HD_RO7.056Hinterland

Hinterland

Viena, 1920. Imperiul Austro-Ungar s-a prăbușit. Peter Perg se întoarce acasă din Marele Război, după ani de captivitate. Dar Viena în care vine acasă nu seamănă deloc cu locul pe care l-a cunoscut cândva. Noua Republică Austriacă prosperă pe baza libertății sociale și artistice, dar mișcările antidemocratice și șomajul planează deasupra. Un străin în orașul natal, viața lui ia o întorsătură în rău când unul dintre foștii săi camarazi este ucis. Deodată, crimele misterioase ale veteranilor ...

NR
7.056
2021Crime98 minVezi Filmul
HD_RO5.7Heartsong

Heartsong

În timp ce cântă o serenadă la o nuntă care se destramă rapid, un muzician nomad se îndrăgostește de mireasă, dar aceasta are probleme cu familia ei. Acum el trebuie să-i salveze viața.

NR
5.7
2022Comedy95 minVezi Filmul
HD_RO6.7Helene

Helene

Anul 1915. Helene Schjerfbeck trăiește ca o artistă uitată cu mama ei în vârstă la țară. Au trecut ani de la ultima expoziție, iar Helene continuă să picteze doar datorită pasiunii sale. Totul se schimbă atunci când un comerciant de artă găsește pe Helen și cele 159 de picturi minunate ale ei - și dorește să organizeze o mare expoziție privată. Cu toate acestea, punctul de cotitură al lui Helen vine doar atunci când îi este prezentată lui Einar Reuter. Tânărul Einar este pădurar, pasionat ...

NR
6.7
2020Drama122 minVezi Filmul
HD_RO5.5Hypochondriac

Hypochondriac

Viața unui tânăr olar se transformă în haos pe măsură ce își pierde funcțiile corpului și este bântuit de manifestarea fizică a traumei din copilărie.

NR
5.5
2022Drama96 minVezi Filmul
HD_RO5.7Honor Society

Honor Society

Honor is an ambitious high school senior whose sole focus is getting into Harvard, assuming she can first score the coveted recommendation from her guidance counselor, Mr. Calvin. Willing to do whatever it takes, Honor concocts a Machiavellian-like plan to take down her top three student competitors, until things take a turn when she unexpectedly falls for her biggest competition, Michael.

NR
5.7
2022Comedy90 minVezi Filmul
HD_RO5.7Halloween Hero

Halloween Hero

Un ofițer de poliție pensionat își pierde soția în urma unui atac violent. În timp ce încearcă să trăiască cu această pierdere sfâșietoare, el trebuie să se confrunte cu o comunitate infestată de infracțiuni. Se gândește să se sinucidă când întâlnește un copil sărman care vine la ușa lui pentru a cere dulciuri. Aceasta va fi o noapte de Halloween care le va schimba pentru totdeauna viața amândurora.

NR
5.7
2020Action52 minVezi Filmul
HD_RO6.7Hello, Goodbye and Everything In Between

Hello, Goodbye and Everything In Between

Clare și Aidan, care, după ce au făcut un pact că se vor despărți înainte de facultate, se trezesc retrăgând pașii relației lor în ultima lor seară ca și cuplu. Întâlnirea epică îi duce la repere familiare, în locuri neașteptate și îi face să se întrebe dacă dragostea din liceu este menită să dureze.

PG-13
6.7
2022Drama83 minVezi Filmul
HD_RO6.7H.P. Lovecraft’s Witch House

H.P. Lovecraft’s Witch House

Hotărât să demonstreze posibilitatea existenței unor dimensiuni alternative, un student absolvent deschide, fără să știe, o poartă către orori inimaginabile. Bazat pe povestirea lui H.P. Lovecraft "Visele din casa vrăjitoarelor"

NR
6.7
2022Horror82 minVezi Filmul
HD_RO5.7Hot Seat

Hot Seat

Un fost hacker este forțat să pătrundă în instituții bancare de nivel înalt, un alt bărbat trebuie să încerce să pătrundă în clădirea capcană pentru a-l scoate pe tânăr de pe scaunul fierbinte.

R
5.7
2022Action87 minVezi Filmul
HD_RO5.7Harmony

Harmony

Sophia, un soldat rănit, bănuiește că unitatea medicală în care armata a plasat-o nu este cu adevărat pentru recuperarea ei, ci ceva mult mai pervers. Cu numele de cod Harmony, instalația este de fapt un program guvernamental pentru a crea telepatie.

NR
5.7
2022Action72 minVezi Filmul
HD_RO8.2Hacksaw Ridge

Hacksaw Ridge

Medicul armatei americane Desmond T. Doss, care a servit în timpul bătăliei de la Okinawa, refuză să omoare oameni și devine primul obiector de conștiință din istoria americană care a primit Medalia de Onoare a Congresului.

