HD_RO5.7Jack Brooks: Monster Slayer

Jack Brooks: Monster Slayer

În copilărie, Jack Brooks a asistat la uciderea brutală a familiei sale. Acum, tânăr, se luptă cu o iubită necăjită, ședințe de terapie care nu rezolvă nimic și cursuri nocturne care abia îi țin interesul. După ce a dezlănțuit un blestem străvechi, profesorul lui Jack trece printr-o transformare în ceva nu tocmai uman, iar Jack este forțat să se confrunte cu niște demoni vechi... împreună cu câțiva noi.

R
5.7
2007Action85 minVezi Filmul
HD_RO5.2JGA

JGA

Două petreceri de burlac) se întâlnesc sub soarele Ibiza. Aceasta ar putea fi pur și simplu o evadare distractivă pentru fetele singure - dacă viitorul mire nu ar fi fostul iubit al lui Jasmin și propria ei nuntă nu doar una falsă.

NR
5.2
2022Comedy119 minVezi Filmul
HD_RO5.7Junkyard Dogs

Junkyard Dogs

Urmează un câine care este un maestru al evadărilor și care trebuie să facă echipă cu prietenii săi cățeluși pentru a împiedica jefuirea blocului lor.

NR
5.7
2022Comedy90 minVezi Filmul
HD_RO5.7JugJugg Jeeyo

JugJugg Jeeyo

O căsătorie. O recăsătorie. Un divorț în curs. Au trecut cinci ani de când Kukoo și Nainaa s-au căsătorit, după ce s-au cunoscut practic toată viața, iar acum trebuie să anunțe familia că vor să divorțeze. Părinții lui Kukoo, Bheem și Geeta, un cuplu pe care toată lumea îl admiră, nu au niciun plan de a le face viața mai ușoară lui Kukoo și Naina. Ei au propriile planuri și un set de surprize pregătite pentru tânărul cuplu; toate acestea în mijlocul nunții surorii lui Kukoo.

NR
5.7
2022Comedy148 minVezi Filmul
HD_RO6.1Jalsa

Jalsa

Un accident cu fugă de la locul accidentului în care a fost lovită o fată de 18 ani devine centrul unei roți care pune în mișcare multe raze - un jurnalist, o mamă furioasă, un polițist și un sistem, toți prinși într-o dilemă etică. Întrebările sunt ridicate doar pentru a realiza că adevărul este rareori pur și niciodată simplu.

NR
6.1
2022Thriller127 minVezi Filmul
HD_RO6.6Jurassic World Dominion

Jurassic World Dominion

La patru ani după ce Isla Nublar a fost distrusă, dinozaurii trăiesc acum - și vânează - alături de oamenii din întreaga lume. Acest echilibru fragil va remodela viitorul și va determina, o dată pentru totdeauna, dacă ființele umane vor rămâne prădătorii supremi pe o planetă pe care o împart acum cu cele mai înfricoșătoare creaturi din istorie.

PG-13
6.6
2022Action147 minVezi Filmul
HD_RO5.7Jewel

Jewel

În timp ce vizitează un memorial al masacrului, un fotograf se trezește atras de o femeie locală. Dar dragostea lor trezește amintiri dureroase ale unui trecut comun.

R
5.7
2022Drama80 minVezi Filmul
HD_RO7.6Journey of My Heart

Journey of My Heart

Abby, un biolog al vieții sălbatice, călătorește în îndepărtata Alaska, unde găsește îndrumări inspiraționale de la o familie de nativi americani și o posibilă poveste de dragoste de la un ghid de sălbăticie accidentată.

G
7.6
2021Comedy84 minVezi Filmul
HD_RO...Documentary5.7Jackass 4.5

Jackass 4.5

Prin imagini revoltătoare, nemaivăzute până acum, asistați la realizarea ultimei încercări a echipajului Jackass la cascadorii sălbatice.

NR
5.7
2022Documentary90 minVezi Filmul
HD_RO5.7Journey Of East

Journey Of East

Acesta spune povestea lui Lv Dongbin, care este închis în lumea muritorilor. După ce a ajuns în lumea muritorilor, se urcă pe o barcă pentru a-l găsi pe Bai Ying pentru a le rupe căsnicia. Când a ajuns la casa lui Bai, a descoperit că tatăl lui Bai Ying era dispărut în Baihualou. Așa că a plecat la Baihualou doar pentru a-l întâlni pe posedat Bai Ying și a se întâlni în secret de oamenii lui Heijiao. După ce a fost găsit din Baihualou, Lv Dongbin l-a întâlnit pe Taibai Jinxing și a aflat că ...

NR
5.7
2022Drama77 minVezi Filmul
HD_RO7.5Just 6.5

Just 6.5

Poliția este pe urmele unui lord al drogurilor pe nume Naser Khakzad, dar când în sfârșit reușesc să-l prindă, acesta încearcă tot ce-i trece prin cap pentru a scăpa și a-și salva familia...

