HD_RO7.5Malayankunju

Malayankunju

Anikkuttan este un tehnician în electronică prost temperat care duce o viață liniștită alături de mama sa. Rutinele sale zilnice sunt perturbate atunci când copilul nou-născut al vecinului său de alături trezește amintiri nedorite din trecutul său. Ce se va întâmpla în continuare?

NR
7.5
2022Drama112 minVezi Filmul
HD_RO5.7My True Friends The Begining

My True Friends The Begining

Este ca în filmul Dilan Indonesia, bazat pe povestea adevărată a bandei de adolescenți a lui Chiang Mai din anii 80, unde aura, gustul anilor 80, modul amețitor de viață al studenților, mănâncă, trăiește, călătorește, se joacă, învață, iubește , nu te mai certa până la povestea legendară a nașterii. Este greu să ne uităm unul de celălalt mult mai târziu. Amintiri din trecut în memorie se vor întoarce tuturor celor care au trecut prin acel timp. Amintit din nou și va fi o nouă perspectivă ...

NR
5.7
2022Action100 minVezi Filmul
HD_RO5.7Missing Twin

Missing Twin

Jenny, o bloggeriță populară „Mami și eu”, este bântuită de sentimentul că geamănul fiicei sale, care a murit în timpul nașterii, este încă în viață.

NR
5.7
2021Drama84 minVezi Filmul
HD_RO5.7MEAD

MEAD

O navă stelară fugară (MEAD) și un pasager singuratic (Friz) evadează forțele terestre folosind capacitatea lor de a proiecta gândurile pasagerilor creând iluzii care îi păcălesc pe urmăritori. Dar tehnologia este dezvoltată pentru a-i dejuca pe haiduci.

NR
5.7
2022Science Fiction105 minVezi Filmul
HD_RO7.6Minions: The Rise of Gru

Minions: The Rise of Gru

Un fan al unui supergrup de super-răufăcători cunoscut sub numele de Vicious 6, Gru pune la cale un plan pentru a deveni suficient de malefic pentru a li se alătura, cu sprijinul adepților săi, Minionii.

PG
7.6
2022Adventure87 minVezi Filmul
HD_RO6.7Mrs. Harris Goes to Paris

Mrs. Harris Goes to Paris

O femeie de serviciu din Londra anilor '50 se îndrăgostește de o rochie haute couture de Christian Dior și decide să parieze totul de dragul acestei nebunii.

PG
6.7
2022Comedy116 minVezi Filmul
HD_RO5.7Matar a la madre

Matar a la madre

În Madrid, Spania, într-o zi ploioasă, Dorita, o femeie matură, elegantă și magnetică, îl întâlnește pe Noa, un tânăr atrăgător.

NR
5.7
2022Drama19 minVezi Filmul
HD_RO7.4My Grown-Up Christmas List

My Grown-Up Christmas List

Taylor, o jurnalistă, și Luke, în armată, au o legătură specială care crește între ei pe parcursul mai multor Crăciunuri pe care le petrec împreună și separat.

G
7.4
2022Romance84 minVezi Filmul
HD_RO6.3Mr. Malcolm’s List

Mr. Malcolm’s List

Când nu reușește să îndeplinească un punct de pe lista de cerințe pentru o mireasă, Julia Thistlewaite este părăsită de cel mai dorit burlac din Londra, domnul Malcolm. Simțindu-se umilită și hotărâtă să se răzbune, ea o convinge pe prietena ei Selina Dalton să joace rolul partenerului său ideal. Curând, domnul Malcolm se întreabă dacă a găsit femeia perfectă... sau farsa perfectă.

PG
6.3
2022Comedy117 minVezi Filmul
HD_RO5.7Moloch

Moloch

Betriek locuiește la marginea unei turbării din nordul Olandei. Când ea și familia ei sunt atacate într-o noapte de un străin oarecare, Betriek își propune să găsească o explicație. Cu cât sapă mai mult, cu atât este mai convinsă că este vânată de ceva străvechi.

NR
5.7
2022Horror99 minVezi Filmul
HD_RO5.7Malicious Mind Games

Malicious Mind Games

În timp ce lucrează în tura de noapte, Isabel asistă la o crimă care o face să se îndoiască de realitate.

NR
5.7
2022Thriller83 minVezi Filmul
HD_RO10Major

Major

Bazat pe viața reală a eroului maior Sandeep Unnikrishnan, Major, filmul își propune să arate modul în care acest soldat curajos a salvat viețile numeroșilor ostatici înainte de a fi martirizat de teroriștii care au făcut ravagii în Palatul Taj Mahal din Mumbai, India. 26 noiembrie 2008.

NR
10
2022Action149 minVezi Filmul
HD_RO5.8Montana Story

Montana Story

Urmează doi frați înstrăinați care se întorc acasă, la ferma pe care o cunoșteau și o iubeau cândva.

