­čĹëAici pute╚Ťi viziona filme online de ├«nalt─â calitate gratuit, f─âr─â a deranja publicitatea...

HD_RO6.7Emily

Emily

Poveste╚Öte via╚Ťa imaginar─â a unuia dintre cei mai faimo╚Öi autori din lume, Emily Bront├ź, ├«n timp ce ├«╚Öi g─âse╚Öte vocea ╚Öi scrie clasicul literar Wuthering Heights ╚Öi exploreaz─â rela╚Ťiile care au inspirat-o ÔÇô sora╚Ťia ei crud─â ╚Öi pasional─â cu Charlotte ╚Öi Anne; prima ei dragoste dureroas─â ╚Öi interzis─â pentru Weightman ╚Öi grija pentru fratele ei inconformist pe care ├«l idolatrizeaz─â.

NR
6.7
2022History130 minVezi Filmul
HD_RO PART 210Enola Holmes 2

Enola Holmes 2

Acum detectiv angajat la fel ca infamul ei frate, Enola Holmes preia primul s─âu caz oficial pentru a g─âsi o fat─â disp─ârut─â, ├«n timp ce sc├ónteile unei conspira╚Ťii periculoase aprind un mister care necesit─â ajutorul prietenilor ÔÇô ╚Öi al lui Sherlock ├«nsu╚Öi ÔÇô pentru a se dezv─âlui.

NR
10
2022Adventure129 minVezi Filmul
HD_RO PART 17.326Enola Holmes

Enola Holmes

├Än timp ce ├«╚Öi caut─â mama disp─ârut─â, ├«ndr─âznea╚Ťa adolescent─â Enola Holmes ├«╚Öi folose╚Öte abilit─â╚Ťile de detectiv pentru a-l dep─â╚Öi pe fratele mai mare Sherlock ╚Öi pentru a ajuta un lord fugar.

PG-13
7.326
2020Adventure123 minVezi Filmul
HD_RO5.5Elesin Oba: The King’s Horseman

Elesin Oba: The King’s Horseman

Inspirat de evenimentele adev─ârate din via╚Ť─â, ├«n Imperiul Oyo ├«n anii 1940, Elesin Oba, c─âl─âre╚Ťul ╚Öef al regelui, cedeaz─â momerii frumuse╚Ťii ╚Öi dorin╚Ťei sexuale chiar ├«n seara ├«n care urmeaz─â s─â moar─â pentru a-╚Öi ├«ndeplini datoria de o via╚Ť─â de sinucidere ritual─â. pentru a-l ├«nso╚Ťi pe Alaafin mort pe t─âr├ómul str─âmo╚Öilor, el deraieaz─â de la o tranzac╚Ťie genera╚Ťional─â ╚Öi spiritual─â foarte important─â. Acest lucru pune ├«n mi╚Öcare o serie de consecin╚Ťe catastrofale, ├«ntr-un film captivant de ...

NR
5.5
2022Drama96 minVezi Filmul
HD_RO5.5Eating Miss Campbell

Eating Miss Campbell

O elevă de liceu vegan-gotică se îndrăgostește de noul ei profesor de engleză și dezvoltă un gust problematic pentru carnea umană.

NR
5.5
2022Comedy84 minVezi Filmul
HD_RO5,7Eesho

Eesho

├Än timp ce lucreaz─â noaptea la un bancomat, un agent de securitate, care este principalul martor ├«n cazul ├«mpotriva unui industrial puternic, se ├«nt├ómpl─â cu un b─ârbat misterios pe nume Eesho. Se angajeaz─â ├«ntr-o conversa╚Ťie, iar gardianul ├«╚Öi revars─â inima str─âinului ├«nainte de a realiza c─â Eesho poate s─â nu fie un prieten. Cine este Eesho ╚Öi ce vrea?

NR
5,7
2022Thriller107 minVezi Filmul
HD_RO8.7Emily the Criminal

Emily the Criminal

Emily, care are datorii studen╚Ťe╚Öti ╚Öi blocat─â de pe pia╚Ťa muncii din cauza unui cazier judiciar minor, se implic─â ├«ntr-o ├«n╚Öel─âtorie cu carduri de credit care o trage ├«n lumea interlop─â criminal─â din Los Angeles, duc├ónd ├«n cele din urm─â la consecin╚Ťe mortale.

