HD_RO5.7Living in Bondage: Breaking Free

Living in Bondage: Breaking Free

Nnamdi Okeke, fiul lui Andy Okeke de la Living In Bondage 1, este un tânăr ambițios care își dorește mai mult de la viață. Problema este că nu își poate permite genul de viață cu care își dorește...

NR
5.7
2019Drama140 minVezi Filmul
HD_RO6.7Love in the Limelight

Love in the Limelight

Prieteni de ani de zile, Summer îl întâlnește în sfârșit pe Nick, fostul ei cântăreț pentru adolescenți și solistul trupei de băieți, când vine în oraș pentru un concert. Prietenia lor a pregătit scena pentru romantism, iar bunica la modă a lui Summer, care urmărește TikTok, o încurajează să-și urmeze inima.

G
6.7
2022Comedy84 minVezi Filmul
HD_RO...Animation8.1Luck

Luck

Aflându-se brusc în Țara norocului, nemaivăzută până acum, cea mai ghinionică persoană din lume trebuie să se unească cu creaturile magice de acolo pentru a-și schimba norocul.

G
8.1
2022Animation105 minVezi Filmul
HD_RO5.867Lara Croft: Tomb Raider

Lara Croft: Tomb Raider

Lara Croft, aristocrată engleză, este pricepută în lupta corp la corp și se află în mijlocul unei lupte cu o societate secretă. Arheologul cu forme frumoase se transformă într-un jefuitor de morminte pentru a recupera antichități pierdute și își găsește perechea în maleficul Powell, care este în căutarea unei relicve puternice.

PG-13
5.867
2001Action100 minVezi Filmul
HD_RO5.741Lara Croft: Tomb Raider – The Cradle of Life

Lara Croft: Tomb Raider – The Cradle of Life

Lara Croft se aventurează într-un templu subacvatic în căutarea mitologicei Cufere a Pandorei, dar, după ce o găsește, aceasta este furată imediat de conducătorul ticălos al unui sindicat chinez al crimei. Lara trebuie să recupereze cutia înainte ca geniul malefic al sindicatului să o folosească pentru a construi o armă cu capacități catastrofale.

PG-13
5.741
2003Action117 minVezi Filmul
HD_RO5.7Live Is Life

Live Is Life

Vara anului 1985. Ca în fiecare an, Rodri călătorește din Catalonia în Galicia și se reîntâlnește cu cei patru prieteni ai săi. În timp ce problemele din lumea reală încep să le submineze prietenia, cei cinci pornesc într-o aventură nocturnă în căutarea unui obiect mitic.

NR
5.7
2022Adventure109 minVezi Filmul
HD_RO...Animation7.6Lightyear

Lightyear

Legendarul Space Ranger Buzz Lightyear pornește într-o aventură intergalactică alături de un grup de recruți ambițioși și de însoțitorul său robot Sox.

PG
7.6
2022Animation107 minVezi Filmul
HD_RO5.7Like Dogs

Like Dogs

Un experiment comportamental care tratează oamenii ca pe niște animale dă greș atunci când un student de la universitate manipulează cercetarea cu rezultate mortale.

NR
5.7
2021Horror94 minVezi Filmul
HD_RO5.7Last the Night

Last the Night

În timpul pandemiei, un profesor ars, aflat în pragul unei căderi, își aude elevii ridicându-se de el într-un curs Zoom și jură să se răzbune.

NR
5.7
2022Horror87 minVezi Filmul
HD_RO5.7Locked In

Locked In

O mamă singură trebuie să-și protejeze fiica și pe ea însăși în timpul unui furt care a mers prost la un depozit de înaltă tehnologie.

R
5.7
2021Crime90 minVezi Filmul
HD_ EN5.7Legend of Koxinga

Legend of Koxinga

Zheng Chenggong, Prinț de Yanping (sau Koxinga) a fost un loial Ming care a rezistat cuceririi Qing a Chinei. În 1661, Koxinga a învins avanposturile olandeze din Taiwan și a înființat o dinastie, Casa Koxinga, care a condus o parte a insulei ca Regatul Tungning între 1661 și 1683.

NR
5.7
2022Action81 minVezi Filmul
HD_RO6.7Last Seen Alive

Last Seen Alive

Lisa, care este alături de viitorul său soț Will, în timp ce o conduce la casa părintelui ei, dar dispare în mod misterios fără urmă în timpul unei opriri la o benzinărie.

NR
6.7
2022Action95 minVezi Filmul
HD_RO6.1Let the Wrong One In

Let the Wrong One In

Matt, în vârstă de 16 ani, este puțin prea drăguț pentru binele lui, iar când descoperă că fratele său mai mare, înstrăinat, Deco, s-a transformat într-un vampir, se confruntă cu o dilemă: își va risca viața pentru a-și ajuta fratele? cu sângele fiind mai gros decât apa; sau îl va pune în miză înainte de a răspândi mai departe infecția?

