HD_RO5.7WifeLike

WifeLike

Nick, un fotograf talentat care este nou în Los Angeles, se îndrăgostește rapid de Tessa, o tânără cu spirit liber, care nu mai este fermecată de oraș. Lumile lor sunt răsturnate când ea îi cere să facă inimaginabilul, ceea ce îl duce la descoperirea unui adevăr întunecat, forțându-i pe calea răzbunării și distrugerii.

R
5.7
2022Science Fiction106 minVezi Filmul
HD_RO10What Josiah Saw

What Josiah Saw

O familie cu secrete îngropate se reunește la o fermă după două decenii pentru a plăti pentru păcatele trecutului.

NR
10
2021Horror120 minVezi Filmul
HD_RO5.7Wild Men

Wild Men

Într-o încercare disperată de a-și vindeca criza vârstei mijlocii, Martin și-a părăsit familia pentru a trăi în munții norvegieni. Să vâneze și să culeagă, așa cum făceau strămoșii săi cu mii de ani în urmă.

NR
5.7
2022Comedy101 minVezi Filmul
HD_ EN5.7World Ends at Camp Z

World Ends at Camp Z

Noii cumpărători ai unui teren de camping îl împing pe actualul proprietar să se apere împotriva vânzării proprietății în timpul unei pandemii globale, dar o revoltă a zombilor nu a fost niciodată în planurile sale.

NR
5.7
2021Horror90 minVezi Filmul
HD_RO5.7Wrong Place

Wrong Place

Un preparator de metamfetamină îl vânează pe fostul șef de poliție al unui orășel pentru a-l reduce la tăcere înainte ca acesta să depună mărturie împotriva familiei sale, dar, în cele din urmă, se trezește că are de-a face cu mai mult decât se aștepta.

NR
5.7
2022Action96 minVezi Filmul
HD_RO6.5Where the Wild Things Are

Where the Wild Things Are

Max își imaginează că fuge de mama lui și că navighează spre un tărâm îndepărtat, unde animale mari și vorbitoare - Ira, Carol, Douglas, Taurul, Judith și Alexandru - îl încoronează ca rege al lor, se joacă de-a bufonul, construiesc forturi și descoperă ascunzători secrete.

NR
6.5
2009Drama101 minVezi Filmul
HD_RO0Wayward

Wayward

După o întâlnire într-un bar, călătoria lui Dawn și Micah spre Portland se transformă într-un coșmar atunci când sunt vânați de un infam criminal în serie cunoscut sub numele de Maniacul Mecanic.

NR
0
2022Drama75 minVezi Filmul
HD_RO6.8Warlock

Warlock

O bandă de cowboy criminali a instaurat o adevărată teroare în orașul Warlock. Când șeriful fuge umilitor din oraș, locuitorii angajează serviciile lui Clay Blaisedell ca șerif de facto al orașului. Acesta sosește împreună cu prietenul său Tom Morgan și se apucă să restabilească legea și ordinea în condițiile sale, în timp ce supraveghează, de asemenea, înființarea unei case de jocuri de noroc și a unui saloon.

NR
6.8
1959Western122 minVezi Filmul
HD_RO5.7Woodland Grey

Woodland Grey

Când un bărbat care trăiește singur în pădure salvează viața unei tinere femei, cei doi sunt nevoiți să coexiste. Urmează haosul atunci când femeia face o descoperire terifiantă în pădurea din spatele casei bărbatului și dezlănțuie ceva cu adevărat obsedant.

NR
5.7
2021Horror91 minVezi Filmul
HD_RO5.7Watcher

Watcher

În timp ce un criminal în serie urmărește orașul, Julia – o tânără actriță care tocmai s-a mutat în oraș cu soțul ei – observă un străin misterios care o urmărește de peste drum.

NR
5.7
2022Horror91 minVezi Filmul
HD_RO7.6Where the Scary Things Are

Where the Scary Things Are

Groaza începe când Ayla și prietenii ei de liceu descoperă un mutant hidos, semi-uman. Îl țin prizonier în timp ce filmează videoclipuri virale respingătoare, dar foamea de „like-uri” a bandei îi determină să o filmeze pe fiara care comite acte criminale. Când un băiat vede că Ayla folosește violența înfiorătoare a monstrului pentru a-și rezolva propriile vendete, el amenință că va spune autorităților, dar este prea târziu pentru a-și salva prietenii?

R
7.6
2022Horror80 minVezi Filmul
HD_RO5.7Wolf Hound

Wolf Hound

Un pilot evreu-american este doborât în spatele liniilor inamice. Cu puțin mai mult decât inteligența lui și o armă de mână, el trebuie să depășească un inamic strălucit, să-și salveze echipajul capturat și să zădărnicească un complot care ar putea schimba cursul războiului.

