VEZI GRATIS FILME ONLINE

FILM_HD_RO 5.5Ottu

Ottu

Kichu preia misiunea de a se împrieteni cu un gangster David, care și-a pierdut amintirile pentru a afla despre un valoros transport de aur care a dispărut. Va reuși Kichu sarcina sau va ajunge să trezească monstrul din gangster?

NR
5.5
2022Dramă105 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7Operation Mayfair

Operation Mayfair

Un ucigaș în serie atacă în Londra după ce a rămas în jos timp de trei ani. Amar, detectivul de anchetă și-a dat demisia de atunci, dar este adus înapoi pentru a rezolva cazul. Amar decide să se întoarcă și să rezolve cazul odată pentru totdeauna.

NR
6.7
2023Crime116 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Organ Trail

Organ Trail

O tânără Abigale Archer este lăsată fără prieteni și singură într-o iarnă brutală din Montana din anii 1870 – luptă pentru supraviețuire și pentru a-și recupera singura posesiune pământească, calul familiei ei, de la o bandă de bandiți însetați de sânge.

R
5.5
2023Horror112 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7One Ranger

One Ranger

Un Texas Ranger este recrutat de British Intelligence pentru a urmări un terorist periculos și a-l împiedica să atace Londra.

NR
6.7
2023Action95 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 8.2Once Upon a Time in the West

Once Upon a Time in the West

Pe măsură ce constructorii de căi ferate avansează de neoprit prin deșertul Arizona în drumul lor către mare, Jill ajunge în orășelul Flagstone cu intenția de a începe o nouă viață.

NR
8.2
1968Dramă166 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5One More Time

One More Time

La cea de-a 40 de ani de naștere, Amelia își face dorința fatidică de a împlini 18 ani din nou în 2002, dar în curând regretă când este blocată să retrăiască ziua din nou și din nou.

R
5.5
2023Comedy85 minVezi Filmul Online
6.7Oh My Ghost

Oh My Ghost

Un cineast aspirant pentru adulți și prietena lui explorează un bungalou bântuit situat într-un sat mic, fără să-și dea seama că a avut un trecut care l-a condus la o fantomă, care a fost odată o regină puternică.

NR
6.7
2022Comedy125 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.6One Day as a Lion

One Day as a Lion

Jackie Powers nu se va opri la nimic pentru a-l împiedica pe fiul său să-l urmărească într-o viață criminală. Cu angajatorul său mafio în urmărire, o întâlnire întâmplătoare la un restaurant de lângă drum trasează o nouă cale.

R
5.6
2023Action87 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 9.7Oh Belinda

Oh Belinda

Viața perfectă a unui tânăr actor ia o întorsătură nebunească atunci când acceptă să joace într-o reclamă – și este brusc transportată în lumea personajului ei.

R
9.7
2023Comedy97 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5On a Wing and a Prayer

On a Wing and a Prayer

După ce pilotul lor moare pe neașteptate în timpul zborului, pasagerul Doug White trebuie să aterizeze în siguranță un avion și să-și salveze întreaga familie de un pericol insurmontabil.

PG
5.5
2023Dramă102 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.8Operation Chromite

Operation Chromite

O echipă de spioni este trimisă în Incheon pentru a obține informații despre pozițiile nord-coreene înainte de invazia forțelor ONU.

R
5.8
2016Action111 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Out of Exile

Out of Exile

Gabriel Russell, un hoț recent eliberat condiționat, încearcă să își echilibreze viața și să repare o familie cu probleme, în timp ce un agent FBI îl vânează, împreună cu echipa sa, după un jaf ratat la o mașină blindată.

NR
5.5
2023Action107 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.5Operation Fortune: Ruse de Guerre

Operation Fortune: Ruse de Guerre

Agentul special Orson Fortune și echipa sa de agenți recrutează una dintre cele mai mari vedete de cinema de la Hollywood pentru a-i ajuta într-o misiune sub acoperire atunci când vânzarea unei noi tehnologii mortale de armament amenință să perturbe ordinea mondială.

R
7.5
2023Action114 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.2Omnivores

Omnivores

Marcos Vela este un prestigios jurnalist gastronomic care acceptă cererea unui editor independent de a scrie un articol despre recenta apariție a restaurantelor clandestine.

