HD_RO...Animation6.766Pil’s Adventures

Pil’s Adventures

Pil, o fetiță vagabondă, locuiește pe străzile orașului medieval Roc-en-Brume, împreună cu cele trei nevăstuici ale ei îmblânzite. Ea supraviețuiește din mâncarea furată din castelul sinistului regent Tristain. Într-o zi, pentru a scăpa de gărzile lui, Pil se deghizează în prințesă. Astfel, ea pornește într-o aventură nebună, deliranta, alături de Crobar, un mare gardian stângaci care se crede nobil, și Rigolin, un tânăr bufon prost. Pil va trebui să-l salveze pe Roland, moștenitorul de ...

NR
6.766
2021Animation89 minVezi Filmul
HD_RO8.9Prey

Prey

În națiunea Comanche, în 1717, o războinică feroce și foarte pricepută pe nume Naru află că prada pe care o urmărește este un extraterestru foarte evoluat, cu un arsenal tehnologic avansat.

R
8.9
2022Action100 minVezi Filmul
HD_RO5.7Purple Hearts

Purple Hearts

Un muzician aspirant este de acord cu o căsătorie de conveniență cu un pușcaș marin care va fi în curând în misiune, dar o tragedie face ca relația lor falsă să devină prea reală.

PG-13
5.7
2022Drama122 minVezi Filmul
HD_RO5.7Paradise Highway

Paradise Highway

O șoferiță de camion a fost nevoită să facă contrabandă cu mărfuri ilicite pentru a-și salva fratele dintr-o bandă de deținuți periculoasă. Cu agenții FBI pe urmele ei, conștiința lui Sally este pusă la încercare atunci când pachetul final se dovedește a fi o adolescentă.

R
5.7
2022Action115 minVezi Filmul
HD_RO6.943Pearl Harbor

Pearl Harbor

Prietenia de-o viață dintre Rafe McCawley și Danny Walker este pusă la grea încercare atunci când cei doi asi ai aviației de vânătoare sunt implicați într-un triunghi amoros cu frumoasa infirmieră a marinei Evelyn Johnson. Dar rivalitatea dintre prietenii deveniți dușmani este imediat pusă în așteptare atunci când se află în centrul atacului devastator al Japoniei asupra Pearl Harbor din 7 decembrie 1941.

PG-13
6.943
2001Action183 minVezi Filmul
HD_RO8.5Pawankhind

Pawankhind

Ultima luptă istorică de ariergardă care a avut loc la 13 iulie 1660 într-o trecătoare de munte din vecinătatea fortului Vishalgad, în apropiere de orașul Kolhapur, Maharashtra, India, între războinicul maratha Baji Prabhu Deshpande și Siddi Masud din sultanatul Adilshah, cunoscută sub numele de Bătălia de la Pavan Khind.

NR
8.5
2022History0 minVezi Filmul
HD_RO5.7Prizefighter: The Life of Jem Belcher

Prizefighter: The Life of Jem Belcher

La începutul secolului al XIX-lea, pugilismul era sportul regilor, iar un tânăr boxer talentat s-a luptat pentru a deveni campion al Angliei.

NR
5.7
2022Action107 minVezi Filmul
HD_RO5.7Persuasion

Persuasion

Trăind alături de familia ei snoabă, aflată în pragul falimentului, Anne Elliot este o femeie neconformistă cu sensibilități moderne. Când Frederick Wentworth - cel elegant pe care l-a alungat cândva - se prăbușește din nou în viața ei, Anne trebuie să aleagă între a lăsa trecutul în urmă sau a-și asculta inima când vine vorba de a doua șansă.

PG
5.7
2022Drama107 minVezi Filmul
HD_RO PART 36.7Pee Nak 3

Pee Nak 3

Peace Aod, un tânăr gropar de la templul Thamma Nakanimitr, dezgroapă dintr-un mormânt o brățară veche de aur din perioada celui de-al Doilea Război Mondial. El decide să bage brățara în buzunar și cade pradă unui blestem care îi transformă pielea în solzi de șarpe.

NR
6.7
2022Horror114 minVezi Filmul
HD_RO PART 25.7Pee Nak 2

Pee Nak 2

Pacea a revenit la Templul ThammaNakanimitr după ce Călugărul Nong, Călugărul Întâi și Călugărul Balon au îndeplinit misiunea de a-și îndeplini promisiunile și au câștigat lupta cu fantoma lui Nak Nont.

NR
5.7
2020Comedy114 minVezi Filmul
HD_RO PART 16.7Pee Nak

Pee Nak

La un vechi templu de la periferia orașului, o legendă terifiantă persistă până în zilele noastre. Aceasta spune că oricine dorește să fie hirotonit călugăr în acest templu este blestemat și va muri de furia spiritului Pee Nak înainte de finalizarea ceremoniei de hirotonire.

NR
6.7
2019Comedy106 minVezi Filmul
HD_RO8.5Paul Dood’s Deadly Lunch Break

Paul Dood’s Deadly Lunch Break

Un muncitor al unui magazin de caritate este gata să câștige marele spectacol național de talente. Dar când acțiunile a 5 oameni egoiști îl fac să rateze audiția, el își propune să caute răzbunare de moarte.