R
5.7
2022Action127 minVezi Filmul
HD_RO7.6White Elephant

White Elephant

Un fost polițist marin trebuie să-și lupte conștiința și codul de onoare atunci când este forțat să facă lucruri pentru mulțime.

NR
7.6
2022Action90minVezi Filmul
HD_RO6.6We Still Say Grace

We Still Say Grace

Fiica adolescentă a unui fanatic religios încearcă să scape din viața ei de familie întortocheată, când trei străini se prăbușesc în apropierea fermei lor îndepărtate și întrerup pactul de sinucidere de familie al tatălui ei.

R
6.6
2020Thriller94 minVezi Filmul
HD_RO6.9Water for Elephants

Water for Elephants

Un student la medicină veterinară este aruncat de șocul morții părinților săi într-o călătorie care îi va schimba viața pentru totdeauna: Jacob o întâlnește pe și se îndrăgostește de Marlena, starul unui circ din vremuri apuse. Ei descoperă frumusețea și bogăția sentimentelor în mijlocul marelui crah financiar american, grație compasiunii pe care o au pentru un elefant special. În ciuda tuturor piedicilor – inclusiv soțul carismatic, dar și foarte periculos – Jacob o salvează pe Marlena de ...

6.9
2022Drama122 minVezi Filmul
HD_RO9We’re All Going to the World’s Fair

We’re All Going to the World’s Fair

Realitatea și fantezia încep să se estompeze când adolescenta Casey, singură în dormitorul ei de la mansardă, se cufundă într-un joc de groază online.

NR
9
2022Drama86 minVezi Filmul
HD_RO4.5Wyrmwood: Apocalypse

Wyrmwood: Apocalypse

Într-un pustiu australian infestat de zombi, soldatul Rhys, care se află pe un drum al izbăvirii, se întoarce împotriva șefilor săi răi și își unește forțele cu un grup de supraviețuitori rebeli pentru a ajuta la salvarea unei fete care deține leacul împotriva virusului.

NR
4.5
2022Action88 minVezi Filmul
HD_RO5.7When Everything’s Gone

When Everything’s Gone

"When Everything's Gone" este o dramă post-apocaliptică despre un bărbat pe nume Rory (Alex Alessi), care a supraviețuit unei molime devastatoare ascunzându-se în singurătate timp de mai bine de un an, doar pentru a fi bântuit de pierderea fratelui său Chris (Gabriel Rush). Filmul îl urmărește pe Rory în timp ce se aventurează în lumea aridă și dezolantă, unde se împrietenește cu un bărbat pe nume Casper (Alex Emanuel) și cu fiica acestuia, Rosie (Catherine Blades). Împreună, ei se ...

R
5.7
2021Science Fiction112 minVezi Filmul
HD_RO5.7Woman in Car

Woman in Car

Când fiul vitreg al Annei se întoarce acasă cu o femeie frumoasă, ea dezvoltă o obsesie față de străinul despre care se teme că ar putea distruge viața privilegiată pe care și-a construit-o.

R
5.7
2021Drama90 minVezi Filmul
HD_RO5.7Win a Trip to Browntown!

Win a Trip to Browntown!

Frank Tsigas este un bărbat de familie de vârstă mijlocie care poate vedea doar neajunsurile vieții sale. Pentru a-i distrage atenția, soția sa blândă, Laura, îi oferă un cadou unic de aniversare: își pariază fundul că nu poate slăbi 50 de lire sterline în trei luni...la propriu.

TV-MA
5.7
2021Comedy94 minVezi Filmul
HD_RO8.2Without Saying Goodbye

Without Saying Goodbye

Viețile opuse ale unui arhitect dependent de muncă și ale unui artist de foc sunt răsturnate atunci când întâlnirea lor întâmplătoare în Peru uluitor le schimbă viziunea asupra vieții.

NR
8.2
2022Comedy96 minVezi Filmul
HD_RO5.7Windfall

Windfall

Un bărbat pătrunde în casa de vacanță goală a unui miliardar din tehnologie, dar lucrurile merg pe o parte când mogulul arogant și soția lui ajung pentru o evadare de ultim moment.

NR
5.7
2022Crime92 minVezi Filmul
HD_RO5.6Wunderland

Wunderland

Crăciunul 1944, germanii fac un ultim impuls împotriva armatelor aliate atacatoare din Occident. Lt. Robert Cappa și plutonul său de soldați ai Diviziei 2 Infanterie au primit ordin să țină un nod rutier vital împotriva agresorilor germani. Cappa și oamenii săi trebuie să-și găsească credința și puterea pentru a rezista împotriva inamicului lor în lupta epică cunoscută sub numele de „Bătălia Bulge”.

PG-13
5.6
2018Action85 minVezi Filmul
HD_RO5.7Wuthering Heights

Wuthering Heights

Povestea clasică a lui Emily Bronte despre dragoste nemuritoare și pasiune chinuită.

R
5.7
2022Drama150 minVezi Filmul