VEZI GRATIS FILME ONLINE

FILM_HD_RO 6.5La Trampa

La Trampa

Unchiul și nepotul încearcă să-și recupereze terenurile de la proprietarul unui cazinou corupt. Un fermier este presat să plătească datoria uriașă a fiului său de jocuri de noroc. Ambele probleme au aceeași sursă și vor veni împreună.

NR
6.5
2022Action90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5La chica del lago

La chica del lago

Legenda spune că pe 7 iulie, la fiecare 100 de ani în „lacul fermecat”, o fată misterioasă își va testa farmecele pentru a-i ajuta pe oamenii cu inima bună și pentru a-i pedepsi pe cei corupți.

NR
5.5
2021Fantasy70 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.2Love Again

Love Again

Mira Ray, care se confruntă cu pierderea logodnicului ei, trimite o serie de mesaje romantice pe vechiul său număr de telefon mobil... fără să-și dea seama că numărul a fost reatribuit noului telefon de serviciu al lui Rob Burns. Jurnalist, Rob este captivat de onestitatea din textele frumos confesionale. Când este desemnat să scrie un profil al megastarului Céline Dion, el îi cere ajutorul pentru a descoperi cum să o întâlnească pe Mira în persoană și să-i câștige inima.

PG-13
6.2
2023Comedy104 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.9Lawrence of Arabia

Lawrence of Arabia

Povestea ofițerului britanic T.E. Misiunea lui Lawrence de a ajuta triburile arabe în revolta lor împotriva Imperiului Otoman în timpul Primului Război Mondial. Lawrence devine o figură exagerată și mesianică în cauza unității arabe, dar instabilitatea sa psihologică amenință să-i submineze realizările.

PG
7.9
1962Adventure228 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Leni

Leni

Leni este o tânără bântuită de amintiri din trecutul ei - moartea părintelui ei, fostul ei iubit abuziv - și chinuită de coșmaruri care se adaugă la o anxietate crescândă. Este monstrul care o urmărește real sau doar o manifestare a durerii ei mentale? Și cât de împletită în adevăr în spatele propriei ei nebunii este Leni?

NR
5.5
2020Horror74 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.2Last Sentinel

Last Sentinel

Amplasat în viitor pe un Pământ devastat de război, patru soldați epuizați sunt Sentinel - o bază militară îndepărtată într-un ocean vast care separă două continente în război. În timp ce serviciul lor s-a încheiat în urmă cu trei luni, echipajul de ajutor încă nu a sosit și, pe măsură ce săptămânile goale se transformă în luni, paranoia coboară, testând relațiile până la punctul de rupere...

NR
5.2
2023Horror112 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 8.7Lật Mặt: 48H

Lật Mặt: 48H

Filmul este despre Hien - un fost artist marțial care îl ajută pe șeful A Din să obțină o antichitate. Fiind vânat de A Din pentru a-l ucide, el, soția și copiii lui au plecat în Occident pentru a scăpa, cu ajutorul familiei unui prieten apropiat. În decurs de 48 de ore, familia lui Hien a trebuit să evite vânătoarea lui A Din și a acoliților săi. #vizionați filme față în față, față în față, filme...

NR
8.7
2021Action0 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.9L’uomo sulla strada

L’uomo sulla strada

Irene, în vârstă de 8 ani, este martoră la moartea tatălui ei într-o lovitură. Bântuită de faptul că nu își poate aminti chipul șoferului, ea devine o adolescentă rebelă și introvertită, obsedată să-l aducă în fața justiției. În cele din urmă, se întâlnește cu chiar bărbatul pe care îl caută, Michele, dar nu pare să-l recunoască. Vinovată, Michele decide să rămână și să o protejeze — găsindu-se îndrăgostit fără speranță de fata, care tocmai începe să se deschidă.

NR
6.9
2022Dramă110 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Legend of Imperial Physician

Legend of Imperial Physician

În dinastia Qing, o concubină a împăratului era grav bolnavă. Întrucât medicii regali nu puteau oferi un tratament de încredere, împăratul a fost supărat. În curând împăratul a aflat.

NR
5.5
Acţiune & Aventuri90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.5Love on the Reef

Love on the Reef

Un biolog marin inteligent și serios și un instructor de scufundări iubitor de distracție și laissez-faire trebuie să facă echipă pentru a-și salva reciful iubit de la distrugere înainte de a fi prea târziu.

NR
7.5
2023Comedy90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7Linoleum

Linoleum

Când gazda unei emisiuni științifice pentru copii eșuate încearcă să-și împlinească visul din copilărie de a deveni astronaut construind o rachetă în garajul său, au loc o serie de evenimente bizare care îl fac să-și pună la îndoială propria realitate.