TV-MA
7.5
2019Action131 minVezi Filmul
HD_RO5.7Jurassic Island

Jurassic Island

Ava descoperă unde se află tatăl ei dispărut pe o insulă necunoscută; o lume mitică pierdută, descoperită înaintea lor de bunicul ei. Alături de un grup de aventurieri și oameni de știință, ei ajung pe Insula Jurassic, unde devine clar că echipa anterioară a dat peste un dezastru. Dinozaurii și lipitorile toxice înseamnă că nu mai este vorba de o căutare a tatălui ei, ci de o luptă pentru supraviețuire.

NR
5.7
2022Action0 minVezi Filmul
HD_RO4.5Jessie and the Elf Boy

Jessie and the Elf Boy

Hotărât să devină un stilist renumit, un adolescent curajos încheie un parteneriat cu un ajutor neașteptat – un elf artistic al pădurii.

TV-MA
4.5
2022Comedy83 minVezi Filmul
HD_RO5.8Jane Got a Gun

Jane Got a Gun

După ce soțul ei haiduc se întoarce acasă împușcat cu opt gloanțe și abia în viață, Jane se adresează fără tragere de inimă la un fost iubit pe care nu l-a văzut de peste zece ani pentru a o ajuta să-și apere ferma, când va veni momentul în care gașca soțului ei îl urmărește în cele din urmă. jos pentru a termina treaba.

R
5.8
2015Action98 minVezi Filmul
HD_RO5.7Juniper

Juniper

Când un adolescent autodistructiv este suspendat de la școală și i se cere să aibă grijă de bunica sa alcoolică înflăcărată ca pedeapsă, timpul nebunesc pe care îl petrec împreună îi schimbă viața.

NR
5.7
2021Drama94 minVezi Filmul
HD_RO PART 26.8JL Family Ranch: The Wedding Gift

JL Family Ranch: The Wedding Gift

Când Henry cere în căsătorie, se pare că Rebecca va avea un sfârșit de basm până când fiica ei invită un vizitator din trecutul ei la ferma care îi va schimba pe Peterson și Landsburg pentru totdeauna.

TV-MA
6.8
2020Family85 minVezi Filmul
HD_RO PART 14.9JL Family Ranch

JL Family Ranch

Un fermier veteran și fost șerif, forțat să se confrunte cu o birocrație federală atunci când un vechi inamic și milionar susține că nu deține de fapt ferma iubita de familie într-un mic oraș din Texas.

TV-MA
4.9
2016Drama85 minVezi Filmul
HD_RO5.7Jekyll and Hyde

Jekyll and Hyde

Avocatul Gabriel Utterson este uimit să afle că prietenul său de o viață, Henry Jekyll, se pare că a comis crimă și sinucidere în decurs de o noapte. O lungă „mărturisire” scrisă de propria mână a lui Jekyll spune o poveste incredibilă – că experimentele lui Jekyll l-au determinat să se transforme într-un personaj criminal pe care l-a numit „domnul Hyde”.

TV-MA
5.7
2021Horror85 minVezi Filmul
Dublat_RO_HD6.3Jim Button and Luke the Engine Driver

Jim Button and Luke the Engine Driver

Un tânăr orfan Jim Button, cel mai bun prieten al său Luke și un motor magic cu abur numit Emma călătoresc prin lume în căutarea adevărului despre unde a venit Jim. Luptându-se cu pirați și dragoni, depășind cu deșteptare uriașii falși, ei trebuie să călătorească prin Pădurea O Mie de Minuni, dincolo de Sfârșitul Lumii pentru a găsi Orașul Dragonului ascuns.

NR
6.3
2018Adventure109 minVezi Filmul
HD_RO3,7John, 316

John, 316

Un spital de psihiatrie este dat peste cap când un vagabond misterios este internat și repartizat în camera 316. Cunoscuți doar sub numele de John Doe, ceilalți pacienți cred că el are o asemănare ciudată cu Isus Hristos.

TV-MA
3,7
2021Drama103 minVezi Filmul
Dublat_RO_HD5.4Jupiter Ascending

Jupiter Ascending

Într-un univers în care materialul genetic uman este cea mai de preț marfă, o tânără femeie pământeană sărăcită devine cheia manevrelor strategice și a conflictelor interne în cadrul unei dinastii puternice...

PG-13
5.4
2015Action127 minVezi Filmul
HD_RO7.7Jungle Cruise

Jungle Cruise

Dr. Lily Houghton solicită ajutorul skipperului înțelept Frank Wolff pentru a o coborî pe Amazon cu barca sa dărăpănată. Împreună, ei caută un copac străvechi care deține puterea de a vindeca – o descoperire care va schimba viitorul medicinei.

PG-13
7.7
2021Action127 minVezi Filmul
HD_RO6.5Joy Ride

Joy Ride

Trei tineri într-o călătorie rutieră din Colorado în New Jersey vorbesc cu un camioner la radioul lor CB, apoi trebuie să scape când se dovedește a fi un ucigaș psihotic.

R
6.5
2001Drama97 minVezi Filmul