HD_RO8.5Om

Om

După ce și-a pierdut memoria în timp ce se lupta cu inamicii, Om, un ofițer de comando al forțelor speciale, se află într-o misiune de a salva națiunea de teroriști. În timp ce se luptă cu provocările pe care le prezintă misiunea, el află un adevăr șocant despre viața lui în timp ce se confruntă cu amnezia.

NR
8.5
2022Action135 minVezi Filmul
HD_RO5.7Office Invasion

Office Invasion

Trei prieteni se adună pentru a-și apăra valoroasa companie minieră de... extratereștri?! Ce ar putea merge prost?

R
5.7
2022Comedy80 minVezi Filmul
HD_RO5.1Operator

Operator

Când fiica veteranului operator al centrului de apeluri 911, Pamela, și soțul ei înstrăinat, Jeremy, un ofițer superior de poliție, este răpită și ținută ostatică, ei sunt disperați și nu au de ales decât să urmeze regulile răpitorului: să trimită mesaje prin dispecerat pentru ca toate unitățile de poliție și de pompieri să se împrăștie în locații îndepărtate din oraș, unde sunt întâmpinate cu haos. Neștiind cine sau de ce, singurul lucru pe care îl știu este că, dacă nu reușesc să ...

NR
5.1
2015Action88 minVezi Filmul
HD_RO5.7One More Shot

One More Shot

After his wife's death professional bodyguard Lung Wei went overseas to find doctors for his daughter, but instead found a new job as a virtual reality tester.

NR
5.7
2021Action82 minVezi Filmul
HD_ EN5.7Orcus

Orcus

Un preot reunește o echipă de oameni disperați pentru a jefui o biserică și a răpi o tânără cu un secret întunecat.

NR
5.7
2022Horror106 minVezi Filmul
HD_RO5.3O2

O2

Prinsă într-o alunecare de teren, Parvathy trebuie să supraviețuiască și să mențină oxigenul în corpul fiului ei, Veera. Ce se întâmplă când este obstrucționată de un pasager?

NR
5.3
2022Thriller120 minVezi Filmul
HD_RO5.7Outlaw’s Buckle

Outlaw’s Buckle

În timpul unei furtuni teribile, un criminal în serie face ravagii în interiorul unei închisori din Texas.

NR
5.7
2021Crime0 minVezi Filmul
HD_RO5.2Omerta: 6/12

Omerta: 6/12

Recepția pentru Ziua Independenței Finlandei este brusc întreruptă atunci când palatul prezidențial este atacat și conducerea statului este luată ostatică. Max Tanner de la Poliția de Securitate este numit ca negociator în criza ostaticilor, care se desfășoară ca parte a unui plan mai amplu de subminare a securității europene.

NR
5.2
2021Action115 minVezi Filmul
HD_RO5.7Oro Arrowhead

Oro Arrowhead

Urmând urmele tatălui său pe o hartă misterioasă, un bărbat caută un vârf de săgeată de aur care pare să sperie întregul oraș.

NR
5.7
2022Mystery90 minVezi Filmul
HD_RO...Documentary5.7Our Father

Our Father

După ce un test ADN efectuat la domiciliu îi dezvăluie mai mulți frați vitregi, o femeie descoperă o schemă șocantă care implică un donator de spermă și un doctor popular în fertilitate.

NR
5.7
2022Documentary97 minVezi Filmul
HD_RO6.6Operation Mincemeat

Operation Mincemeat

În 1943, doi ofițeri de informații britanici pun la cale Operațiunea Mincemeat, prin care planul lor de a arunca un cadavru cu acte false în largul coastelor Spaniei îi va păcăli pe spionii naziști să creadă că forțele aliate plănuiau să atace prin Grecia și nu prin Sicilia.

PG-13
6.6
2022Drama128 minVezi Filmul
HD_RO7.9On the Line

On the Line

Seo-joon, pierde totul din cauza phishingului vocal și se infiltrează într-o organizație din China pentru a-l întâlni pe Kwak Pro, designerul din spatele acestui sistem de phishing.

NR
7.9
2021Action109 minVezi Filmul
HD_RO7.5One Cut Two Cut

One Cut Two Cut

Gopi, un profesor de arte și meserii, în prima sa zi de muncă se confruntă cu sarcina de a salva școala care a fost luată ostatică de patru activiști radicali ai rețelelor sociale.

NR
7.5
2022Comedy88 minVezi Filmul
HD_RO5.7Offseason

Offseason

După ce primește o scrisoare misterioasă că mormântul mamei ei a fost vandalizat, Marie călătorește în orașul pustiu pe insulă unde este îngropată. În momentul în care sosește, insula se închide pentru sezon, lăsând-o pe Marie prinsă într-un coșmar.

