HD_RO7.457Decision to Leave

Decision to Leave

Hae-Joon, un detectiv experimentat, investighează moartea suspectă a unui bărbat pe vârful unui munte. Curând, începe să o suspecteze pe Seo-rae, soția decedatului, în timp ce este neliniștit de atracția lui pentru ea.

NR
7.457
2022Crime138 minVezi Filmul
HD_ EN5.75Day Shift

Day Shift

Un vânător de vampiri din LA are o săptămână pentru a aduce banii pentru a plăti școlarizarea și bretelele copilului său. Încercarea de a-ți câștiga existența în zilele noastre l-ar putea ucide.

R
5.75
2022Action113 minVezi Filmul
HD_RO9.7Darlings

Darlings

Badru speră că soțul ei volatil se va reforma dacă nu mai bea. Dar când furia lui merge prea departe, ea și mama ei, cu îndrăzneală, deși stângace, caută răzbunare.

NR
9.7
2022Comedy134 minVezi Filmul
HD_ EN5.7Deserted

Deserted

Ingrid, an intelligent and beautiful 40-year old Western photojournalist, visits Sinai to finalise her photoshoot for her upcoming exhibition. She is kidnapped by terrorists and falls in love with one of the men.

NR
5.7
2022Drama92 minVezi Filmul
HD_RO5.7Don’t Blame Karma!

Don’t Blame Karma!

Eforturile Sarei, o creatoare de modă frustrată care dă vina pe karma pentru ghinionul ei. Soarta o va pune față în față cu sora ei, Lucy, care se bucură de un noroc foarte diferit, și într-o serie de evenimente și reîntâlniri care o vor determina să ia o decizie radicală.

NR
5.7
2022Comedy85 minVezi Filmul
HD_RO10Daeng

Daeng

 O Povestea 10 ani mai târziu, după ce Nang Nak a fost învins. Povești din Thung Pra Khanong care nu au fost niciodată spuse.

NR
10
2022Comedy110 minVezi Filmul
HD_RO6.7Deadly Yoga Retreat

Deadly Yoga Retreat

Căsnicia Isabellei se destramă și ceva trebuie să se schimbe pentru ca ea și soțul ei, Patrick, să rămână împreună. Atunci când Isabella este invitată la o retragere exclusivistă de yoga în Hawaii, condusă de celebrul guru de yoga Remy Morrow, Patrick insistă să meargă și să încerce să se regăsească pe sine. Să sperăm că acest timp de despărțire și acest timp în care Isabella se va putea concentra asupra ei însăși vor îmbunătăți viața lor împreună. Dar când Isabella ajunge în paradis, ...

PG-13
6.7
2022Thriller85 minVezi Filmul
HD_RO5.7Dangerous Flowers

Dangerous Flowers

Cinci agenți sub acoperire, fiecare cu propria specialitate, trebuie să lupte împotriva teroriștilor internaționali care au ajuns în Thailanda. Ei trebuie să folosească toate resursele disponibile și cunoscute de ei, deoarece această misiune va fi una care nu seamănă cu niciuna pe care au cunoscut-o până acum.

NR
5.7
2006Action97 minVezi Filmul
HD_RO8.2Dirty Little Secret

Dirty Little Secret

Lucy, în vârstă de 17 ani, care a fost izolată în mod dureros de colegii ei timp de ani de zile, refuzând să lase pe cineva să se apropie de casa ei pentru a ascunde secretul familiei sale - muntele copleșitor de obiecte umplute în fiecare crăpătură de spațiu din casa ei. Ea își plănuiește în liniște evadarea la facultate, în timp ce gestionează tulburarea de tezaurizare a mamei sale, Joanna. În aparență, o asistentă medicală foarte funcțională, Joanna menține disfuncția din casa lor cu o ...

PG-13
8.2
2022Drama85 minVezi Filmul
HD_RO5.7Death Count

Death Count

Străinii se trezesc în celule de detenție individuale fără să-și amintească cum au ajuns aici. Aceștia își dau seama că, dacă nu obțin suficiente "like-uri" online în timp util, vor muri în mod oribil de mâna unui călău sinistru.

NR
5.7
2022Horror81 minVezi Filmul
HD_RO6.6Don’t Make Me Go

Don’t Make Me Go

Un bărbat bolnav în fază terminală și fiica sa adolescentă pornesc într-o călătorie cu mașina din California până la New Orleans, pentru a 20-a reuniune a colegilor. În timp ce se află acolo, el speră în secret că ea se va putea reîntâlni cu mama care le-a părăsit cu mult timp în urmă.