NR
8.5
2021Action110 minVezi Filmul
HD_RO5.8Promises

Promises

Când Alexander și Laura se întâlnesc în timpul unei petreceri, ceea ce simt unul pentru celălalt este evident, dar ea este pe cale să se căsătorească și Alexander împarte o fiică cu frumoasa lui soție. Mulțumită, în parte, sprijinului prietenilor săi de o viață, amintirile din copilărie ale lui Alexandru reapar constant, determinându-l să reflecteze la ceea ce a fost, ce va fi și ce ar fi putut fi.

NR
5.8
2021Drama113 minVezi Filmul
HD_RO5.4Pet Graveyard

Pet Graveyard

Un grup de adolescenți sunt chinuiți de Grim Reaper și de animalul său de companie după ce au fost supuși unui experiment care le permite să revadă morții.

NR
5.4
2019Horror98 minVezi Filmul
HD_RO5.7Paulie Go!

Paulie Go!

Un tânăr geniu al inteligenței artificiale este respins de un laborator de robotică de renume mondial și face ceea ce ar face orice adolescent rațional: fură o dubă și traversează țara până în Minnesota pentru a da de urma profesorului care l-a refuzat.

NR
5.7
2022Comedy58 minVezi Filmul
HD_RO5.7Paradise Cove

Paradise Cove

Un antreprenor și soția sa se mută în Malibu pentru a schimba casa de pe plajă a mamei sale, dar sunt terorizați de o femeie fără adăpost care locuiește sub casă.

R
5.7
2021Thriller103 minVezi Filmul
HD_RO5.7Private Property

Private Property

Kathryn, o actriță în dificultate și o gospodină neîmplinită, se implică în relația cu noul ei grădinar, Ben. Pe măsură ce acesta îi oferă atenția și sensibilitatea pe care le dorește, încep să se îndrăgostească unul de celălalt. Dar Ben nu este ceea ce pare a fi.

R
5.7
2022Drama87 minVezi Filmul
HD_RO8.7Pitbull: Exodus

Pitbull: Exodus

Povestită de-a lungul mai multor ani, parte a războiului mereu purtat între poliție și imperiile criminale din Europa de Est, urmărim viața unui tânăr, copilăria și adolescența sa și, în cele din urmă, coborârea lui în lumea interlopă criminală. Calea lui se încrucișează în curând cu un polițist care nu se va opri la nimic să-l prindă.

NR
8.7
2021Action112 minVezi Filmul
HD_RO5.7Pride Jewel

Pride Jewel

Un tată și fiul său ajung în San Francisco Bay Area după ce un cutremur a distrus micul lor oraș din Armenia. În dezacord din cauza infidelității complicate a tatălui său, Andre, furios și amărât, se implică rapid într-un grup de hoți violenți de bijuterii condus de rivalul din copilărie al tatălui său, Cyrus. Răzbunarea este singura cale de scăpare, iar răscumpărarea nu este de găsit.

NR
5.7
202290 minVezi Filmul
HD_RO5.7Painted Skin

Painted Skin

Acesta spune povestea relației obsesive și abuzive dintre banshee Xiaorong și savantul Wang Huaiqing și soția sa Ruo.

NR
5.7
2022Drama83 minVezi Filmul
HD_RO6.8Pan

Pan

Trăind o existență sumbră la un orfelinat din Londra, Peter, în vârstă de 12 ani, se trezește dus în lumea fantastică a Neverland. Îl așteaptă o aventură în timp ce îl întâlnește pe noul prieten James Hook și pe războinicul Tiger Lily. Ei trebuie să se alieze pentru a salva Neverland de nemilosul pirat Barbă Neagră. Pe parcurs, băiatul rebel și neastâmpărat își descoperă adevăratul destin, devenind eroul cunoscut pentru totdeauna sub numele de Peter Pan.

PG
6.8
2015Adventure111 minVezi Filmul
HD_RO4.7Prototype

Prototype

În viitorul apropiat, au fost creați androizi cu inteligență artificială, asemănători vieții, pentru a-i ajuta pe oameni în treburile casnice. Prototipul, One, creat de Roger Marshall și testat de familia sa, se dovedește a fi popular, dar cu defecte. Roger a lucrat la un nou model, Two, ale cărui caracteristici îmbunătățite promit abilități supraumane. Pe măsură ce tensiunile cresc între Roger și soția Shelley, androizii se defectează, iar viețile întregii familii sunt în curând puse în ...

R
4.7
2022Science Fiction87 minVezi Filmul
HD_RO6.8Prince of Legend

Prince of Legend

O școală are un concurs la fiecare 3 ani în care alege un Prinț de Legendă. La concurs participă 14 elevi de sex masculin.

PG-13
6.8
2019Comedy91 minVezi Filmul
HD_RO10.8Pirates

Pirates

În ajunul Anului Nou 1999, trei prieteni, care încearcă să pătrundă în scena muzicală prin intermediul radio-piraților, conduc prin Londra într-o căutare disperată de bilete pentru cea mai bună petrecere milenială vreodată.

TV-MA
10.8
2021Comedy80 minVezi Filmul