HD_RO10Secret Headquarters

Secret Headquarters

În timp ce ies după școală, Charlie și prietenii săi descoperă sediul celui mai puternic super-erou din lume, ascuns sub casa lui. Când răufăcătorii atacă, trebuie să facă echipă pentru a apăra sediul și a salva lumea.

PG
10
2022Adventure0 minVezi Filmul
HD_RO5.7Stalked

Stalked

Fostul Royal Marine Commando și mamă singură Sam este răpită cu brutalitate în drum spre farmacie. Se trezește dezorientată în ceea ce pare a fi o fabrică militară pustie. Ea realizează curând că nu este singură și că cineva sau ceva o pradă. Urmărită și atacată de un dușman invizibil, ea trebuie să-și folosească toate abilitățile și cunoștințele militare pentru a supraviețui acestui joc mortal de pisica și șoarecele.

NR
5.7
2019Action82 minVezi Filmul
HD_RO4.75Stowaway

Stowaway

O petrecăreț tenace luptă pentru a supraviețui după ce trei hoți i-au luat iahtul de lux. Incapabilă de a scăpa și prinsă pe iaht în marea liberă, prada devine vânătoarea, în timp ce ea întoarce situația împotriva intrușilor și ia lucrurile în propriile mâini.

NR
4.75
2022Action84 minVezi Filmul
HD_RO5.7Sniper: Rogue Mission

Sniper: Rogue Mission

Când un agent federal corupt este implicat într-o rețea de trafic de persoane în scopuri sexuale, lunetistul și începătorul CIA Brandon Beckett devine un bandit, făcând echipă cu foștii săi aliați, agentul Zero de la Homeland Security și asasina Lady Death, pentru a-l descoperi pe agentul corupt și a doborî organizația criminală.

R
5.7
2022Action96 minVezi Filmul
HD_RO6.568Sarileru Neekevvaru

Sarileru Neekevvaru

Un maior dur din armată este trimis în Kurnool cu misiunea de a proteja țara de amenințările externe.

NR
6.568
2020Action169 minVezi Filmul
HD_RO PART 27.2Satyameva Jayate 2

Satyameva Jayate 2

Satya Azad, un ministru de interne integru, vrea să curețe țara de corupție cu proiectul său de lege anticorupție. Cu toate acestea, nu reușește să obțină suficiente voturi "pentru", nu numai din partea aliaților săi, ci și din partea soției sale Vidya, membră a opoziției, care votează "nu" în Vidhan Sabha. Atunci când în oraș au loc câteva crime înfiorătoare, ACP Jay Azad este chemat pentru a-l prinde pe criminal, fără a ține cont de motivul acestuia.

NR
7.2
2021Action141 minVezi Filmul
HD_RO PART 17.2Satyameva Jayate

Satyameva Jayate

DCP Shivansh a fost însărcinat să îl prindă pe Vir, cel care se află în spatele crimelor polițiștilor din oraș. Amândoi sunt în cele din urmă împotriva aceluiași inamic, dar sunt divizați de o linie fină, legea.

NR
7.2
2018Action142 minVezi Filmul
HD_RO5.7Safe House 1618

Safe House 1618

Un complot de răzbunare prinde trei surori și șoferul lor de fugă într-o casă sigură până când vor reuși să fugă din țară, dar s-ar putea să fugă de mult mai mult decât de poliție.

NR
5.7
2022Crime105 minVezi Filmul
HD_RO5.2Sweet Karma

Sweet Karma

O rusoaică mută se infiltrează în comerțul sexual clandestin din Toronto pentru a răzbuna moartea surorii sale.

R
5.2
2009Action85 minVezi Filmul
HD_ EN5.7Section Eight

Section Eight

După ce a răzbunat uciderea familiei sale, un fost soldat este scos din închisoare și recrutat de o agenție guvernamentală obscură.

NR
5.7
2022Action90 minVezi Filmul
HD_RO5.7Shelter in Place

Shelter in Place

Atunci când o pandemie globală limitează posibilitatea de a călători, un cuplu în luna de miere rămâne blocat la Hollywood Roosevelt Hotel, unde un personal redus la un schelet de doi angajați se ocupă de ei. Pe măsură ce tensiunile escaladează pe fondul unei închideri forțate, devine evident că în acest hotel de poveste există mai mult decât o simplă febră de cabină.

NR
5.7
2021Horror89 minVezi Filmul
HD_RO5.5Sniper. The White Raven

Sniper. The White Raven

Mykola este un pacifist excentric care vrea să fie util umanității. Când începe războiul în Donbass, lumea naivă a lui Mykola se prăbușește pe măsură ce militanții îi ucid soția însărcinată și îi ard casa până la temelii. Recuperat, el ia o decizie cardinală și se înrolează într-o companie de lunetiști. După ce îi întâlnește pe ucigașii soției sale, el cedează emoțional și organizează "teroarea lunetiștilor" pentru inamic. Este salvat de la o moarte fără sens de instructorul său, care este ...

