HD_RO4.8Gone in the Night

Gone in the Night

La sosirea la o cabană izolată în pădurile de sequoia, Kath și prietenul ei găsesc un cuplu misterios mai tânăr deja acolo - se pare că închirierea a fost rezervată de două ori. Ei decid să împartă cabana cu acești străini până a doua zi dimineață, dar prietenul ei dispare împreună cu tânăra, ceea ce o trimite pe Kath într-o spirală pentru a găsi o explicație pentru despărțirea lor bruscă - dar adevărul este mult mai ciudat decât și-ar fi putut imagina.

NR
4.8
2022Horror90 minVezi Filmul
HD_RO7.6Good Luck Jerry

Good Luck Jerry

Având mare nevoie de bani, Jerry este atras în lumea periculoasă a traficului de droguri. Lucrurile o iau razna atunci când este însărcinată cu livrarea unui transport cu miză mare.

NR
7.6
2022Comedy118 minVezi Filmul
HD_RO7.3Greed: A Seven Deadly Sins Story

Greed: A Seven Deadly Sins Story

Decoratoarea de interioare Zuri Maxwell avea totul - o carieră pe care o adora, o familie și prieteni iubitori și un bărbat bun în viața ei, artistul Stephon Gardner. Dar lăcomia amenință să distrugă totul, atunci când Zuri îi întâlnește pe frumosul binefăcător și antreprenor Godfrey Anderson și pe mătușa lui fabulos de bogată, Miss Viv. Ei au tot ceea ce Zuri crede că își dorește. Pe măsură ce Godfrey o iubește, Zuri își compromite valorile și morala care ar trebui să o ghideze, în efortul ...

PG-13
7.3
2022Thriller85 minVezi Filmul
HD_RO5.7Gateway

Gateway

O gașcă de infractori disperați se refugiază în ceea ce pare a fi o casă perfect obișnuită - dar descoperă că adăpostește ceva mult mai sinistru și mult mai nepământean decât au crezut inițial...

NR
5.7
2021Crime80 minVezi Filmul
HD_ EN5.7Good Madam

Good Madam

Rămășițele servituții domestice din epoca apartheidului se confruntă cu moștenirea furtului de pământ colonial în îndrăznețul horror-satiră al autoarei sud-africane Jenna Cato Bass.

NR
5.7
2021Drama92 minVezi Filmul
HD_RO6.5Glasshouse

Glasshouse

O mamă și cele trei fiice ale sale - romantica Bee, sensibila Evie și copilul naturii Daisy - locuiesc în clădirea de sticlă, care a fost complet izolată pentru a-și proteja ocupanții de o toxină care induce demența, numită Shred, care otrăvește aerul de afară. De teamă să nu devină precum sufletele pierdute care rătăcesc prin abisul de afară, familia își păstrează amintirea trecutului prin ritualuri sacre. Când Bee încalcă regulile și lasă un străin rănit să intre în mijlocul lor, dinamica ...

NR
6.5
2021Science Fiction94 minVezi Filmul
HD_RO...Animation5.7Green Lantern: Beware My Power

Green Lantern: Beware My Power

John Stewart, lunetistul pușcaș marin recent lăsat la vatră, se află la o răscruce de drumuri în viața sa, răscruce care se complică doar prin primirea unui inel extraterestru care îi conferă puterile de Lanternă Verde a Pământului. Din nefericire, inelul nu vine cu instrucțiuni - dar vine cu un bagaj, cum ar fi o hoardă de ucigași interplanetari hotărâți să elimine toate Lanternele Verzi din univers. Acum, cu ajutorul ușuraticului Green Arrow, al lui Adam Strange și al lui Hawkgirl, acest ...

PG-13
5.7
2022Action83 minVezi Filmul
HD_RO5.7Galaxy Games

Galaxy Games

Un grup de tineri adulți sunt trimiși pe o planetă îndepărtată pentru a participa la prestigioasele jocuri Sol Invictus. Când se produce un dezastru și echipele sunt blocate fără echipament sau comunicații, trebuie să lucreze împreună pentru a supraviețui suficient de mult timp pentru a fi salvați.

NR
5.7
202290 minVezi Filmul
HD_RO5.5Gags The Clown

Gags The Clown

Au trecut opt zile de când clovnul a apărut pentru prima dată în Green Bay, WI. Acum, în decursul unei nopți, patru grupuri diferite de oameni se întâlnesc cu clovnul pe care toți îl numesc "Gags", iar adevăratele sale intenții sunt în sfârșit dezvăluite.

NR
5.5
2019Horror89 minVezi Filmul
HD_RO5.2Graveyard Shift

Graveyard Shift

John Hall este un vagabond care ajunge într-un orășel din Maine. Are nevoie de un loc de muncă și decide să se angajeze la cea mai importantă afacere a comunității: o mare fabrică de textile. Este angajat să lucreze în "tura de cimitir" - de la miezul nopții până în zori - și, împreună cu alte câteva persoane, este însărcinat cu curățarea subsolului. Această sarcină li se pare destul de simplă muncitorilor, dar apoi, pe măsură ce înaintează mai adânc în subteran, întâlnesc o monstruozitate ...

R
5.2
1990Horror89 minVezi Filmul
HD_RO4,6Green Ghost and the Masters of the Stone

Green Ghost and the Masters of the Stone

Într-un oraș de graniță din Texas, Charlie, un vânzător de mașini, lucrează la negru ca luptător mascat de Lucha Libre, sub numele de "Green Ghost". Când sosesc atacatori necunoscuți care caută un smarald din altă lume, Charlie descoperă că are superputeri. În timp ce învață să lupte de la neconvenționalul Maestru Gin, lui Charlie i se spune că face parte dintr-o "triadă de lumină" războinică secretă, alături de prietenul său din copilărie Marco și de sora lui Marco, Karina, condusă de La ...

