­čĹëAici pute╚Ťi viziona filme online de ├«nalt─â calitate gratuit, f─âr─â a deranja publicitatea...

HD_RO5.5Dangerous Methods

Dangerous Methods

O asistent─â ambi╚Ťioas─â de la Hollywood se treze╚Öte ├«ntr-o situa╚Ťie infernal─â, vie sau moarte, atunci c├ónd accept─â s─â tr─âiasc─â izolat─â cu un actor de la Method care ├«╚Öi dore╚Öte o experien╚Ť─â extrem─â departe de civiliza╚Ťie ├«n timp ce se preg─âte╚Öte pentru urm─âtorul s─âu rol.

NR
5.5
2022Crime78 minVezi Filmul
HD_RO10Disenchanted

Disenchanted

Deziluzionat─â de via╚Ťa ├«n ora╚Ö, sim╚Ťindu-se deplasat─â ├«n suburbie ╚Öi frustrat─â c─â ea fericit─â pentru totdeauna nu a fost at├ót de u╚Öor de g─âsit, Giselle apeleaz─â la magia Andalasiei pentru ajutor. Transform├ónd accidental ├«ntregul ora╚Ö ├«ntr-un basm din via╚Ťa real─â ╚Öi pun├ónd ├«n pericol fericirea viitoare a familiei sale, ea trebuie s─â alerge ├«mpotriva cronometrului pentru a inversa vraja ╚Öi a determina ce ├«nseamn─â cu adev─ârat fericirea pentru ea ╚Öi familia ei.

PG
10
2022Comedy120 minVezi Filmul
HD_RO6.7Don’t Leave

Don’t Leave

Iubita lui Semih se desparte brusc de el. ├Än c─âutarea r─âspunsurilor despre rela╚Ťia lor, trebuie s─â se confrunte cur├ónd cu ceea ce ignorase de mult.

R
6.7
2022Drama107 minVezi Filmul
HD_RO6.925Don’t Worry Darling

Don’t Worry Darling

Alice ╚Öi Jack sunt noroco╚Öi s─â tr─âiasc─â ├«n comunitatea idealizat─â Victory, ora╚Öul experimental al companiei care g─âzduie╚Öte b─ârba╚Ťii care lucreaz─â pentru proiectul ultrasecret Victory ╚Öi familiile lor. Dar c├ónd ├«ncep s─â apar─â cr─âp─âturi ├«n via╚Ťa lor idilic─â, expun├ónd sclipiri de ceva mult mai sinistru p├óndit sub fa╚Ťada atractiv─â, Alice nu se poate ab╚Ťine s─â se ├«ntrebe exact ce fac ei ├«n Victory ╚Öi de ce.

R
6.925
2022Mystery123 minVezi Filmul
HD_RO4.5Dear Zoe

Dear Zoe

Tess ├«╚Öi ├«nroleaz─â tat─âl biologic - un lene╚Ö adorabil din partea gre╚Öit─â a pistelor - ╚Öi fermec─âtorul delincvent juvenil de al─âturi pentru a o ajuta s─â fac─â fa╚Ť─â cu moartea surorii ei mai mici.

NR
4.5
2022Drama94 minVezi Filmul
HD_RO10Drunken Master Su Qier

Drunken Master Su Qier

Povestea este despre Su Can, un t├ón─âr cinic ╚Öi dintr-o familie de func╚Ťionari. ├Än timpul Conferin╚Ťei Gunsmoke, tat─âl s─âu, Su Gui, a fost asasinat de partidul lui Suo Tu ╚Öi aproape a murit, ceea ce a dus la ranchiuna lui Su Chan fa╚Ť─â de Suo Tu ╚Öi la cuno╚Ötin╚Ťa lui cu Liu Gong, liderul Gang-ului Cer╚Öetorului.