R
5.7
2022Horror83 minVezi Filmul
HD_RO7,9Operation Overlord

Operation Overlord

Cu o săptămână înainte de a lua cu asalt plajele din Normandia, doi soldați americani se infiltrează într-un complex abandonat pentru a salva un prizonier de război din ghearele regimului nazist.

TV-MA
7,9
202180 minVezi Filmul
HD_RO5.7Octopus Pot

Octopus Pot

Un bărbat stricat găsește singurul lucru fără care nu poate trăi doar pentru a-l pierde. Nu poate aduce înapoi femeia pe care o iubește, dar poate acoperi pământul cu sângele dușmanului său.

TV-MA
5.7
2022Drama80 minVezi Filmul
HD_RO5.7On the Arm

On the Arm

Louis Sareno, un tânăr născut în mafiă, caută o cale de ieșire din singura viață pe care a cunoscut-o vreodată. Căutând să găsească un scop și un sens în viața lui, Louis se trezește să se prăbușească mai departe în groapa iepurelui din stăpânirea mafiei asupra orașului.

R
5.7
2020Crime151 minVezi Filmul
HD_RO7.3One Good Turn

One Good Turn

Stan și Ollie cerșesc mâncare de la o bătrână prietenoasă care le oferă sandvișuri. În timp ce mănâncă, îl aud pe proprietarul doamnei spunându-i că o va da afară pentru că nu își poate plăti ipoteca. Ei nu-și dau seama că bătrâna chiar repetă pentru o piesă. Stan și Ollie decid să o ajute pe bătrână vânzându-și mașina. În timpul licitației, un bețiv îi pune un portofel în buzunarul lui Stan. Ollie îl acuză pe Stan că a jefuit-o pe bătrână, dar când adevărul este dezvăluit Stan se răzbune ...

NR
7.3
1931Comedy20 minVezi Filmul
HD_RO7.4Obsession

Obsession

Inainte de a-l întâlni pe George Good (Brad Dourif), Sonny Jordan (Mekhi Pfeiffer) era doar un plutitor pierdut, cu un trecut zbuciumat, care plutea din oraș în oraș, în căutarea de muncă. După cum a vrut soarta, Sonny ajunge să-i salveze viața lui George de un criminal ucigaș de pe alee. Drept mulțumire, George îi dă lui Sonny o casă și o slujbă ca mecanic la ferma lui din Louisiana Bayou. Sonny se instalează rapid și se face util în jurul locului, dar apoi Sonny o întâlnește pe Larissa, ...

TV-MA
7.4
2019Thriller91 minVezi Filmul
HD_RO7.6Onoda – 10,000 Nights in the Jungle

Onoda – 10,000 Nights in the Jungle

Japonia, 1944. Pregătit pentru munca de informații, Hirō Onoda, în vârstă de 22 de ani, descoperă o filozofie contrară liniei oficiale: fără sinucidere; rămâne în viață orice s-ar întâmpla; misiunea este mai importantă decât orice altceva. Trimis pe Lubang, o mică insulă din Filipine unde americanii sunt pe cale să aterizeze, acest rol va fi să ducă un război de gherilă până la întoarcerea trupelor japoneze. Imperiul se va preda la scurt timp după, Onoda 10.000 de zile mai târziu.

TV-MA
7.6
2021Adventure165 minVezi Filmul
HD_RO5.7Old Strangers

Old Strangers

Trei prieteni se reîntâlnesc într-un oraș de munte izolat, după o lungă carantină. În timp ce ies la o drumeție, cei trei dau peste ceva întunecat și teribil în pădurea adâncă.

TV-MA
5.7
2022Science Fiction62 minVezi Filmul
HD_RO6.5Outside the Wire

Outside the Wire

În viitorul apropiat, un pilot de dronă este trimis într-o zonă militarizată mortală și trebuie să lucreze cu un ofițer android pentru a localiza un dispozitiv de apocalipsa.

R
6.5
2021Action116 minVezi Filmul
HD_RO6.7Overlord

Overlord

Franța, iunie 1944. În ajunul Zilei Z, unii parașutiști americani cad în spatele liniilor inamice după ce aeronava lor s-a prăbușit în timp ce se aflau într-o misiune de a distruge un turn radio într-un mic sat de lângă plajele din Normandia. După ce și-au atins ținta, parașutiștii supraviețuitori realizează că, pe lângă lupta împotriva trupelor naziste care patrulează în sat, trebuie să lupte și împotriva a altceva.

R
6.7
2018Horror110 minVezi Filmul
HD_RO5Overrun

Overrun

Fostul specialist în extracție militară Marcus Lombardi, a cărui singură șansă de a-și salva sora informatoare și familia lor este să găsească o servietă misterioasă.

R
5
2021Action105 minVezi Filmul