👉Aici puteți viziona filme online de înaltă calitate gratuit, fără a deranja publicitatea...

HD_RO5.5Stranger

Stranger

John și Rebecca conduc până la o cabană din pădure de lângă Idyllwild pentru puțină pace și liniște. Un străin devine din ce în ce mai intrigat de prezența lor - puțin știu ei, vor fi în curând forțați să intre într-un joc mortal pe care este obligat să-l joace.

NR
5.5
2023Horror80 minVezi Filmul
HD_RO5.7Shark Waters

Shark Waters

Marii rechini albi atacă un charter de pescuit, zdrobind o gaură în carena navei. Cu țărm la kilometri distanță, cei de la bord sunt forțați să lupte pentru viața lor înainte de a fi fie înecați, fie mâncați de vii.

NR
5.7
2022Action85 minVezi Filmul
HD_RO6.5Shotgun Wedding

Shotgun Wedding

Darcy și Tom își adună familiile pentru nunta la destinație finală, dar când întreaga petrecere este luată ostatică, „Til Death Do Us Part” capătă un sens cu totul nou în această aventură hilară, alimentată de adrenalină, în timp ce Darcy și Tom trebuie să-și salveze iubitul. cele — dacă nu se ucid mai întâi între ei.

R
6.5
2022Action101 minVezi Filmul
HD_RO7.5Silverstar

Silverstar

La câțiva ani după victoria ei cu Whitestar, Megan (Britt Dekker) își conduce propriul centru de echitație. Când fiul lui Whitestar, tânărul cal Silverstar, galopează în pădure într-un foc de hambar, el este găsit de Esmee, în vârstă de 16 ani. Cei doi au o legătură specială. După incendiu, vânzătorul de cai Carina se oferă să o ajute pe Megan, dar se poate avea încredere în ea? Esmee află că se întâmplă lucruri ciudate, dar nimeni nu vrea să o asculte. Pentru a salva Silverstar, ea nu vede ...

NR
7.5
2021Drama86 minVezi Filmul
HD_RO5.5Sorry About the Demon

Sorry About the Demon

Un tânăr care se luptă cu inima frântă află că noul său loc este plin de spirite neliniştite.

NR
5.5
2022Comedy105 minVezi Filmul
HD_RO5.5Snow Falls

Snow Falls

După ce o furtună de iarnă îi prinde pe cinci prieteni într-o cabină îndepărtată, fără putere și puțină hrană, dezorientarea își revendică încet mințile, în timp ce fiecare dintre ei cedează fricii că zăpada în sine ar putea fi contaminată sau oarecum diabolică.

R
5.5
2023Horror0 minVezi Filmul
HD_RO5.5Sinister Squad

Sinister Squad

Când un cult supranatural amenință Pământul, Alice trebuie să adune o echipă de răufăcători din basme pentru a înfrunta forțele literale ale Morții.

NR
5.5
2016Action90 minVezi Filmul
HD_RO6.5Sick

Sick

În mijlocul pandemiei, studenta Parker și cea mai bună prietenă a ei, Miri, decid să se auto-carantineze la casa familiei ei de pe lac, unde vor fi singuri - sau cel puțin așa cred...

NR
6.5
2022Horror83 minVezi Filmul
HD_RO5.2Sinam

Sinam

Un subinspector direct primește o anchetă de crimă peste nivelul său de salariu, în timpul unei discuții în curs cu unul dintre superiorii săi fără scrupule.

NR
5.2
2022Action115 minVezi Filmul
HD_RO8.2Stealing Raden Saleh

Stealing Raden Saleh

Pentru a-și salva tatăl, un maestru falsificator își propune să fure un tablou neprețuit cu ajutorul unui echipaj pestriț de specialiști.

NR
8.2
2022Action154 minVezi Filmul
HD_RO8.3Santa vs Reyes

Santa vs Reyes

Cei Trei Înțelepți, sătui de faptul că Moșul ia din ce în ce mai multă importanță de la ei, au decis să se confrunte fără să știe că acest război va trezi un inamic comun mult mai periculos, Krampus, care fusese inactiv de secole.

NR
8.3
2022Comedy106 minVezi Filmul
HD_RO6.2Security

Security

Un fost veteran al serviciilor speciale, cu norocul său și disperat de muncă, își ia o slujbă ca agent de securitate la un mall degradat dintr-o zonă accidentată a orașului. În prima sa noapte la serviciu, el deschide ușa unei tinere tulburate și disperate care a fugit de deturnarea unui autocar de poliție care o transporta să depună mărturie în calitate de martor într-un proces. Pe urmele ei se află deturnătorul psihopat și echipa sa de acoliți, care nu se vor opri la nimic pentru a ...

R
6.2
2017Action87 minVezi Filmul
HD_RO5.5Sodium Day

Sodium Day

O zi tumultoasă din viața unui grup amestecat de studenți la o școală guvernamentală săracă din Cape Flats, numită John Shelby High.

