HD_RO5.7Free Dead or Alive

Free Dead or Alive

O tânără face o călătorie periculoasă din America de Sud/Centrală în Statele Unite, fără să fie conștientă de pericolele reale care o așteaptă.

NR
5.7
2022Acțiune0 minVezi Filmul
HD_RO6.7FIR

FIR

Irfan, un inginer chimist musulman nevinovat, cu o viață obișnuită, este prins în circumstanțe inexplicabile, atunci când este acuzat de a fi cel mai căutat terorist, care îi modifică viața și pe toți cei din jurul său.

NR
6.7
2022Action156 minVezi Filmul
HD_ EN4,5Followers

Followers

Un influencer social media aflat în dificultate descoperă că locuința pe care o împarte este bântuită. Fantoma îi aduce lui și prietenilor săi faimă și avere, dar cu consecințe mortale.

NR
4,5
2022Comedy83 minVezi Filmul
HD_RO5.7Frank and Penelope

Frank and Penelope

O poveste de dragoste și violență în care un bărbat aflat pe ultima sută de metri își găsește un salvator care dansează seducător într-un club de striptease demodat. Iar o viață care se îndrepta cu siguranță spre o prăpastie se reorientează brusc - căci acum merită să mori pentru TOTUL.

R
5.7
2022Crime0 minVezi Filmul
HD_RO5.7For Jojo

For Jojo

Când cea mai bună prietenă a ei, Jojo, se îndrăgostește și trece peste aventurile lor nebunești din Berlin, Paula face tot ce-i stă în putință pentru a-i sabota nunta.

NR
5.7
2022Comedy0 minVezi Filmul
HD_RO5.7Fast & Feel Love

Fast & Feel Love

Atunci când un campion mondial al stivuirii sporturilor este părăsit de iubita lui de mult timp, el trebuie să învețe abilitățile de bază ale unui adult pentru a trăi singur și a avea grijă de el însuși.

NR
5.7
2022Action132 minVezi Filmul
HD_RO5.7Freerunner

Freerunner

Cu o bombă ticăietoare legată de gât, un tânăr freerunner aleargă contra cronometru și împotriva tuturor tipurilor de răufăcători pentru a ajunge de la un capăt la altul al orașului și a se salva pe el și pe prietena lui.

R
5.7
2011Action87 minVezi Filmul
HD_RO5.7Folk Legends: The Water Monkeys

Folk Legends: The Water Monkeys

Potrivit folclorului, "fantomele de apă", cunoscute și sub numele de "maimuțe de apă", sunt cei care au murit, s-au sinucis sau au murit într-un accident cu ură profundă. Vor rătăci pe unde s-au înecat ca fantome ale apei. Ei așteaptă răbdători în aer, pentru a doborî sau a forța oamenii să cadă în apă și să moară, pentru a deveni propriul țap ispășitor.

NR
5.7
2022Drama71 minVezi Filmul
HD_RO6.9Family Camp

Family Camp

Când soția lui Tommy, dependent de muncă, insistă ca acesta să petreacă mai mult timp cu familia sa, el acceptă să se înscrie în Tabăra de familie. Ceea ce nu se aștepta Tommy era că va fi obligat să împartă o yurtă în tabără cu familia Sanders, o familie mai mare ca lumea.

PG
6.9
2022Comedy111 minVezi Filmul
HD_RO5.7Flux Gourmet

Flux Gourmet

Într-un institut dedicat performanței culinare și alimentare, un colectiv se trezește implicat în lupte pentru putere, vendete artistice și tulburări gastro-intestinale..

NR
5.7
2022Horror111 minVezi Filmul
HD_RO5.7Father of the Bride

Father of the Bride

Un tată care se confruntă cu viitoarea nuntă a fiicei sale prin prisma multiplelor relații din cadrul unei mari și vaste familii cubanezo-americane.

NR
5.7
2022Comedy117 minVezi Filmul
HD_RO5.7Fire Island

Fire Island

Doi cei mai buni prieteni gay fac o excursie la Pines, un cătun de pe Fire Island din New York, care este un punct fierbinte pentru cultura queer. Pe parcursul vacanței, ei petrec cu prietenii și dezvoltă flirturi cu alți doi turiști semnificativ mai bogați.

R
5.7
2022Comedy105 minVezi Filmul
HD_RO7.6Father Stu

Father Stu

Povestea adevărată a boxerului devenit preot. Când o accidentare îi pune capăt carierei de boxer amator, Stuart Long se mută în Los Angeles pentru a găsi bani și faimă. În timp ce se descurcă ca vânzător la supermarket, o întâlnește pe Carmen, o profesoară de la școala de duminică care pare imună la farmecul lui de băiat rău. Hotărât să o cucerească, agnosticul de mult timp începe să meargă la biserică pentru a o impresiona. Cu toate acestea, un accident de motocicletă îl face să se întrebe ...

R
7.6
2022Drama124 minVezi Filmul
HD_RO5.7Foxhole

Foxhole

O antologie multigenerațională despre ororile războiului în diferite găuri de vulpe, printre care se numără, probabil, cele din Războiul Civil, Primul și al Doilea Război Mondial și Vietnam.

