HD_RO4,5Killer Cover Up

Killer Cover Up

Jucătoarea de fotbal Jenna Sims și mama ei Sally sunt pregătite pentru un nou început atunci când se mută într-un oraș nou, însorit pe plajă. Jenna se alătură echipei de fotbal a noii ei școli în speranța de a-și face noi prieteni și de a-și păstra bursa de studii, dar lucrurile devin curând periculoase când este acuzată de crimă după ce a descoperit mușamalizarea morții unui jucător. Poate găsi cine este adevăratul vinovat înainte ca adevăratul criminal să ajungă la ea?

NR
4,5
2021Thriller88 minVezi Filmul
HD_RO5.7Kung Fu Ghost

Kung Fu Ghost

Daisy moștenește o moșie veche și înfricoșătoare de la răposatul ei bunic, un maestru în arte marțiale pe care nu l-a cunoscut niciodată. Când își face apariția pe proprietate, descoperă curând că casa este bântuită de spiritul bunicului ei și de fantoma unui bărbat misterios pe nume William. Când criminali care vânează comori se năpustesc asupra noii case a lui Daisy, aceasta este nevoită să apeleze la noii ei prieteni supranaturali pentru a-i respinge.

NR
5.7
2022Action95 minVezi Filmul
HD_RO6.7Koi Jaane Na

Koi Jaane Na

Un scriitor cu inima zdrobită, care se luptă cu blocul scriitorului, merge într-o stație de deal liniștită, unde își găsește din nou dragostea, dar descoperă un criminal în serie imitator care a luat viață în mod misterios și ucide pe toți cei din jurul lui.

NR
6.7
2021Mystery141 minVezi Filmul
HD_RO5.9Kung-Fu Zohra

Kung-Fu Zohra

Zohra este convinsă că despărțirea de soțul ei, Omar, ar frânge inima fetiței sale, așa că decide să nu-l părăsească, în ciuda violențelor pe care acesta le exercită. Apoi o întâlnește pe Chang Sue, îngrijitoarea sălii de sport unde lucrează pentru a se descurca. Când află că acesta este maestru de kung fu, Zohra îl roagă să o învețe câteva noțiuni de bază de autoapărare...

NR
5.9
2022Action100 minVezi Filmul
HD_RO7.9Kuruthi

Kuruthi

Kuruthi vorbește despre cum relațiile umane durabile, care depășesc granițele, se luptă să supraviețuiască încercărilor de ură și prejudecăți.

NR
7.9
2021Thriller122 minVezi Filmul
HD_ EN7.1King

King

King, un pui de leu traficat, evadează din aeroport și se refugiază la Inès și Alex, care apoi au ideea nebună de a-l duce înapoi în Africa. Orice se poate întâmpla atunci când Max, bunicul lor ciudat, decide să se alăture aventurii.

NR
7.1
2022Adventure105 minVezi Filmul
HD_RO...Animation6.7King Tweety

King Tweety

Canarul galben preferat al tuturor devine în mod neașteptat următorul în linie pentru coroană atunci când regina unui paradis insulă dispare. În anturajul Micii Sale se numără bunița temerară și vicleanul Sylvester, a cărui loialitate este testată atunci când descoperă un complot sinistru pentru a-l elimina definitiv pe Tweety.

NR
6.7
2022Animation72 minVezi Filmul
HD_RO6.7Keeping Company

Keeping Company

Un lanț fatidic de evenimente începe să se desprindă după ce doi vânzători de asigurări nerăbdători bat la ușa greșită și se trezesc prinși în subsolul unui străin.

NR
6.7
2021Comedy82 minVezi Filmul
HD_RO5.7King of Snipers

King of Snipers

Un detașament de soldați chinezi cade într-o ambuscadă japoneza. Rănitul Ren Tianxing este salvat de un grup de bandiți, care sunt treptat impregnați de ideile de patriotism și de lupta pentru țara lor.

NR
5.7
2022War87 minVezi Filmul
HD_RO5.7Krime Story. Love Story

Krime Story. Love Story

"Krime Story. Love story" este o comedie cu gangsteri a Global Studio - creatorii filmului "Proceder". O poveste inspirată din evenimente reale, descrisă în cartea rapperului Marcin...

NR
5.7
2022Comedy117 minVezi Filmul
HD_RO8.1K.G.F: Chapter 2

K.G.F: Chapter 2

Tărâmul însângerat din Kolar Gold Fields (KGF) are acum un nou stăpân - Rocky, al cărui nume provoacă teamă în inimile dușmanilor săi. Aliații săi îl consideră pe Rocky drept salvatorul lor, guvernul îl vede ca pe o amenințare la adresa legii și a ordinii; dușmanii cer răzbunare și conspiră pentru căderea lui. Bătălii mai sângeroase și zile mai întunecate îl așteaptă pe Rocky, în timp ce acesta își continuă căutarea supremației incontestabile.

PG-13
8.1
2022Action168 minVezi Filmul
HD_RO5.7Kicking Blood

Kicking Blood

O femeie vampir este inspirată să lovească sânge și să redevină umană atunci când, din neatenție, ajută un alcoolic fermecător să devină curat. Singura problemă este că retragerea ar putea să o omoare.

