină pe cei doi să își îmbrățișeze monștrii din interior.

NR
5.5
2023Horror84 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Who Are You People

Who Are You People

După ce încearcă și nu reușește să își seducă profesorul, Alex, în vârstă de 16 ani, fuge de la internat. Încearcă să-l caute pe tatăl biologic pe care mama ei l-a ținut mereu ascuns de ea.

NR
5.5
2023Drama104 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.7Without a Trace

Without a Trace

Când sora mai mică a Lisei dispare brusc fără urmă, aceasta se întoarce în satul natal pentru a o căuta singură pe fata dispărută. Dar, înainte de a putea urmări o pistă reală, o fată moartă este găsită lângă râu.

NR
6.7
2023Crime90 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.1Waltair Veerayya

Waltair Veerayya

Un contrabandist notoriu, Waltair Veerayya, angajat de un informator Seethapathi, ajunge în Malaezia cu misiunea aparentă de a răpi un lider al mafiei drogurilor, pe nume Solomon, care a fugit din India după ce a făcut ravagii printre agenții RAW și polițiștii locali. Veerayya reușește să îl pumelească pe Solomon, care este protejat cu înverșunare de nemilosul său frate Kaala, stăpânul nemilos al bandei. Situația se schimbă atunci când Veerayya dezvăluie că are un trecut turbulent cu Kaala ...

NR
7.1
2023Action160 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.8Wrath: A Seven Deadly Sins Story

Wrath: A Seven Deadly Sins Story

După ce avocata singură Chastity Jeffries îl întâlnește pe Xavier Collins, acesta pare să fie tot ceea ce ea caută la un partener - chipeș, inteligent și, de asemenea, avocat. Pe măsură ce afecțiunea lui se transformă în obsesie, Chastity își dă seama că a fost cuprinsă de pasiunea lui Xavier și și-a abandonat principiile. Când gelozia și furia lui Xavier duc la acțiuni suspecte și amenințări periculoase, Chastity se confesează mamei sale, Sarah, și apelează la fostul ei prieten din ...

NR
7.8
2022Thriller85 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5We Have a Ghost

We Have a Ghost

După ce Kevin găsește o fantomă pe nume Ernest care îi bântuie noua casă, devine peste noapte o senzație în social media. Dar atunci când Kevin și Ernest devin necinstiți pentru a investiga misterul trecutului acestuia din urmă, devin țintele CIA.

PG-13
5.5
2023Adventure127 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.5Women Talking

Women Talking

Un grup de femei dintr-o colonie religioasă izolată se străduiește să își reconcilieze credința cu o serie de agresiuni sexuale comise de bărbații din colonie.

NR
7.5
2022Drama104 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.7We Are Not Alone

We Are Not Alone

La șase săptămâni după ce extratereștrii Gu'un au invadat și au cucerit complet Pământul, nefericitul Stewart devine omul de legătură oficial al Gu'unilor, care ajunge să aibă drept coleg de casă pe extraterestrul Greggs. Stewart trebuie să îi ajute pe Gu'uns să transmită mesajul lor către mase și să câștige favorurile omenirii, ajutând în același timp rezistența umană și reușind să se descurce cu pasiunea sa permanentă pentru Elodie.

NR
6.7
2023Comedy91 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Werewolf Cabal

Werewolf Cabal

Un autor american călătorește într-un mic oraș rural pentru a colecta o moștenire lăsată de mama sa înstrăinată. În timpul șederii sale, el descoperă o cabală de oameni care se închină la Lycanthrope

NR
5.5
2022Horror90 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7Waking Karma

Waking Karma

Când liderul de cult al lui Karma, seniorul de liceu, îi prinde în capcană pe ea și pe mama ei într-un complex de pădure îndepărtat, ea trebuie să supraviețuiască unei serii de încercări psihologice menite să o pregătească pentru un ritual de reîncarnare ciudat și mortal.

NR
5.7
2023Horror86 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5When You Finish Saving The World

When You Finish Saving The World

Evelyn și fiul ei, Ziggy, își caută înlocuitori unul pentru celălalt. În timp ce Evelyn încearcă să creeze un adolescent modest la adăpostul ei, Ziggy încearcă să caute o tânără genială la școală.

