HD_ EN10The Curious Case of Dolphin Bay

The Curious Case of Dolphin Bay

O urmărește pe Quinn Perkins, în vârstă de 15 ani, care își va petrece vara lucrând ca stagiar cu cea mai bună prietenă a ei, Daniela. Încep să apară evenimente misterioase și presupun că sunt bântuiți de legenda locală Everly Fallow.

NR
10
2022Drama90 minVezi Filmul
HD_RO7.6The Dunes

The Dunes

Nicholas Rice, un jurnalist renumit pentru LA Times, se întoarce în orașul său natal, „The Dunes”. În timp ce se află acolo, o figură misterioasă din trecutul său reapare și îi amenință întreaga existență.

NR
7.6
2021Thriller84 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Woodsman

The Woodsman

În micul oraș din sudul Nazaret, în fiecare lună, în ultimele patru luni, o fată a dispărut. Ei o găsesc pe cea mai recentă victimă moartă, legată de un copac, singurul martor fiind fiica ei de doisprezece ani, care nu își amintește ce s-a întâmplat. Un riff despre povestea Scufiței Roșii,

NR
5.7
Crimă90 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Dead Girl in Apartment 03

The Dead Girl in Apartment 03

La scurt timp după ce descoperă cadavrul colegei sale de cameră, o tânără este implicată într-o încurcătură supranaturală.

NR
5.7
2022Horror75 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Art of Passion

The Art of Passion

Hope Williams, un medic de succes de la Urgențe, întâlnește cu reticență o artistă desăvârșită la o ieșire între fete. El este tot ceea ce nu au fost iubiții ei din trecut și o obligă să descopere o latură a ei despre care nu știa că există. Pe măsură ce viața sexuală a lui Hope se accelerează, munca ei ia o întorsătură nefastă atunci când soțul abuziv al unei paciente agresate o învinovățește pentru reticențele sale. Curând, viața personală a lui Hope se împletește cu cea profesională, iar ...

PG-13
5.7
2022Romance85 minVezi Filmul
HD_RO7.402The Peanut Butter Falcon

The Peanut Butter Falcon

Un pescar de crab nefericit pornește într-o călătorie pentru a duce un tânăr cu sindrom Down la o școală de lupte profesionale din zona rurală din Carolina de Nord și departe de casa de bătrâni în care a locuit în ultimii doi ani și jumătate.

NR
7.402
2019Adventure97 minVezi Filmul
HD_RO6.672The Kingdom

The Kingdom

O echipă de agenți guvernamentali americani este trimisă să investigheze atentatul cu bombă asupra unei instalații americane din Orientul Mijlociu.

R
6.672
2007Action110 minVezi Filmul
HD_RO6.2Texas Rangers

Texas Rangers

La zece ani după încheierea Războiului Civil, guvernatorul Texasului îi cere lui Leander McNelly să formeze o companie de Rangers pentru a ajuta la respectarea legii de-a lungul graniței cu Mexic. Cu câțiva veterani ai războiului, cei mai mulți dintre recruți sunt bărbați tineri care au puțină sau deloc experiență cu armele sau cu criminalitatea polițienească.

NR
6.2
2001Action110 minVezi Filmul
HD_RO7.6The Pirates

The Pirates

La vârful întemeierii dinastiei Joseon, un trimis din China predă Sigiliul Regal al împăratului Ming. Dar natura sub forma unei balene uriașe intervine și înghite sigiliul regal. Când o recompensă generoasă este oferită oricui poate recupera sigiliul regal din burta balenei, cursa este pornită. Un grup de bandiți de munte conduși de Jang Sa Jung (Kim Nam Gil) și un grup de pirați conduși de Yeo Wol (Son Ye Jin) merg după comoara pierdută, dar cine va ajunge mai întâi la ea?

NR
7.6
2014Action130 minVezi Filmul
HD_RO6.7They/Them

They/Them

Participanții la o tabără de conversie LGBTQ+ suportă tehnici psihologice tulburătoare, în timp ce tabăra este urmărită de un ucigaș misterios.

NR
6.7
2022Horror101 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Most Dangerous Game

The Most Dangerous Game

Un tată și fiul său naufragiază pe o insulă îndepărtată, unde sunt prinși într-o vânătoare de trofee organizată de misteriosul proprietar, un om nemilos care folosește terenul ca o rezervație de vânătoare de elită pentru a vâna cel mai periculos vânat dintre toate: omul.

NR
5.7
2022Thriller90 minVezi Filmul
HD_RO7.5Thirteen Lives

Thirteen Lives

Doisprezece băieți și antrenorul unei echipe de fotbal thailandeze explorează peștera Tham Luang, când o furtună neașteptată îi prinde într-o cameră din interiorul muntelui. Îngropați în spatele unui labirint de tuneluri de peșteră inundate, ei se confruntă cu șanse imposibile. O echipă de scafandri de talie mondială navighează prin kilometri de rețele de peșteri periculoase pentru a descoperi că găsirea băieților este doar începutul.

