HD_RO 5.5Grahanam

Grahanam

Povestea se învârte în jurul vieții unui cuplu, Roy și Tina, a căror viață fericită intră într-o buclă tulburătoare de răsturnări de situație atunci când un dubiu cu privire la identitatea lui Roy o bântuie pe Tina.

NR
5.5
2021Dramă135 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Game of Deceit

Game of Deceit

Când soțul ei, ofițer de poliție, începe să o abuzeze, Maya își dă seama că trebuie să adune dovezi solide pentru a-l doborî.

NR
5.5
2023Thriller88 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Gunfight at Rio Bravo

Gunfight at Rio Bravo

Atunci când misteriosul pistolar rus Ivan Turchin ajunge într-un mic oraș din Texas, se lovește de o bandă de nelegiuiți însetați de sânge, cunoscută sub numele de Hellhounds. În inferioritate numerică și înarmat, orașul trebuie să se încreadă în Turchin pentru a-i proteja de anihilarea de către bandiți. Pistolarul își găsește aliați sub forma șerifului Austin Carter și a șerifului Vernon Kelly, iar împreună, cei trei trebuie să ia o poziție disperată împotriva unor șanse imposibile și violente.

NR
5.5
2023Acțiune80 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Guns of Eden

Guns of Eden

Megan, un ofițer de poliție din Buffalo care suferă de sindromul post-traumatic posttraumatic, pleacă în weekend într-o excursie cu cortul împreună cu partenerul ei, Jeremy, și cu prietenii lui, Blake și Gabriella. Când Megan și Jeremy sunt martorii unei execuții efectuate de un departament de șerifi necinstiți, cvartetul se trezește vânat de diferite facțiuni ale unei miliții înarmate.

NR
5.5
2022Acțiune91 minVezi Filmul Online
HD_RO 9.5Girl in the Closet

Girl in the Closet

Bazat pe fapte reale, Girl in the Closet spune povestea lui Cameron, în vârstă de 10 ani, care, după ce mama ei a suferit un anevrism, a fost adoptată de mătușa Mia, care avea deja un soț și o fiică. La scurt timp după ce a ajuns în noua ei casă, Cameron a început să audă noaptea voci ciudate, fantomatice, care veneau din ușa încuiată a subsolului. Micuța Cameron avea să descopere în curând ce se afla de fapt în spatele acelei uși, oameni înlănțuiți de perete, victime nevinovate ale ...

NR
9.5
2023Drama88 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.3Game of Love

Game of Love

Urmărește povestea de dragoste dintre Vivien și Roy și îi conduce pe cei doi la casa din copilărie a lui Roy din Sicilia, pentru a pregăti vânzarea proprietății familiei. În timpul vizitei, o femeie misterioasă sosește și se împrietenește cu Vivien, spre nemulțumirea lui Roy. Tensiunile cresc și liniile sunt depășite pe măsură ce secrete din trecutul lui Roy îi forțează pe cei doi să se confrunte cu aspecte ale relației lor despre care nu știau că există.

NR
6.3
2022Drama91 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.5Golden Job

Golden Job

Un grup de foști mercenari se reunește pentru a plănui un jaf epic: să fure un camion plin de medicamente deținut de o agenție de informații străină pentru a aproviziona o tabără de refugiați aflată în nevoie. Dar când descoperă că camionul este de fapt plin cu aur furat, grupul de frați își dă seama că au fost trași pe sfoară de unul dintre ei - și că pentru a îndrepta situația va fi nevoie de un război total.

NR
6.5
2018Action100 minVezi Filmul Online
HD_RO 10Grotesque

Grotesque

Mildred Moyer se transformă din inadaptată timidă în psihopată adorabilă atunci când operația sa estetică de pe stradă este ratată. Mildred se trezește trăind cea mai bună viață a ei, în timp ce dezlănțuie o răzbunare brutală împotriva tuturor celor care au chinuit-o în trecut.

NR
10
2022Comedy80 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.6Ghost Killers vs. Bloody Mary

Ghost Killers vs. Bloody Mary

Un grup de trei youtuberi care se autointitulează experți în ființe supranaturale decid să câștige recunoașterea publică odată pentru totdeauna. Pentru aceasta ei pun la cale un plan pentru a captura o ființă cunoscută tuturor. Este spiritul unei femei cu părul deschis, care a murit într-un mod necunoscut și care bântuie în băile școlilor din toată țara: blonda din baie.

NR
5.6
2018Comedy103 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Girl From The Past

Girl From The Past

Când o celebritate celebră cu un trecut întunecat se întâlnește cu un vechi prieten de acum 15 ani, secretele încep să se întoarcă din mormânt...

