HD_RO5.7Neptune Frost

Neptune Frost

În vârfurile dealurilor din Burundi, un grup de mineri de coltan scăpați formează un colectiv anticolonial de hackeri. Din tabăra lor într-o groapă de deșeuri electronice din altă lume, ei încearcă o preluare a regimului autoritar care exploatează resursele naturale ale regiunii – și oamenii săi. Când un fugitiv intersexual și un miner de coltan scăpat se găsesc prin forțele cosmice, conexiunea lor provoacă probleme în circuitul divin mai mare.

NR
5.7
2022Drama105 minVezi Filmul
HD_RO5.7Nikamma

Nikamma

Nikamma este o comedie de acțiune, care este un remake al filmului telugu din 2017 Middle Class Abbayi.

NR
5.7
2022Action0 minVezi Filmul
HD_RO5.7No Way Out

No Way Out

Nick, un fotograf talentat care este nou în Los Angeles, se îndrăgostește rapid de Tessa, o tânără cu spirit liber, care nu mai este fermecată de oraș. Lumile lor sunt răsturnate când ea îi cere să facă inimaginabilul, ceea ce îl duce la descoperirea unui adevăr întunecat, forțându-i pe calea răzbunării și distrugerii.

NR
5.7
2022Crime89 minVezi Filmul
HD_RO6.7Next Door

Next Door

Berlin, cartierul Prenzlauer Berg. Daniel este o vedetă de cinema obișnuită cu succesul. Apartamentul său de la mansardă este elegant, la fel și soția sa, iar bona are copiii sub control. Totul este perfect, bilingv și pregătit pentru a pleca cu avionul la o audiție la Londra, unde pe celebrul actor germano-spaniol îl așteaptă un rol într-un film american cu supereroi. Intrând în barul local de la colț, îl găsește pe Bruno stând acolo. După cum reiese din minut în minut, Bruno așteaptă ...

NR
6.7
2021Comedy93 minVezi Filmul
HD_RO6.7Not Okay

Not Okay

O tânără ambițioasă, disperată după adepți și faimă, își înscenează o călătorie la Paris pentru a-și spori prezența în social media. Când un incident terifiant are loc în lumea reală și devine parte din călătoria ei imaginară, minciuna ei albă devine o dilemă morală care îi oferă toată atenția pe care și-o dorea.

R
6.7
2022Comedy100 minVezi Filmul
HD_RO6.7Nobody Has to Know

Nobody Has to Know

După ce a suferit un atac cerebral și nu-și mai amintește nimic din trecut, Phil o întâlnește pe Millie, care locuiește într-o zonă pustie din Insula Lewis. Ea îi va încredința în scurt timp cel mai adânc secret al său: au fost îndrăgostiți.

NR
6.7
2022Drama99 minVezi Filmul
HD_RO5.7Neon Lights

Neon Lights

Tech tycoon, Clay Amani, retreats to an off the grid location in search of meaning and peace, with disconnected siblings and their offspring, only to be caught in a bone-chilling killing spree within his new estate.

R
5.7
2022Horror90 minVezi Filmul
HD_RO5.7Nothing Else

Nothing Else

Doi străini se trezesc prinși într-o cameră și blocați într-o buclă temporală, fără să-și amintească cum au ajuns acolo. În curând descoperă că lumea pe care o cunoșteau a dispărut.

NR
5.7
Fantasy80 minVezi Filmul
HD_RO6.6Northern Limit Line

Northern Limit Line

În această poveste adevărată din 2002, bărci de patrulare sud-coreene s-au angajat într-o bătălie mortală cu bărci de patrulare nord-coreene care au trecut granița maritimă cunoscută sub numele de Linia de limită nordică și au atacat.

NR
6.6
2015History130 minVezi Filmul
HD_RO6.7Nobody’s Hero

Nobody’s Hero

Clermont-Ferrand, centrul Franței. Médéric o întâlnește și se îndrăgostește de Isadora, o lucrătoare sexuală de vârstă mijlocie, care este căsătorită. Când centrul orașului este scena unui atac terorist, Selim, un tânăr fără adăpost, provoacă un val de paranoia refugiindu-se în clădirea lui Médéric. Simpatizând cu Selim, înnebunit după Isadora, viața lui Médéric se transformă brusc într-un dezastru.

NR
6.7
2022Comedy100 minVezi Filmul
HD_RO5.7Night Blooms

Night Blooms

Jessica Clement joacă alături de Nick Stahl într-o dramă de decor furivă din anii '90 despre tânăra Carly și povestea ei de dragoste cu tatăl celui mai bun prieten al ei.

NR
5.7
2022Drama80 minVezi Filmul
HD_RO6.1Never Grow Old

Never Grow Old

Un antreprenor irlandez de pompe funebre profită atunci când haiducii preiau un oraș pașnic, dar propria sa familie este amenințată pe măsură ce numărul morților crește dramatic.

R
6.1
2019Western101 minVezi Filmul
HD_RO5.7Neurotic Beauty

Neurotic Beauty

Blocat este modul în care Imari Jacobs își vede căsnicia banală cu Adea. Fără spontaneitate în relația lor, Imari se întreabă dacă mai poate continua în căsnicie. Imari găsește entuziasmul atunci când o întâlnește pe Phoebe, un supermodel uluitor. Din acel moment, frumusețea ei îl vrăjește pe Imari. În timp, Imari află pe calea cea grea că îndrăgostirea lui de Phoebe poate fi mortală.

