VEZI GRATIS FILME ONLINE

TV Series_RoTV 7.9Khakee: The Bihar Chapter

Khakee: The Bihar Chapter

În timp ce un polițist neprihănit urmărește un criminal fără milă în Bihar, el se trezește traversând o urmărire mortală și o bătălie morală înfundată în corupție.

TV-14Netflix
7.9
2022Crime45 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Kidnapped Soul

Kidnapped Soul

Acesta spune povestea disperării unei mame de a-și găsi copilul atunci când răpitorul moare înainte ca copilul ei să poată fi localizat. Odată cu trecerea timpului, mama copilului caută ajutorul unui medium spiritual.

NR
5.5
2021Horror90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5King Zhuan Yu

King Zhuan Yu

După ce Qin a distrus dinastia Zhou de Est, statul Chu a profitat de ocazie pentru a ataca alte state vasale ale statului Lu. Ca stat vasal al statului Lu, Regatul Zhuanyu s-a confruntat cu o criză de viață și de moarte, regele Zhuanyu a făcut un gest de capitulare pentru a-i convinge pe oameni să plece și a făcut un plan de răspuns. După ce armata Chu a spart orașul, regele Zhuan Yu și soția sa nu au acceptat condițiile sacrificiului și ambii au murit în timp ce păzeau altarul

NR
5.5
2019Dramă90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.7KKN di Desa Penari: Luwih Dowo, Luwih Medeni

KKN di Desa Penari: Luwih Dowo, Luwih Medeni

„Apa merge mereu spre Est, în Est totul curge împreună, de la bine la rău la cel mai rău”, spunea mama Widyei un proverb javanez chiar înainte de a pleca la serviciul comunitar. Semn că era ceva în satul din estul îndepărtat. Widya, Nur, Ayu, Bima, Anton și Wahyu nu s-au gândit niciodată că activitățile lor KKN vor duce la dezastru. Se auzea adesea sunetul gamelanului și apariția unei dansatoare frumoase care a început să o deranjeze pe Nur și, de asemenea, pe Widya. „Badarawuhi”, bătrânul ...

NR
5.7
2022Horror170 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7Kids vs. Aliens

Kids vs. Aliens

All Gary wants is to make awesome home movies with his best buds. All his older sister Samantha wants is to hang with the cool kids. When their parents head out of town one Halloween weekend, an all-time rager of a teen house party turns to terror when aliens attack, forcing the siblings to band together to survive the night.

NR
6.7
2023Action75 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7Kabzaa

Kabzaa

În timpul stăpânirii britanice în India, Arakeshwara, un soldat al forțelor aeriene și fiul unui luptător pentru libertate Amareshwara, din cauza unor circumstanțe inevitabile, îl ucide pe Khaleed, donul lui Amarapura și, astfel, rămâne prins în lumea mafiei și mai târziu devine regele lumii interlope. Cu toate acestea, apar probleme pentru Arakeshwara, deoarece trebuie să se ocupe de rivalii săi și de Bhargav Bhakshi, un polițist trimis de britanici pentru a-l eradica pe el și cu lumea ...

NR
6.7
2023Action136 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.7Kryptonim Polska

Kryptonim Polska

Dacă nu pentru o accidentare, Staszek ar fi astăzi un star din Premier League. Dacă nu ar fi inima ei frântă, Pola ar continua să locuiască la Varșovia. Dacă nu ar fi o șansă oarbă, s-ar putea că nu s-ar fi întâlnit niciodată - astfel că lucrurile care au făcut știrile la nivel național nu s-ar fi întâmplat niciodată. Dar ceea ce este făcut nu poate fi anulat - și așa începe o plimbare cu roller coaster. El se dovedește a fi un generator local de probleme și un membru al bandei naționaliste ...

NR
5.7
2022Comedy96 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.7Knuckledust

Knuckledust

Când poliția deschide porțile clubului de luptă subteran de elită Knuckledust, ei găsesc șapte niveluri ale iadului, pline cu cadavrele a nenumărați luptători, asasini și criminali. Un singur bărbat, bătut până la pulpă, mai respiră: Hard Eight.

NR
5.7
2020Action105 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.7Khorfakkan

Khorfakkan

La începutul anilor 1500, în timpul cuceririlor portugheze din Oceanul Indian, Marea Roșie și Golful Arabiei, un sat la marginea mării se revoltă împotriva stăpânirii portugheze și cucerește după ani de opresiune, în căutarea libertății.

NR
5.7
2020Action105 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 10Kill Boksoon

Kill Boksoon

La serviciu, este un asasin renumit. Acasă, este o mamă singură cu o fiică adolescentă. Să ucidă? Asta e ușor. Partea cea mai grea este să fii părinte.

R
10
2023Action137 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.5Kanjoos Makhichoos

Kanjoos Makhichoos

Jamnaprasad Pandey este cunoscut în tot orașul ca un zgârcit a cărui familie s-a săturat de obiceiurile sale de zgârcit. Cu toate acestea, familia nu știe că aceste economii sunt pentru a împlini dorința tatălui său de a pleca într-un char-dhaam y...

