HD_RO 6.7Unseen

Unseen

Sam primește un telefon de la Emily, o femeie aproape oarbă care fuge de fostul ei criminal în pădure. Poate supraviețui folosind-o pe Sam ca ochi prin apel video?

NR
6.7
2023Horror76 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Unexpected Grace

Unexpected Grace

Grace găsește un bilet de la o școlăriță care își caută o prietenă. Deoarece Grace încă încearcă să-și găsească locul în noul ei oraș natal, îi răspunde cu entuziasm și declanșează un lanț de evenimente care, în cele din urmă, schimbă viețile a trei persoane.

PG
5.5
2023Drama84 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7Under the Mountain

Under the Mountain

Doi gemeni adolescenți se luptă cu forțele întunecate ascunse sub vulcanii din Auckland.

PG-13
5.7
2009Adventure91 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.4Unwelcome

Unwelcome

Londonezii Maya și Jamie evadează din coșmarul lor urban în liniștea Irlandei rurale doar pentru a descoperi spiriduși malefici și criminali care se ascund în pădurea veche și noduroasă de la poalele noii lor grădini. Atunci când relația dintre Maya, gravida și o familie locală, se acutizează, cine - sau ce - îi va veni în ajutor și până la ce extreme va merge pentru a-și proteja copilul nenăscut?

R
5.4
2023Horror104 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Under His Influence

Under His Influence

O influentă din Social Media se îndrăgostește de un deținut și pornește o cruciadă pentru a-i dovedi nevinovăția, dar după ce câștigă apelul, descoperă un secret întunecat care îi schimbă viața.

PG-13
5.5
Thriller90 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.5Unlocked

Unlocked

Viața unei femei este dată peste cap când un bărbat periculos pune mâna pe telefonul ei mobil pierdut și îl folosește pentru a-i urmări fiecare mișcare.

NR
7.5
2023Mystery117 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.5Until Tomorrow

Until Tomorrow

Studenta Fereshteh trebuie să își ascundă copilul nelegitim pentru o noapte de părinții ei, care vin într-o vizită surpriză. Prietena ei Atefeh o ajută. Ele se îmbarcă într-o odisee prin Teheran, în timpul căreia trebuie să cântărească cu atenție cine le sunt aliații.

NR
6.5
2022Drama86 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Undeaducated

Undeaducated

Deci, ce s-ar putea întâmpla dacă ai fi blocat târziu la școală când are loc apocalipsa zombie? Ce se întâmplă? Este totul parte dintr-un experiment întortocheat pe care profesorul îl face asupra copiilor? A făcut-o bucătarul nebun? Vor vedea mâine? Ei bine, asta e situația în care se află grupul nostru de liceeni, la „Needucați”.

NR
5.5
2023Horror90 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.7Uunchai

Uunchai

Amit, Om, Javed și Bhupen - un grup de patru prieteni - au parcurs un drum lung în viață. Bhupen a avut un vis de o viață de a merge pe Muntele Everest cu cei trei prieteni ai săi, dar ideea este anulată imediat de îndată ce le-a exprimat-o în timpul unei întâlniri. Cu toate acestea, moartea subită a lui Bhupen îi determină pe trio să-și părăsească viața confortabilă din Delhi și să plece în tabăra de bază Everest, deoarece prietenia era singura lor motivație.

NR
6.7
2022Comedy169 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.7Usogui

Usogui

Madarame Baku este un jucător de noroc misterios. Porecla lui este Usogui (literalmente Devoratorul de minciuni). Club Kakerou este cel mai bun bar de jocuri de noroc ilegal, unde jucătorii concurează pentru a deveni cei mai buni din profesia lor. Văzând prin minciunile altora, Madarame Baku provoacă o varietate de jocuri cu miză mare la Club Kakerou.

NR
6.7
2022Mystery119 minVezi Filmul Online
HD_RO 9.5Under Wraps 2

Under Wraps 2

În timp ce Marshall, Gilbert și Amy se pregătesc pentru nunta înfricoșătoare a tatălui ei, pe tema Halloween-ului, cu logodnicul său, Carl, planurile dau greșit când descoperă că prietenul lor mama Harold și iubita lui Rose ar putea fi în pericol.

G
9.5
2022Family0 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.6Under Wraps

Under Wraps

Trei prieteni încearcă să-și salveze prietenul mumificat, Harold, de criminalii lacomi, returnându-l la locul său de odihnă înainte de miezul nopții de Halloween.

NR
6.6
2021Comedy91 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.4Unhinged

Unhinged

O mamă divorțată claxonează cu nerăbdare la un străin deranj de vârstă mijlocie la un semafor roșu în timp ce întârzie în drum spre serviciu. Furia lui rutieră escaladează la proporții înfiorător de psihotice, pe măsură ce devine hotărât să-i dea o lecție mortală pentru provocarea lui.