NR
5.7
2022Thriller100 minVezi Filmul
HD_RO5.9Not Dark Under The Light

Not Dark Under The Light

În perioada Beiyang, un mafiot devotat cu porecla „Câinele de Nord”, pentru a proteja orașul, și-a determinat subordonații să-l omoare pe comandantul Xuan Wu în orașul Tongshan. Subordonatul comandantului șef, ofițerul Xia, a mers în căutarea comandantului Xuan Wu pentru a recupera aurul furat din oraș. „Câinele de Nord”, care se află într-o situație dificilă, luptă cu disperare pentru dreptate și pentru păstrarea păcii în orașul Tongshan.

TV-MA
5.9
2022Comedy72 minVezi Filmul
HD_RO5.4Number 37

Number 37

Prins în apartamentul său, Randal, un paraplegic recent, primește cadou un binoclu de către iubita lui devotată, Pam. Dar Randal are datorii financiare față de un rechin sadic, iar când este martor la un criminal puternic comitând o crimă în timp ce își observă vecinii cu ajutorul binoclului, inițiază o schemă de șantaj perfidă.

NR
5.4
2018Thriller111 minVezi Filmul
HD_RO6.7No Sin Unpunished

No Sin Unpunished

Taryn Melwood a fost abuzată în adolescență de șeriful John Stone, tatăl ei adoptiv. Acum, tânără adultă, Taryn încearcă să-și reunească viața când Stone obsedată de sexualitate o urmărește și o ucide. În cele trei zile dintre moartea ei și o viață eternă fantomatică, spiritul ei se leagă de clarvăzătorul Flynn atunci când acesta o contactează. Taryn și Flynn trebuie să alerge cu ceasul pentru a-l dezvălui pe Stone drept abuzator și ucigaș, astfel încât să poată avea o viață de apoi pașnică.

R
6.7
2019Horror86 minVezi Filmul
HD_RO5.7Night’s End

Night’s End

Un închis anxios se mută fără să vrea într-un apartament bântuit și angajează un străin misterios pentru a efectua un exorcism care ia o întorsătură îngrozitoare.

NR
5.7
2022Horror81 minVezi Filmul
HD_RO4.6No Man’s Land: The Rise of Reeker

No Man’s Land: The Rise of Reeker

Un șerif și fiul său care urmăresc un grup de jefuitori de bănci în drum spre Mexic, doar pentru a descoperi că sunt urmăriți de un inamic mult mai mortal - The Reeker.

TV-MA
4.6
2008Horror88 minVezi Filmul
HD_RO8.2No. 10

No. 10

O companie de teatru lucrează la premieră. Günter, un actor, a fost găsit în copilărie de un vânător într-o pădure germană. Nu s-a întrebat niciodată despre trecutul său. Până când i se adresează un anume Breslauer și începe să viseze la mama lui. Bărbatul și tovarășii săi încearcă în secret să provoace moartea lui Günter. Abia atunci va fi informat despre adevărata sa descendență. O moștenire pe care nu și-ar fi putut imagina...

R
8.2
2021Crime100 minVezi Filmul
HD_RO6.7Natural Light

Natural Light

Al Doilea Război Mondial, Uniunea Sovietică ocupată. István Semetka este un simplu fermier maghiar care servește ca sublocotenent într-o unitate specială de cercetare pentru grupuri partizane. În drum spre un sat îndepărtat, compania lui cade sub focul inamicului. Pe măsură ce comandantul este ucis, Semetka trebuie să-și învingă temerile și să preia comanda unității, deoarece este târât într-un haos pe care nu-l poate controla.

TV-MA
6.7
2021Drama103 minVezi Filmul
HD_RO6.4New Nightmare

New Nightmare

În timp ce Heather Langenkamp se gândește să facă un alt film Coșmar pe Elm Street cu Wes Craven, fiul ei, Dylan, cade sub vraja legendarului răufăcător desfigurat Freddy Krueger. În cele din urmă, Langenkamp trebuie să se confrunte cu spiritul demonic al lui Freddy pentru a salva sufletul lui Dylan.

R
6.4
1994Fantasy112 minVezi Filmul
HD_RO5.7Nightride

Nightride

În acest thriller cu o singură imagine, suntem în scaunul șoferului cu dealer-ul mic Budge, în timp ce acesta încearcă să încheie o ultimă înțelegere cu bani împrumuți de la un rechin periculos. Când predarea nu merge catastrofal, Budge se trezește într-o cursă contra cronometru pentru a-și găsi produsul care lipsește și pentru a obține un nou cumpărător înainte ca uriașul să-l dea de urmă.

NR
5.7
2022Crime97 minVezi Filmul
HD_RO6.5No Exit

No Exit

Blocată la o oprire de odihnă în munți în timpul unui viscol, o tânără descoperă un copil răpit ascuns într-o mașină aparținând uneia dintre persoanele din interiorul clădirii, ceea ce o pune într-o luptă terifiantă pe viață sau pe moarte pentru a identifica cine dintre ei. este răpitorul.

R
6.5
2022Thriller96 minVezi Filmul
HD_RO5.7No Name and Dynamite Davenport

No Name and Dynamite Davenport

Linia dintre băieții buni și băieții răi se estompează pe măsură ce vânătorii de recompense nemilosiți No Name și Dynamite Davenport își fac drum prin Vestul Sălbatic, adunând recompense și făcându-și mai mulți inamici decât prieteni. Cu haiducul John Wilkes Booth în fugă și aurul ascuns în dealuri, dreptatea trebuie să fie făcută.

TV-MA
5.7
2022Western80 minVezi Filmul