NR
6.1
2021Comedy101 minVezi Filmul
HD_RO5.7Lockdown

Lockdown

Haosul domnește în Los Angeles atunci când trei criminali, conduși de un geniu psihotic numit McMasters, preiau controlul unei secții de poliție și amenință că îi vor ucide pe toți cei aflați în ea dacă nu se plătește o răscumpărare mare. Agentul special al FBI Roger Kinkaid își folosește cunoștințele sale vaste în încercarea de a-i păcăli pe criminali și de a-i salva pe ostatici, dar rămâne o întrebare: chiar dacă își primesc banii, cum vor putea scăpa?

R
5.7
2022Action89 minVezi Filmul
HD_RO5.7Longling insect Valley

Longling insect Valley

Un profesor de biologie nebun, un om foarte bogat, un explorator care își găsește o rudă pierdută, un om disperat care nu vede decât bani. Un grup de oameni cu scopuri diferite au format un grup de oameni care au format o călătorie în adâncurile văii din sud-vestul țării pentru a găsi prima persoană care s-a culcat cu legenda regelui insectelor.

NR
5.7
Mister90 minVezi Filmul
HD_RO5.7Lord of the Streets

Lord of the Streets

Când Jason Dyson refuză să-l facă pe prețuitul său luptător să arunce un meci de MMA, un gangster notoriu își încasează datoria ucigându-l pe luptător și răpind-o pe fiica lui Jason. Acum trebuie să antreneze un prizonier să suporte cinci lupte subterane consecutive pentru a o salva.

NR
5.7
2022Action90 minVezi Filmul
HD_RO5.8Luzifer

Luzifer

Un bărbat cu facultăți mentale ale unui copil trebuie să-și salveze mama, devenind astfel zeu și diavol.

NR
5.8
2021Drama103 minVezi Filmul
HD_RO7.2Love, Classified

Love, Classified

Romanciera romantică Emilia este un vârtej care suflă înapoi în viața copiilor ei adulți, Taylor și Zach, sub pretextul unei semne de carte aranjate de librăria locală a orașului ei natal. În timp ce Emilia încearcă să se reconecteze, Taylor și Zach explorează relațiile noi și trecute printr-o aplicație care se mândrește cu o conexiune umană de modă veche prin intermediul anunțului. Zach are șansa de a vindeca răni vechi în timp ce Taylor se potrivește cu o femeie care schimbă modul în care ...

G
7.2
2022Comedy84 minVezi Filmul
HD_RO5.3Lake Bodom

Lake Bodom

Cel mai rău coșmar al fiecărui camper s-a împlinit pe lacul Bodom în 1960, când patru adolescenți au fost înjunghiați în timp ce dormeau în cortul lor. Pe măsură ce anii au trecut și cazul s-a răcit, misterul nerezolvat s-a transformat într-o legendă urbană, o poveste înfiorătoare despre foc de tabără transmisă din generație în generație. Acum, un grup de adolescenți ajunge la același loc de campare, sperând să rezolve crima reconstruind-o minut cu minut. Pe măsură ce se lasă noaptea, se ...

NR
5.3
2016Horror90 minVezi Filmul
HD_RO4.7Luz: The Flower of Evil

Luz: The Flower of Evil

În grosimea munților, într-o comunitate izolată, condusă de un predicator cunoscut sub numele de El Señor, este adus un presupus nou Mesia, care dezlănțuie un val de violență și durere.

NC-17
4.7
2019Drama104 minVezi Filmul
HD_RO7.4Love Gets a Room

Love Gets a Room

Un grup de actori joacă în inima ghetoului din Varșovia, într-un context de viață și de moarte, pe o scenă dărăpănată.

NR
7.4
2021Drama103 minVezi Filmul
HD_RO5.7Life and Death in the Warehouse

Life and Death in the Warehouse

O urmărește pe Megan, care, într-o încercare disperată de a-și păstra noul loc de muncă la un depozit din Țara Galilor, o presează pe Alys - care este însărcinată - să își mărească "rata de colectare", punând-o pe ea și pe copilul ei în pericol.

PG-13
5.7
2022Drama59 minVezi Filmul
HD_RO8.2Let the Wrong One In

Let the Wrong One In

Matt, în vârstă de 16 ani, este puțin prea drăguț pentru binele lui, iar când descoperă că fratele său mai mare, înstrăinat, Deco, s-a transformat într-un vampir, se confruntă cu o dilemă: își va risca viața pentru a-și ajuta fratele? cu sângele fiind mai gros decât apa; sau îl va pune în miză înainte de a răspândi mai departe infecția?

R
8.2
2021Comedy101 minVezi Filmul
HD_RO7.5Lost Illusions

Lost Illusions

Având loc între anii 1837 și 1843, romanul clasic al lui Balzac se concentrează pe tânărul poet Lucien de Rubempré, care părăsește Angouleme la Paris în căutarea de a deveni autor.

TV-MA
7.5
2021Drama149 minVezi Filmul