R
6.4
2020Action90 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7Unhinged

Unhinged

Patru cei mai buni prieteni americani decid să ia pe drumurile secundare călătorind la o nuntă în Anglia, pe drumul lor, un secret mortal le obligă pe fete să fie...

NR
5.7
2017Horror93 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7Underground

Underground

Un grup de prieteni luptă pentru viața lor împotriva unor creaturi letale și vorace care se ascund sub suprafața Pământului. Grupul se găsește la mila unor creaturi create genetic de armată pentru a putea fi sacrificate în luptă. Deși au luptat în nenumărate bătălii în Irak, acești prieteni nu au cunoscut adevărata frică până când au intrat în subteran.

R
5.7
2011Horror83 minVezi Filmul Online
HD_RO 4.9Una Femmina: The Code of Silence

Una Femmina: The Code of Silence

Rosa este o tânără rebelă care locuiește cu bunica și unchiul ei într-o zonă izolată din Calabria, în sudul Italiei. Moartea prematură a mamei sale, pe când Rosa era copil, aruncă o umbră sumbră asupra vieții ei actuale.

NR
4.9
2022Drama120 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7Unboxed

Unboxed

Laura, o bloggeriță de conținut atractivă și pricepută la tehnologie, care suferă de o problemă cardiacă cronică, găzduiește o licitație în flux live de Halloween, în timp ce încă jelește moartea recentă a tatălui ei.

NR
5.7
2022Horror90 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.6Unforgiven

Unforgiven

Amplasat în Hokkaido, Japonia, în anii 1880. Jubei Kamata (Ken Watanabe), care este de partea guvernului shogunatului Edo, ucide mulți oameni. Numele lui este infam la Kyoto. Când bătălia de la Goryoukaku este pe cale să se încheie, Jubei dispare. 10 ani mai târziu, Jubei locuiește cu copilul său într-o relativă pace. El abia își poate câștiga existența. Protejând mormântul soției sale moarte, Jubei a decis să nu mai ridice niciodată o sabie, dar din cauza sărăciei nu are de ales decât să ...

NR
7.6
2013Action135 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7Unhuman

Unhuman

După ce autobuzul lor școlar se prăbușește, un grup de elevi de liceu este aruncat într-o luptă terifiantă pentru supraviețuire, în timp ce încearcă să doboare un grup de sălbatici neoameni... înainte de a se ucide mai întâi.

NR
5.7
2022Comedy87 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7Unplugging

Unplugging

Crezi că o evadare rustică fără servicii celulare, internet sau rețele sociale este o modalitate romantică de a-ți repara căsătoria și viața sexuală? Mai gandeste-te. Faceți cunoștință cu Dan și Jeanine Dewerson. Singura scânteie din dormitorul lor este de la priza de perete. Cel mai bun prieten al fiicei lor este iPad-ul ei. Dan nu o să mai suporte și plănuiește un weekend liniștit și relaxant într-un oraș de munte îndepărtat. Fără copii, fără telefoane, fără rețele sociale, doar aer curat ...

R
5.7
2022Comedy94 minVezi Filmul Online
HD_RO 7,7Uncharted

Uncharted

Un tânăr inteligent de stradă, Nathan Drake și partenerul său înțelept Victor „Sully” Sullivan se lansează într-o căutare periculoasă a „cea mai mare comoară niciodată găsită”, în timp ce urmăresc indicii care l-ar putea duce la fratele pierdut de mult al lui Nathan.

PG-13
7,7
2022Action116 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.8Umma

Umma

Amanda și fiica ei trăiesc o viață liniștită la o fermă americană, dar când rămășițele mamei ei înstrăinate sosesc din Coreea, Amanda este bântuită de teama de a se transforma în propria mamă.

PG-13
5.8
2022Horror83 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7Unfinished

Unfinished

Scriitoarea Zora Matthews este fiica celebrului autor Thomas Morgan Matthews, care a murit în urmă cu un an. Atât Zora, cât și Thomas suferă de schizofrenie. După o ceartă cu soțul Drew, Zora evadează în casa tatălui ei din frumosul Canyon Topanga. Acolo, Zora i se face cunoștință cu barmanul Eddie, soția sa Lorena și om de mână Amadi. Toți vorbesc în mod criptic despre modul în care tatăl Zorei le-a schimbat lumea. Stresul declanșează schizofrenia lui Zora, iar visele ei devin ...

R
5.7
2022Thriller101 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7Unborn

Unborn

O mamă care așteaptă bănuiește că copilul ei nenăscut este stăpânit de spiritul demonic al mamei sale moarte, în timp ce soția ei pune la îndoială starea ei instabilă.

TV-MA
5.7
2022Horror94 minVezi Filmul Online