HD_RO 6.2Insight

Insight

Jian, un artist în arte marțiale care posedă clarviziune, investighează moartea fratelui său cu ajutorul detectivului Abby din Los Angeles. Împreună, ei caută dreptatea în timp ce luptă împotriva unui criminal de înaltă tehnologie.

NR
6.2
2021Acțiune80 minVezi Filmul Online
HD_RO 8.5In a Land That No Longer Exists

In a Land That No Longer Exists

Suntem în 1989, în Berlinul de Est: Suzie este dată afară din școală cu puțin timp înainte de a absolvi liceul și trebuie să se apere ca muncitoare la fabrica de cabluri. Cu toate acestea, o fotografie făcută la întâmplare îi conduce spre lumea modei din RDG. Redactorul-șef Elsa Wilbrodt le pune pe coperta Sibylle, revista de modă a RDG. În scena underground din Berlin, ea face cunoștință cu designerul de modă gay Rudi și cu fotograful Coyote. Suzie trebuie să decidă dacă este suficient de ...

NR
8.5
2022Drama101 minVezi Filmul Online
HD_RO 9.7In His Shadow

In His Shadow

După moartea tatălui lor, doi frați vitregi se află în taberele opuse ale unui conflict cu consecințe tragice.

NR
9.7
2023Drama89 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7ICE Agent

ICE Agent

Un neînfricat agent ICE trebuie să se infiltreze sub acoperire într-un sindicat criminal plin de infractori nemiloși. Principala sa misiune este să oprească traficul de femei tinere și nu se va opri de la nimic pentru a-i aduce pe cei responsabili în fața justiției.

NR
5.7
2013Action93 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.2In Like Flynn

In Like Flynn

O relatare, în mare parte adevărată, a aventurilor pe mare ale viitorului star de la Hollywood, Errol Flynn, la începutul anilor '30, navigând din Australia până în Papua în căutare de aur, împreună cu cel mai bun prieten al său, Rex, un fost contrabandist canadian, Dook, un domn englez îndemânatic, și Charlie, un marinar bătrân și morocănos.

R
5.2
2018Action95 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.7Il Boemo

Il Boemo

Anul este 1764. De mai bine de un an, Josef duce o viață precară în Veneția. El speră să devină compozitor de operă. Orașul, plin de compozitori talentați și deja consacrați, pare închis pentru el. În căutarea unui loc de muncă ca violonist, intră în orbita unei tinere bogate. Datorită ei, are ocazia să cânte în saloane. Dar adevărata sa șansă apare atunci când devine amantul unei marchize libertine. Aceasta îl învață manierele mondene, îl scapă de semnele unei educații provinciale și îl ...

NR
7.7
2022Drama141 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.2In the Mouth of Madness

In the Mouth of Madness

Un investigator de asigurări începe să descopere că impactul pe care cărțile unui scriitor de groază îl au asupra fanilor săi este mai mult decât inspirațional.

R
7.2
1995Horror95 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.7Infinity Pool

Infinity Pool

În timp ce sunt cazați într-o stațiune izolată pe o insulă, James și Em se bucură de o vacanță perfectă, cu plaje imaculate, personal excepțional și plajă. Dar, ghidați de seducătoarea și misterioasa Gabi, ei se aventurează în afara complexului turistic și se trezesc într-o cultură plină de violență, hedonism și orori nemaivăzute.

NR
6.7
2023Horror118 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Infamously in Love

Infamously in Love

O vedetă pop frustrant de micromanageriată, care visează la "obișnuitul" pe care i-l oferă viața, se află sfâșiată între fostul ei celebru, mașinațiile managerului ei și o poveste de dragoste cu un proprietar de magazin de discuri. Va câștiga mai multă autonomie asupra vieții sale - în special asupra vieții amoroase - și va începe să ia decizii pentru ea însăși, sau va fi prea puternică mașina celebrității pentru ca ea să se simtă vreodată cât de cât normală?

G
5.5
2022Comedy90 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.3In the Heart of the Machine

In the Heart of the Machine

Căldură, fier, praf și miros de petrol. O zi obișnuită de lucru a deținuților de maximă securitate se va dovedi a fi fatală pentru toți. Găsesc ceva extraordinar în interiorul uneia dintre mașini, iar un val neașteptat de compasiune îi face pe deținuți să ia ostatici și să blocheze intrarea în atelier, riscându-și viața, pentru că uneori dorința de a fi om este mai puternică decât instinctul de supraviețuire.

NR
6.3
2022Drama115 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.5Infiesto

Infiesto

În timp ce coronavirusul le răscolește viețile, doi detectivi îi urmăresc cu perseverență pe cei responsabili de o răpire despre care își dau seama că face parte dintr-un tipar sinistru.

R
7.5
2023Crime96 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Imani

Imani

Faith le are pe toate ca mamă și soție, dar la un an după ceea ce crede ea a fost un accident de mașină, Faith descoperă că este un locotenent de operațiuni speciale din armată cu informații clasificate.