NR
5.7
2021War90 minVezi Filmul
HD_RO PART 27.5Firestarter

Firestarter

De mai bine de un deceniu, părinții Andy și Vicky sunt pe fugă, disperați să își ascundă fiica Charlie de o agenție federală obscură care vrea să folosească darul ei fără precedent de a crea foc pentru a face din el o armă de distrugere în masă. Andy a învățat-o pe Charlie cum să-și dezamorseze puterea, care este declanșată de furie sau durere. Dar, pe măsură ce Charlie împlinește 11 ani, focul devine din ce în ce mai greu de controlat. După ce un incident dezvăluie locația familiei, un ...

R
7.5
2022Fantasy94 minVezi Filmul
HD_RO PART 16.3Firestarter

Firestarter

În tinerețe, Andy McGee și viitoarea sa soție, Vicky, au participat la experimente secrete, permițându-și să fie supuși unor teste medicale misterioase. Ani mai târziu, fiica cuplului, Charlie, începe să dea dovadă de abilitatea de a aprinde incendii doar cu mintea. Acest talent volatil o face pe tânără extrem de periculoasă și, în curând, devine o țintă pentru enigmatica agenție cunoscută sub numele de "The Shop".

R
6.3
1984Horror114 minVezi Filmul
HD_RO6.8Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Profesorul Albus Dumbledore știe că puternicul și întunecatul vrăjitor Gellert Grindelwald încearcă să preia controlul asupra lumii vrăjitorilor. Neputând să-l oprească singur, îi încredințează magizoologului Newt Scamander sarcina de a conduce o echipă curajoasă de vrăjitori și vrăjitoare. Aceștia întâlnesc în curând o serie de bestii vechi și noi în timp ce se confruntă cu legiunea tot mai mare de adepți ai lui Grindelwald.

PG-13
6.8
2022Adventure142 minVezi Filmul
HD_RO5.7Faactory

Faactory

Yash se îndrăgostește de Natasha, dar nu reușește să-i mărturisească sentimentele sale. Câțiva ani mai târziu, el o urmărește și o răpește. Se vor îndrăgosti sau obsesia lui va crește cu timpul.

NR
5.7
2021Action90 minVezi Filmul
HD_RO5.7Fortress: Sniper’s Eye

Fortress: Sniper’s Eye

La câteva săptămâni după atacul mortal asupra Fortress Camp, Robert face o salvare îndrăzneață pentru a o salva pe Sasha, văduva vechiului său nemesis Balzary. Dar înapoi în buncărul de comandă al lagărului, se pare că Sasha ar putea avea planuri amăgitoare. Pe măsură ce izbucnește un nou atac, Robert se confruntă cu o față cunoscută pe care credea că nu o va mai vedea niciodată...

R
5.7
2022Action0 minVezi Filmul
HD_RO5.7Father of Flies

Father of Flies

O poveste obsedantă despre viața de familie. Un băiat vulnerabil își găsește mama împinsă afară din casa părintească de o nouă femeie ciudată, iar el trebuie să se confrunte cu forțele supranaturale terifiante care par să se mute cu ea.

NR
5.7
2021Horror80 minVezi Filmul
HD_RO PART 26.5Fight Back to School 2

Fight Back to School 2

Star Chow este ofițer în Unitatea de sarcini speciale (SDU) de elită a poliției regale din Hong Kong. În timpul unei întâlniri cu ofițerul său superior, inspectorul Yip, Star sugerează în glumă că dorește să fie redistribuit la unitatea de trafic. Star se trezește imediat retrogradat la polițist care se angajează în serviciul de trafic pe străzile din Hong Kong. După ce a fost făcut țapul ispășitor pentru o investigație teroristă eșuată de liceu, Star demisionează în grabă din poliție. El ...

TV-MA
6.5
1992Action106 minVezi Filmul
HD_RO PART 16.6Fight Back to School

Fight Back to School

Star Chow este pe cale să fie dat afară din unitatea de elită a Poliției Regale din Hong Kong pentru sarcini speciale (SDU). Dar un ofițer superior decide să-i dea o ultimă șansă: Star trebuie să intre sub acoperire ca student la liceul din Edinburgh din Hong Kong pentru a recupera revolverul dispărut al ofițerului superior.

NR
6.6
1991Action100 minVezi Filmul
HD_RO6.4Furioza

Furioza

O polițistă îi face fostului ei iubit o ofertă pe care acesta nu o poate refuza: ori se infiltrează și dă informații despre o bandă de huligani, ori fratele său ajunge la închisoare.

TV-MA
6.4
2021Action139 minVezi Filmul
HD_RO5.1Faraway Eyes

Faraway Eyes

În timp ce Michael este ridicat de la locul accidentului de mașină și se află într-o cameră foarte luminoasă cu o doamnă foarte ciudată, el află că, pentru ca sufletul său să ajungă în planul următor, trebuie să își găsească o parteneră. Dacă credeai că întâlnirile în viață au fost dificile, în moarte sunt și mai dificile.

PG-13
5.1
2021Comedy121 minVezi Filmul