R
5.5
2023Comedy88 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.7Where the Devil Can’t Go, He Sends a Woman 2

Where the Devil Can’t Go, He Sends a Woman 2

Povestea adevărată a averilor poloneze și povestea eroilor din prima parte își are continuarea colorată. Pot prietenii de afaceri să continue să aibă încredere unul în altul atunci când sunt și mai mulți bani în joc? Cum au fost privatizate companiile de stat, strângând milioane în buzunarele private? Cine trăgea sforile în Polonia liberă? Chiar mai multe mistere. Slăbiciunile umane.

NR
6.7
2023Comedy80 minVezi Filmul Online
HD_RO 10Whina

Whina

Un film bio al liderului maori pioniera, Dame Whina Cooper, a cărei viață extraordinară a văzut-o să depășească granițele de gen, să susțină drepturile maori și să lupte pentru pământ - rămânând în același timp fidelă inimii și convingerilor ei.

NR
10
2022Drama112 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Wasteland

Wasteland

Wasteland este plasat într-o lume devastată de un virus mortal și în acea lume se află Scott Miller, un bărbat care, împotriva șanselor, încearcă să-și creeze un fel de viață. Infecția mortală care a devastat globul a distrus aproape în totalitate rasa umană, iar Scott trebuie să-și petreacă zilele găsind apă, hrană etc. În timp ce încearcă să găsească oameni neinfectați prin radio, trebuie, de asemenea, să evite numeroasele pericole care pândesc în lumea exterioară. , în timp ce așteaptă ...

NR
5.5
2013Drama92 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5What to Do With the Dead Kaiju?

What to Do With the Dead Kaiju?

Un monstru mare atacă Japonia, dar moare brusc. În timp ce oamenii se bucură și se bucură de ușurare, cadavrul uriaș lăsat în urmă începe să putrezească încet și să se baloneze. Dacă va exploda, națiunea va fi distrusă.

NR
5.5
2022Action115 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5When Are You Moving Out?

When Are You Moving Out?

Doi cei mai buni prieteni se mută împreună, dar neînțelegerile despre curățenie și petrecerile în casă sunt menite să-i depărteze.

NR
5.5
2022Comedy80 minVezi Filmul Online
HD_ EN 5.5Who Killed Santa? A Murderville Murder Mystery

Who Killed Santa? A Murderville Murder Mystery

Detectivul senior Terry Seattle s-a întors și de data aceasta, cazul este critic. Împreună cu cele două vedete invitate ale sale, Jason Bateman și Maya Rudolph, el are o misiune de a afla... cine l-a ucis pe Moș Crăciun? Dar iată problema: lui Jason Bateman și Maya Rudolph nu li se dă scenariul. Ei habar nu au ce li se va întâmpla. Împreună, cu Terry Seattle (și multe surprize), vor trebui să-și improvizeze drumul prin caz... dar va depinde de amândoi să numească criminalul.

R
5.5
2022Comedy52 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.2Warriors of Future

Warriors of Future

Când un meteor care poartă o plantă distructivă lovește lumea, o echipă sinucigașă are ore în șir pentru a-și salva orașul post-apocaliptic de la colapsul total.

PG-13
6.2
2022Action101 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.1Welcome to Hell

Welcome to Hell

Pentru a scăpa de liderul unei trupe satanice de metal și de tatăl copilului ei nenăscut, Lucia se mută într-o cabană îndepărtată cu bunica ei. Deși în siguranță în împrejurimile ei, ea este bântuită de memoria lui și știe că nu se va opri la nimic pentru a o găsi.

NR
5.1
2021Horror90 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Who’s a Good Boy?

Who’s a Good Boy?

Chema are o misiune: să se întâlnească cu Claudia, noua fată atrăgătoare de la școala lui, și să-și piardă virginitatea. Își poate îndeplini visul înainte de a absolvi?

R
5.5
2022Comedy95 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Worth Each Penny Presents Scary Stories

Worth Each Penny Presents Scary Stories

Doi ucigași în serie au șansa de a se întâlni și de a risca unul pe celălalt - și aceasta este doar prima poveste.

NR
5.5
2022Horror90 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Wild Is the Wind

Wild Is the Wind

Când doi ofițeri de poliție corupți investighează uciderea brutală a unei fete tinere, tensiunile ajung la apogeu în micul lor oraș, segregat rasial.

NR
5.5
2022Crime90 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Wickensburg

Wickensburg

O mamă și fiul ei tânăr se mută într-un oraș mic. Ei descoperă curând că orașul adăpostește un secret întunecat și este o cursă contra cronometru pentru a salva orașul

NR
5.5
2023Adventure86 minVezi Filmul Online