HD_RO7.023Excalibur

Excalibur

O adaptare suprarealistă a piesei „Le Morte d’Arthur” a lui Sir Thomas Malory, care prezintă concepția lui Arthur Pendragon, ascensiunea lui la tron, căutarea de către Cavalerii Mesei Rotunde a Sfântului Graal și, în cele din urmă, moartea sa.

R
7.023
1981Adventure140 minVezi Filmul
HD_RO7.8Elvis

Elvis

Povestea vieții lui Elvis Presley văzută prin relația complicată cu enigmaticul său manager, colonelul Tom Parker.

PG-13
7.8
2022Drama159 minVezi Filmul
HD_RO5.7Earwig

Earwig

Undeva în Europa, la mijlocul secolului al XX-lea. Albert este angajat să aibă grijă de Mia, o fată cu dinți de gheață. Mia nu iese niciodată din apartamentul lor, unde obloanele sunt mereu închise. Telefonul sună în mod regulat, iar stăpânul se interesează de starea de bine a Miei. Până în ziua în care Albert este instruit că trebuie să o pregătească pe copilă să plece.

NR
5.7
2022Drama114 minVezi Filmul
HD_RO6.7Eradication

Eradication

Atunci când o boală necunoscută distruge cea mai mare parte a populației lumii, un om cu un sânge unic este izolat pentru a fi studiat. Temându-se pentru siguranța soției sale, el rupe carantina și ajunge într-o lume invadată de infectați monstruoși și de o agenție obscură care îi vânează.

NR
6.7
202284 minVezi Filmul
HD_RO8.5Executive Order

Executive Order

Într-un viitor distopic, guvernul brazilian decretează o măsură care îi obligă pe cetățenii de culoare să emigreze în Africa, în încercarea de a se întoarce la originile lor. Văzându-se în centrul terorii, doi verișori se refugiază într-un apartament, unde dezbat probleme sociale și rasiale și împărtășesc același dor de schimbare de țară.

NR
8.5
2022Drama94 minVezi Filmul
HD_RO5.7Erzulie

Erzulie

O reîntâlnire între 4 prieteni se destramă repede când se trezesc față în față cu Erzulie, zeița sirenă a mlaștinilor.

NR
5.7
2022Adventure90 minVezi Filmul
HD_RO5.3Escape Plan: The Extractors

Escape Plan: The Extractors

După ce expertul în securitate Ray Breslin este angajat să o salveze pe fiica răpită a unui magnat al tehnologiei din Hong Kong dintr-o închisoare formidabilă letonă, iubita lui Breslin este și ea capturată. Acum, el și echipa sa trebuie să îndeplinească o misiune de salvare mortală pentru a-și confrunta inamicul sadic și a salva ostaticii înainte de expirarea timpului.

R
5.3
2019Action97 minVezi Filmul
HD_RO5.3Emergency

Emergency

Pregătiți pentru o noapte de petrecere legendară, trei studenți trebuie să cântărească avantajele și dezavantajele apelării la poliție atunci când se confruntă cu o situație neașteptată.

NR
5.3
2022Comedy105 minVezi Filmul
HD_RO10Evil Bong 888: Infinity High

Evil Bong 888: Infinity High

Când în sfârșit i s-a dat șansa de a deveni legitim prin deschiderea unui restaurant, Rabbit (serie obișnuită Sonny Carl Davis) nu se poate împiedica să alunece înapoi la vechile sale moduri. Cu EeBee ca Master Chef, iarba este cu siguranță în meniu, iar acest local de lux este semnul orașului. Dotat cu o mulțime de fețe familiare și muguri favoriți ai fanilor, se va termina Rabbit cu o notă înaltă? Sau va fi tocat de polițiști într-un coșmar în bucătărie care iese în fum.

NR
10
2022Comedy59 minVezi Filmul
HD_RO7,9ECCO

ECCO

A former covert assaUn fost asasin ascuns caută mântuirea vânând oamenii responsabili pentru trecutul său păcătos.

TV-MA
7,9
2019Crime123 minVezi Filmul
HD_RO8.8Everything Everywhere All at Once

Everything Everywhere All at Once

Un imigrant chinez îmbătrânit este implicat într-o aventură nebună, în care ea singură poate salva ceea ce este important pentru ea conectându-se cu viețile pe care le-ar fi putut duce în alte universuri.

NR
8.8
2022Action139 minVezi Filmul
HD_RO5.7Eagle Wings

Eagle Wings

Doi ofițeri ai forțelor aeriene nigeriene au datoria de a-și salva colegul și colegul de curs care s-a prăbușit pe teritoriul inamic, operațiunea de salvare devenind un atac ofensiv major asupra fortăreței teroriștilor.

NR
5.7
2021War130 minVezi Filmul
HD_RO5.5Eraser: Reborn

Eraser: Reborn

Se bazează pe mareșalul american Mason Pollard, care este specializat în proiectarea deceselor false ale martorilor care nu lasă nicio urmă a existenței lor.

R
5.5
2022Action0 minVezi Filmul
HD_RO5.7Exposure 36

Exposure 36

Un tânăr fotograf abătut, devenit traficant de droguri de rang inferior, mușcă mai mult decât poate mesteca atunci când clientul său dispare și este lăsat să aibă grijă de sora îndrăzneață a bărbatului cu câteva zile înainte de sfârșitul lumii.

