HD_RO...Animation 6.2Mummies

Mummies

Printr-o serie de evenimente nefericite, trei mumii ajung în Londra zilelor noastre și pornesc într-o călătorie trăsnită și amuzantă în căutarea unui inel vechi aparținând familiei regale, furat de ambițiosul arheolog Lord Carnaby.

PG
6.2
2023Adventure88 minVezi Filmul Online
HD_RO 4.2Merlin and the War of the Dragons

Merlin and the War of the Dragons

În Briția secolului al V-lea, tânărul Merlin se luptă pentru locul său în țara sa cunoscută, sub tutela Magului, un vrăjitor local care vede potențialul tânărului pentru magie, dar și pentru a se confrunta cu fostul său prieten malefic, Vendiger, care complotează cu un rege feudal războinic pentru a cuceri întreaga Briție folosind o armată de dragoni zburători, și numai Merlin, cu alianța prințului local Uther și Ingraine și a unei perechi de zeițe mistice, poate avea puterea de a opri răul ...

NR
4.2
2008Action90 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.8Men of Plastic

Men of Plastic

Dae-guk, un băgăcios din Apgujeong, și Ji-woo, un chirurg plastician rece, dar priceput, deschid o afacere de chirurgie plastică în Gangnam. Dae-guk este un șomer căruia îi place să își bage nasul în afacerile altora.

NR
5.8
2022Comedy112 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Married by Mistake

Married by Mistake

După ce își pierde slujba de vis, Riley se îmbată cu Nate, iar în dimineața următoare se trezesc căsătoriți. Acceptând cererea în căsătorie a lui Nate, ei călătoresc în Tennessee pentru a salva afacerea familiei lui, dar vor putea oare să mențină înșelăciunea?

NR
5.5
2023Comedy88 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Marlowe

Marlowe

În timp ce afacerile proaste și singurătatea își pun amprenta asupra detectivului particular Philip Marlowe, sosește o frumoasă blondă care îl roagă să îi găsească fostul iubit, care se dovedește a fi doar o mică parte dintr-un mister mai mare.

R
5.5
2023Mystery109 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.6Missing

Missing

Când mama ei dispare în timp ce se află în vacanță în Columbia cu noul ei iubit, căutarea de răspunsuri este împiedicată de birocrația internațională. Blocată la mii de kilometri depărtare, în Los Angeles, June folosește în mod creativ toate tehnologiile de ultimă generație pe care le are la îndemână pentru a încerca să o găsească înainte de a fi prea târziu. Dar, pe măsură ce sapă mai adânc, detectivul ei digital ridică mai multe întrebări decât răspunsuri... iar când June dezvăluie ...

PG-13
7.6
2023Drama111 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.6Moonrise

Moonrise

După ce soția cântărețului de muzică country Will Brown moare, durerea îi marginalizează cariera și îl îndepărtează de tânăra lui fiică, până când un strălucit și talentat antrenor de cai îi arată puterea, iertarea și harul de a-și trăi din nou viața.

PG
5.6
2022Drama0 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.5Masquerade

Masquerade

Adrien, un dansator atrăgător a cărui carieră a fost distrusă de un accident de motocicletă, își irosește tinerețea în lenea de pe Coasta de Azur, unde este îngrijit de Martha, o fostă vedetă de cinema. Viața lui Adrien este dată peste cap atunci când o întâlnește pe Margot, o frumusețe captivantă care trăiește pentru fiorul escrocheriilor și al încurcăturilor romantice. Împreună, ei visează la o viață mai bună și pun la cale o schemă diabolică, o mascaradă emoțională.

PG-13
7.5
2022Comedy142 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.2Made for Each Other

Made for Each Other

O sculptoriță folosește magia pentru a-și modela bărbatul ideal în realitate, dar începe să se îndrăgostească de prietenul ei uman și îmbrățișează defectele care fac dragostea perfect imperfectă.

G
6.2
2023Comedy84 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.5Mukhachitram

Mukhachitram

Dr. Rajkumar, un chirurg plastician, se căsătorește cu Mahati, o fată timidă și tradițională din sat, lăsând-o pe Maya Fernandez, iubita lui din copilărie, cu inima frântă. O tragedie lovește cuplul, la câteva luni după căsătorie, ceea ce duce la o operație estetică mai târziu, Maya "devine" Mahati.

NR
7.5
2022Crime122 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.1Magic Mike’s Last Dance

Magic Mike’s Last Dance

Mike Lane urcă din nou pe scenă după o lungă pauză, în urma unei afaceri care a eșuat, lăsându-l falit și dând concerte de barman în Florida. Pentru ceea ce speră că va fi o ultimă urare, Mike se îndreaptă spre Londra împreună cu o bogată socialistă care îl atrage cu o ofertă pe care nu o poate refuza... și cu o agendă proprie. Cu totul în joc, odată ce Mike descoperă ce are ea cu adevărat în minte, va reuși el - și lista de noi dansatoare sexy pe care va trebui să le pună în formă - să ...

R
6.1
2023Comedy112 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7Mega Piranha

Mega Piranha

Atunci când un experiment științific merge groaznic de prost, pești gigantici devin dornici de carne umană.

