HD_RO6.3Ripper Untold

Ripper Untold

Un detectiv și un medic legist își unesc forțele pentru a rezolva o serie de crime îngrozitoare în Londra victoriană - dar una dintre ele ascunde un secret mortal.

NR
6.3
2021Horror85 minVezi Filmul
HD_RO10Resurrection

Resurrection

Viața atent construită a unei femei este dată peste cap atunci când o umbră nedorită din trecutul ei revine, forțând-o să se confrunte cu monstrul pe care l-a evitat timp de două decenii..

NR
10
2022Drama103 minVezi Filmul
HD_RO...Animation8.5Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie

Când un străin misterios sosește din viitor cu un avertisment teribil, Leo este forțat să se ridice și să-i conducă pe frații săi, Raph, Donnie și Mikey, într-o luptă pentru a salva lumea de o specie extraterestră terifiantă.

NR
8.5
2022Action85 minVezi Filmul
HD_RO5.7Recurrence

Recurrence

La câțiva ani după ce s-a mutat într-un oraș izolat, fosta polițistă Pipa este atrasă înapoi în lumea întunecată pe care credea că a lăsat-o în urmă atunci când un cadavru apare pe proprietatea ei.

NR
5.7
2022Crime116 minVezi Filmul
HD_ EN4.6River Road

River Road

Un muzician rock și o femeie cu spirit liber încep o relație intensă care se transformă în curând într-o lume a dependenței de droguri și a crimei.

NR
4.6
2021Adventure91 minVezi Filmul
HD_RO7.3Rocketry: The Nambi Effect

Rocketry: The Nambi Effect

Bazat pe viața lui Nambi Narayanan, om de știință de la ISRO, care a fost acuzat pe nedrept că este spion și arestat în 1994. Deși este liber, el încă se luptă pentru dreptate, iar agenții de poliție care se presupune că l-au implicat pe nedrept sunt încă liberi.

NR
7.3
2022Action154 minVezi Filmul
HD_RO5.7Resisting Roots

Resisting Roots

Genevieve Harper face tot posibilul pentru a-și crește cei doi frați după tragicul accident al părinților lor. La doar 24 de ani, Viv s-a dedicat să ofere familiei sale cea mai bună viață posibilă, sacrificându-și propriile vise pe parcurs. Când Trent Fox, un jucător cunoscut pe terenul de baseball și în afara lui, apare la locul de muncă al lui Viv, Lotus House Yoga Center, pentru a se recupera, atracția dintre cei doi este instantanee. Dar Viv nu are timp să se dedice unui bărbat, cu atât ...

R
5.7
2022Drama91 minVezi Filmul
HD_RO5.7Robot Apocalypse

Robot Apocalypse

Un hacker expert este ținta unei inteligențe artificiale conștiente după ce își dă seama de amenințarea pe care o reprezintă și trebuie să încerce să rămână în afara radarului suficient de mult timp pentru a o opri.

NR
5.7
2021Action87 minVezi Filmul
HD_RO5.9Rushlights

Rushlights

Tinerii îndrăgostiți Billy și Sarah călătoresc din L.A. până în Texas cu intenția de a revendica în mod fals bunurile valoroase lăsate în urmă de un prieten mort. Dar când călătoria lor îi aduce în Tremo, Texas, găsesc o lume bizară și sinistră care îi așteaptă..

R
5.9
2013Crime96 minVezi Filmul
HD_RO6.7Rubikon

Rubikon

Soldatul de companie Hannah și oamenii de știință Gavin și Dimitri cercetează un proiect privind algele la bordul stației spațiale Rubikon, care ar trebui să aprovizioneze permanent omenirea cu oxigen și hrană. Dar, dintr-o dată, Pământul dispare sub ei într-o ceață maronie și toxică și orice contact este întrerupt - sunt ei ultimii supraviețuitori ai umanității? Ar trebui să inițieze stația sigură, să îndrăznească zborul de întoarcere și să-și riște astfel viața?

NR
6.7
2022Science Fiction110 minVezi Filmul
HD_RO5.7Rise

Rise

După ce au emigrat în Grecia din Nigeria, Vera și Charles Antetokounmpo s-au luptat să supraviețuiască și să-și întrețină cei cinci copii, în timp ce trăiau sub amenințarea zilnică a deportării. Disperați să obțină cetățenia greacă, dar subminați de un sistem pe care-i la fiecare pas, viziunea, determinarea și credința familiei i-au scos din obscuritate pentru a lansa cariera a trei campioni NBA.

PG
5.7
2022Drama113 minVezi Filmul
HD_RO8.5Rip in Time

Rip in Time

Sarah este un fermier ecologic care întâlnește un bărbat pe nume Rip Van Winkle Jr., care pretinde că este din 1787. În curând, descoperă sentimente romantice de modă veche care ar putea fi la fel de nebunești ca povestea lui.