NR
10
2021Adventure73 minVezi Filmul
HD_RO5.5Death Camp

Death Camp

C├ó╚Ötig─âtorul premiului Emmy Bill Oberst, Jr. ├Än rolul fostului proprietar al cabanei abandonate, un grup de adolescen╚Ťi se duc unde au fost uci╚Öi doisprezece copii cu 20 de ani mai devreme.

NR
5.5
2022Horror90 minVezi Filmul
HD_RO5.5Detective Knight: Rogue

Detective Knight: Rogue

├Än timp ce Los Angelesul se preg─âte╚Öte de Halloween, t├ólhari ├«narma╚Ťi purt├ónd masc─â l-au r─ânit grav pe partenerul detectivului James Knight ├«ntr-un schimb de focuri ├«n urma unui furt. Cu Knight ├«n c─âutarea fierbinte, bandi╚Ťii fug de L.A. spre New York, unde trecutul ├«ntunecat al detectivului se ciocne╚Öte de cazul s─âu prezent ╚Öi amenin╚Ť─â c─â ├«i va sf├ó╚Öie lumea... cu excep╚Ťia cazului ├«n care m├óntuirea ├«l poate revendica pe Knight mai ├«nt├ói.

R
5.5
2022Action105 minVezi Filmul
HD_RO5.5Dangerous Game: The Legacy Murders

Dangerous Game: The Legacy Murders

O reuniune de familie ├«ntr-un conac ├«ndep─ârtat ia o ├«ntors─âtur─â letal─â atunci c├ónd sunt prin╚Öi ├«n─âuntru ╚Öi for╚Ťa╚Ťi s─â joace un joc de supravie╚Ťuire mortal ├«n care doar unul va sc─âpa ├«n via╚Ť─â.

R
5.5
2022Thriller90 minVezi Filmul
HD_RO5.3Dobaaraa

Dobaaraa

├Än anii 1990, ├«n timpul unei nop╚Ťi de furtun─â s─âlbatic─â, Anay, ├«n v├órst─â de 12 ani, moare ├«ntr-un accident rutier la scurt timp dup─â ce ├«╚Öi vede vecinul de al─âturi comit├ónd o crim─â. Dou─âzeci ╚Öi cinci de ani mai t├órziu, ├«ntr-o ├«ntors─âtur─â ciudat─â a evenimentelor, ├«ntr-o noapte furtunoas─â identic─â, Antara se treze╚Öte ├«n fa╚Ťa unui televizor prin care ├«ncearc─â s─â-i salveze via╚Ťa lui Anay, dar fapta ei bun─â provoac─â un lan╚Ť tulbur─âtor de consecin╚Ťe nea╚Öteptate.

NR
5.3
2022Mystery135 minVezi Filmul
HD_RO6.7Detective vs. Sleuths

Detective vs. Sleuths

Dup─â ce l-a executat pe autorul unui caz de crim─â nerezolvat timp de treizeci de ani, asasinul poreclit ÔÇ×Super SleuthÔÇŁ anun╚Ť─â c─â va continua s─â aduc─â marca sa personal─â de justi╚Ťie altor uciga╚Öi evazivi. Poli╚Ťia, consider├ónd c─â aceasta este o provocare la adresa abilit─â╚Ťilor lor de rezolvare a crimelor, ├«i atribuie propriului super detectiv, Wang Zhenfeng, ├«mpreun─â cu ÔÇ×super detectivÔÇŁ pensionat unchiul Xiangyun, s─â analizeze cazurile de r─âceal─â de mult timp latente ╚Öi s─â g─âseasc─â uciga╚Öii ...

NR
6.7
2022Crime102 minVezi Filmul
HD_RO5,7Deadstream

Deadstream

O personalitate a internetului ├«n dizgra╚Ťie ├«ncearc─â s─â-╚Öi rec├ó╚Ötige adep╚Ťii transmi╚Ť├ónd ├«n direct o noapte singur ├«ntr-o cas─â b├óntuit─â. ├Äns─â c├ónd el enerveaz─â din gre╚Öeal─â un spirit r─âzbun─âtor, marea sa revenire devine o lupt─â ├«n timp real pentru via╚Ťa lui.