NR
4,6
2022Action80 minVezi Filmul
HD_RO5.7Gunfight at Dry River

Gunfight at Dry River

Ultimii ani ai Vechiului Vest din secolul al XIX-lea. Dry River spune povestea unui oraș mexican de frontieră devastat de o secetă severă, singura sursă de apă fiind controlată de o familie de renegați americani aflați pe urmele unei legende a aurului pierdut. Când un străin mexican sosește pentru a revendica pământul tatălui său, o confruntare violentă va face ca viețile tuturor să fie transformate pentru totdeauna.

NR
5.7
2021Western101 minVezi Filmul
HD_RO5.7Gatlopp: Hell of a Game

Gatlopp: Hell of a Game

Patru prieteni se reunesc pentru o seară nostalgică de distracție și jocuri după un deceniu de absență, care ia o turnură întunecată.

NR
5.7
2022Comedy90 minVezi Filmul
HD_RO5.7Golden Spider City

Golden Spider City

Povestea îl urmărește pe Sima Cong, care este șantajat de un om de afaceri thailandez bogat, Maestrul Xiang, să meargă la 10.000 de metri sub Muntele Caveman pentru a afla unde se află Orașul Păianjenului de Aur.

NR
5.7
2022Drama87 minVezi Filmul
HD_RO7.6Godspeed

Godspeed

Un fost căpitan de armată călătorește la Dalyan pentru a o împiedica pe iubita prietenului său să se căsătorească cu un alt bărbat, dar durerea și trauma de la o tragedie de luptă îi strică călătoria.

NR
7.6
2022Drama119 minVezi Filmul
HD_RO5.7Good Mourning

Good Mourning

Starul de film London Clash își dă lumea peste cap când trebuie să aleagă între a-și urmări singura dragoste adevărată și a obține un rol principal care îi va schimba viața într-un film major.

R
5.7
2022Comedy80 minVezi Filmul
HD_RO7.2Ghani

Ghani

Viața unui boxer a cărui pasiune este sportul care s-a antrenat încă de mic pentru a-și atinge visele dintr-o dată lucrurile iau o întorsătură grea care îi schimbă total viața.

NR
7.2
2022Action152 minVezi Filmul
HD_RO7.8Gangubai Kathiawadi

Gangubai Kathiawadi

Tânăra Ganga este vândută la un bordel din Mumbai, în haina de a deveni actor de către iubitul ei în anii 1950. Ea devine temuta Gangubai - Matriarhul lui Kamathipura - campioana emancipării feminine și apărătoarea drepturilor lucrătoarelor sexuale într-o societate șovină și cu mintea îngustă.

G
7.8
2022Crime157 minVezi Filmul
HD_RO PART 29.4Gabriel’s Rapture Part 2

Gabriel’s Rapture Part 2

În cea de-a cincea ediție a seriei Infernul lui Gabriel, fericirea lui Gabriel și a Juliei este amenințată de un student conspirator și de politica academică. Când Gabriel se va confrunta cu administrația universității, va ceda destinului lui Dante? Sau se va lupta să o păstreze pe Julia, Beatrice a lui, pentru totdeauna?

TV-MA
9.4
2022Romance102 minVezi Filmul
HD_RO PART 18.2Gabriel’s Rapture: Part I

Gabriel’s Rapture: Part I

A patra tranșă Bazat pe cel mai bine vândut roman de Sylvain Reynard.

R
8.2
2021Romance106 minVezi Filmul
HD_RO5.7Gierek

Gierek

Un film despre un bărbat cu o istorie revoluționară a Poloniei în fundal. Edward Gierek este una dintre cele mai importante figuri ale secolului al XX-lea din memoria colectivă a polonezilor.

TV-MA
5.7
2022Drama140 minVezi Filmul
HD_RO5.7Graves

Graves

Mark Brody, ofițer de poliție din Graves, pornește într-o călătorie pentru a aduce infractorii în fața justiției, în timp ce Michael Laforte este un creier criminal, bețiv și necruțător, care nu respectă regulile. Clyde Baxter, Matt Goldberg, Pedro Dominguez și restul unei bande de foști militari își folosesc expertiza și abilitățile tactice pentru a se sustrage legii. Echipa lui se află curând pe un curs de coliziune directă cu agentul special Mark Brody și cu Grupul operativ Graves, în ...

PG-13
5.7
2022Action89 minVezi Filmul
HD_RO5.7Green Snake: The Fate of Reunion

Green Snake: The Fate of Reunion

Cu mii de ani în urmă, șarpele verde a dobândit treptat iluminarea sub conducerea lui Daoqing și a vrut să rămână cu acesta. Cu toate acestea, din cauza obsesiei sale pentru Daoqing, Daoqing a intrat în tribulația reîncarnării și a suferit moartea pentru o viață întreagă. Pentru a rezolva catastrofa lui Daoqing, Șarpele Verde a căutat reîncarnarea lui Daoqing timp de sute de ani.

NR
5.7
2022Fantasy87 minVezi Filmul
HD_RO6.3Girls from Dubai

Girls from Dubai

Emi este o tânără fată ambițioasă care visează de ani de zile la o lume mare. Ori de câte ori apare o oportunitate, ea sare în modurile ei fără ezitare, devenind o escortă exclusivă. Curând, ea este cea care, la invitația șeicilor arabi, începe să recruteze domnișoare, vedete, vedete și modele poloneze. Cu toate acestea, această lume inaccesibilă și luxoasă își va arăta în curând latura întunecată.

PG-13
6.3
2021Drama146 minVezi Filmul