R
5.2
2013Horror90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.6Our Christmas Journey

Our Christmas Journey

Pe măsură ce o mamă singură și fiul ei adolescent cu autism ajung la o răscruce de drumuri în timpul Crăciunului, ea trebuie să învețe să renunțe pentru ca el să poată înflori în timp ce își găsește propria inimă vindecându-se în moduri neașteptate.

G
5.6
2021Comedy84 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.5Our Italian Christmas Memories

Our Italian Christmas Memories

Frații Colucci, într-un efort de a rememora memoria bunicului lor care se luptă cu demența, și-au propus să recreeze legendarul sos de paste al răposatei lor bunici.

G
7.5
2022Comedy84 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.1Once In The Desert

Once In The Desert

Filmele urmăresc o echipă de eliminare a explozivelor din războiul sirian care este vizată de militanții ISIS în timp ce pregătesc situl istoric Palmyra, recent eliberat, pentru a susține un concert simbolic al Orchestrei Simfonice Mariinsky. Evenimentul de menținere a păcii poate avea loc doar în Palmyra care a fost grav avariată de teroriști doar dacă orașul antic și drumurile care duc la el sunt dezamorsate. Echipa EOD eliberează drumul câte un kilometru. Dar cu cât se apropie mai mult ...

NR
7.1
2022War121 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.2Off Track

Off Track

Un hipster de vârstă mijlocie din Stockholm este un ciudat de antrenament și se antrenează pentru cursa de schi de 90 de km Vasaloppet. Sora lui este invers, fără serviciu, bea dar are o fiică. Dintr-o dată se dezvăluie secrete și se fac promisiuni.

NR
6.2
2022Comedy109 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Overdose

Overdose

Căpitanul Sara Bellaiche, de la filiala Poliției Judiciare din Toulouse, investighează un furtun legat de uciderea a doi adolescenți, o anchetă condusă de Richard Cross, de la Brigada Criminală din Paris. Forțați să colaboreze pentru a-l găsi pe ucigaș și a opri nenorocitul de viteză, Sara și Richard sunt amândoi aruncați într-o cursă contra cronometru fără suflare pe șoselele din Spania și Franța.

NR
5.5
2022Action119 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.2On the Line

On the Line

O gazdă primește un apel, în care o persoană necunoscută amenință că va ucide întreaga familie a showman-ului. Pentru a-i salva pe cei dragi, gazda radio va trebui să joace un joc de supraviețuire și singura modalitate de a câștiga este să afle identitatea criminalului.

R
6.2
2022Thriller104 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5,7Old Man

Old Man

Adânc în pădure, un drumeț pierdut se împiedică de cabana unui bătrân neregulat și retras. Ceea ce începe ca o conversație cordială devine în curând periculos, deoarece devine clar că unul sau amândoi ar putea ascunde un secret terifiant.

NR
5,7
2022Thriller97 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5,7Old People

Old People

O femeie care s-a întors acasă cu cei doi copii ai săi pentru a participa la nunta surorii ei trebuie să-și apere brusc viața împotriva oamenilor în vârstă într-o sifonie de ucideri.

NR
5,7
2022Horror101 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5,7Operation Seawolf

Operation Seawolf

În ultimele zile ale celui de-al Doilea Război Mondial, Germania, disperată după orice ultimă apucare pentru a învinge puterile aliate, a căutat la ultimele arme și soldați care le mai rămăseseră. Marina germană și ultimele U-Boats rămase au fost formate împreună pentru o ultimă misiune disperată - o misiune de a ataca Patria Statelor Unite, cunoscută sub numele de Operațiunea Seawolf. Căpitanul Hans Kessler, un comandant de submarin grizzled din ambele războaie mondiale, este chemat în ...

R
5,7
2022Action86 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5,7Other Monsters

Other Monsters

Un fost marin zbuciumat pornește într-o ultimă misiune, să se descurce cu cei patru bărbați care l-au jefuit de singurul lucru frumos pe care l-a avut vreodată.

NR
5,7
2022Crime93 minVezi Filmul Online