­čĹëAici pute╚Ťi viziona filme online de ├«nalt─â calitate gratuit, f─âr─â a deranja publicitatea...

HD_ EN5.5Night of the Axe

Night of the Axe

Un grup de tineri adul╚Ťi, care ├«ncearc─â s─â se bucure de o petrecere de reuniune a liceului, sunt teroriza╚Ťi de un pacient psihic evadat, obsedat de a-╚Öi satisface pofta de s├ónge. Unul c├óte unul sunt f─âcu╚Ťi victime ale uciga╚Öului sadic. Cine va supravie╚Ťui ├«n NOAPTEA TOORULUI? Un ╚Öocat vechi, ├«mbibat de s├ónge, de la Facemelt Features.

NR
5.5
2022Horror61 minVezi Filmul
HD_RO5.5Night Hunt

Night Hunt

Un film de groază violent cu ritm rapid, cu o notă socială, Night Hunt este mai mult decât povestea unui criminal brutal care hoinărește pe străzile din Chicago. Este, de asemenea, povestea a două războinice neliniștite pentru a salva orașul pe care îl iubesc.

NR
5.5
2022Horror91 minVezi Filmul
HD_RO5.5Night of the Bastard

Night of the Bastard

Dup─â ce o t├ón─âr─â r─ânit─â se refugiaz─â ├«n casa lui retras─â, un reclus aspru trebuie s─â lupte ├«mpotriva unui cult ├«nsetat de s├ónge ╚Öi a unei vr─âjitoare nes─â╚Ťioase pentru a-╚Öi salva via╚Ťa pe am├óndoi. O b─ât─âlie pentru supravie╚Ťuire devine o curs─â captivant─â contra cronometru pentru a sc─âpa de un ritual pervers de s├ónge ╚Öi carne.

NR
5.5
2022Horror82 minVezi Filmul
HD_RO5.5Night Train

Night Train

O mam─â singur─â care se str─âduie╚Öte s─â-╚Öi fac─â rostul ├«n timp ce un ╚Öofer de la Hollywood evit─â capturarea de c─âtre un agent FBI nemilos ├«n timp ce conduce materiale medicale de pe pia╚Ťa neagr─â ├«n camioneta ei legendar─â plin─â.

PG-13
5.5
2023Action96 minVezi Filmul
HD_RO8.7Narvik

Narvik

Aprilie 1940. Ochii lumii sunt în Narvik, un orășel din nordul Norvegiei, o sursă de minereu de fier necesar mașinii de război a lui Hitler. În două luni de război aprig de iarnă, liderul german se confruntă cu prima sa înfrângere.

R
8.7
2022Action108 minVezi Filmul
HD_RO5.5Nobody Will Believe You

Nobody Will Believe You

Melanie și fiica ei Hannah sunt pregătite pentru un nou început. Hannah, o pianistă în devenire, este dornică să se încadreze în noua ei școală. Când un străin începe să o urmărească, își dă seama că pericolul este mult mai aproape decât credea.

NR
5.5
2021Drama90 minVezi Filmul
HD_RO5.5Nowhere To Hide

Nowhere To Hide

Exterminatorii de d─âun─âtori Ah Fat ╚Öi Uncle Sam sunt ├«ns─ârcina╚Ťi de Hotelul Regent s─â extermine to╚Ťi ╚Öobolanii din cl─âdire. C├ónd ╚Öop├órlele sunt aduse la hotel, personalul hotelului dispare ├«n mod misterios unul c├óte unul ╚Öi o c─âl─âtorie palpitant─â de ÔÇ×control al d─âun─âtorilorÔÇŁ este pe cale s─â ├«nceap─â.

NR
5.5
2021Comedy76 minVezi Filmul
HD_RO6.7Norbourg

Norbourg

Povestea lui Vincent Lacroix, un om de afaceri condamnat pentru fraudarea a mii de investitori și deturnarea a peste 130 de milioane de dolari la mijlocul anilor 2000, Quebec, Canada.

