👉Aici puteți viziona filme online de înaltă calitate gratuit, fără a deranja publicitatea...

HD_RO5.9Hardware

Hardware

Mark 13 este o mașină de ucis construită de guvern și programată cu inteligență artificială, capabilă să se repare și să se reîncarce din orice sursă de energie. Printr-o serie de coincidențe, capul cyborgului ajunge în casa unei sculptorițe ca un cadou bizar de Crăciun din partea iubitului ei. Odată ajuns în noua sa casă, cyborgul își reconstruiește imediat restul corpului folosind o varietate de ustensile de uz casnic și pornește într-un dezastru criminal.

R
5.9
1990Horror93 minVezi Filmul
HD_RO5.3Hoax: The Kidnapping of Sherri Papini

Hoax: The Kidnapping of Sherri Papini

Tânăra mamă Sherri Papini dispare în timp ce făcea jogging și reapare trei săptămâni mai târziu, în ziua de Ziua Recunoștinței. Ea susține că două femei hispanice au răpit-o și au abuzat-o. Patru ani mai târziu, noi dovezi arată că răpirea ei a fost o farsă pe care a pus-o la cale pentru a petrece timp cu un fost iubit.

PG-13
5.3
2023Crime88 minVezi Filmul
HD_RO7.5Happily Never After

Happily Never After

Când o organizatoare de nuntă se îndrăgostește de viitorul mire, ea decide că mireasa trebuie să dispară.

NR
7.5
2022Thriller83 minVezi Filmul
HD_RO5.5Haunted Valley

Haunted Valley

Un tânăr și familia lui se întâlnesc cu unul dintre multele spirite care pândesc în valea Rio Grande. El și familia lui trebuie să se confrunte direct cu răul în efortul de a fi eliberat de strânsoarea lui.

NR
5.5
2022Horror90 minVezi Filmul
HD_RO7.3House Party

House Party

Aspiratorii promotori de club și cei mai buni prieteni, Damon și Kevin, abia țin lucrurile împreună. Fără bani, cu norocul lor și pe cale să-și piardă acoperișurile de deasupra capului – și proaspăt concediați de la slujbele de curățenie, cei doi au nevoie de un câștig uriaș pentru a-și rezolva problemele. Într-o mișcare „ce naiba?”, ei decid să găzduiască petrecerea anului la un conac exclusivist, locul ultimei lor locuri de muncă de curățenie, care se întâmplă să aparțină nimeni altul ...

R
7.3
2023Comedy100 minVezi Filmul
HD_RO5.5Halloween Friends

Halloween Friends

Acest film a fost produs în 2022 de regizorul Mark Mos cu Kristen Lundberg, Natalie Polisson și Taylor Storm.

NR
5.5
Action84 minVezi Filmul
HD_RO7.1How I Became a Gangster

How I Became a Gangster

Gangsterul ambiționist urcă în ierarhia lumii interlope criminale din Varșovia, dar în curând își dă seama că viața la vârf nu este tocmai ceea ce și-a imaginat el.

NR
7.1
2019Crime140 minVezi Filmul
HD_RO5.5HIT: The 2nd Case

HIT: The 2nd Case

Krishna Dev alias KD, un polițist relaxat care lucrează în Andhra Pradesh State HIT, se ocupă de un caz înfiorător de crimă. Pe măsură ce KD dezvăluie straturile crimei, miza crește incredibil de mare și amenințarea se apropie neobișnuit de aproape.

NR
5.5
2022Action124 minVezi Filmul
HD_RO5.6Hunters

Hunters

Pe măsură ce John T. Wrecker își continuă sarcina de a proteja un grup de refugiați de un virus, amenințarea cu ceva nou și chiar mai periculos devine din ce în ce mai aproape sub forma unor mutanți monstruoși.

NR
5.6
2021Action95 minVezi Filmul
HD_RO5.5Holiday Heritage

Holiday Heritage

Ella se întoarce în orașul natal pentru a repara gardurile cu familia ei fracturată. Cu ajutorul lui Griffin, fostul ei iubit, își încurajează familia să sărbătorească Crăciunul și Kwanzaa și să-și vindece rănile din trecut înainte de a fi prea târziu.

G
5.5
2022Comedy84 minVezi Filmul
HD_RO5.5High Heat

High Heat

Când mafia locală apare pentru a-și incendia restaurantul, Ana, un bucătar cu un trecut meticulos, își apără terenul și își dovedește abilitățile de cuțit atât în bucătărie, cât și în afara acesteia.

R
5.5
2022Action84 minVezi Filmul
HD_RO10HELL DOGS

HELL DOGS

Adapted from the manga Hell Dogs by Fukamachi Akio.

