VEZI GRATIS FILME ONLINE

FILM_HD_RO 5.2Eye of the Beast

Eye of the Beast

This menacing monster yarn stars James Van Der Beek as government scientist Dan Leland, who's sent to investigate reported sightings of a giant squidlike beast that's put the entire population of a fishing village on edge. Though Leland starts his journey confident that this sea creature with an insatiable appetite is the stuff of old legends, a string of horrific occurrences soon begins to change his mind.

NR
5.2
2007Horror90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 7.5Evil Dead Rise

Evil Dead Rise

Două surori găsesc un vinil străvechi care dă naștere unor demoni însetați de sânge care se înnebunesc într-o clădire de apartamente din Los Angeles și le împinge într-o luptă primordială pentru supraviețuire, în timp ce se confruntă cu cea mai de coșmar versiunea de familie imaginabilă.

NR
7.5
2023Horror96 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 6.9Escape Room: Tournament of Champions

Escape Room: Tournament of Champions

Șase oameni se trezesc încuiați într-o altă serie de camere de evadare, descoperând încet ceea ce au în comun pentru a supraviețui, în timp ce descoperă toate jocurile pe care le-au jucat înainte.

PG-13
6.9
2021Horror88 minVezi Filmul Online
Film_HD_RO PART -1 6.5Escape Room

Escape Room

Șase străini se află în circumstanțe care nu pot fi controlate și trebuie să-și folosească inteligența pentru a supraviețui.

PG-13
6.5
2019Horror100 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.7Engaged to be Murdered

Engaged to be Murdered

Amanda nu se va opri la nimic pentru a-l împiedica pe fiul ei Jackson să se căsătorească cu Olivia, despre care crede că urmărește banii lui.

PG-13
5.7
2023Dramă90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 8.1Eismayer

Eismayer

Vicelocotenentul Eismayer este cel mai de temut antrenor și model macho din armata austriacă și trăiește în secret ca un bărbat gay. Când se îndrăgostește de un soldat tânăr, deschis gay, lumea lui este răsturnată. Bazat pe evenimente reale.

NR
8.1
2022Dramă87 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Erik Stoneheart

Erik Stoneheart

Erik este convins că are o piatră în loc de inimă. De aceea nu-l deranjează faptul că părinții lui nu au timp pentru el, că este agresat la școală sau că nu are prieteni adevărați. Când familia lui se mută într-o vilă pe care au moștenit-o, se confruntă cu Maria, pe care părinții lui Erik vor să o dea afară împreună cu tatăl ei. Maria refuză să se mute și promite să facă din viața lui Erik un iad. Ca o ultimă încercare de a-l învinge pe Erik, Maria pleacă în căutarea mamei sale, care a ...

NR
5.5
2022Adventure105 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7Escape from Love

Escape from Love

A man hires a private investigator when his wife disappears on their honeymoon and his bank account gets drained.

PG-13
6.7
2023Thriller88 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Enter the Dangerous Mind

Enter the Dangerous Mind

Un thriller psihologic plasat în lumea underground dubstep, Snap este povestea lui Jim Whitman, un muzician genial, dar dureros de introvertit, care se îndrăgostește de o tânără asistentă socială.

NR
5.5
2013Thriller88 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.6Empire of Light

Empire of Light

O poveste de dragoste care se petrece în jurul unui cinematograf vechi de pe coasta de sud a Angliei, în anii 1980.

NR
5.6
2022Drama115 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Escape of Shark

Escape of Shark

O stațiune insulară cu peisaje uimitoare este lovită de un tsunami brusc și, odată cu aceasta, un rechin uriaș! Rechinul și turiștii speriați sunt pe cale să se înfrunte într-un duel pe moarte!

NR
5.5
2021Action66 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka

Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka

Henkka Virtanen găsește dovezi ale unei posibile crime în drum spre școală. Cu prietenul lui J.K. Kivimutka, băieții decid să investigheze ce s-a întâmplat, deoarece aceste dosare penale sunt în sarcina agenției de detectivi pe care au înființat-o. Când se dovedește că cutiile poștale din zonă au dispărut în timpul nopții, biroul de detectivi are deja două infracțiuni de rezolvat. Începe o aventură distractivă și incitantă, în care și băieții trebuie să-și înfrunte propriile temeri.

NR
6.7
2022Adventure97 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 9.7Emancipation

Emancipation

Inspirat de povestea adevărată captivantă a unui bărbat care ar face orice pentru familia sa și pentru libertate. Când Peter, un bărbat sclav, își riscă viața pentru a scăpa și a se întoarce la familia sa, pornește într-o călătorie periculoasă de iubire și rezistență.

