HD_RO10Infrared

Infrared

Tensiunile în familie dintre un frate și o soră cu puteri psihice amenință să distrugă filmările unui episod dintr-un reality show paranormal. Dar emoțiile fierbinți ar putea fi cea mai mică dintre problemele echipajului...

NR
10
2022Horror88 minVezi Filmul
HD_RO4.5Into the Deep

Into the Deep

Urmează o femeie disperată să scape din orașul ei, ea întâlnește un străin care îi promite o evadare romantică, dar care duce la înșelăciune, neîncredere și violență.

NR
4.5
2022Thriller90 minVezi Filmul
HD_RO5.7It Snows All the Time

It Snows All the Time

Când Paul este diagnosticat la 58 de ani cu demență frontotemporală cu debut tânăr, familia sa se unește mai mult ca niciodată. Pe parcurs, el și fiul său mijlociu, Jesse, învață multe lucruri unul despre celălalt lucrând la vechiul camion al lui Paul și, în cele din urmă, îl iau împreună pentru o ultimă excursie de pescuit.

NR
5.7
2022Drama90 minVezi Filmul
HD_RO5.7I Won’t Let You Go

I Won’t Let You Go

Angela West și-a dorit întotdeauna o familie, iar acum are una alături de soțul ei, Keith. Când un fost iubit începe să o urmărească, Angela apelează la Keith, dar, orice ar încerca, nu reușește să scape de hărțuitorul care îi distruge viața.

NR
5.7
2022Drama80 minVezi Filmul
HD_RO6.3Ice Road Killer

Ice Road Killer

Le urmărește pe Helen și pe fiica ei, Lauren, care merg într-o excursie la o cabană izolată din nordul rece și întâlnesc un autostopist care este de fapt un hoț care încearcă să scape de un ucigaș cu sânge rece, iar acum Helen și Lauren sunt și ele în vizorul criminalului.

NR
6.3
2022Horror91 minVezi Filmul
HD_RO8.5Incantation

Incantation

Ruo-nan a încălcat tabuul religios din întâmplare cu 6 ani în urmă. A făcut ca iubitul și familia ei să moară fără motiv. A trecut de o perioadă întunecată a superstițiilor și a ascunde aceste secrete și dureri de oameni, chiar și-a dăruit copilul nou-născut altor familii. După câțiva ani, a mers la terapie și a revenit la viața normală. Ea a decis să-și readucă copilul să locuiască cu ea, dar fiica ei a început să apară semnul blestemului pe care l-a întâlnit acum 6 ani. Ruo-nan trebuie să ...

NR
8.5
2022Horror111 minVezi Filmul
HD_RO5.7Instant Karma

Instant Karma

Un tânăr atinge fundul sacului ca șofer de ride-sharing când i se strică mașina, iar viața lui se schimbă atunci când, ca prin magie, primește lucruri noi în fiecare zi în mașină. Dacă și-ar putea da seama care este cauza.

NR
5.7
2022Comedie90 minVezi Filmul
HD_RO6.7Irma Vep

Irma Vep

Mira este o vedetă de cinema americană dezamăgită de cariera ei și de recenta despărțire, care vine în Franța pentru a juca rolul Irma Vep într-un remake al clasicului film mut francez, "Les Vampires".

TV-MA
6.7
ComedyVezi Filmul
HD_RO5.7Isolated

Isolated

O femeie se trezește prinsă într-o cameră fără a-și aminti cine este sau cum a ajuns acolo. În timp ce luptă să găsească o cale de a scăpa, începe să-și amintească lucruri din trecutul ei care o fac să se întrebe nu numai unde ar putea fi, ci și ce ar putea fi.

NR
5.7
2022Thriller90 minVezi Filmul
HD_RO5.7Iron Cross: The Road to Normandy

Iron Cross: The Road to Normandy

Căpitanul Muller se luptă să supraviețuiască luptei cu forțele rusești copleșitoare. Rănit, este trimis în Normandia în timp ce americanii noștri Lee și Trey se pregătesc pentru Ziua Z. În curând, scorurile sunt stabilite și bătălia îi aduce pe GI și germanii noștri pe aceeași cale.

NR
5.7
2022Action90 minVezi Filmul
HD_RO5.7I’m Charlie Walker

I’m Charlie Walker

1971 după drepturile civile, San Francisco părea locul perfect pentru ca un veteran de culoare din Războiul Coreean și familia sa să-și realizeze visul de independență economică și propria șansă de a fi „șeful” lui. Charlie Walker avea să descopere în curând cât de naiv era. Într-un oraș plin de impostori și dezamăgitori, el a refuzat să accepte „Nu” drept răspuns. Până când un dezastru catastrofal a deschis o ușă care nu fusese niciodată deschisă pentru un negru până acum. Aceasta este o ...