NR
5.5
2023Action90 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.3Ivanna

Ivanna

Ambar și Dika tocmai au început cu un nou capitol al vieții, când în fața ochilor lor se dezvăluie ranchiuna de ani de zile față de o entitate rău intenționată. Cu un dar pe care îl are fără să vrea, Ambar este acum nevoită să termine răzbunarea entității, un spirit olandez fără cap, Ivanna.

NR
5.3
2022Horror103 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.0In a Valley of Violence

In a Valley of Violence

Povestea unui vagabond pe nume Paul care ajunge într-un orășel căutând să se răzbune pe bandiții care i-au ucis prietenul. Surorile Mary Anne și Ellen, care conduc hotelul orașului, îl ajută pe Paul în căutarea lui de răzbunare.

R
6.0
2016Action104 minVezi Filmul Online
HD_RO 8.7In Love With My Partner’s Wife

In Love With My Partner’s Wife

Când detectivul Paul Ford descoperă că partenerul său, Frank, își abuzează soția Eve, Paul intervine să o salveze, dar un Frank răzbunător îl încadrează pentru o crimă. Cu Paul fugit de colegii săi ofițeri și Eve fugând de soțul ei, cei doi se trezesc evadând într-o aventură amoroasă aprinsă.

PG-13
8.7
2022Thriller85 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.8Infinitum: Subject Unknown

Infinitum: Subject Unknown

Jane se trezește într-o mansardă ciudată, într-o lume paralelă, fără ieșire aparent. Ea este blocată într-o buclă temporală, destinată să retrăiască aceeași zi din nou și din nou, cu puțină amintire că a făcut-o înainte. Dar cu fiecare „resetare” începe să-și amintească din ce în ce mai mult și începe să pună cap la cap ceea ce i se poate întâmpla, cu indicii care indică un profesor Aaron Ostergaard. Ea se îndreaptă către misteriosul Wytness Quantum Research Centre, condus de Charles ...

NR
5.8
2021Mystery86 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.2Illusion of Blood

Illusion of Blood

Fantoma soției unui samurai se răzbune pe soțul ei.

NR
6.2
1965Horror105 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.1I Am Number Four

I Am Number Four

Un adolescent fugar cu un secret incredibil se întrece pentru a rămâne cu un pas înaintea forțelor misterioase care îl caută să-l distrugă în acest thriller de acțiune SF. Cu trei morți și unul pe fugă, începe cursa pentru găsirea evazivă Numărul Patru. Adolescentul normal John Smith nu se simte niciodată prea confortabil în aceeași identitate și, împreună cu tutorele său, Henri, se mută constant din oraș în oraș. Cu fiecare zi care trece, John dobândește o înțelegere mai puternică asupra ...

PG-13
6.1
2011Action109 minVezi Filmul Online
HD_RO...Documentary 5.5I Am Vanessa Guillen

I Am Vanessa Guillen

O tânără a visat la o carieră militară. În 2020, însă, după ce i-a spus mamei ei că este hărțuită sexual pe baza armată din Fort Hood, Guillen a fost ucisă de un coleg de soldat. Povestea ei a declanșat o mișcare internațională a victimelor atacurilor care cer acțiuni. Proiectul urmărește lupta familiei ei pentru o reformă istorică, o călătorie care îi duce la Biroul Oval.

PG-13
5.5
2022Documentary95 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.8Image of Victory

Image of Victory

1948: un regizor egiptean creează știri despre o forță de voluntari însărcinată să elibereze fermierii palestinieni. Călătoria îl propulsează spre o întâlnire întâmplătoare cu un tânăr conducător tenace al unei comune din apropiere care va pune în mișcare evenimente care le vor schimba viața pentru totdeauna.

NR
7.8
2021History128 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5I’m Totally Fine

I’m Totally Fine

O femeie în doliu face o călătorie solo pentru a-și limpezi capul după moartea prietenei ei. Cu toate acestea, planurile de vacanță de auto-îngrijire ale Vanessei se schimbă atunci când se confruntă cu o situație din afara acestei lumi.

NR
5.5
2022Comedy83 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5I Hear the Trees Whispering

I Hear the Trees Whispering

Fugând din trecutul său chinuit, un bărbat își ia o slujbă în mijlocul pădurii, doar pentru a-și găsi viața liniștită spulberată, când în curând se dovedește că nimic în jurul lui nu este ceea ce pare.

NR
5.5
2022Adventure77 minVezi Filmul Online
HD_RO 5,7Iké Boys

Iké Boys

Doi adolescenți obsedați de Japonia din Oklahoma trebuie să-și descopere eroul interior atunci când un anime magic îi transformă în personajele sale super-putere.

NR
5,7
2022Fantasy80 minVezi Filmul Online
HD_ EN 7.5It Came from Below

It Came from Below

Un grup de prieteni se trezește vânat în peșteri de o creatură... dintr-o altă lume.

NR
7.5
2021Horror0 minVezi Filmul Online