NR
5.8
2022Drama113 minVezi Filmul
HD_RO7.2Morning Show Mysteries: Murder Ever After

Morning Show Mysteries: Murder Ever After

În urma unei descoperiri șocante în subsolul unui vechi prieten, prezentatoarea TV Billie Blessings lucrează cu noul detectiv Tyrell Hunter pentru a descoperi un secret întunecat care amenință să dezlege viețile celor mai puternici oameni din orașul ei.

PG
7.2
2021Crime84 minVezi Filmul
HD_RO6.7Men

Men

În urma unei tragedii personale, Harper se retrage singur în frumoasa zonă rurală engleză, sperând să găsească un loc de vindecare. Dar cineva – sau ceva – din pădurea din jur pare să o urmărească, iar ceea ce începe ca o groază clocotită devine un coșmar complet, locuit de amintirile și temerile ei cele mai întunecate.

R
6.7
2022Drama100 minVezi Filmul
HD_RO5.9Murder at Yellowstone City

Murder at Yellowstone City

Un fost sclav care ajunge în Yellowstone City, Montana, un fost oraș în plină expansiune pustiu acum în declin, în căutarea unui loc pe care să-l numească acasă. În aceeași zi, un prospector local descoperă aur - și este ucis.

NR
5.9
2022Western126 minVezi Filmul
HD_RO5.7Maigret

Maigret

La Paris, o fată tânără este găsită moartă într-o piață pariziană, purtând o rochie de seară. Comisarul Maigret va încerca să-l identifice și apoi să înțeleagă ce s-a întâmplat cu victima.

NR
5.7
2022Action89 minVezi Filmul
HD_RO5.7Mid-Century

Mid-Century

Weekend-ul unui soț și soție într-o închiriere de vacanță modernă de la mijlocul secolului se transformă în moarte când soțul descoperă că proprietarul este un psihopat cu o curte îngropată de secrete și desene îngropate asupra soției sale.

NR
5.7
2022Horror105 minVezi Filmul
HD_RO5.7Missing and Alone

Missing and Alone

„Missing and Alone” din Lifetime este un film thriller care o urmărește pe Shannon, o femeie care decide să-și dedice viața fiicei și muncii sale după moartea prematură a soțului ei.

NR
5.7
2021Thriller90 minVezi Filmul
HD_RO5.7Master Ip Man: The Awakening

Master Ip Man: The Awakening

Când Ip Man studia în Hong Kong în anii de tinerețe, el se implică accidental în cazul răpirii de către compania britanică Stark Industries a femeilor chineze pentru a fi traficate în străinătate. Ip Man iese și se luptă cu occidentalii. S-a luptat cu războinicii britanici Patton de trei ori și a folosit Wing Chun pentru a apăra demnitatea chinezilor călcați în picioare.

NR
5.7
2021Action76 minVezi Filmul
HD_RO5.7Mojin: The Secret Coffin

Mojin: The Secret Coffin

Deși Cao Shun era un descendent al lui Mojin, tatăl său nu l-a învățat niciodată nicio abilitate. În sat, nu avea nicio abilitate și trăia ca o persoană care se pricepea să trișeze. Într-o zi, un om rău a intrat în sat și l-a ales pe Cao Shun, un descendent al lui Mojin, să îl ajute să găsească o comoară misterioasă. Dacă ar fi refuzat, ar fi ucis satul. Cao Shun a trebuit să muște din glonț și să se dea în spectacol ca un Mojin senior, și a mers la mormântul real cu un grup de oameni.

NR
5.7
2022Drama84 minVezi Filmul
HD_RO6.7My Dead Dad

My Dead Dad

Un tânăr epuizat descoperă că tatăl său înstrăinat este mort, lăsându-i responsabilitatea de a administra un complex de apartamente. Cu speranța de a tăia legăturile, este forțat să crească, aflând despre tatăl pe care nu l-a cunoscut niciodată prin chiriașii eclectici.

NR
6.7
2021Comedy93 minVezi Filmul
HD_RO6.7Machine Gun Preacher

Machine Gun Preacher

Povestea adevărată a lui Sam Childers, un fost motociclist traficant de droguri, care Îl găsește pe Dumnezeu și a devenit un cruciat pentru sute de copii sudanezi care au fost răpiți și forțați la datorie ca soldați.

R
6.7
2011Action129 minVezi Filmul
HD_RO6.3Memory

Memory

Alex, un asasin de închiriat, descoperă că a devenit o țintă după ce refuză să îndeplinească o misiune pentru o organizație criminală periculoasă. Cu sindicatul crimei și FBI-ul în urmărire, Alex are abilitățile necesare pentru a rămâne în frunte, cu excepția unui singur lucru: se luptă cu o pierdere severă de memorie, care îi afectează fiecare mișcare. Alex trebuie să-și pună la îndoială fiecare acțiune și în cine poate avea încredere în cele din urmă.

R
6.3
2022Action114 minVezi Filmul