VEZI GRATIS FILME ONLINE

FILM_HD_RO 5.5Pride: A Seven Deadly Sins Story

Pride: A Seven Deadly Sins Story

Lumea lui Birdie Moore, proprietară de brutărie și vedetă de reality TV, începe să se destrame odată ce secretele ei de familie sunt puse în lumina reflectoarelor. Pe măsură ce secretele încep să-i amenințe reputația, Birdie recunoaște și renunță la mândria ei pentru a-și păstra moștenirea.

NR
5.5
2023Thriller85 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 6.8Ponniyin Selvan: Part II

Ponniyin Selvan: Part II

Arulmozhi Varman își continuă călătoria pentru a deveni Rajaraja I, cel mai mare conducător al imperiului istoric Chola din India de Sud.

NR
6.8
2023Action165 minVezi Filmul Online
Film_HD_RO PART -1 7.2Ponniyin Selvan: Part I

Ponniyin Selvan: Part I

Regatul Chola este amenințat de forțe atât interne, cât și externe, iar prințul moștenitor Aaditha Karikalan, fratele său mai mic Arunmozhi Varman și împăratul, Sundara Cholar, despărțiți de situații, îi revine unui mesager să asigure siguranța regatului. Poate reuși în misiunea sa, mai ales când fosta iubită a lui Karikalan, Nandhini, complotează să doboare întregul imperiu Chola?

NR
7.2
2022Action167 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.4Pinball: The Man Who Saved the Game

Pinball: The Man Who Saved the Game

Comedia dramatică se bazează pe povestea adevărată a scriitorului și vrăjitorul de pinball Roger Sharpe, care prezintă călătoria lui pentru a anula interdicția de 35 de ani a pinball-ului din New York.

NR
7.4
2023Comedy92 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Papá al rescate

Papá al rescate

Nicolás, la o săptămână distanță de a se căsători, primește o scrisoare care îl obligă să înfrunte secretul cel mai bine păstrat: este tatăl unei fete pe care a cunoscut-o doar de la naștere. Are doar 3 zile să o recupereze înainte ca ea să intre în sistemul de adopție..

NR
5.5
2023Comedy100 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.5Polite Society

Polite Society

Artista marțială în curs de antrenament, Ria Khan, crede că trebuie să-și salveze sora mai mare Lena de la căsătoria ei iminentă. După ce a cerut ajutorul prietenilor ei, Ria încearcă să realizeze cea mai ambițioasă dintre toate furturile de nuntă în numele independenței și al fraternității.

NR
7.5
2023Action103 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.4Princess Cursed in Time

Princess Cursed in Time

Prințesa Elen se trezește de ziua ei știind că trebuie fie să o omoare pe vrăjitoarea rea care a blestemat-o, fie să-și găsească dragostea adevărată. Prințesa are o ultimă șansă să se salveze pe ea însăși și pe regatul. Dacă nici ea nu se descurcă, regatul va fi distrus. Va putea ea să-și convingă prietenii, să rupă vraja puternică și să o învingă pe puternica vrăjitoare?

NR
6.4
2020Family0 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.8Paint

Paint

Carl Nargle, pictorul numărul 1 de televiziune publică din Vermont, este convins că le are pe toate: o permanentă semnătură, o dubiță personalizată și evantai agățați de fiecare lovitură a lui... până când un artist mai tânăr și mai bun îi fură tot (și pe toată lumea) pe care Carl îi iubește.

PG-13
5.8
2023Comedy96 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.3Psycho Sweet 16

Psycho Sweet 16

Când un junior de liceu este forțat să se transfere la o nouă școală după ce mama ei este admisă la dezintoxicare, ea o freacă rapid pe fata rea care domnește în mod greșit. Mătușa și unchiul adolescentului se oferă să organizeze o petrecere de șaisprezece pentru a o ajuta să se adapteze, dar geloasa regina albină nu se va opri la nimic pentru a-și distruge planurile, inclusiv crima. Mama adolescentului trebuie să se răscumpere și să ajute să salveze petrecerea, dar mai important, relația ...

NR
7.3
2022Crime85 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7Picture Perfect Romance

Picture Perfect Romance

Zoey a renunțat la pasiunea ei pentru fotografia de nuntă după ce fostul ei logodnic, a lăsat-o la altar. Dar când o prietenă din copilărie insistă să fie fotograful nunții ei, ea este forțată să-și confrunte trecutul și să permită dragostei să revină.

NR
6.7
2022Comedy90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 8.7Peter Pan & Wendy

Peter Pan & Wendy

Wendy Darling, o fată tânără care se teme să-și lase casa copilăriei în urmă, îl întâlnește pe Peter Pan, un băiat care refuză să crească. Alături de frații ei și de o zână minuscul, Tinker Bell, ea călătorește cu Peter în lumea magică din Neverland. Acolo, ea întâlnește un căpitan pirat rău, Căpitanul Hook, și se îmbarcă într-o aventură palpitant care îi va schimba viața pentru totdeauna.

