TS_CAM 8.2John Wick: Capitolul 4

John Wick: Capitolul 4

Poveste: John Wick descoperă o cale de a învinge "The High Table". Dar, înainte de a-și câștiga libertatea, Wick trebuie să se confrunte cu un nou inamic cu alianțe puternice pe tot globul și cu forțe care transformă vechii prieteni în dușmani.

NR
8.2
2023Acțiune169 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.4John Wick: Chapter 3 – Parabellum

John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Super-asasinul John Wick se întoarce cu o etichetă de 14 milioane de dolari pe cap și cu o armată de ucigași care îl urmăresc pentru recompensă. După ce a ucis un membru al breslei internaționale obscure a asasinilor, High Table, John Wick este excomunicat, dar cei mai nemiloși asasini din lume îl așteaptă la fiecare pas.

R
7.4
2019Action131 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.2John Wick: Chapter 2

John Wick: Chapter 2

John Wick este forțat să iasă la pensie de un fost asociat care vrea să preia controlul unei bresle internaționale obscure de asasini. Legat de un jurământ de sânge pentru a-l ajuta, Wick călătorește la Roma și se luptă cu unii dintre cei mai periculoși ucigași din lume.

R
7.2
2017Action122 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.4John Wick

John Wick

Cu moartea prematură a iubitei sale soții încă amară în gură, John Wick, fostul asasin expert, primește un ultim cadou de la ea - o amintire prețioasă care îl va ajuta pe John să găsească un nou sens în viață acum că ea nu mai este. Dar când arogantul prinț al mafiei rusești, Iosef Tarasov, și oamenii săi îi fac lui Wick o vizită mai degrabă nedorită pentru a-i fura prețiosul Mustang 1969 și cadoul soției sale, legendarul asasin va fi nevoit să își dezgroape identitatea ascunsă cu ...

NR
7.4
2014Action101 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Johnny & Clyde

Johnny & Clyde

Johnny și Clyde sunt doi criminali în serie care sunt îndrăgostiți nebunește și care se află într-o serie nesfârșită de crime. Ei au în vizor jefuirea unui cazinou prosper - deținut de șefa crimei Alana și păzit de o ucigașă demonică pe care aceasta o comandă.

NR
5.5
2023Acțiune100 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Jolly Roger

Jolly Roger

Într-o noapte fatidică, o întâlnire la un punct de control al poliției condus de doi ofițeri beți declanșează un lanț de evenimente care dă peste cap viețile fericite ale lui Brume și Najite și îi conduce într-o călătorie plină de lăcomie, înșelăciune și crimă.

NR
5.5
Thriller88 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Journey to Shiloh

Journey to Shiloh

At the beginning of the Civil War, seven friends embark on a cross-country journey in order to join the Confederate army.

NR
5.5
1968Drama101 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.3Jailbreak Lovers

Jailbreak Lovers

Toby, o femeie care a jucat întotdeauna după reguli. Toby nu a trecut niciodată pe culoarea roșie a semaforului, s-a căsătorit cu singurul băiat cu care s-a întâlnit vreodată, a crescut o familie și a mers la biserică. A făcut tot ce trebuia să facă. Când Toby își pierde slujba și începe o organizație non-profit pentru a reabilita câinii abuzați și salvați la închisoarea locală, nimeni nu ar fi putut anticipa că va sfârși pe fugă, cuplată cu iubitul ei mai tânăr, John, un criminal ...

PG-13
6.3
2022Drama85 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Jesse James Unchained

Jesse James Unchained

Povestea uneia dintre cele mai mari legende ale haiducilor din vechiul vest, Jesse James. După ce a scăpat din captivitate, Jesse se află pe fugă și mai are o singură țintă în minte înainte de a dispărea definitiv.

NR
5.5
2022Action75 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.5Just 6.5

Just 6.5

Poliția este pe urmele unui lord al drogurilor pe nume Naser Khakzad, dar când în sfârșit reușesc să-l prindă, acesta încearcă tot ce-i trece prin cap pentru a scăpa și a-și salva familia...

TV-MA
7.5
2019Action131 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Jackpot Island – Kumanthong Returns

Jackpot Island – Kumanthong Returns

"Insula Jackpot - Kumanthong se întoarce" continuă să răspândească obsesia și îndoielile cu privire la una dintre cele mai terifiante divinități din Asia de sud-est. Cine se ascunde cu adevărat în spatele chipului malefic și monstruos și deține secrete terifiante? Ce legătură au o insulă mortală și apariția teribil de misterioasă a unor sirene monstruoase cu această vrajă brutală și terifiantă?