NR
6.5
2023Comedie116 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Kill Her Goats

Kill Her Goats

Cadoul de absolvire al lui Audra este casa visurilor ei, dar aceasta devine în curând un coșmar atunci când la petrecerea de la balul de absolvire vin niște oaspeți neinvitați care nu sunt foarte subtili în legătură cu faptul că nu sunt de acord cu noul proprietar al casei.

NR
5.5
2023Horror100 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.2Kaapa

Kaapa

Ce se întâmplă când numele unei fete nevinovate apare în Kerala Anti-Social Activities Prevention Act (KAAPA), lista celor mai căutate persoane din Kerala.

NR
5.2
2022Action133 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.7Kuttey

Kuttey

O furgonetă care transporta milioane de dolari. O noapte ploioasă la periferia orașului Mumbai. Fără să știe una de cealaltă, trei bande rătăcite își intersectează drumurile la vânătoare. Din păcate, toate au același plan. Gloanțe... Sânge... Trădare... Fiecare pentru el însuși... Toți câinii după un singur os. Vor mușca acești câini osul, sau vor pierde din cauza lăcomiei?

NR
5.7
2023Comedy112 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7Kanjoos Majnu Kharchili Laila

Kanjoos Majnu Kharchili Laila

Un tânăr mizerabil care se îndrăgostește de o fată din clasa de mijloc, care își dorește să se bucure de toate lucrurile frumoase ale vieții și visează la un stil de viață de lux și cu jet-set.

NR
6.7
2023Comedy109 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Karma Strikes

Karma Strikes

Fiecare poveste de dragoste își are karma sa și la fel a făcut și a lor. Anil și Divya s-au îndrăgostit, dar fundația iubirii lor a fost pusă pe o trădare care a sfârșit prin a distruge întreaga familie a lui Anil, în special pe cea a iubitei sale fiice, Sonam. Poate Anil să-și salveze fiica de furia karmei sale?- urmăriți filmul pentru a afla mai multe. O dramă de familie, o poveste de dragoste romantică, un thriller intens; Karma Strikes promite să fie o călătorie în roller coaster cu 5 ...

NR
5.5
2023Drama90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Killer Competition

Killer Competition

La sugestia prietenei sale Sarah, Nicole, elevă în ultimul an de liceu, manipulează notele de la teste pentru a deveni șefă de promoție, dar devine principalul suspect în cazul unei serii de crime comise de elevi de top.

NR
5.5
2020Thriller89 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Knucklebones

Knucklebones

Un grup de studenți plictisiți de la colegiu dezlănțuie un demon ucigaș în timp ce joacă un joc de zaruri realizat din Knucklebones uman.

NR
5.5
2016Horror85 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.5Kompromat

Kompromat

Mathieu, membru al institutului francez din Irkutsk, este arestat peste noapte de autoritățile ruse. Încarcerat și acuzat de abuz sexual asupra propriei fiice, el își dă seama că este victima unui Kompromat. Cu ajutorul FSB-ului, cineva a construit un dosar pentru a-i înscena acest lucru. Izolat, nu are la cine să apeleze. Este imposibil să-și dovedească nevinovăția: singura soluție este să evadeze.

NR
6.5
2022Drama127 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.6Knock at the Cabin

Knock at the Cabin

În timp ce se află în vacanță la o cabană izolată, o fetiță și cei doi tați ai ei sunt luați ostatici de patru străini înarmați care le cer familiei să facă o alegere de neconceput pentru a evita apocalipsa. Cu acces limitat la lumea exterioară, familia trebuie să decidă în ce crede înainte ca totul să fie pierdut.

R
6.6
2023Horror100 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Kingdom of the Dinosaurs

Kingdom of the Dinosaurs

In 2030 during World War III, a small group of survivors make it into a bunker. Two years later they have to exit to find new supplies, but they are greeted by dinosaur predators.

NR
5.5
2022Action80 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.5Kuruthi Aattam

Kuruthi Aattam

Shakthi, o asistentă de la spitalul guvernamental, câștigă prietenia lui Muthu, fiul unui mare mahăr din Madurai. Moartea subită a acestuia îl obligă să se răzbune pe vinovații care au fost responsabili de acest lucru.

NR
6.5
2022Action122 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7Kalaga Thalaivan

Kalaga Thalaivan

Un colos corporatist angajează un ucigaș plătit fără milă pentru a afla identitatea unui informator din cadrul organizației. Cine câștigă în cele din urmă - vânătorul sau vânatul?

NR
6.7
2022Action142 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7Killer Grades

Killer Grades

Mama mândră Katherine tocmai a aflat că fiica ei Michelle a câștigat un loc în echipa de decatlon academic. Dar, când o studentă ajunge la spital, începe să se întrebe dacă se întâmplă mai multe cu echipa decât știe ea.

NR
6.7
2021Mystery80 minVezi Filmul Online