NR
6.6
2022Drama109 minVezi Filmul
HD_RO6.7Despite Everything

Despite Everything

Sara, Lucía, Sofía și Claudia sunt surori, 4 femei moderne cu personalități foarte diferite, care se reunesc la înmormântarea mamei lor, după care descoperă că bărbatul pe care toate l-au numit "tata" de-a lungul vieții lor nu este de fapt tatăl lor. Ele pornesc într-o călătorie pentru a afla cine sunt adevărații lor tați, descoperind mai multe despre ele însele, despre mama lor și despre viețile lor.

NR
6.7
2019Comedy75 minVezi Filmul
HD_RO7.6Death Hunt

Death Hunt

Plasat la sfârșitul anilor 1990, o dată pe an, un grup de bărbați alege să vâneze ținte umane pe o insulă îndepărtată. Un dezvoltator imobiliar și amanta sa se retrag într-o cabană de scăpare unde sunt luați ostatici, aduși pe insulă și vânați pentru sport.

NR
7.6
2022Action92 minVezi Filmul
HD_RO9.7Dawn Breaks Behind the Eyes

Dawn Breaks Behind the Eyes

După ce moștenesc un castel dărăpănat, o femeie deznădăjduită și soțul ei irascibil decid să-și petreacă noaptea aici, în timp ce timpul și realitatea se schimbă în jurul lor.

NR
9.7
2022Comedy74 minVezi Filmul
HD_RO5.8Death Alley

Death Alley

În 1892, banda Dalton și-a propus să devină cei mai faimoși haiduci din America. Acel vis avea să devină un coșmar.

NR
5.8
2021Western94 minVezi Filmul
HD_RO7.6Dhaakad

Dhaakad

Agni este însărcinat să găsească informații și, în cele din urmă, să îl elimine pe Rudraveer, un traficant internațional de persoane și un mafiot al cărbunelui. Lucrurile devin personale atunci când Agni descoperă un adevăr care o leagă de Rudraveer.

NR
7.6
2022Action131 minVezi Filmul
HD_RO5.7Dark Light

Dark Light

Un detectiv excentric de la Interpol din New York, care a lucrat pentru unitatea de crimă ocultă din Los Angeles, se trezește investigând un set misterios de crime în Irlanda. O femeie foarte tulburată, dar frumoasă, a fost învinuită pentru aceste crime.

NR
5.7
2022Horror80 minVezi Filmul
HD_RO6.7Dark Light

Dark Light

O femeie se întoarce în casa familiei sale și descoperă că aceasta este locuită de monștri.

NR
6.7
2019Horror90 minVezi Filmul
HD_RO7.6Down with the King

Down with the King

Trimis în Berkshires pentru a se concentra pe următorul său album, starul rap deziluzionat Money Merc își anunță brusc retragerea pe Twitter. După anunțul lui Merc, managerul său se grăbește la țară pentru a-l atrage înapoi în industria muzicală.

R
7.6
2021Drama100 minVezi Filmul
HD_RO7.4Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Doctor Strange, with the help of mystical allies both old and new, traverses the mind-bending and dangerous alternate realities of the Multiverse to confront a mysterious new adversary.

PG-13
7.4
2022Action126 minVezi Filmul
HD_RODoula

Doula

După moartea subită a moașei lor, un cuplu L.A. își angajează fiul hippie pentru a fi doula lor locuință.

NR
0.0
2022Comedy105 minVezi Filmul
HD_RO8.5Darkling

Darkling

The film deals with the metaphor of fear, but hidden everyday formless news about the life of the Serbian population in Kosovo. The film is inspired by a letter from a girl from Kosovo, dedicated to her missing father, read at the United Nations, in which she publicly addresses the difficult life of Serbs, especially Serb children in the enclaves.

NR
8.5
2022Horror104 minVezi Filmul
HD_ EN5.7Deep Fear

Deep Fear

Trei studenți își sărbătoresc absolvirea cu o vizită la catacombele din Paris. Când descoperă un buncăr, nu știu că nu este singurul lucru pe care naziștii l-au lăsat în urmă...

NR
5.7
2022Horror80 minVezi Filmul
HD_RO7.2Downton Abbey: A New Era

Downton Abbey: A New Era

Familia Crawley pleacă într-o călătorie grandioasă în sudul Franței pentru a descoperi misterul vilei proaspăt moștenite a contesei văduve.

PG
7.2
2022Drama125 minVezi Filmul