NR
6.7
2022Drama119 minVezi Filmul
HD_RO6.7Nanny

Nanny

Aisha, un imigrant f─âr─â acte, ob╚Ťine un loc de munc─â ca d─âdac─â pentru un cuplu bogat din Manhattan. ├Än timp ce se preg─âte╚Öte pentru sosirea fiului pe care l-a l─âsat ├«n urm─â ├«n Senegal, o prezen╚Ť─â violent─â ├«ncepe s─â-i invadeze at├ót visele, c├ót ╚Öi realitatea, amenin╚Ť─ând c─â va distruge visul american pe care ├«l pune laolalt─â cu minu╚Ťiozitate.

R
6.7
2022Horror98 minVezi Filmul
HD_RO...Animation7.0Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again

Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again

Nick Daley calcă pe urmele tatălui său ca paznic de noapte la Muzeul American de Istorie Naturală, așa că știe ce se întâmplă când apune soarele. Dar când conducătorul maniacal Kahmunrah scapă, depinde de Nick să salveze muzeul odată pentru totdeauna.

PG
7.0
2022Animation77 minVezi Filmul
HD_RO4.714New Kung Fu Cult Master 2

New Kung Fu Cult Master 2

Maestrul Wudang Zhang Cuishan, care locuie╚Öte ├«n Insula de Ghea╚Ť─â ╚Öi Foc Shangri-La ├«mpreun─â cu familia, departe de disensiuni ╚Öi v─ârs─âri de s├ónge, a luat o ambuscad─â ╚Öi l-a l─âsat orfan pe t├ón─ârul s─âu fiu Zhang Wuji.

NR
4.714
2022Action113 minVezi Filmul
HD_RO4.929New Kung Fu Cult Master 1

New Kung Fu Cult Master 1

Maestrul Wudang Zhang Cuishan, care locuie╚Öte ├«n Insula de Ghea╚Ť─â ╚Öi Foc Shangri-La ├«mpreun─â cu familia, departe de disensiuni ╚Öi v─ârs─âri de s├ónge, a luat o ambuscad─â ╚Öi l-a l─âsat orfan pe t├ón─ârul s─âu fiu Zhang Wuji.

NR
4.929
2022Action114 minVezi Filmul
HD_RO5.5Nocebo

Nocebo

Un designer de mod─â angajeaz─â o d─âdac─â din Filipine pentru a o ajuta s─â aib─â grij─â de familia ei ├«n timp ce ea sufer─â de ceea ce crede c─â este o boal─â legat─â de c─âpu╚Öe. D─âdaca folose╚Öte tehnici tradi╚Ťionale de vindecare popular─â filipinez─â pentru a o ajuta, dar ├«n procesul de a face acest lucru, ea descoper─â un adev─âr ├«nfior─âtor despre de ce este acolo ╚Öi de ce angajatorul ei este de fapt bolnav.

NR
5.5
2022Horror96 minVezi Filmul
HD_RO5.5Next Exit

Next Exit

├Äntr-o lume ├«n care fantomele sunt ╚Ötiri reale ╚Öi de pe prima pagin─â, o nou─â procedur─â medical─â controversat─â permite oamenilor s─â se sinucid─â ├«n mod pa╚Önic. ├Än mijlocul acestei descoperiri, doi str─âini traverseaz─â ╚Ťara ├«mpreun─â pentru a-╚Öi pune cap─ât vie╚Ťii, doar pentru a g─âsi ├«n mod nea╚Öteptat ceea ce le-a pierdut pe parcurs.

NR
5.5
2022Comedy103 minVezi Filmul
HD_RO3.34Nazis at the Center of the Earth

Nazis at the Center of the Earth

Un grup de cercet─âtori din Antarctica sunt r─âpi╚Ťi de un pluton de solda╚Ťi masca╚Ťi ╚Öi t├óra╚Ťi ├«ntr-un continent ascuns ├«n centrul P─âm├óntului. Acolo, ei descoper─â c─â solda╚Ťii nazi╚Öti supravie╚Ťuitori comploteaz─â o invazie a P─âm├óntului pentru a re├«nvia cel de-al Treilea Reich.

