HD_RO6.433Unhinged

Unhinged

O mamă divorțată claxonează cu nerăbdare la un străin deranj de vârstă mijlocie la un semafor roșu în timp ce întârzie în drum spre serviciu. Furia lui rutieră escaladează la proporții înfiorător de psihotice, pe măsură ce devine hotărât să-i dea o lecție mortală pentru provocarea lui.

R
6.433
2020Action90 minVezi Filmul
HD_RO5.7Unhinged

Unhinged

Patru cei mai buni prieteni americani decid să ia pe drumurile secundare călătorind la o nuntă în Anglia, pe drumul lor, un secret mortal le obligă pe fete să fie...

NR
5.7
2017Horror93 minVezi Filmul
HD_RO5.7Underground

Underground

Un grup de prieteni luptă pentru viața lor împotriva unor creaturi letale și vorace care se ascund sub suprafața Pământului. Grupul se găsește la mila unor creaturi create genetic de armată pentru a putea fi sacrificate în luptă. Deși au luptat în nenumărate bătălii în Irak, acești prieteni nu au cunoscut adevărata frică până când au intrat în subteran.

R
5.7
2011Horror83 minVezi Filmul
HD_RO4.9Una Femmina: The Code of Silence

Una Femmina: The Code of Silence

Rosa este o tânără rebelă care locuiește cu bunica și unchiul ei într-o zonă izolată din Calabria, în sudul Italiei. Moartea prematură a mamei sale, pe când Rosa era copil, aruncă o umbră sumbră asupra vieții ei actuale.

NR
4.9
2022Drama120 minVezi Filmul
HD_RO5.7Unboxed

Unboxed

Laura, o bloggeriță de conținut atractivă și pricepută la tehnologie, care suferă de o problemă cardiacă cronică, găzduiește o licitație în flux live de Halloween, în timp ce încă jelește moartea recentă a tatălui ei.

NR
5.7
2022Horror90 minVezi Filmul
HD_RO7.6Unforgiven

Unforgiven

Amplasat în Hokkaido, Japonia, în anii 1880. Jubei Kamata (Ken Watanabe), care este de partea guvernului shogunatului Edo, ucide mulți oameni. Numele lui este infam la Kyoto. Când bătălia de la Goryoukaku este pe cale să se încheie, Jubei dispare. 10 ani mai târziu, Jubei locuiește cu copilul său într-o relativă pace. El abia își poate câștiga existența. Protejând mormântul soției sale moarte, Jubei a decis să nu mai ridice niciodată o sabie, dar din cauza sărăciei nu are de ales decât să ...

NR
7.6
2013Action135 minVezi Filmul
HD_RO5.7Unhuman

Unhuman

După ce autobuzul lor școlar se prăbușește, un grup de elevi de liceu este aruncat într-o luptă terifiantă pentru supraviețuire, în timp ce încearcă să doboare un grup de sălbatici neoameni... înainte de a se ucide mai întâi.

NR
5.7
2022Comedy87 minVezi Filmul
HD_RO5.7Unplugging

Unplugging

Crezi că o evadare rustică fără servicii celulare, internet sau rețele sociale este o modalitate romantică de a-ți repara căsătoria și viața sexuală? Mai gandeste-te. Faceți cunoștință cu Dan și Jeanine Dewerson. Singura scânteie din dormitorul lor este de la priza de perete. Cel mai bun prieten al fiicei lor este iPad-ul ei. Dan nu o să mai suporte și plănuiește un weekend liniștit și relaxant într-un oraș de munte îndepărtat. Fără copii, fără telefoane, fără rețele sociale, doar aer curat ...

R
5.7
2022Comedy94 minVezi Filmul
HD_RO7,7Uncharted

Uncharted

Un tânăr inteligent de stradă, Nathan Drake și partenerul său înțelept Victor „Sully” Sullivan se lansează într-o căutare periculoasă a „cea mai mare comoară niciodată găsită”, în timp ce urmăresc indicii care l-ar putea duce la fratele pierdut de mult al lui Nathan.

PG-13
7,7
2022Action116 minVezi Filmul
HD_RO5.8Umma

Umma

Amanda și fiica ei trăiesc o viață liniștită la o fermă americană, dar când rămășițele mamei ei înstrăinate sosesc din Coreea, Amanda este bântuită de teama de a se transforma în propria mamă.

PG-13
5.8
2022Horror83 minVezi Filmul
HD_RO5.7Unfinished

Unfinished

Scriitoarea Zora Matthews este fiica celebrului autor Thomas Morgan Matthews, care a murit în urmă cu un an. Atât Zora, cât și Thomas suferă de schizofrenie. După o ceartă cu soțul Drew, Zora evadează în casa tatălui ei din frumosul Canyon Topanga. Acolo, Zora i se face cunoștință cu barmanul Eddie, soția sa Lorena și om de mână Amadi. Toți vorbesc în mod criptic despre modul în care tatăl Zorei le-a schimbat lumea. Stresul declanșează schizofrenia lui Zora, iar visele ei devin ...

R
5.7
2022Thriller101 minVezi Filmul
HD_RO5.7Unborn

Unborn

O mamă care așteaptă bănuiește că copilul ei nenăscut este stăpânit de spiritul demonic al mamei sale moarte, în timp ce soția ei pune la îndoială starea ei instabilă.

TV-MA
5.7
2022Horror94 minVezi Filmul
HD_RO7.7Unknown Battle

Unknown Battle

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în 1942 și 1943, în apropierea orașului Rzhev au avut loc o serie de bătălii nu atât de cunoscute, dar sângeroase. Acele bătălii au primit numele de „Tocator de carne Rzhev”. Filmul se bazează pe romanul premiat al lui Vyacheslav Kondratyev, care povestește despre una dintre acele bătălii și despre capacitatea de a demonstra curaj, prietenie și puterea spiritului uman în cele mai oribile situații.

TV-MA
7.7
2019Drama113 minVezi Filmul
HD_RO PART 210U Get What U Kiss 2: The Crazy Bride

U Get What U Kiss 2: The Crazy Bride

În comuna Răchiţele se spune că cine te sărută de Ziua Lânii, îţi va fi partenerul de viaţă într-o viaţă lungă şi încărcată. Mireasa nebună este povestea a trei frați ciobani care s-au căsătorit de mult și vor cu disperare să sărute o zi mândră de lână.

NR
10
2021Comedy113 minVezi Filmul
HD_RO PART 17.1U Get What U Kiss

U Get What U Kiss

In satul Rachitele legenda spune ca daca saruti o fata de Ziua Lânii, aceasta va fi sotia ta. Trei ciobani sunt dispuși să facă orice pentru a săruta pe cineva.

TV-MA
7.1
2018Comedy93 minVezi Filmul
HD_RO5.7Ultimate Zombie Feast

Ultimate Zombie Feast

Divertisment de groază zombie din întreaga lume cu această colecție de peste 2 ore de povești sângeroase despre strigoi. Fiori, frisoane și vărsări intestinale din belșug, multe pentru orice fan al zombiilor să le devore. Această antologie include hiturile de festival Dead Hungry și Zombies & Cigarettes, împreună cu șicul Paris By Night of the Living Dead, filmul britanic cu zombi militare Zombies și multe altele.

TV-MA
5.7
2020141 minVezi Filmul
RO6.8Unidentified

Unidentified

Un caz nerezolvat. Un criminal necunoscut. Un polițist obsedat. Investigația sa îl cufundă într-o lume a întunericului și violenței, trăgând pe toți cei din jurul lui într-o rețea de pasiune distructivă și răzbunare.

TV-MA
6.8
2021Action123 minVezi Filmul