NR
5.5
2022Action120 minVezi Filmul
HD_RO5.7Sharkula

Sharkula

Blestemul contelui Dracula continuă să dăinuie în apele infestate de rechini, curmând viețile unei comunități de turiști. O vânătoare pe mare a noii specii se soldează cu monștri, nebunie și vărsare de sânge. Acest rechin alb pune din nou groaza la cale și are ajutorul unor noi vampiri care vor să îl vadă supraviețuind.

NR
5.7
2022Horror80 minVezi Filmul
HD_RO5.7Stealing Dragon and Turning Cat

Stealing Dragon and Turning Cat

În Bangkok, Thailanda, hoțul internațional Lung Shan este rugat de gangsterul Skeleton Buddha să fure capul dragonului. În mod neașteptat, el se ciocnește cu Xu Yi, un șomer fără adăpost, și are un accident. Ei au făcut schimb de identități.

NR
5.7
90minVezi Filmul
HD_RO6.7Scorn

Scorn

O poveste despre lucrurile urâte pe care oamenii frumoși și le fac unii altora

NR
6.7
2019Drama71 minVezi Filmul
HD_RO5.7Shriekshow

Shriekshow

Patru prieteni călătoresc de Halloween la un circ abandonat, presupus bântuit, pentru a petrece și întâlnesc un maestru de ceremonii care pregătește un spectacol și care le spune trei povești terifiante.

NR
5.7
2022Horror105 minVezi Filmul
HD_RO5.7She Will

She Will

Veronica, o vedetă de film în vârstă, se retrage în mediul rural scoțian împreună cu asistenta ei Desi pentru a se recupera după o dublă mastectomie. În timp ce se află acolo, forțe misterioase îi dau Veronicăi puterea de a se răzbuna în visele ei.

NR
5.7
2022Drama95 minVezi Filmul
HD_RO6.6Special Delivery

Special Delivery

Eun-ha, care este un angajat obișnuit din depozitul de vechituri, lucrează în secret ca funcționar de livrare care se ocupă de cereri neobișnuite de livrare. Într-o zi, Eun-ha se îndreaptă spre Seul pentru a-și ridica un client care este implicat într-o crimă de jocuri de noroc care vrea să fugă în străinătate. Cu toate acestea, Eun-ha îl întâlnește pe tânărul fiu al clientului la punctul de ridicare, în locul clientului însuși. Kyeong-pil, un actual ofițer de poliție care de fapt se ocupă ...

NR
6.6
2022Action109 minVezi Filmul
HD_RO5.7Sharks of the Corn

Sharks of the Corn

Lucruri ciudate se întâmplă în Druid Hills, Kentucky, cunoscut mai ales pentru producția sa voluminoasă de porumb. Încep să apară victime ale monștrilor din lanurile de porumb, iar martorii spun că există mari rechini albi care înoată în tulpinile de porumb.

NR
5.7
2021Horror105 minVezi Filmul
HD_RO6.7Secrets in the Wilderness

Secrets in the Wilderness

Căsnicia dintre Lisa și Tyler este pe butuci după ce Lisa descoperă că este însărcinată - ea spera să întemeieze o familie, dar Tyler vrea să se concentreze asupra afacerii sale - o firmă de aventuri în aer liber - și se teme că faptul că este familist îi va afecta "brandul" său tineresc și cool. Pentru a-și salva relația, cei doi încep să o consulte pe Alana, o consilieră matrimonială ale cărei metode netradiționale par să funcționeze - la început. Dar, după ce Alana îi convinge pe Lisa și ...

NR
6.7
2021Thriller90 minVezi Filmul
HD_RO9.3Samrat Prithviraj

Samrat Prithviraj

Adevărata poveste a legendarului rege războinic hindus "Prithviraj Chauhan", inclusiv primele sale succese militare, povestea de dragoste cu Sanyogita și confruntările cu Muhammad de Ghor, un conducător al dinastiei Ghurid, care a dus la întemeierea dominației musulmane în subcontinentul indian.

NR
9.3
2022Action136 minVezi Filmul
HD_RO5.7Sector 4: Extraction

Sector 4: Extraction

Acțiune - Când o bandă de mercenari de elită, cunoscută sub numele de Black Knight, este prinsă în spatele liniilor inamice într-o zonă de luptă din Orientul Mijlociu, singura lor speranță de supraviețuire este liderul echipei, care a scăpat, dar care jură să se întoarcă. - Salman Bokhari, Steven Dell, Eric Roberts

R
5.7
2014Action91 minVezi Filmul
HD_RO4.5Seventh Moon

Seventh Moon

Melissa și Yul, doi americani aflați în luna de miere în China, dau peste festivalul exotic "Hungry Ghost". La căderea nopții, cuplul ajunge într-un sat izolat și, în curând, își dau seama că legenda este mult prea reală. Cufundați într-un obicei străvechi pe care nu-l pot înțelege, cuplul trebuie să găsească o modalitate de a supraviețui în noaptea Lunii a Șaptea.

NR
4.5
2008Horror87 minVezi Filmul
HD_RO4.5Sharktopus

Sharktopus

Grupul special al Marinei SUA „Apa albastră” construiește o jumătate de rechin și o jumătate de caracatiță pentru luptă. Dar sharktopusul scapă și terorizează plajele din Puerto Vallarta.

NR
4.5
2010Action89 minVezi Filmul