R
9.7
2022Drama132 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.7Emily

Emily

Povestește viața imaginară a unuia dintre cei mai faimoși autori din lume, Emily Brontë, în timp ce își găsește vocea și scrie clasicul literar Wuthering Heights și explorează relațiile care au inspirat-o – sorația ei crudă și pasională cu Charlotte și Anne; prima ei dragoste dureroasă și interzisă pentru Weightman și grija pentru fratele ei inconformist pe care îl idolatrizează.

NR
6.7
2022History130 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 10Enola Holmes 2

Enola Holmes 2

Acum detectiv angajat la fel ca infamul ei frate, Enola Holmes preia primul său caz oficial pentru a găsi o fată dispărută, în timp ce scânteile unei conspirații periculoase aprind un mister care necesită ajutorul prietenilor – și al lui Sherlock însuși – pentru a se dezvălui.

NR
10
2022Adventure129 minVezi Filmul Online
Film_HD_RO PART -1 7.3Enola Holmes

Enola Holmes

În timp ce își caută mama dispărută, îndrăzneața adolescentă Enola Holmes își folosește abilitățile de detectiv pentru a-l depăși pe fratele mai mare Sherlock și pentru a ajuta un lord fugar.

PG-13
7.3
2020Adventure123 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Elesin Oba: The King’s Horseman

Elesin Oba: The King’s Horseman

Inspirat de evenimentele adevărate din viață, în Imperiul Oyo în anii 1940, Elesin Oba, călărețul șef al regelui, cedează momerii frumuseții și dorinței sexuale chiar în seara în care urmează să moară pentru a-și îndeplini datoria de o viață de sinucidere rituală. pentru a-l însoți pe Alaafin mort pe tărâmul strămoșilor, el deraiează de la o tranzacție generațională și spirituală foarte importantă. Acest lucru pune în mișcare o serie de consecințe catastrofale, într-un film captivant de ...

NR
5.5
2022Drama96 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.5Eating Miss Campbell

Eating Miss Campbell

O elevă de liceu vegan-gotică se îndrăgostește de noul ei profesor de engleză și dezvoltă un gust problematic pentru carnea umană.

NR
5.5
2022Comedy84 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5,7Eesho

Eesho

În timp ce lucrează noaptea la un bancomat, un agent de securitate, care este principalul martor în cazul împotriva unui industrial puternic, se întâmplă cu un bărbat misterios pe nume Eesho. Se angajează într-o conversație, iar gardianul își revarsă inima străinului înainte de a realiza că Eesho poate să nu fie un prieten. Cine este Eesho și ce vrea?

NR
5,7
2022Thriller107 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 8.7Emily the Criminal

Emily the Criminal

Emily, care are datorii studențești și blocată de pe piața muncii din cauza unui cazier judiciar minor, se implică într-o înșelătorie cu carduri de credit care o trage în lumea interlopă criminală din Los Angeles, ducând în cele din urmă la consecințe mortale.

NR
8.7
2022Crime95 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.1El Gringo

El Gringo

Un bărbat care trece în Mexic cu un ghiozdan de 2.000.000 de dolari – și un trecut sângeros – se trezește atacat brusc în orașul somnoros El Fronteras.

R
6.1
2012Action98 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.3End of the Road

End of the Road

Mama recent văduvă, Brenda, luptă pentru a-și proteja familia în timpul unei călătorii chinuitoare, când o crimă și o pungă de bani lipsă îi cufundă în pericol.

R
5.3
2022Crime89 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.6Emergency Declaration

Emergency Declaration

În timp ce investighează o amenințare teroristă care devine virală online, autoritățile coreene descoperă că un suspect s-a îmbarcat recent pe un zbor internațional cu destinația SUA. Când un pasager sănătos de pe același zbor moare dintr-o dată de o moarte înfiorătoare de cauză necunoscută, panica izbucnește atât în zbor, cât și la sol. Odată cu scăderea constantă a combustibilului și refuzurile internaționale de a oferi ajutor, căpitanul și echipajul vor fi forțați să ia măsuri de urgență ...

NR
6.6
2022Drama147 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.9Easter Sunday

Easter Sunday

Un bărbat se întoarce acasă pentru o sărbătoare de Paște cu familia sa răvășită, ceartă, mâncând, băut, râzând și iubitoare, în această scrisoare de dragoste către comunitatea filipino-americană.

PG-13
6.9
2022Comedy96 minVezi Filmul Online