NR
5.5
2022Action90 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Jije

Jije

Paul este un adolescent afectat de terori nocturne. După ce a fost martor la o tragedie îngrozitoare, terorile lui nocturne încep să danseze în lumea reală, în timp ce ceva ce doarme adânc în el încearcă să se trezească. Trebuie să se confrunte cu această nouă realitate sau să piardă totul și pe toți cei pe care îi iubește.

NR
5.5
2022Horror91 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.1JUNG_E

JUNG_E

Pe un Pământ nelocuitor din secolul al 22-lea, rezultatul unui război civil depinde de clonarea creierului unui soldat de elită pentru a crea un robot mercenar.

NR
6.1
2023Action98 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.5James

James

Santhosh Kumar, care se numește James, conduce o agenție de securitate și a fost însărcinat să aibă grijă de o familie care deține un cartel de droguri. Este rapid, agil și abil în munca sa și câștigă aprecierea tuturor. Dar există mai mult despre cine este Santhosh cu adevărat?

NR
6.5
2022Action122 minVezi Filmul Online
HD_RO 5,7Jumping from High Places

Jumping from High Places

Pentru a onora ultima dorință a celei mai bune prietene a ei, o tânără cu anxietate severă se confruntă cu cele mai mari temeri ale ei pentru a încerca să-și revendice viața – și poate să găsească dragostea..

NR
5,7
2022Comedy80 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.7Jeepers Creepers Reborn

Jeepers Creepers Reborn

Forțată să călătorească cu iubitul ei la un festival de groază, Laine începe să experimenteze viziuni tulburătoare asociate cu legenda urbană The Creeper. Pe măsură ce festivalul sosește și divertismentul îmbibat de sânge devine o frenezie, ea devine centrul acestuia, în timp ce ceva nepământesc a fost convocat.

R
6.7
2022Horror88 minVezi Filmul Online
HD_RO 10Jurassic Domination

Jurassic Domination

Când doi dinozauri armați, fabricați din armată, atacă un mic oraș de munte, depinde de șerif să găsească o modalitate de a opri creaturile înainte ca dinozaurii să scape și să facă ravagii la nivel național.

NR
10
2022Action90 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.7Jogi

Jogi

Pe fondul tensiunilor din India anilor 1980, trei prieteni de credințe diferite se unesc într-un efort nobil, dar periculos, de a salva sute în orașul lor.

NR
6.7
2022Crime116 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.1John Luther

John Luther

Secția de poliție Devikulam SI John Luther este un ofițer de poliție angajat, care chiar își riscă viața pentru poliție. În timpul unui interogatoriu, el suferă rupturi de timpan și pierderea auzului. Va putea finaliza o anchetă pe care a trebuit să o lase la jumătatea drumului?

NR
7.1
2022Crime128 minVezi Filmul Online
HD_RO 5,7Jikirag

Jikirag

Un sat păgân, întemeiat pe oasele unor oameni nevinovați și murdari deopotrivă, este adânc înrădăcinat în inima unui Eden străvechi. Când un echilibru între carne și pământ se descompune, ultima bătrână supraviețuitoare a satului se luptă cu nebunia și cu macabrul pentru a-și salva poporul nu doar de ei înșiși, ci și de judecata monstruoasă care urcă de jos.

NR
5,7
2022Horror80 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.3Joyride

Joyride

O epavă de tren într-o aventură care este gata să-și dea copilul nou-născut. Alături de un arici de stradă obraznic, ei sunt două diamante în stare brută în fugă.

NR
5.3
2022Comedy94 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7Jack Brooks: Monster Slayer

Jack Brooks: Monster Slayer

În copilărie, Jack Brooks a asistat la uciderea brutală a familiei sale. Acum, tânăr, se luptă cu o iubită necăjită, ședințe de terapie care nu rezolvă nimic și cursuri nocturne care abia îi țin interesul. După ce a dezlănțuit un blestem străvechi, profesorul lui Jack trece printr-o transformare în ceva nu tocmai uman, iar Jack este forțat să se confrunte cu niște demoni vechi... împreună cu câțiva noi.

R
5.7
2007Action85 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.2JGA

JGA

Două petreceri de burlac) se întâlnesc sub soarele Ibiza. Aceasta ar putea fi pur și simplu o evadare distractivă pentru fetele singure - dacă viitorul mire nu ar fi fostul iubit al lui Jasmin și propria ei nuntă nu doar una falsă.

NR
5.2
2022Comedy119 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7Junkyard Dogs

Junkyard Dogs

Urmează un câine care este un maestru al evadărilor și care trebuie să facă echipă cu prietenii săi cățeluși pentru a împiedica jefuirea blocului lor.

NR
5.7
2022Comedy90 minVezi Filmul Online