HD_RO7.1Valley of the Dead

Valley of the Dead

Luni de zile după lupte sângeroase care lasă în urmă mii de morți în tranșee. Jan Lozano, căpitanul Brigăzii a V-a, a căzut prizonier al plutonului advers, împreună cu un tânăr șofer, în timp ce îndeplinea o misiune care îi fusese încredințată. Posibilitatea de a muri executat va fi curând depășită atunci când apare un nou inamic necunoscut. Ambele tabere rivale trebuie să se unească și să lase ura reciprocă deoparte pentru a supraviețui.

NR
7.1
2022Comedy101 minVezi Filmul
HD_RO7.1Vikram

Vikram

Amar este desemnat să investigheze un caz de crime în serie. Atunci când Amar investighează cazul, își dă seama că nu este ceea ce pare a fi și că urmarea acestei căi nu va duce decât la război între toți cei implicați.

NR
7.1
2022Action174 minVezi Filmul
HD_RO4.5Viking Quest

Viking Quest

Erick, un tânăr războinic viking, își unește forțele cu un clan rival pentru a salva o prințesă răpită de la marele șarpe Midgard. Este o sarcină periculoasă cu un risc mult mai mare decât doar propriile lor vieți; prin salvarea prințesei, ar putea provoca Ragnarök - sfârșitul lumii.

NR
4.5
2014Action88 minVezi Filmul
HD_RO5.7V for Vengeance

V for Vengeance

După ce află că fratele lor mai mic a scăpat dintr-o tentativă de răpire care le-a ucis și părinții, două surori înstrăinate trebuie să-și unească forțele pentru a o salva de un grup de vampiri însetați de sânge. În căutare de răzbunare și de control asupra unui vaccin împotriva vampirismului, Thorn și banda lui de strigoi află curând că s-au pus cu familia greșită.

R
5.7
2022Comedy85 minVezi Filmul
HD_RO5.2Veneciafrenia

Veneciafrenia

Un grup de turiști spanioli din Veneția se luptă pentru viața lor cu localnicii care nu sunt prea încântați de străini.

NR
5.2
2022Horror80 minVezi Filmul
HD_RO6.7Vendetta

Vendetta

Când fiica sa este ucisă, William Duncan își face singur dreptate și pornește în căutarea răzbunării. După ce îl ucide pe tâlharul de pe stradă responsabil de moartea ei, se trezește în mijlocul unui război cu fratele și tatăl tâlharului și cu banda lor, care sunt la fel de hotărâți să se răzbune. Urmează un joc de răzbunare tensionat, de tip du-te-vino. Până la sfârșit, William ajunge să descopere că răzbunarea nu are niciodată un învingător.

R
6.7
2022Action96 minVezi Filmul
HD_RO5.7Vampirus (2022)

Vampirus (2022)

Un tânăr vampir se alătură unui aliat puțin probabil pentru a vâna prada în timpul carantinei cu coronavirus.

G
5.7
Horror90 minVezi Filmul
HD_ EN10,7Virus :32

Virus :32

Un virus este dezlănțuit și un masacru înfiorător străbate străzile din Montevideo.

NR
10,7
2022Horror90 minVezi Filmul
HD_RO7.1Valimai

Valimai

Un polițist cinstit încearcă să descopere creierul din spatele unei serii de jaf și crime, dar lucrurile devin personale când familia lui devine pioni în jocul criminalului.

TV-MA
7.1
2022Action179 minVezi Filmul
HD_RO7.5Valan: Valley of Angels

Valan: Valley of Angels

Peter se întoarce în orașul său natal din Transilvania, Valan, unde un cadavru a fost găsit în munții înzăpeziți. Investigația despre sora lui dispărută de 22 de ani îl duce în labirintul păcatelor grave ale prezentului și trecutului, unde trebuie să lupte nu numai cu criminalii locali, ci și cu propriii demoni.

TV-MA
7.5
2019Crime97 minVezi Filmul
HD_RO5.7Voice from the Stone

Voice from the Stone

Verena este o asistentă care ajunge la un vechi conac din Italia pentru a ajuta un băiat care a tăcut de la moartea bruscă a mamei sale.

NR
5.7
2017Drama91 minVezi Filmul
HD_RO5.7Vanished: Searching for My Sister

Vanished: Searching for My Sister

Jada este atrasă într-o lume a drogurilor și a înșelăciunii pentru a afla adevărul șocant despre ceea ce sa întâmplat cu adevărat cu sora ei dispărută, Kayla.

PG-13
5.7
2022Drama85 minVezi Filmul
HD_RO5.8Vlad the Impaler

Vlad the Impaler

Povestea adevărată a 7 bărbați neînfricați îmbrăcați ciudat din armata otomană luptă împotriva crudului Vlad.

R
5.8
2018Drama0 minVezi Filmul
HD_RO6.8Vicky and Her Mystery

Vicky and Her Mystery

Stéphane decide să se mute în frumoșii munți din Cantal pentru a relua legătura cu fiica sa de 8 ani, Victoria, care a tăcut de la dispariția mamei sale. În timpul unei plimbări prin pădure, un cioban îi dă Victoria un cățel pe nume „Mister” care îi va da treptat gustul de viață. Dar foarte repede, Stéphane descoperă că animalul este în realitate un lup... În ciuda avertismentelor și a pericolului acestei situații, el nu se poate decide să-și despartă fiica de această minge de păr aparent ...

NR
6.8
2021Adventure84 minVezi Filmul
HD_RO6.8Venom: Let There Be Carnage

Venom: Let There Be Carnage

După ce a găsit un corp gazdă în reporterul de investigație Eddie Brock, simbiotul extraterestru trebuie să se confrunte cu un nou inamic, Carnage, alter ego-ul criminalului în serie Cletus Kasady.

PG-13
6.8
2021Action97 minVezi Filmul
HD_RO5.9Vanquish

Vanquish

Victoria este o tânără mamă care încearcă să-și lase trecutul întunecat de curier rus de droguri în spatele ei, dar polițistul în retragere Damon o obligă pe Victoria să-și facă dorința ținându-și fiica ostatică. Acum, Victoria trebuie să folosească pistoale, curajul și o motocicletă pentru a elimina o serie de gangsteri violenți – altfel s-ar putea să nu-și mai vadă copilul.

R
5.9
2021Action96 minVezi Filmul
HD_RO5.7Vengeance is Mine

Vengeance is Mine

Harry este un bărbat stricat, care se luptă să se împace cu uciderea soției și a fiicei sale cu 5 ani în urmă. Când descoperă unde se află ucigașii, se trezește din durerea lui și, ca un înger răzbunător, se hotărăște să nu se oprească niciodată până când toți vor muri.

TV-MA
5.7
2021Action79 minVezi Filmul
HD_RO5.3Violet

Violet

Violet realizează că întreaga ei viață este construită pe decizii bazate pe frică și trebuie să facă totul diferit pentru a deveni adevăratul ei sine.

TV-MA
5.3
2021Drama92 minVezi Filmul
HD_RO6.7V/H/S/94

V/H/S/94

O casetă VHS misterioasă duce la poliția S.W.A.T. echipa la descoperirea unui cult sinistru a cărui colecție de materiale preînregistrate dezvăluie o conspirație de coșmar.

R
6.7
2021Horror102 minVezi Filmul