NR
8.7
2022Crime95 minVezi Filmul
HD_RO6.1El Gringo

El Gringo

Un b─ârbat care trece ├«n Mexic cu un ghiozdan de 2.000.000 de dolari ÔÇô ╚Öi un trecut s├óngeros ÔÇô se treze╚Öte atacat brusc ├«n ora╚Öul somnoros El Fronteras.

R
6.1
2012Action98 minVezi Filmul
HD_RO5.333End of the Road

End of the Road

Mama recent văduvă, Brenda, luptă pentru a-și proteja familia în timpul unei călătorii chinuitoare, când o crimă și o pungă de bani lipsă îi cufundă în pericol.

R
5.333
2022Crime89 minVezi Filmul
HD_RO6.65Emergency Declaration

Emergency Declaration

├Än timp ce investigheaz─â o amenin╚Ťare terorist─â care devine viral─â online, autorit─â╚Ťile coreene descoper─â c─â un suspect s-a ├«mbarcat recent pe un zbor interna╚Ťional cu destina╚Ťia SUA. C├ónd un pasager s─ân─âtos de pe acela╚Öi zbor moare dintr-o dat─â de o moarte ├«nfior─âtoare de cauz─â necunoscut─â, panica izbucne╚Öte at├ót ├«n zbor, c├ót ╚Öi la sol. Odat─â cu sc─âderea constant─â a combustibilului ╚Öi refuzurile interna╚Ťionale de a oferi ajutor, c─âpitanul ╚Öi echipajul vor fi for╚Ťa╚Ťi s─â ia m─âsuri de urgen╚Ť─â ...

NR
6.65
2022Drama147 minVezi Filmul
HD_RO6.917Easter Sunday

Easter Sunday

Un bărbat se întoarce acasă pentru o sărbătoare de Paște cu familia sa răvășită, ceartă, mâncând, băut, râzând și iubitoare, în această scrisoare de dragoste către comunitatea filipino-americană.

PG-13
6.917
2022Comedy96 minVezi Filmul
HD_RO7.023Excalibur

Excalibur

O adaptare suprarealist─â a piesei ÔÇ×Le Morte dÔÇÖArthurÔÇŁ a lui Sir Thomas Malory, care prezint─â concep╚Ťia lui Arthur Pendragon, ascensiunea lui la tron, c─âutarea de c─âtre Cavalerii Mesei Rotunde a Sf├óntului Graal ╚Öi, ├«n cele din urm─â, moartea sa.

R
7.023
1981Adventure140 minVezi Filmul
HD_RO7.8Elvis

Elvis

Povestea vie╚Ťii lui Elvis Presley v─âzut─â prin rela╚Ťia complicat─â cu enigmaticul s─âu manager, colonelul Tom Parker.

PG-13
7.8
2022Drama159 minVezi Filmul
HD_RO5.7Earwig

Earwig

Undeva ├«n Europa, la mijlocul secolului al XX-lea. Albert este angajat s─â aib─â grij─â de Mia, o fat─â cu din╚Ťi de ghea╚Ť─â. Mia nu iese niciodat─â din apartamentul lor, unde obloanele sunt mereu ├«nchise. Telefonul sun─â ├«n mod regulat, iar st─âp├ónul se intereseaz─â de starea de bine a Miei. P├ón─â ├«n ziua ├«n care Albert este instruit c─â trebuie s─â o preg─âteasc─â pe copil─â s─â plece.

NR
5.7
2022Drama114 minVezi Filmul
HD_RO6.7Eradication

Eradication

Atunci c├ónd o boal─â necunoscut─â distruge cea mai mare parte a popula╚Ťiei lumii, un om cu un s├ónge unic este izolat pentru a fi studiat. Tem├óndu-se pentru siguran╚Ťa so╚Ťiei sale, el rupe carantina ╚Öi ajunge ├«ntr-o lume invadat─â de infecta╚Ťi monstruo╚Öi ╚Öi de o agen╚Ťie obscur─â care ├«i v├óneaz─â.