NR
5,7
2022Comedy87 minVezi Filmul
HD_RO5,7Dead Bride

Dead Bride

Dup─â moartea tat─âlui ei, Alyson, partenerul ei Richard ╚Öi copilul lor se ├«ntorc la casa copil─âriei ei. ├Än urma unor evenimente supranaturale ╚Öocante, Alyson descoper─â c─â ea ╚Öi familia ei tr─âiesc cu un blestem teribil, dezl─ân╚Ťuit ├«n trecut de o mireas─â ucis─â de bunicul lui Alyson. La scurt timp dup─â ce copilul lui Alyson dispare ╚Öi ea nu are de ales dec├ót s─â porneasc─â ├«ntr-o c─âl─âtorie ├«nfrico╚Ö─âtoare ├«n lumea interlop─â, s─â se elibereze de blestemul miresei ╚Öi s─â-╚Öi caute fiica.

NR
5,7
2022Horror83 minVezi Filmul
HD_RO5,7Devil’s Workshop

Devil’s Workshop

Disperat pentru un rol de demonolog, actorul care se lupt─â Clayton o contacteaz─â pe Eliza, o expert─â ├«n tradi╚Ťiile diavolului, pentru a-l ajuta s─â se preg─âteasc─â. ├Än timp ce ├«╚Öi petrece weekendul acas─â, Eliza ├«l for╚Ťeaz─â pe Clayton s─â-╚Öi confrunte trecutul tulbur─âtor, s─â ├«ndeplineasc─â ritualuri ├«ntunecate ╚Öi s─â sacrifice o capr─â. Vrea s─â-l ajute pe Clayton, s─â-l seduc─â sau s─â-l distrug─â?

R
5,7
2022Horror80 minVezi Filmul
HD_RO5,7Dead for a Dollar

Dead for a Dollar

1897. Dead for a Dollar ├«l urm─âre╚Öte pe veteranul v├ón─âtor de recompense Max Borlund ├«n ad├óncul Mexicului, unde ├«l ├«nt├ólne╚Öte pe un juc─âtor profesionist ╚Öi haiduc Joe Cribbens ÔÇô un inamic jurat pe care Max l-a trimis la ├«nchisoare cu ani ├«n urm─â. Borlund are misiunea de a o g─âsi ╚Öi returna pe Rachel Kidd, so╚Ťia ostatic─â a unui bogat om de afaceri din Santa Fe. Descoperind c─â doamna Kidd a fugit de fapt dintr-o c─âsnicie abuziv─â, Max se confrunt─â ├«n cele din urm─â cu o alegere: s─â termine ...

R
5,7
2022Western106 minVezi Filmul
HD_RO5.5Dig

Dig

Un v─âduv ╚Öi fiica sa surd─â sunt ╚Ťinu╚Ťi ostatici ╚Öi for╚Ťa╚Ťi s─â sape sub casa lor, dezv─âluind secrete ├«ntunecate din trecut.

NR
5.5
2022Thriller80 minVezi Filmul
5,7Dragon in the Desert

Dragon in the Desert

B─âtr├ónul din Kunwu a sim╚Ťit c─â demonii distrug venele dragonului ╚Öi ╚Öi-a condus discipolii s─â lupte cu un demon copac vechi de o mie de ani. Pentru a salva puterea ╚Öi a ├«ntoarce situa╚Ťia, Huangfu ├«╚Öi folose╚Öte toat─â puterea magic─â.

NR
5,7
Adventure90 minVezi Filmul
HD_RO5,7Dating Hell

Dating Hell

Hannah este o mam─â divor╚Ťat─â care g─âse╚Öte un b─ârbat aparent minunat, Daniel, ├«ntr-o aplica╚Ťie popular─â de ├«nt├ólniri. Cu toate acestea, c├ónd oamenii apar mor╚Ťi ╚Öi ea devine urm─âtoarea ╚Ťint─â, Hannah ├«ncepe s─â suspecteze c─â Daniel este vinovat.