NR
5.5
2022Drama105 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Ghost Party

Ghost Party

Ghos Party a "live" action play.

NR
5.5
2022Action90 minVezi Filmul Online
HD_RO 8.7Grom: Problem Childhood

Grom: Problem Childhood

Sf. Petersburg, anii nouăzeci. Maiorul de poliție Konstantin Grom încearcă să-l găsească și să neutralizeze noul șef al lumii criminale, poreclit Anubis, în timp ce fiul său, Igor, în vârstă de zece ani, încearcă să câștige bani implicându-se în aventuri dubioase.

NR
8.7
2022Action80 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Gila!

Gila!

O șopârlă uriașă terorizează o comunitate rurală din vestul mijlociu cu un grup de tineri eroici conduși de Chase Winstead care încearcă să distrugă creatura.

NR
5.5
2012Horror91 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.7Ghosting Gloria

Ghosting Gloria

Gloria are nevoie de un orgasm. Când a avut ultima dată? Ea nu știe dacă a avut vreodată una. Problema orgasmului Gloriei este ușor de rezolvat atunci când găsește bărbatul potrivit. Există o singură problemă: el este o fantomă.

NR
5.7
2021Comedy113 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.7Godland

Godland

La sfârșitul secolului al XIX-lea, un tânăr preot danez călătorește într-o parte îndepărtată a Islandei pentru a construi o biserică și a-și fotografia oamenii. Dar cu cât pătrunde mai adânc în peisajul neiertător, cu atât se îndepărtează mai mult de scopul său, de misiune și de moralitate.

NR
7.7
2022Drama143 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.6Glass Onion: A Knives Out Mystery

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Detectivul de renume mondial Benoit Blanc se îndreaptă în Grecia pentru a desprinde straturile unui mister care înconjoară un miliardar din tehnologie și echipa lui eclectică de prieteni.

PG-13
7.6
2022Comedy139 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.5Govinda Naam Mera

Govinda Naam Mera

O soție abuzivă, o prietenă fierbinte și un proces judiciar, Govinda Waghmare pur și simplu nu poate lua o pauză. Cireașa de deasupra acelui tort oribil - o crimă.

NR
5.5
2022Comedy131 minVezi Filmul Online
HD_RO 10Gold Run

Gold Run

Fredrik nu este cel mai curajos dintre oameni, dar acum se confruntă cu o mare responsabilitate și cu o sarcină enormă - de a îndepărta întreaga rezervă de aur norvegiană de la naziști în timpul invaziei Norvegiei.

NR
10
2022Action117 minVezi Filmul Online
HD_RO...Animation 8.4Guillermo del Toro’s Pinocchio

Guillermo del Toro’s Pinocchio

În timpul ascensiunii fascismului în Italia lui Mussolini, un băiat de lemn a adus la viață în mod magic lupte pentru a se ridica la înălțimea așteptărilor tatălui său.

PG
8.4
2022Animation117 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.1God’s Crooked Lines

God’s Crooked Lines

Alice Gould, un investigator privat, se preface că este bolnavă mintal pentru a intra într-un spital de psihiatrie și a aduna dovezi pentru cazul la care lucrează: moartea unui deținut în circumstanțe neclare.

NR
7.1
2022Drama154 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.2Girl at the Window

Girl at the Window

O adolescentă tulburată, care se luptă să facă față morții accidentale a tatălui ei, bănuiește că criminalul misterios care își urmărește orașul natal nu este doar vecinul ei, ci și noul interes romantic al mamei sale.

NR
5.2
2022Horror84 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.3Gunpowder Milkshake

Gunpowder Milkshake

Pentru a proteja o fetiță de 8 ani, un asasin periculos se reunește cu mama ei și cu asociații ei letali pentru a învinge un sindicat al crimei nemilos și armata sa de acoliți.

R
6.3
2021Action114 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.3Ghost Mansion

Ghost Mansion

Un scriitor de webtoon de groază călătorește într-un bloc de apartamente ponosit în căutare de idei. Îngrijitorul clădirii îi spune despre mai multe evenimente ciudate care s-au întâmplat de-a lungul istoriei clădirii.

NR
7.3
2021Horror106 minVezi Filmul Online
HD_RO 7.3Ghosts of Christmas Always

Ghosts of Christmas Always

Katherine este o fantomă a cadoului de Crăciun și trebuie să ajute un suflet, Peter, să-și redescopere spiritul de Crăciun. Dar anul acesta are în rezervă ceva neobișnuit.

G
7.3
2022Comedy84 minVezi Filmul Online