R
5.7
2010Action92 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.6Mommy’s Little Star

Mommy’s Little Star

Încă îndurerată de divorțul mamei sale, o fetiță de 12 ani descoperă o aplicație care o ajută să devină o vedetă în social media. Cu toate acestea, ea află curând că noul iubit al mamei sale are mai multe pe cap decât să-i gestioneze cariera.

PG-13
6.6
2022Crime85 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Mutant Python

Mutant Python

Un sat izolat de munte din nordul Fujian este în panică. În ziua nunții lui Dong Wenhui și a lui Qian Xiuchen, tatăl mirelui a fost înghițit în mod tragic de un piton. Când Dong Wenlin a aruncat cadavrul șarpelui pe altar, regele pitonului a jurat să se răzbune. Povestea filmului își are originea în cultura primitivă a șerpilor din nordul Fujianului. Potrivit legendei, încă din timpul dinastiilor Qin și Han, strămoșii credeau în șerpi ca zeu al strămoșilor și îi venerau ca totemuri. Ei nu ...

NR
5.5
2021Aventuri74 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7Max Payne: Retribution

Max Payne: Retribution

În timp ce blochează umbrele trecutului său, Max Payne este confruntat în mod neașteptat cu fosta prietenă și interes amoros Mona Sax, care îi dezvăluie informații vitale care îl pot doborî pe lordul drogurilor Jack Lupino.

NR
5.7
2017Action43 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Mega Lightning

Mega Lightning

După ce o furtună violentă sperie o petrecere în casă, oaspeții fug într-o casă din apropiere pentru adăpost.. doar pentru a descoperi, o mână mai sinistră este în joc.. Acum, nu pot scăpa de străini acasă din cauza furtunii, dar ei nu pot sta înăuntru din cauza pericolului care îi urmează.

NR
5.5
2022Action90 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7Meteor: First Impact

Meteor: First Impact

Un om de știință face o cursă contra cronometru în încercarea de a salva Pământul de o serie de atacuri mortale ale unor meteoriți. Posibil prequel la Meteoro: A Fuga, un alt film realizat de B22 Films. Pe pagina de facebook a companiei de producție se precizează că acest film, Meteor, este un prequel.

NR
5.7
2022Action78 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.3Memory of Water

Memory of Water

În secolele din viitor, rezervele de apă dulce ale lumii se vor epuiza. Războaiele sunt purtate pentru apă, iar China domină Europa, inclusiv Uniunea Scandinavă. Departe, în nord, o tânără, Noria, învață să devină maestru de ceai, ca și tatăl ei. Numai Maeștrii de ceai cunosc locația surselor de apă ascunse, inclusiv izvorul natural de care se îngrijește tatăl Noriei, care odinioară asigura apa pentru întregul sat. După ce tatăl ei moare, armata se mută pentru a supraveghea satul - și pe ...

NR
5.3
2022Fantasy101 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5My Valentine Crush

My Valentine Crush

Femeie Are o conexiune neașteptată cu un tehnician de internet, ceea ce o determină să aibă parte de o Zi a Îndrăgostiților pe care nu o va uita niciodată și să își evalueze relația actuală cu iubitul ei.

NR
5.5
2023Romance84 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Malikappuram

Malikappuram

Deva Nanda, în vârstă de 8 ani, din satul Panchalimedu, este nemulțumită că pelerinajul ei la Sabarimala este întârziat și decide să meargă cu prietena ei.

NR
5.5
2022Action121 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7Maybe I Do

Maybe I Do

Michelle și Allen, care au ajuns în punctul din relația lor în care se gândesc la următorii pași, decid să își invite părinții să se întâlnească în sfârșit și să le ofere o înțelegere a motivelor pentru care căsătoria funcționează. Numai că părinții se cunosc deja destul de bine, ceea ce duce la opinii foarte distincte cu privire la valoarea căsătoriei.

PG-13
5.7
2023Comedy95 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.7Mysterious Circumstance: The Death of Meriwether Lewis

Mysterious Circumstance: The Death of Meriwether Lewis

Versiuni ale morții lui Meriwether Lewis în 1809, într-un han izolat din sălbăticie, sunt imaginate de prietenul său Alexander Wilson în timpul unei întâlniri tensionate cu singurul martor al ultimei nopți în viață a celebrului explorator.

NR
6.7
2022Mystery115 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 6.8Mirciulica

Mirciulica

Mircea, un bărbat de 30 de ani dintr-un orășel transilvănean, pică examenul de admitere în justiție la București. El nu are altă soluție decât să se întoarcă acasă și să locuiască cu părinții săi. Este obligat să se angajeze la o firmă de colectare a deșeurilor deținută de un politician local bogat. Dar lucrurile se complică atunci când Mircea începe să lucreze pentru soția patronului.

NR
6.8
2022Comedy90 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.2Maniac Cop 3: Badge of Silence

Maniac Cop 3: Badge of Silence

O femeie polițist este împușcată și acuzată pe nedrept că a folosit forța excesivă într-o tentativă de salvare a unui ostatic. Polițistul maniac se întoarce din nou din morți pentru a se răzbuna, distrugând totul și pe oricine îi stă în cale.

R
5.2
1993Action85 minVezi Filmul Online