R
5.7
2021Drama80 minVezi Filmul
HD_RO7.3Kingmaker

Kingmaker

Visând să schimbe lumea, SEO Chang-dae participă la campania politică a lui KIM Woon-bum. Pentru a rezista actualului partid dictatorial de guvernământ, SEO adoptă o campanie de propagandă foarte agresivă și îl face pe KIM să devină cel mai puternic candidat din partidul de opoziție. Când SEO ambițios consideră că mijloacele nejustificate sunt necesare pentru politică, KIM are convingerea fermă că nu este politică reală. În timp ce conflictul lor se adâncește, partidul de guvernământ ...

NR
7.3
2022Drama0 minVezi Filmul
HD_RO4.8King Knight

King Knight

Marele Preot al unui covn modern își găsește viața aruncată în frământări și se aventurează într-o călătorie de auto-descoperire.

4.8
2022Comedy78 minVezi Filmul
HD_RO5.7Kandisha

Kandisha

Într-o seară de vară, trei prieteni din copilărie invocă spiritul lui Kandisha, o creatură răzbunătoare dintr-o legendă marocană. Jocul se transformă rapid într-un coșmar când cei dragi încep să dispară.

PG-13
5.7
2022Horror85 minVezi Filmul
HD_RO6.6Kimi

Kimi

În timpul pandemiei de COVID-19 din Seattle, un lucrător în tehnologie agorafob descoperă dovezi ale unei crime violente în timp ce examinează un flux de date și se întâlnește cu rezistență și birocrație atunci când încearcă să raporteze acest lucru companiei sale. Pentru a se implica, își dă seama că trebuie să-și înfrunte cea mai mare frică, aventurându-se din apartamentul ei și pe străzile orașului, care sunt pline de protestatari în urma adoptării de către consiliul orașului a unei legi ...

R
6.6
2022Science Fiction89 minVezi Filmul
HD_RO4.1Knifecorp

Knifecorp

Liceanul Wally Banks vinde cuțite din ușă în ușă și rămâne prins în casa unui bărbat.

4.1
2021Horror87 minVezi Filmul
HD_RO7.2Kill Cavalry

Kill Cavalry

Generalul american Hudson Kilpatrick este cunoscut de mulți drept „Kill Cavalry”, nu pentru numărul de trupe inamice pe care le-a ucis, ci pentru al său, din cauza deciziilor imprudente care duc la pierderi grele federale.

TV-MA
7.2
2021War80 minVezi Filmul
HD_RO7.5Kalashnikov AK-47

Kalashnikov AK-47

Comandantul tancului Kalașnikov este grav rănit în luptă în 1941. Accidentul îl lasă incapacitat și nu se poate întoarce în prima linie. În timp ce se recuperează în spital, începe să creeze schițele inițiale a ceea ce va deveni una dintre cele mai legendare arme din lume. Un inventator autodidact, Mikhail Kalashnikov, are doar 29 de ani când dezvoltă acum emblematica pușcă de asalt — AK-47.

TV-MA
7.5
2020Drama105 minVezi Filmul
HD_RO5.7Kade Haan Kade Naa

Kade Haan Kade Naa

Filmul „Kade Haan Kade Naa” este o comedie romantică cu Singga și Sanjana Singh. Intriga poveștii filmului se bazează pe o situație confuză cu personajele.

TV-MA
5.7
2021134 minVezi Filmul
HD_RO6.8Khuda Haafiz

Khuda Haafiz

Când recesiunea din 2008 îi lasă pe Sameer Chaudhary și soția sa Nargis șomaj, ei se luptă să își câștige existența și, după trei luni, reușesc când își găsesc locuri de muncă într-o țară din Orientul Mijlociu numită Noman. Din cauza întârzierii în sosirea documentelor, Sameer rămâne în India, în timp ce Nargis se îndreaptă spre Noman, la sosire, unde este răpită în timp ce cere ajutor printr-un apel telefonic către Sameer. Furios și neajutorat, Sameer se îndreaptă spre Noman și face echipă ...

R
6.8
2020Action134 minVezi Filmul
HD_RO PART 27.5Kakegurui 2: Ultimate Russian Roulette

Kakegurui 2: Ultimate Russian Roulette

O școală pare pașnică de la distanță, dar are loc din nou o bătălie acerbă de jocuri de noroc. Yumeko Jabami este implicată în bătălie.

TV-MA
7.5
2021Drama119 minVezi Filmul
HD_RO PART 17.7Kakegurui: The Movie

Kakegurui: The Movie

Academia privată Hyakkaou. O instituție pentru privilegiați cu un curriculum foarte particular. Vedeți, când sunteți fiii și fiicele celor mai bogați dintre cei bogați, nu priceperea atletică sau inteligența cărților vă țin în frunte. Este să-ți citești adversarul, arta tranzacției. Ce modalitate mai bună de a perfecționa aceste abilități decât cu un curriculum riguros de jocuri de noroc? La Academia Privată Hyakkaou, câștigătorii trăiesc ca niște regi, iar învinșii sunt supuși la stors. ...

NR
7.7
2019Drama119 minVezi Filmul
HD_RO7.2Killer Profile

Killer Profile

De teamă că iubitul ei o înșală, Nicole îl testează cu un profil fals de socializare pe care l-a creat sub numele „Heather Harris”. Dar când o fată pe nume Heather Harris se înscrie la școala ei, Nicole bănuiește ceva sinistru.

TV-MA
7.2
2021Thriller1h 28minVezi Filmul