NR
10
2022Action0 minVezi Filmul
HD_RO5.5Hellblazers

Hellblazers

Un cult malefic dezlănțuie un monstru într-un mic oraș din sud-vest, care refuză să coboare fără luptă.

NR
5.5
2022Horror84 minVezi Filmul
HD_RO7.3Holy Spider

Holy Spider

O jurnalistă coboară în pântecele întunecate ale orașului sfânt iranian Mashhad, în timp ce investighează crimele în serie ale lucrătorilor sexuali de către așa-numitul „Ucigașul Păianjeni”, care crede că curăță străzile de păcătoși.

NR
7.3
2022Crime118 minVezi Filmul
HD_RO7.5Human Resources

Human Resources

După ce și-a început o slujbă la un magazin de hardware ciudat, un tânăr îngrijorat descoperă un mister șocant care duce la o luptă împotriva forțelor terifiante care pândesc chiar în spatele zidurilor.

NR
7.5
2021Horror108 minVezi Filmul
HD_RO9.5Har Har Mahadev

Har Har Mahadev

Tânărul Shivaji Shahaji Bhosale construiește fundația Hindavi Swarajya. Acesta este începutul unei călătorii memorabile pentru bărbatul care va fi cunoscut sub numele de Chhatrapati Shivaji Maharaj. Dar pentru a transforma acest vis al lui Swarajya în realitate, el trebuie să-i unească pe Watandars.

NR
9.5
2022Drama90 minVezi Filmul
HD_RO5.5Hawa

Hawa

O adolescentă locuiește cu bunica ei și își face griji că va fi îndepărtată de serviciile sociale. Ea pornește să fie adoptată de cineva pe care îl admiră mai mult decât orice, una dintre cele mai puternice femei din lume.

NR
5.5
2022Comedy104 minVezi Filmul
HD_RO5.9Hospital

Hospital

Într-un spital abandonat din Tainan, un grup de oameni a venit să încerce să comunice cu sufletele celor dragi, doar pentru a fi bântuiți de fenomene supranaturale de rău augur.

NR
5.9
2020Horror89 minVezi Filmul
HD_RO5.5Hunther

Hunther

După ce a aflat că noul ei soț o atinge pe fiica ei în mod nepotrivit, planurile lui Morgan de a-l părăsi fără să vrea se transformă în lupta vieții ei.

NR
5.5
2022Thriller72 minVezi Filmul
HD_RO10Hey You!

Hey You!

Viața unui inginer de software incomod de 32 de ani este răsturnată când află că fata cu care vrea să fie este modelul FANSALONE de care îl obsedează și ea este vecina lui de alături.

NR
10
2022Romance90 minVezi Filmul
HD_RO5.5Heart of the Gun

Heart of the Gun

Unul dintre cele 12 western-uri în 12 luni; Travers, un medic care și-a părăsit postul militar, caută la frontieră soția care l-a părăsit. Căutarea lui este înlăturată de curs când o salvează pe Sarah, o femeie lăsată pe moarte după un raid cu cărucioare. Cu cavaleria, legea și haiducii tulburați pe urmele lor, Sarah și Travers au pornit împreună pentru a găsi această femeie dispărută. Heart of the Gun este un thriller psihologic și o dramă romantică înfășurată într-un decor occidental.

NR
5.5
2021Western90 minVezi Filmul
HD_RO5.5Hex

Hex

În urma unei dispariții misterioase într-un salt, un grup de parașutisti se confruntă cu evenimente paranormale care îi lasă să lupte pentru viața lor.

R
5.5
2022Action88 minVezi Filmul
HD_RO5.5Hallowed Be Thy Name

Hallowed Be Thy Name

Superstiția, magia și deciziile proaste ne împing pe un drum într-un orășel din ruralul Louisiana, cu Devin, un băiat de 17 ani, târât în orașul natal al mamei sale după divorțul urât al părintelui său. După ce a ajuns la bunica lui și s-a instalat în noua lui viață nedorită, Devin întâlnește doi localnici care l-au scos din zona de confort. La fel ca majoritatea adolescenților, sunt curioși și ignoră toate avertismentele, se aventurează adânc într-o peșteră părăsită, despre care se crede ...

NR
5.5
2020Horror100 minVezi Filmul
HD_RO5.5Hellhole

Hellhole

Într-o mănăstire izolată de lume, călugării conduc o clinică pentru posedați. Într-o zi, un tânăr polițist Marek vine la mănăstire. Dându-se în duhovnic, pătrunde în viața monahală și încearcă să explice dispariția recentă, misterioasă, a mai multor deținuți chinuiți. Se dovedește însă că nu există nicio ieșire din mănăstire.

NR
5.5
2022Horror0 minVezi Filmul