R
3.34
2012Action90 minVezi Filmul
HD_RO5.5Nova

Nova

├Äntr-o misiune de a ├«nfiin╚Ťa o colonie de robo╚Ťi pe Marte, ofi╚Ťerul Android Nova este prins ├«ntre colegii ei umani de echipaj ╚Öi oamenii ei atunci c├ónd erupe o revolt─â ├«n timpul zborului.

NR
5.5
2021Drama80 minVezi Filmul
HD_RO6.008Night of the Sicario

Night of the Sicario

Taylor este for╚Ťat─â s─â o ascund─â pe t├ón─âra fiic─â a unei columbiene, aflat─â sub protec╚Ťia martorilor, care va depune m─ârturie ├«mpotriva unui puternic cartel de droguri la Tribunalul Federal, ├«n timp ce sicarii nemilosi urm─âresc s─â-i v├óneze.

R
6.008
2021Action82 minVezi Filmul
HD_RO8.7Nikki & Nora: Sister Sleuths

Nikki & Nora: Sister Sleuths

Fraternal twins Nikki and Nora are forced back into each other's lives when they inherit a detective agency. As they solve a murder, they realize their differences may be their greatest advantage.

PG
8.7
2022Drama84 minVezi Filmul
HD_RO5,7Nix

Nix

Când o entitate misterioasă se manifestă, o familie se trezește într-o călătorie înfricoșătoare și întunecată în propria nebunie creată de sine.

NR
5,7
2022Horror94 minVezi Filmul
HD_RO5.694Nanny Surveillance

Nanny Surveillance

În urma unei spargeri, Scott și Mara decid să instaleze un sistem de securitate de lux și să-i dea noii lor bonă toate codurile de acces. Cu codurile, bona chinuie cuplul controlând sistemul casei inteligente de pe laptopul ei.

NR
5.694
2018Thriller90 minVezi Filmul
HD_RO5,7No Such Thing as Loyalty

No Such Thing as Loyalty

Loialitatea a doi b─ârba╚Ťi este pus─â la ├«ncercare atunci c├ónd o femeie foarte ingrat─â ╚Öi nevoia╚Ö─â intervine ├«ntre prietenia lor. ├Äi va ├«mp─âr╚Ťi pe Darnell ╚Öi James sau loialitatea lor unul fa╚Ť─â de cel─âlalt va dep─â╚Öi jocul periculos pe care ├«l joac─â. Cu toate acestea fiind spuse, nici James nu a f─âcut-o mai u╚Öoar─â.

NR
5,7
2021Action100 minVezi Filmul
HD_RO7.5No Limit

No Limit

Roxana Aubrey decide s─â renun╚Ťe la studii ╚Öi s─â scape din via╚Ťa ei la Paris pentru un curs de scufund─âri ├«n sudul Fran╚Ťei. Este rapid atras─â ├«ntr-o via╚Ť─â care atinge noi ad├óncimi aduse de greutatea cobor├órii unui ocean.

NR
7.5
2022Drama80 minVezi Filmul
HD_RO6.745Notre-Dame on Fire

Notre-Dame on Fire

Un film care relateaz─â din interior incendiul Notre-Dame de Paris din aprilie 2019.

NR
6.745
2022Drama110 minVezi Filmul
HD_RO6.7Ninja

Ninja

Un occidental pe nume Casey, care studiaz─â Ninjutsu ├«n Japonia, este rugat de Sensei s─â se ├«ntoarc─â la New York pentru a-l proteja pe legendarul Yoroi Bitsu, un cuf─âr blindat care con╚Ťine armele ultimului Ninja Koga.

R
6.7
2009Action83 minVezi Filmul