VEZI GRATIS FILME ONLINE

TV Series_RoTV 7.3Rise of Empires: Ottoman

Rise of Empires: Ottoman

Sultanul otoman Mehmed al II-lea duce o campanie epică pentru a lua capitala bizantină a Constantinopolului și modelează cursul istoriei de secole.

NRNetflix
7.3
2020Action44 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Rich in Love 2

Rich in Love 2

Când idealista Paula își reia activitatea ca medic voluntar în Amazon, Teto își convinge partenerii să-și înființeze cooperativa de tomate într-un sat din regiune. Dar pentru a recâștiga inima Paulei și a salva compania de la faliment, Teto trebuie să-și depășească cu siguranță obiceiurile stricate de playboy și să facă față intereselor unui fermier puternic, care îi stă în cale.

NR
5.5
2023Comedy90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Reality

Reality

Pe 3 iunie 2017, Reality Winner, în vârstă de 25 de ani, se întoarce de la comisioane pentru a găsi doi agenți FBI la casa ei din Augusta, Georgia. Veteran al Forțelor Aeriene și instructor de yoga, Winner își petrece următoarele două ore fiind interogată cu privire la munca ei ca contractant de informații - în special, dacă a scurs un document secret despre interferența Rusiei în alegerile din 2016 din SUA.

NR
5.5
2023Dramă83 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 8.7Rebel

Rebel

Kamal se hotărăște să-și schimbe viața în bine, așa că părăsește Belgia pentru a ajuta victimele războiului din Siria. Dar când sosește, este forțat să se alăture unei miliții și rămâne blocat în Raqqa. Întors acasă, fratele său mai mic, Nassim, devine rapid o pradă ușoară pentru recrutorii radicali, care promit să-l reunească cu fratele său. Mama lor, Leila, luptă pentru a proteja singurul lucru care i-a mai rămas: fiul ei cel mic.

NR
8.7
2022Action135 minVezi Filmul Online
FILM_HD_ EN 5.5Roads of Fear

Roads of Fear

Elon, care suferă de tulburări bipolare, vrea să-i facă pe plac tatălui său, șeful unei mafie din sudul Franței, și să comită fără tragere de inimă crime. Cu toate acestea, fiecare dintre actele sale are consecințe și un preț mare de plătit.

NR
5.5
2022Action106 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7Rare Objects

Rare Objects

O tânără cu un trecut traumatizant încearcă să-și refacă viața atunci când începe să lucreze la un anticariat din New York.

R
6.7
2023Dramă123 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Robots

Robots

A womanizer and a gold digger trick people into relationships with illegal robot doubles. When they unwittingly use this scam on each other, their robot doubles fall in love and elope, forcing the duo to team up to hunt them down before the authorities discover their secret.

R
5.5
2023Comedy93 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Rainey Storms

Rainey Storms

Avocatul puternic, Rainey Storms, moștenește firma de avocatură a familiei ei. Când are loc o tragedie fără sens, credința lui Rainey în Dumnezeu este contestată, până când ea se îndrăgostește nebunește. Bărbatul ei de vis se dovedește a fi un impostor și chestii de coșmaruri.

NR
5.5
2023Dramă115 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7Robotica Destructiva

Robotica Destructiva

Un trio de surori războinice androide sunt trezite după un somn de 10.000 de ani pentru a lupta cu o serie de lorzi mecanizați care le amenință lumea.

NR
6.7
2023Action78 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 8.7Royalteen: Princess Margrethe

Royalteen: Princess Margrethe

Balul de absolvire de anul trecut s-a încheiat cu o dramă majoră pentru Prințesa Margrethe. Ea nu îndrăznește să povestească nimănui despre ceea ce s-a întâmplat în noaptea în care a fost internată. Dintr-o dată, familia regală daneză plănuiește să viziteze Norvegia, iar prințesa Margrethe îl va întâlni în sfârșit pe chipeșul prinț danez cu care vorbește de luni de zile. Pe măsură ce drama de familie începe să se acumuleze pentru familia regală norvegiană, ea se trezește pierdută între a ...

NR
8.7
2023Dramă98 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Raangi

Raangi

Thaiyal Nayagi, o jurnalistă din Chennai, se întâmplă să se conecteze cu un terorist din Tunisia printr-un cont fals pe numele verișoarei ei de 16 ani, Sushmitha. Nu știa că asta o va pune pe ea și pe verișoara ei în pericol.

NR
5.5
2022Action121 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.8Ready or Not

Ready or Not

Noaptea nunții unei mirese ia o întorsătură sinistră când excentricii ei socrii o obligă să ia parte la un joc terifiant.