NR
6.7
2023Comedy101 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.7Love in the Maldives

Love in the Maldives

Un scriitor de călătorii merge în Maldive și aude despre un naufragiu legendar. Cu ajutorul expertului în experiența oaspeților din stațiunea ei subacvatică, ea ar putea descoperi dragostea în loc de o comoară îngropată.

G
5.7
2023Comedy84 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Legend of Sudsakorn

Legend of Sudsakorn

Sudsakorn este un tânăr curios, crescut în tradițiile străvechi ale magiei de către bunicul său mistic. Nu și-a cunoscut niciodată părintele. Mama sa, o frumoasă sirenă, este îndurerată de tristețea lui, așa că îl trimite într-o căutare pentru a-și găsi tatăl.

NR
5.5
2006Action115 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 8.7Laththi Charge

Laththi Charge

Muruganandam, un polițist și specialist în lathi, se întâmplă să se confrunte cu furia unui gangster notoriu și a fiului său. Nu știa că acest lucru îi va pune viața fiului său de 10 ani în pericol.

NR
8.7
2022Action142 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.1Luther: The Fallen Sun

Luther: The Fallen Sun

Un ucigaș în serie îngrozitor terorizează Londra, în timp ce detectivul John Luther, strălucit, dar căzut în dizgrație, se află în spatele gratiilor. Bântuit de eșecul său de a-l captura pe psihopatul cibernetic care acum îl necăjește, Luther decide să evadeze din închisoare pentru a termina treaba prin orice mijloace necesare.

R
7.1
2023Crime129 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.3Left Behind: Rise of the Antichrist

Left Behind: Rise of the Antichrist

După ce milioane de oameni au dispărut și lumea a intrat în haos, un lider carismatic se ridică la conducerea ONU. Cu toate acestea, intențiile sale sunt mai sinistre decât par.

PG-13
5.3
2023Action118 minVezi Filmul Online
FILM_HD_ EN 5.5Legacy Peak

Legacy Peak

Jason is on an adventure to win the hearts of Noelle's kids before they marry.

PG
5.5
2022Adventure80 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Love at First Kiss

Love at First Kiss

Urmăriți povestea unui tânăr de 16 ani care descoperă că poate vedea întregul viitor al unei relații romantice atunci când sărută o fată pentru prima dată.

NR
5.5
2023Comedy96 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.5Living

Living

În Londra anilor '50, un funcționar public lipsit de umor decide să-și ia o pauză de la serviciu pentru a experimenta viața după ce primește un diagnostic sumbru.

NR
7.5
2022Drama102 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.3Lost & Found

Lost & Found

Mario, un angajat al departamentului de obiecte pierdute și găsite, găsește o valiză cu un bebeluș mort înăuntru.

NR
6.3
2022Thriller100 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.3Love Triangle Nightmare

Love Triangle Nightmare

Brittany, în timp ce participa la "Divorce Party Weekend", întâlnește un străin chipeș pe nume Jake. La suprafață, el pare să fie tot ceea ce nu este fostul ei soț, Austin. După o întâlnire întâmplătoare la o cafenea, câteva zile mai târziu, ea se trezește că începe să se îndrăgostească de el. Între timp, Brittany este încă prietenă cu fostul ei soț, Austin, care începe să pună la îndoială această nouă relație. Din păcate, avertismentul lui nu este luat în seamă, deoarece ea îl consideră ...

PG-13
5.3
2022Thriller0 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.3Luckless in Love

Luckless in Love

Winnie, o bloggeriță de întâlniri care scrie anonim sub pseudonimul Luckless, devine virală pentru o postare despre o întâlnire dezastruoasă cu Holden, un agent sportiv perpetuu singur care refuză să se așeze la casa lui. Când șeful lui Winnie îi oferă propria rubrică pe popularul site de lifestyle, Mush, Winnie nu are de ales decât să continue să se întâlnească cu Holden pentru conținut. Dar lucrurile se complică atunci când apar sentimente și Winnie află că Holden are un fiu adolescent.

G
5.3
2023Comedy90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.3Lord of the Ants

Lord of the Ants

Bazat pe fapte reale petrecute la sfârșitul anilor '60 în Italia, poetul, dramaturgul și mirmecologul Aldo Braibanti este urmărit penal și condamnat la închisoare pentru dragostea pe care o împărtășește cu Ettore, elevul și prietenul său abia împlinit. În mijlocul unui cor de voci ale acuzatorilor, ale susținătorilor și ale unui public în mare parte ipocrit, un singur jurnalist angajat își asumă sarcina de a reconstitui adevărul, între secret și dorință, înfruntând în acest proces ...

NR
7.3
2022Drama134 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7Love Proof

Love Proof

Thomas și Marie divorțează și trebuie să se întâlnească pentru ultima dată pentru a-și goli și vinde casa de vară. O tânără femeie apare brusc cu un plan propriu care dă totul peste cap în viața lor.

NR
6.7
2022Drama95 minVezi Filmul Online