NR
6.7
202284 minVezi Filmul
HD_RO8.5Executive Order

Executive Order

├Äntr-un viitor distopic, guvernul brazilian decreteaz─â o m─âsur─â care ├«i oblig─â pe cet─â╚Ťenii de culoare s─â emigreze ├«n Africa, ├«n ├«ncercarea de a se ├«ntoarce la originile lor. V─âz├óndu-se ├«n centrul terorii, doi veri╚Öori se refugiaz─â ├«ntr-un apartament, unde dezbat probleme sociale ╚Öi rasiale ╚Öi ├«mp─ârt─â╚Öesc acela╚Öi dor de schimbare de ╚Ťar─â.

NR
8.5
2022Drama94 minVezi Filmul
HD_RO5.7Erzulie

Erzulie

O re├«nt├ólnire ├«ntre 4 prieteni se destram─â repede c├ónd se trezesc fa╚Ť─â ├«n fa╚Ť─â cu Erzulie, zei╚Ťa siren─â a mla╚Ötinilor.

NR
5.7
2022Adventure90 minVezi Filmul
HD_RO5.3Escape Plan: The Extractors

Escape Plan: The Extractors

După ce expertul în securitate Ray Breslin este angajat să o salveze pe fiica răpită a unui magnat al tehnologiei din Hong Kong dintr-o închisoare formidabilă letonă, iubita lui Breslin este și ea capturată. Acum, el și echipa sa trebuie să îndeplinească o misiune de salvare mortală pentru a-și confrunta inamicul sadic și a salva ostaticii înainte de expirarea timpului.

R
5.3
2019Action97 minVezi Filmul
HD_RO5.3Emergency

Emergency

Preg─âti╚Ťi pentru o noapte de petrecere legendar─â, trei studen╚Ťi trebuie s─â c├ónt─âreasc─â avantajele ╚Öi dezavantajele apel─ârii la poli╚Ťie atunci c├ónd se confrunt─â cu o situa╚Ťie nea╚Öteptat─â.

NR
5.3
2022Comedy105 minVezi Filmul
HD_RO10Evil Bong 888: Infinity High

Evil Bong 888: Infinity High

C├ónd ├«n sf├ór╚Öit i s-a dat ╚Öansa de a deveni legitim prin deschiderea unui restaurant, Rabbit (serie obi╚Önuit─â Sonny Carl Davis) nu se poate ├«mpiedica s─â alunece ├«napoi la vechile sale moduri. Cu EeBee ca Master Chef, iarba este cu siguran╚Ť─â ├«n meniu, iar acest local de lux este semnul ora╚Öului. Dotat cu o mul╚Ťime de fe╚Ťe familiare ╚Öi muguri favori╚Ťi ai fanilor, se va termina Rabbit cu o not─â ├«nalt─â? Sau va fi tocat de poli╚Ťi╚Öti ├«ntr-un co╚Ömar ├«n buc─ât─ârie care iese ├«n fum.

NR
10
2022Comedy59 minVezi Filmul
HD_RO7,9ECCO

ECCO

A former covert assaUn fost asasin ascuns caută mântuirea vânând oamenii responsabili pentru trecutul său păcătos.

TV-MA
7,9
2019Crime123 minVezi Filmul
HD_RO8.8Everything Everywhere All at Once

Everything Everywhere All at Once

Un imigrant chinez ├«mb─âtr├ónit este implicat ├«ntr-o aventur─â nebun─â, ├«n care ea singur─â poate salva ceea ce este important pentru ea conect├óndu-se cu vie╚Ťile pe care le-ar fi putut duce ├«n alte universuri.

NR
8.8
2022Action139 minVezi Filmul
HD_RO5.7Eagle Wings

Eagle Wings

Doi ofi╚Ťeri ai for╚Ťelor aeriene nigeriene au datoria de a-╚Öi salva colegul ╚Öi colegul de curs care s-a pr─âbu╚Öit pe teritoriul inamic, opera╚Ťiunea de salvare devenind un atac ofensiv major asupra fort─âre╚Ťei terori╚Ötilor.

NR
5.7
2021War130 minVezi Filmul
HD_RO5.5Eraser: Reborn

Eraser: Reborn

Se bazeaz─â pe mare╚Öalul american Mason Pollard, care este specializat ├«n proiectarea deceselor false ale martorilor care nu las─â nicio urm─â a existen╚Ťei lor.

R
5.5
2022Action0 minVezi Filmul