R
7.8
2019Comedy95 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Repeater

Repeater

Un asasin plătit se află în vizor atunci când ucigași plătiți de rivali vin să îl atace. Pentru ucigașul plătit John Smith, directiva sa este simplă: caută, localizează și termină. Dar asasinii rivali îl au în vizor în timp ce se urmăresc și se țintesc reciproc și vizează ultima lor misiune - să elimine un hacker care amenință să scoată la iveală infracționalitatea malițioasă a șefului unui conglomerat.

R
5.5
2022Action106 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.9Renfield

Renfield

După ce s-a săturat și a obosit de secolele sale în calitate de lacheul lui Dracula, Renfield găsește o nouă închiriere de viață - și poate chiar mântuire - atunci când se îndrăgostește de polițistul rutier înflăcărat și veșnic furios, Rebecca Quincy

NR
6.9
2023Comedy93 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Road Trip Hostage

Road Trip Hostage

Când urmărirea viselor ei duce la o relație ruptă cu mama ei, o tânără studentă pleacă supărată de acasă, dar în curând se trezește ostatică a unui criminal deranjat care o obligă să-l conducă prin țară.

PG-13
5.5
2023Thriller85 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.7Roboshark

Roboshark

Ceea ce începe ca o zi obișnuită pe străzile din Seattle devine în curând o baie de sânge terifiantă, când un mare rechin alb devorează o sondă spațială extraterestră... și se naște ROBOSHARK. Armata americană vine după ea cu armele aprinse, dar puterea rețelelor sociale este cea care pune o prezentatoare de știri ambițioasă și fiica ei expertă în tehnologie înaintea tuturor celorlalți în cursa pentru a opri distrugerea.

NR
5.7
2015Action87 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.2Revoir Paris

Revoir Paris

La trei luni după ce a supraviețuit unui atac terorist într-un bistro, Mia este încă traumatizată și nu își poate aminti evenimentele din acea noapte. În efortul de a merge înainte, ea își investighează amintirile și își revine pe pași.

NR
7.2
2022Dramă105 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Ripper’s Revenge

Ripper’s Revenge

La un an de la notoriile crime Ripper, Londra este terorizată din nou de o serie de crime brutale. Când scrisori înfiorătoare de la Spintecătorul încep să aterizeze pe biroul lui, un reporter nevinovat se trezește atras de un mister mortal, amenințănd viețile tuturor celor din jurul lui.

NR
5.5
2023Horror85 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.7Ravenswood

Ravenswood

Când 4 turiști americani - Sofia, Carl, Belle și Michael - pleacă într-un tur al fantomelor, ei obțin mult mai mult decât s-au târzit, când fantomele unui Doctor rău și ultimei sale victime bolnave îi prind în vechea secție de psihiatrie abandonată.

NR
5.7
2017Horror90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.1Route Irish

Route Irish

Un contractant de securitate privată din Irak respinge explicația oficială a morții prietenului său și decide să investigheze.

NR
6.1
2011Dramă109 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO...Animation 7.5Rock Dog 3: Battle the Beat

Rock Dog 3: Battle the Beat

După ce a călătorit prin lume, Bodi își ia o pauză și se întoarce în satul său. Când află că grupul de fete, K-9, nu știe cine este legenda rock Angus Scattergood, este nevoit să se alăture emisiunii de concursuri muzicale, "Battle the Beat", pentru a inspira o nouă generație de staruri rock. Dar, după ce se alătură emisiunii, Bodi își dă seama rapid că a mușcat mai mult decât poate mesteca când devine peste noapte o personalitate TV de senzație.

NR
7.5
2023Adventure90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 8.7Rooming With Danger

Rooming With Danger

Proaspăt despărțită după o despărțire nefericită, o tânără profesionistă se mută cu o colegă de cameră aparent perfectă, dar se trezește obiectul unei obsesii mortale.

NR
8.7
2023Thriller90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_ EN 6.5Rage of the Mummy

Rage of the Mummy

Sfidând un blestem străvechi, un grup de ocultiști fură treisprezece relicve sacre din mormântul prințului Horus-Kan pentru a-și alimenta puterile supranaturale. Acum, prințul mumie, în vârstă de trei mii de ani, trebuie să vâneze relicvele furate și să se răzbune mortal pe făptași. Pentru detectivii Blake și Crawford, numărul cadavrelor se adună. Vor reuși ei să oprească mumia din ravagiile sale mortale?

NR
6.5
2018Horror90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Righteous Thieves

Righteous Thieves

Annabel, liderul unei organizații secrete care se ocupă cu recuperarea operelor de artă neprețuite, reunește o echipă de hoți de artă pentru a recupera un Monet, un Picasso, un Degas și un Van Gogh furați de naziști în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și aflați acum în posesia oligarhului miliardar neo-nazist Otto Huizen. Pe măsură ce jaful planificat se apropie, loialitatea este pusă la încercare atunci când echipa află adevăratul motiv din spatele căutării tablourilor pierdute de ...

R
5.5
2023Action0 minVezi Filmul Online