NR
5.7
2021Drama90 minVezi Filmul
HD_RO10Escape the Field

Escape the Field

Șase străini se trezesc brusc într-un câmp de porumb îndepărtat și nesfârșit. Dezbrăcat de bunurile lor, ei au rămas cu doar șase obiecte: o armă cu un singur glonț, chibrituri, o lanternă, un cuțit, o busolă și un balon cu apă. Pe măsură ce sirenele misterioase răsună în depărtare și capcanele apar la fiecare cotitură, grupul își dă seama că a fost cufundat într-un joc cu pisica și șoarecele cu un rău nevăzut, iar supraviețuirea depinde de rezolvarea unui puzzle diabolic și mortal.

R
10
2022Horror89 minVezi Filmul
HD_RO5.9Enigma

Enigma

Plutind moartă în spațiu, nava de transport Genesis a devenit un mister de nerezolvat. Toate mâinile de la bord au fost ucise. Ceea ce a început ca o simplă misiune de transport pentru echipajul Genesis, se termină nu numai cu vărsarea de sânge a acestora, ci și cu pierderea unui important prizonier militar. Oamenii pământului sunt într-o perioadă de criză. Ei duc război împotriva unui adversar mult superior, o rasă extraterestră numită Cnidarieni. După un atac sângeros asupra unei nave ...

PG-13
5.9
2009Science Fiction42 minVezi Filmul
HD_RO7,9Escape Through Africa

Escape Through Africa

În 1914, o asistentă britanică, Anne, scapă de un atac asupra avanpostului ei din Africa. Vânată de un grup de război condus de germani și cu ajutorul unchiului ei, a unui căpitan de armată și a războinicilor locali, ea pornește într-o călătorie epică prin țara de deal africană. Ea trebuie să echilibreze curajul cu idealurile ei pacifiste pentru a oferi o fată nativă în siguranță mamei sale, să se reîntâlnească cu soțul ei și să salveze un avanpost vecin de la un masacru.

TV-MA
7,9
2022Adventure90 minVezi Filmul
HD_RO5.3Escape From Area 51

Escape From Area 51

Atunci când teoreticienii conspirației fac un raid la celebra bază militară Area 51, o războinică extraterestră folosește o eroare de putere pentru a scăpa din captivitate, ceea ce atrage atenția rivalului ei spațial. Acum ea trebuie să găsească drumul înapoi acasă.

R
5.3
2021Comedy75 minVezi Filmul
HD_RO5.7Every Last Secret

Every Last Secret

Un veteran de război care suferă de PTSD se împrietenește cu o adolescentă.

TV-MA
5.7
2022Drama93 minVezi Filmul
HD_RO5.4Ecos de un crimen

Ecos de un crimen

Julián Lemar, un scriitor de thriller cu bestselleruri, pleacă în vacanță cu familia într-o cabană în pădure. În prima noapte, în timpul unei furtuni puternice, curentul se întrerupe și apare o femeie care cere ajutor disperată: soțul ei și-a ucis fiul și acum o urmărește. Din acel moment, pericolul și înșelăciunea sunt o amenințare constantă și pentru Julián începe o noapte infernală până când descoperă adevărul.

TV-MA
5.4
2022Horror0 minVezi Filmul
HD_RO7.2Expired (Loveland)

Expired (Loveland)

Într-un viitor neexplorat, două suflete împietrite se întâlnesc și se confruntă cu lucrurile pe care le-au făcut și cu ceea ce au devenit.

R
7.2
2022Romance102 minVezi Filmul
HD_RO8.2Escape from Tarkov. Raid.

Escape from Tarkov. Raid.

În adaptarea cinematografică a regizorului Anton Rosenberg, publicul deschide lumea jocului și a conflictului armat care a avut loc în regiunea Norvinsk, o zonă economică specială la granița dintre Rusia și Europa. Principalele părți care operează sunt două companii militare private – USEC și BEAR, care demarează bătălii aprige, inclusiv lupte cu bandele rămase din orașul numit Scavs. Protagonistul se află în orașul ocupat Tarkov, ale cărui ieșiri sunt blocate de forțele de menținere a ...

TV-MA
8.2
202165 minVezi Filmul
HD_RO5.7Extraction Day

Extraction Day

Jacob Bradley se trezește într-un depozit în mijlocul unui raid tactic, fără memorie și fără idee cine este. El este găsit de o tânără care îl ajută să scape și îi spune că indiferent de ce s-ar întâmpla, el trebuie să supraviețuiască. O organizație teroristă este pe punctul de a elibera un virus. Ei au oferit antidotul doar câtorva aleși, pentru a asigura recrearea unei lumi utopice și înainte de a-și pierde memoria, Jacob a fost unul dintre puținii oameni care descoperise detaliile. Dacă ...

NR
5.7
2014Action106 minVezi Filmul
HD_RO5.3Exit Humanity

Exit Humanity

La un deceniu după războiul civil american, Edward Young se întoarce acasă dintr-o călătorie de vânătoare pentru a găsi o reanimare îngrozitoare a soției sale și că fiul lor Adam a dispărut. El trebuie să se lupte printr-o izbucnire inexplicabilă a morților care umblă.

R
5.3
2011Drama114 minVezi Filmul