NR
5,7
2022Romance90 minVezi Filmul
HD_RO5,7Deus

Deus

O sferă neagră misterioasă este descoperită pe orbita lui Marte. Ahile este trimis să investigheze. După ce echipajul de șase persoane s-a trezit după opt luni de hibernare, Sfera transmite un singur cuvânt în fiecare limbă Pământului cunoscută vreodată - Deus.

NR
5,7
2022Science Fiction91 minVezi Filmul
HD_RO3.042Death Warrior

Death Warrior

Un lupt─âtor de MMA este for╚Ťat s─â intre ├«ntr-un ring de jocuri de noroc subteran, ├«ntortocheat, ├«n care trebuie s─â lupte p├ón─â la moarte cu al╚Ťi lupt─âtori de MMA pentru a-╚Öi salva so╚Ťia de la o moarte sigur─â ├«n m├óinile unui ╚Öef al crimei maniac. ├Äntr-o curs─â disperat─â contra cronometru, el este for╚Ťat s─â intre ├«ntr-o serie de meciuri din ce ├«n ce mai violente pe via╚Ť─â ╚Öi pe moarte, ├«n timp ce concomitent ├«mplete╚Öte puzzle-ul care ├«l face s─â descopere

NR
3.042
2009Action90 minVezi Filmul
HD_RO5,7Deep in It

Deep in It

Kevin Hunter, un ho╚Ť mic tocmai eliberat din penitenciar, s-a ├«ntors acas─â pentru a avea grij─â de fiica lui t├ón─âr─â ╚Öi de mama bolnav─â. F─âr─â o slujb─â ├«n vedere ╚Öi av├ónd o nevoie disperat─â de bani, Kevin apeleaz─â la ceea ce ╚Ötie cel mai bine, dar de data aceasta a jefuit persoana gre╚Öit─â ╚Öi ceea ce are ├«n posesia lui apar╚Ťine unui om foarte important ╚Öi periculos, care va face orice pentru a-l recupera. . Kevin trebuie s─â g─âseasc─â o cale de ie╚Öire pentru c─â acum este ad├ónc ├«n ea.

NR
5,7
2022Action0 minVezi Filmul
HD_RO5,7Delia’s Gone

Delia’s Gone

Tr─âind cu dizabilit─â╚Ťi intelectuale, Louis este acuzat pe nedrept de uciderea surorii sale Delia ╚Öi condamnat la 5 ani de ├«nchisoare. Dup─â eliberare, el este vizitat de unul dintre ultimii b─ârba╚Ťi care a v─âzut-o ├«n via╚Ť─â, ceea ce sugereaz─â c─â uciderea ei este mai mult dec├ót se vede. ├Änarmat cu aceste noi informa╚Ťii, Louis se angajeaz─â ├«ntr-o misiune personal─â de a g─âsi cine este responsabil pentru moartea misterioas─â a Deliei.

R
5,7
2022Drama90 minVezi Filmul
7.6Dejavu

Dejavu

Fiica unui DGP de stat dispare, a╚Öa cum a prezis un romancier poli╚Ťist din povestea sa. Un poli╚Ťist sub acoperire intr─â pentru a dezv─âlui misterul.

NR
7.6
2022Mystery119 minVezi Filmul
HD_RO5.7Dwindle

Dwindle

Dwindle este un film bazat pe povestea lui Sogo ╚Öi Buta, doi prieteni care deturneaz─â o ma╚Öin─â ╚Öi se aventureaz─â ├«n transportul cu taxi ╚Öi cum via╚Ťa lor ia o ├«ntors─âtur─â drastic─â c├ónd drumul lor se ├«nt├ólne╚Öte cu asasini care tocmai l-au r─âpit pe guvernatorul statului.

NR
5.7
2021Comedy108 minVezi Filmul