NR
5.7
2022Drama90 minVezi Filmul
HD_RO5.7Interceptor

Interceptor

După ce un weekend romantic este deturnat, un tânăr cuplu se găsește la un hotel învechit, prins în bucle de moarte ucigașă și ca momeală pentru un demon.

NR
5.7
2022Action98 minVezi Filmul
HD_RO10I’m Sorry If I Took a Toll on You

I’m Sorry If I Took a Toll on You

După moartea părinților ei, Cath, proaspăt orfană, călătorește spre nord, spre casa ei recent moștenită de la lac, unde îl întâlnește pe Ryan, un bărbat simpatic fericit să umple golul lăsat de părinții ei.

10
2021Thriller85 minVezi Filmul
HD_RO6.7Idiot

Idiot

Descendenții a doi bărbați care au trădat o familie regală cu secole în urmă sunt prinși în evenimente care implică fantome, răzbunare și răpire.

NR
6.7
2022Comedy122 minVezi Filmul
HD_RO5.3I Love America

I Love America

O femeie singură care decide să-și asume din nou o șansă în dragoste, catapultându-și viața de la Paris la Los Angeles. De la întâlniri incomode până la întâlniri surpriză emoționante, ea înțelege că călătoria către iubire este o călătorie către ea însăși.

NR
5.3
2022Comedy102 minVezi Filmul
HD_RO5.7Inspector Vikram

Inspector Vikram

Inspectorul Vikram este polițistul tipic care face bine, care, de asemenea, distrează și se asigură că nicio crimă nu este lăsată nerezolvată. Ce se întâmplă când ajunge să întâlnească un răufăcător care este mai inteligent decât criminalul obișnuit și conduce o rachetă de droguri?

NR
5.7
2021Action159 minVezi Filmul
HD_RO5.2Into the Darkness

Into the Darkness

Karlskov este un proprietar de succes al unei mari fabrici de electronice, care are o soție și cinci copii. Ei trăiesc viața bună și privilegiată de clasă superioară pe Strandvejen, la nord de Copenhaga, când naziștii ocupă Danemarca în aprilie 1940. Karl se luptă să continue producția la fabrică, dar pentru a-și proteja familia și angajații, el începe fără tragere de inimă să producă pentru piața germană. Îl aduce într-o colaborare controversată cu puterea ocupantă și provoacă rupturi ...

G
5.2
2020Drama152 minVezi Filmul
HD_RO5.7Intervention

Intervention

Un amnezic suspectează că prietenii care încearcă să o ajute își amintesc amintirile ei ascund adevărul despre accidentul ei aproape fatal.

NR
5.7
2021Horror105 minVezi Filmul
HD_RO5.5Infinite Storm

Infinite Storm

Călătoria unei femei în căutarea descoperirii de sine se transformă într-o poveste sfâșietoare de supraviețuire.

R
5.5
2022Drama104 minVezi Filmul
HD_RO6.1Instrument of War

Instrument of War

Când pilotul american de bombardier B-24 Clair Cline este doborât și capturat în nordul Germaniei, un război se termină și începe un altul - pentru a păstra vie speranța. Acum, în spatele sârmei ghimpate și a opresiunii naziste, Cline și colegii săi prizonieri de război trebuie să găsească o cale de a se uni pentru a supraviețui, dar și pentru a-și depăși captivitatea. Inspirat de evenimente reale.

NR
6.1
2017War90 minVezi Filmul
HD_RO7.3In Good Hands

In Good Hands

Diagnosticată cu o boală terminală, o mamă singură se întâlnește cu un burlac suav în timp ce se confruntă cu viitorul copilului ei încăpățânat de șase ani.

NR
7.3
2022Drama104 minVezi Filmul
HD_RO6.3Inkheart

Inkheart

The adventures of a father and his young daughter, in their search for a long lost book that will help reunite a missing, close relative.

PG
6.3
2008Adventure106 minVezi Filmul
HD_RO7.9If She Screams

If She Screams

Prietenul lui Kassi o duce la o fermă, sus, pe dealurile din California de Nord, dar când iadul se va dezlănțui, ea va fi supusă unui mănuș de teroare și va lupta pentru a scăpa de munte cu viață.

TV-MA
7.9
2021Drama87 minVezi Filmul
HD_RO5.7Incarnation

Incarnation

Brad și Jess se mută la Los Angeles în căutarea unei vieți mai bune. Când dau peste o bijuterie imobiliară ascunsă, administrată de proprietarul relaxat Peter, sunt bucuroși de rândul lor de avere. Dar casa lor ideală ascunde un secret mult mai sinistru decât și-ar fi putut imagina vreodată, pentru că chiar zidurile sunt vii cu un rău străvechi și învață curând că lăcomia vine cu un preț mare.

NR
5.7
2022Horror128 minVezi Filmul