PG-13
7.5
2022Drama147 minVezi Filmul
Fara Subtitrare_RO5.7The Killer

The Killer

Un asasin la pensie a cărui soție pleacă într-o excursie cu un prieten și îl roagă să aibă grijă de fiica adolescentă a acestuia. Lucrurile merg prost când este nevoit să folosească puțină violență pentru a o proteja pe fată de niște delincvenți minori, dar apoi aceștia sunt găsiți morți, iar fata este răpită.

NR
5.7
2022Action95 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Big Bull

The Big Bull

Inspirat de evenimentele de la sfârșitul anilor '80 și începutul anilor '90, care au zguduit structura financiară a țării, The Big Bull spune povestea celei mai mari hărțuieli de pe piața bursieră.

NR
5.7
2021Crime154 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Exorcist

The Exorcist

Maestrul exorcist Lin Yuanying și ucenicul său Liu Yu au călătorit spre sud și spre nord pentru a exorciza demonii și a-i prinde pe demoni.

NR
5.7
2022Action83 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Entitled

The Entitled

Catapultată brusc în înalta societate, o tânără căreia îi lipsește un pic de finețe încearcă să se integreze în noul său mediu.

NR
5.7
2022Comedy90 minVezi Filmul
HD_RO7.4The Girl on a Bulldozer

The Girl on a Bulldozer

Haeyoung este o fată fără speranță. Locuiește cu tatăl ei, care conduce un restaurant chinezesc, și cu un frate mai mic. Într-o zi, tatăl ei are un accident misterios, ceea ce o plasează pe ea într-o poziție de responsabilitate. Ea nu este acum doar capul casei și trebuie să aibă grijă de fratele ei mai mic, ci și un investigator însărcinat cu aflarea adevărului despre accident și o luptătoare care se ridică împotriva lumii urâte.

NR
7.4
2022Drama113 minVezi Filmul
HD_RO5.7The Reef: Stalked

The Reef: Stalked

După uciderea surorii sale, Nic, sora ei mai mică și doi prieteni caută alinare printr-o aventură cu caiacul pe o insulă din Pacific. După câteva ore de călătorie, femeile sunt urmărite de un rechin și trebuie să se unească, să-și înfrunte temerile și să se salveze reciproc..

NR
5.7
2022Horror89 minVezi Filmul
HD_RO5.7Transpecos

Transpecos

Pentru trei agenți ai Poliției de Frontieră americane, conținutul unei mașini dezvăluie un complot insidios în propriile lor rânduri. Următoarele 24 de ore îi pot costa viața.

NR
5.7
2016Thriller86 minVezi Filmul
HD_Rip_EN7.6Thor: Love and Thunder

Thor: Love and Thunder

După ce retragerea sa este întreruptă de Gorr Măcelarul de zei, un ucigaș galactic care urmărește dispariția zeilor, Thor apelează la ajutorul regelui Valkyrie, al lui Korg și al fostei iubite Jane Foster, care acum, în mod inexplicabil, mânuiește Mjolnir sub numele de Mighty Thor. Împreună, ei pornesc într-o aventură cosmică sfâșietoare pentru a descoperi misterul răzbunării Măcelarului de zei și pentru a-l opri înainte de a fi prea târziu.

PG-13
7.6
2022Action119 minVezi Filmul
HD_RO6.5True Legend

True Legend

Su Qi-Er, un om bogat care trăiește în timpul dinastiei Qing și care își pierde averea și reputația în urma unei conspirații împotriva sa. După ce este forțat să iasă pe străzi, Su își dedică viața artelor marțiale și reapare ca un erou patriotic cunoscut sub numele de "Regele cerșetorilor".

R
6.5
2010Action115 minVezi Filmul
HD_RO6.2The Gray Man

The Gray Man

Atunci când cel mai priceput mercenar al CIA, cunoscut sub numele de Court Gentry, alias Sierra Six, descoperă din greșeală secrete întunecate ale agenției, el devine o țintă principală și este vânat în întreaga lume de fostul coleg psihopat Lloyd Hansen și de asasini internaționali.

PG-13
6.2
2022Action128 minVezi Filmul
HD_RO7.1The Roundup

The Roundup

Urmată de Ma Seok-do, care se îndreaptă spre o țară străină pentru a extrăda un suspect. Cu toate acestea, el descoperă alte cazuri de crimă și află despre un ucigaș care a comis crime împotriva turiștilor timp de mulți ani.

PG
7.1
2022Action106 minVezi Filmul
HD_RO5.8The Time of Secrets

The Time of Secrets

Marsilia, iulie 1905. Aproape adolescent, Marcel Pagnol se îmbarcă în ultima sa vacanță de vară înainte de liceu și se întoarce, în sfârșit, pe dealurile sale dragi din Provence. Ceea ce începe ca o vară a aventurilor copilăriei devine una a primelor iubiri și a primelor secrete dezgropate.

NR
5.8
2022Adventure104 minVezi Filmul