PG
8.7
2023Adventure106 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.7Pillow Party Massacre

Pillow Party Massacre

După ce un incident de agresiune duce la tragedie, patru foști prieteni de liceu se reîntâlnesc la o casă de vacanță unde un ucigaș maniac urmărește noaptea.

NR
5.7
2023Horror87 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Princess’s Romance

Princess’s Romance

Povestea romantică de război din perioada primăverii și toamnei (771-476 î.Hr.)

NR
5.5
2019Istoric0 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Phenomena

Phenomena

Trei femei de vârstă mijlocie care investighează evenimente paranormale sunt puse la încercare când liderul lor, părintele Pilón, dispare. Inspirat de adevăratul grup Hepta.

NR
5.5
2023Horror80 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.5Paranormal Evil

Paranormal Evil

Copil supraviețuitor al celui mai infam caz de crimă al lui Victorville, care a revendicat cu brutalitate viața mamei ei, Alexis împlinește acum 21 de ani și este singurul moștenitor al moșiei Victorville. Dar când primește actul vechii ei case de familie, primește și secretele lui. Făcând din casă noua casă, dar incapabilă să zdruncine sentimentul că forțele malefice din ea sunt responsabile pentru evenimente înfiorătoare, Alexis și prietenii ei investighează istoria căminului și descoperă ...

NR
7.5
2017Horror93 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.1Payback

Payback

Mike Markovich, un tânăr broker la o firmă din Wall Street controlată de mafiote, este trădat și închis timp de șase ani. Când este eliberat, începe căutarea lui mortală pentru răzbunare.

NR
6.1
2021Crime91 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 6.2Polis Evo 2

Polis Evo 2

Un grup de teroriști a pus stăpânire pe un sat și îi ține ostatici pe săteni. Forțele speciale din Malaezia și Indonezia sunt însărcinate să se ocupe de acest incident, dar misiunea lor eșuează. Acum depinde de inspectorul Sani și de inspectorul Khai să salveze ostaticii și, în același timp, să doboare grupul terorist.

NR
6.2
2018Action125 minVezi Filmul Online
Film_HD_RO PART -1 6.2Polis Evo 1

Polis Evo 1

Cu Shaheizy Sam și Zizan Razak în rolurile principale, filmul urmărește doi polițiști, Khai și Sani, care au personalități foarte diferite. Cu toate acestea, ei sunt nevoiți să lase deoparte diferențele atunci când trebuie să lucreze împreună într-o misiune pentru a învinge un sindicat de trafic de droguri.

NR
6.2
2015Action120 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Prom Pact

Prom Pact

Este sezonul balurilor de absolvire, iar Mandy, elevă în ultimul an de liceu, și prietenul ei cel mai bun și colegul ei de breaslă Ben sunt înconjurați de "cereri în căsătorie" exagerate. Mandy se concentrează doar pe admiterea la Harvard, școala visurilor ei, dar când începe să fie meditatoare pentru Graham, starul baschetului, trebuie să reevalueze dacă școala visurilor ei merită costul a tot ceea ce crede.

PG-13
5.5
2023Comedy98 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.4Puppet Master: Doktor Death

Puppet Master: Doktor Death

În acest spin-off de sine stătător din Retro Puppet Master, o tânără și frumoasă studentă la medicină este prinsă într-un coșmar erotic și trebuie să se confrunte cu demonul care locuiește în păpușa malefică.

NR
6.4
2022Horror62 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.1Perfect Addiction

Perfect Addiction

O antrenoare de box de succes descoperă că iubitul ei, un campion în exercițiu, o înșală cu propria soră. Ea își propune să se răzbune, antrenându-l pe singurul om capabil să-l detroneze: arhicunoscutul său Kayden.

R
6.1
2023Dramă97 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7Perejil

Perejil

O femeie însărcinată, rămasă singură în sălbăticia de lângă granița dominicană, încearcă să scape de masacrul haitianilor din 1937.

NR
6.7
2022Istoric85 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Project E.1337: ALPHA

Project E.1337: ALPHA

Când lumea a căzut în haos din cauza unei bacterii necunoscute, unele zone sigure au început să profite de cei mai puțin norocoși pentru a obține avantaje proprii. Cu resurse tot mai puține și insurgenți ...

NR
5.5
2018Science Fiction90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.7Pumpkins

Pumpkins

Un film de groază de tip slasher cu atmosferă, care are loc în North Yorkshire. Un grup de supraviețuitori se confruntă cu un fermier hotărât să se răzbune, în timp ce pătrund pe terenul său fără să știe ce îi așteaptă pe ei și pe membrii echipei lor.

NR
5.7
2018Horror80 minVezi Filmul Online