NR
5.5
2018Comedy100 minVezi Filmul
HD_RO5.5Stuck with You

Stuck with You

În drum spre o petrecere, doi străini rămân blocați într-un lift în ajunul Anului Nou - și se trezesc conectându-se în moduri neașteptate.

R
5.5
2022Comedy59 minVezi Filmul
HD_RO5.5Saving Christmas Spirit

Saving Christmas Spirit

Când arheologul strălucit și inteligent Lucy Stewart decide să-și petreacă vacanța de Crăciun în Highlands scoțiani, ea pleacă într-o căutare pentru a găsi ruinele unui altar al vechii zeițe Beira, regina iernii.

NR
5.5
2022Comedy90 minVezi Filmul
HD_RO...Animation6.2Strange World

Strange World

O călătorie adânc într-un tărâm neexplorat și perfid, în care creaturi fantastice îi așteaptă pe legendarii Clades - o familie de exploratori ale căror diferențe amenință să le răstoarne cea mai recentă și de departe cea mai importantă misiune.

PG
6.2
2022Adventure102 minVezi Filmul
HD_RO5.5Single and Ready to Jingle

Single and Ready to Jingle

Emma Warner feels like she lives Christmas year-round. As SVP at a toy company, she has had a great year with the season’s most successful toy but she is exhausted. All she wants is a non-holiday vacation with hot guys and a beach. Her assistant books her a flight to St. Johns but she ends up on the wrong plane and lands in St. Johns, Alaska, a town that goes all out for Christmas. Local holiday hero, Connor is stuck dealing with Emma who he considers a scrooge until her childhood Christmas ...

G
5.5
2022Comedy90 minVezi Filmul
HD_RO5.5Something from Tiffany’s

Something from Tiffany’s

Viața unei femei este răsturnată atunci când un inel de logodnă destinat altcuiva o conduce la persoana cu care trebuie să fie.

PG
5.5
2022Comedy87 minVezi Filmul
HD_RO5.5Strain 100

Strain 100

După ce a supraviețuit unui accident de mașină terifiant, o tânără descoperă că zombii agresivi și mâncători de carne au depășit întreaga zonă. Trebuie să-și dea seama ce se întâmplă și de ce, în speranța de a scăpa de circumstanțele ei îngrozitoare.

NR
5.5
2020Action84 minVezi Filmul
HD_RO7.5Steppin’ into the Holidays

Steppin’ into the Holidays

Fostul star de la Broadway, Billy Holiday, o întâlnește pe Rae, carismatica proprietară a unui studio de dans local. Billy se oferă voluntar pentru a o ajuta pe Rae cu o strângere de fonduri pentru un recital de dans, clicurile lor de colaborare și scânteile romantice încep să zboare.

G
7.5
2022Comedy85 minVezi Filmul
HD_RO PART 27.5Snow Monster 2

Snow Monster 2

Bunicul Annei a fost paleontolog, dar de la o misiune de cercetare în urmă cu zece ani, el a dispărut. Acum Anna, un personal al Institutului de Biologie, după o descoperire accidentală a indicii lăsate în urmă de bunicul ei, ea și dr. Xie din Institut i-au găsit pe proprietarul dealer-ului de mașini Li Yuhang și pe asistentul său Da Lei. Acești câțiva oameni într-un SUV vechi s-au îmbarcat într-o călătorie pentru a găsi jungla misterioasă. Au mers prin munți și apă. Ei au trecut peste ...

NR
7.5
2022Adventure71 minVezi Filmul
HD_RO PART 15.5Snow Monster

Snow Monster

Odată cu dezvoltarea rapidă a științei și tehnologiei în viitor, o companie de cercetare genetică l-a trimis pe Shen Yiqin și pe alții în misterioasa zonă înzăpezită de la marginea Arcticii. În mod neașteptat, au fost atacați de creaturi uriașe necunoscute.

NR
5.5
2019Action83 minVezi Filmul
HD_RO5.5Savage Salvation

Savage Salvation

Un dependent de opioide care se recuperează caută să se răzbune pe dealerii responsabili de vânzarea drogurilor care au dus la moartea logodnicei sale.

R
5.5
2022Action101 minVezi Filmul
HD_RO7.7Sleeping with Danger

Sleeping with Danger

Inspirat de colecția de crime adevărate a lui Ann Rule, Mortal Danger și alte cazuri adevărate. Paul Carter a fost ca un cavaler în armură strălucitoare când a întâlnit-o pe însoțitoarea de bord Grace Tanner și a dus-o într-o poveste de dragoste pasională. Dar bărbatul ei de vis a devenit rapid coșmarul ei, deoarece furia lui geloasă a dus în cele din urmă la un atac brutal. Incredibil, Grace a reușit să scape și să se ascundă. Temându-se pentru viața ei și siguranța altor femei pe care ...

NR
7.7
2020Romantic88 minVezi Filmul