NR
8.5
2022Drama84 minVezi Filmul
HD_RO5.7Rest Stop: Don’t Look Back

Rest Stop: Don’t Look Back

La un an după ce au fugit de acasă, Nicole și Jesse sunt încă dispăruți. Când Tom, fratele lui Jesse, se întoarce acasă de la serviciul activ, pleacă împreună cu prietenii săi Marilyn și Jared pentru a găsi cuplul pierdut. Căutările lor îi conduc la o porțiune de autostradă veche cu un popas misterios, unde se află în aceeași situație ca Nicole și Jesse: se confruntă cu un nebun.

NR
5.7
2008Horror89 minVezi Filmul
HD_ EN5.6Row 19

Row 19

O tânără doctoriță și fiica ei de 6 ani se află într-un zbor peste noapte într-o furtună violentă. Când pasagerii din avionul pe jumătate gol încep să moară în mod inexplicabil, stăpânirea femeii asupra realității slăbește și este forțată să retrăiască cel mai rău coșmar din copilărie.

NR
5.6
2021Horror77 minVezi Filmul
HD_RO7.3Rhino

Rhino

Pornind de la un delincvent agresiv, un tânăr poreclit "Rhino" își croiește rapid drum în ierarhia infracțională din Ucraina anilor 1990. Rhino nu a cunoscut decât puterea și cruzimea, dar, neavând nimic de pierdut, ar putea găsi în sfârșit o șansă de izbăvire?

NR
7.3
2021Crime101 minVezi Filmul
HD_RO7.6Revenge Girl

Revenge Girl

În lumea viitorului, inteligența artificială este foarte dezvoltată, iar cercetarea științifică subterană controlată de Cheng Fei dezvoltă în secret un cip computer-encefalic folosit pentru a spori potențialul corpului uman, într-un efort de a dezvolta un grup de ființe imorale și de a căuta acțiuni imorale. profit. După incident, Cheng Fei a ordonat eliminarea tuturor experimentelor, din această cauză, mama lui Qianhe a murit, iar tânărul Qianhe s-a salvat. În următorii zece ani, Qianhe și ...

NR
7.6
2022Action84 minVezi Filmul
HD_ EN6.7Royals’ Revenge

Royals’ Revenge

După ce un baron nemilos al vitelor își anunță candidatura pentru guvernator, patru frați înstrăinați pornesc în căutarea răzbunării pentru moartea familiei lor. Lăsând deoparte vechile dispute și șansele imposibile, se vor înfrunta cu un bărbat care deține fiecare mână de arme din teritoriu.

NR
6.7
2020Action114 minVezi Filmul
HD_RO5.7Romance to the Rescue

Romance to the Rescue

Kyra este un romantic. Din nefericire, se pare că nu reușește să găsească bărbatul potrivit cu care să fie romantică! Totul se schimbă însă atunci când îl întâlnește pe Trevor, noul manager al magazinului alimentar la care lucrează. Frumos, fermecător și de încredere, el este perechea perfectă pentru Kyra. Există doar o singură problemă; el pare să aibă mai multe în comun cu colega lor, Lara. În special, amândoi au o dragoste pentru câini, lucru pe care Kyra cu siguranță nu îl împărtășește

G
5.7
2022Comedy84 minVezi Filmul
HD_RO8.5RRR

RRR

O istorie fictivă a călătoriei a doi revoluționari legendari departe de casă înainte ca aceștia să înceapă să lupte pentru țara lor în anii 1920.

PG-13
8.5
2022Action187 minVezi Filmul
HD_RO5.7Respect The Jux

Respect The Jux

Un tânăr corupt se aventurează în Statele Unite în căutarea visului american și formează o bandă de tâlhari pentru a-l obține.

NR
5.7
2022Action0 minVezi Filmul
HD_RO7.8Riddled with Deceit: A Martha’s Vineyard Mystery

Riddled with Deceit: A Martha’s Vineyard Mystery

Fostul detectiv Jeff Jackson face echipă cu doctorul Zee Madieras pentru a da de urma broșei de smarald dispărute a prietenului lor, a unui hoț, dar și... a unui criminal.

NR
7.8
2020Crime84 minVezi Filmul
HD_RO5.7Rumspringa

Rumspringa

În timpul unei călătorii la Berlin, un tânăr Amish aflat în mijlocul unui ritual de trecere reia legătura cu rădăcinile sale, se îndrăgostește și ia o decizie importantă.

NR
5.7
2022Comedy80 minVezi Filmul
HD_RO5.8Room 203

Room 203

Două colege de cameră au fost chinuite de spiritele răzbunătoare care locuiau în apartamentul lor închiriat, în stil gotic, care conține o piesă centrală ornamentată.

NR
5.8
2022Horror104 minVezi Filmul
HD_RO5.7Reed’s Point

Reed’s Point

Un accident de mașină în Pine Barrens duce la dispariția unui adolescent, ceea ce ridică teorii ale conspirației cu privire la infama legendă a Diavolului din Jersey. La aniversarea accidentului, Sarah Franklin, convinsă că verișoara ei Kelsey este în viață, merge la locul accidentului împreună cu Alex, prietenul lui Kelsey, pentru a investiga. Lucrurile se precipită rapid pe măsură ce Sarah și Alex descoperă ce se ascunde cu adevărat în pădure.

NR
5.7
2022Horror77 minVezi Filmul