R
8.2
2016History139 minVezi Filmul
HD_RO6.4Hardcore Henry

Hardcore Henry

Henry, un cyborg proaspăt înviat care trebuie să-și salveze soția/creatorul din ghearele unui tiran psihotic cu puteri telekinetice, AKAN, și ale armatei sale de mercenari. Alături de Henry luptă Jimmy, care este singura speranță a lui Henry de a supraviețui până la sfârșitul zilei. Hardcore Henry se desfășoară pe parcursul unei zile, în Moscova, Rusia.

R
6.4
2015Action97 minVezi Filmul
HD_RO5.7Heart Parade

Heart Parade

O carieristă din Varșovia, căreia nu-i plac câinii, este nevoită să meargă la Cracovia din motive profesionale, unde întâlnește un văduv fermecător, pe fiul său și animalul lor de companie cu patru picioare..

NR
5.7
2022Comedy108 minVezi Filmul
HD_RO...Documentary5.7Halftime

Halftime

Superstarul global Jennifer Lopez reflectă asupra carierei sale multiforme și asupra presiunii vieții în centrul atenției în acest documentar intim.

NR
5.7
2022Documentary95 minVezi Filmul
HD_RO6.7Hidden Gems

Hidden Gems

În timp ce se pregătește pentru nunta surorii sale, Addie pierde inelul bunicii sale în apele din Hawaii. Ea îl angajează pe instructorul de scufundări Jack pentru a căuta comoara pierdută. Cei doi intră imediat în conflict unul cu celălalt când Addie insistă să plece în urmărirea lui Jack. După ce ajung la o înțelegere, Jack ajunge să îi servească lui Addie drept ghid turistic al bijuteriilor ascunse ale insulei.

G
6.7
2022Comedy84 minVezi Filmul
HD_RO5.7Hunter’s Moon

Hunter’s Moon

Un trio de surori tinere sunt atacate de bătăuși locali. Apoi o forță care locuiește în livadă își cere răzbunarea.

R
5.7
2020Crime81 minVezi Filmul
HD_RO5.7Heart of the Matter

Heart of the Matter

Andie este un cardiolog care este devastat de moartea accidentală a unui pacient. Pe măsură ce ea și mama lui îndurerată își depășesc durerea prin iertare, ei învață că acceptarea duce la speranță.

PG
5.7
2022Drama84 minVezi Filmul
HD_RO5.7Hollywood Stargirl

Hollywood Stargirl

Când mama lui Stargirl este angajată ca designer de costume la un film, ei se mută în L.A., unde Stargirl se implică rapid într-un sortiment eclectic de personaje.

PG
5.7
2022Music90 minVezi Filmul
HD_RO PART 26.7Heropanti 2

Heropanti 2

Babloo este un geniu al calculatoarelor, iar Inaaya este o miliardară care s-a făcut singură. Cei doi se îndrăgostesc, dar, din cauza unor circumstanțe neprevăzute, se despart brusc, deoarece Laila, lordul criminalității cibernetice, îl vrea mort.

NR
6.7
2022Action142 minVezi Filmul
HD_RO PART 15.8Heropanti

Heropanti

Doi tineri își găsesc dragostea în ciuda peisajului violent în care trăiesc.

NR
5.8
2014Action146 minVezi Filmul
HD_RO6.9Hatching

Hatching

Tinja, o fetiță de 12 ani, este disperată să îi facă pe plac mamei sale, o femeie obsedată de imaginea unei familii perfecte. Într-o noapte, Tinja găsește un ou ciudat. Ceea ce iese din ou depășește orice imaginație.

NR
6.9
2022Fantasy91 minVezi Filmul
HD_RO10Hollow

Hollow

O femeie cu semne timpurii de Alzheimer începe să aibă vise lucide și coșmaruri în care o păpușă Punch vie s-a mutat cu ea și cu familia ei. Ea descoperă că ceva sinistru îi observă fiecare mișcare.

NR
10
2021Horror113 minVezi Filmul
HD_RO5.7Honeymoon With My Mother

Honeymoon With My Mother

José Luis a fost părăsit la altar, dar totul are partea lui bună și pleacă într-o lună de miere cu mama sa. În această călătorie, el descoperă că nu-și cunoaște mama și o iubește.

NR
5.7
2022Comedy110 minVezi Filmul
HD_RO5.7Hostile Territory

Hostile Territory

Fostul P.O.W. Jack Calgrove mută Raiul și Pământul pentru a se reuni cu copiii săi după Războiul Civil. După ce s-a întors acasă, Jack descoperă că soția sa a murit în mod tragic, iar copiii săi, despre care se presupune că sunt orfani, se îndreaptă adânc în Occident cu un tren care traversează liniile inamice, cu intenția de a fi plasați în case noi. Calgrove și un alt soldat fac echipă cu o trupă de trăgători nativi americani și un sclav eliberat în timp ce încearcă să oprească trenul.

NR
5.7
2022Drama94 minVezi Filmul