­čĹëAici pute╚Ťi viziona filme online de ├«nalt─â calitate gratuit, f─âr─â a deranja publicitatea...

HD_RO6.7Carnifex

Carnifex

Un documentarist aspirant ╚Öi doi conservatori care se aventureaz─â ├«n Outback pentru a ├«nregistra animalele str─âmutate de incendiile de vegeta╚Ťie unde descoper─â o nou─â specie terifiant─â.

NR
6.7
2022Horror93 minVezi Filmul
HD_RO7.1Chess Story

Chess Story

1938. ├Än timp ce trupele naziste m─âr╚Ö─âluiesc ├«n Viena, avocatul Josef Bartok ├«ncearc─â ├«n grab─â s─â fug─â ├«n SUA ├«mpreun─â cu so╚Ťia sa, dar este arestat de Gestapo. Bartok r─âm├óne ferm ╚Öi refuz─â s─â coopereze cu Gestapo-ul care necesit─â informa╚Ťii confiden╚Ťiale de la el. Aruncat ├«n izolare, Bartok este chinuit psihologic de luni de zile ╚Öi ├«ncepe s─â sl─âbeasc─â. Cu toate acestea, c├ónd fur─â o carte veche despre ╚Öah, acesta ├«l pune pe cale s─â dep─â╚Öeasc─â suferin╚Ťa psihic─â care i-a fost provocat─â, p├ón─â ...

NR
7.1
2021Drama112 minVezi Filmul
HD_RO6.2Candy Land

Candy Land

Remy, o t├ón─âr─â aparent naiv─â ╚Öi devotat─â, se treze╚Öte alungat─â din cultul ei religios. Neav├ónd unde s─â se ├«ntoarc─â, ea se cufund─â ├«n lumea subteran─â a lucr─âtorilor sexuali de oprire a camioanelor, prin amabilitatea gazdelor ei. Sub privirea atent─â a matriarchei lor ╚Öi a unui enigmatic om al legii local, Remy navigheaz─â ├«ntre sistemul ei de convingeri tensionate ╚Öi cod pentru a-╚Öi g─âsi adev─ârata chemare ├«n via╚Ť─â.

NR
6.2
2023Horror93 minVezi Filmul
HD_RO7.667Confessions of a Hitman

Confessions of a Hitman

Un asasin pl─âtit care lucreaz─â pentru bandele de motocicli╚Öti din Quebec dep─â╚Öe╚Öte at├ót poli╚Ťia, c├ót ╚Öi lumea interlop─â de zeci de ani, comit├ónd 28 de lovituri ├«n 25 de ani.

NR
7.667
2022Crime109 minVezi Filmul
HD_RO6.7Chhatriwali

Chhatriwali

Sanya este un geniu al chimiei ╚Öomer ├«n c─âutarea unui loc de munc─â. Cu toate acestea, ea vrea s─â-╚Öi foloseasc─â cuno╚Ötin╚Ťele de chimie pentru a ajuta min╚Ťile tinere s─â treac─â dincolo de tabuurile sexului cu educa╚Ťia potrivit─â.

NR
6.7
2023Comedy117 minVezi Filmul
HD_RO7.5Carol of the Bells

Carol of the Bells

Imortalizat─â ca fiind una dintre cele mai sclipitoare ╚Öi ├«n─âl╚Ť─âtoare c├óntece de Cr─âciun, ÔÇ×Carol of the BellsÔÇŁ, adaptat─â dup─â o melodie popular─â ucrainean─â popular─â ╚Öi ├«ndr─âgit─â, a ajuns s─â reprezinte spiritul fraternit─â╚Ťii ╚Öi al unit─â╚Ťii ├«n ├«ntreaga lume. Existen╚Ťa pa╚Önic─â ╚Öi vecin─â a trei familii, polonez─â, ucrainean─â ╚Öi evreiasc─â, care ├«mpart o cas─â mare, seri muzicale ╚Öi veselie ├«n ora╚Öul Stanislavov ├«n anii preceden╚Ťi ╚Öi dup─â r─âzboi, este spulberat─â. Mai ├«nt├ói ├«n ocupa╚Ťia sovietic─â ╚Öi ...

PG-13
7.5
2021Drama122 minVezi Filmul
HD_RO7.5Code Name: Tiranga

Code Name: Tiranga

Sarcinată să captureze un criminal căutat, un agent sub acoperire aprigă se luptă cu mize periculos de mari atunci când inima ei este atrasă în misiune.

NR
7.5
2022Action137 minVezi Filmul
HD_RO5.5Cloudy with a Chance of Christmas

Cloudy with a Chance of Christmas

C├ónd un meteorologic i se cere s─â g─âzduiasc─â ├«n direct emisiunea anual─â de z─âpad─â a re╚Ťelei ei ├«n ora╚Öul iernat Leavenworth, ├«mpreun─â cu gazda emisiunii matinale a re╚Ťelei ╚Öi o rival─â de mult─â vreme a ei, tensiunea ╚Öi sc├óntei romantice zboar─â ├«ntre ei ├«n aer.

G
5.5
2022Comedy90 minVezi Filmul
HD_RO7.7Christmas Bloody Christmas

Christmas Bloody Christmas

Este Ajunul Cr─âciunului ╚Öi Tori vrea doar s─â se ├«mbat─â ╚Öi s─â petreac─â, dar c├ónd un Mo╚Ö Cr─âciun robotizat dintr-un magazin de juc─ârii din apropiere se n─âruie╚Öte ╚Öi ├«ncepe o serie de crime ├«n micul ei ora╚Ö, ea este for╚Ťat─â s─â intre ├«ntr-o lupt─â pentru supravie╚Ťuire.

NR
7.7
2022Horror81 minVezi Filmul
HD_RO6.435Clerks III

Clerks III

Dup─â ce a supravie╚Ťuit cu pu╚Ťin timp unui atac de cord masiv, Randal ├«l angajeaz─â pe vechiul s─âu prieten Dante s─â-l ajute s─â fac─â un film care s─â imortalizeze zilele lor tinere╚Ťe la micul magazin care a ├«nceput totul.

R
6.435
2022Comedy100 minVezi Filmul
HD_RO5.5Christmas Full of Grace

Christmas Full of Grace

Dup─â ce a descoperit o tr─âdare, Carlinhos ia un str─âin amuzant s─â-l ├«nso╚Ťeasc─â de Cr─âciun. Dar Gra├ža se dovede╚Öte a fi o nebun─â capabil─â s─â doboare familia tradi╚Ťional─â acas─â

R
5.5
2022Comedy104 minVezi Filmul
HD_RO5.3Clockstoppers

Clockstoppers

P├ón─â acum, cea mai mare provocare a lui Zak Gibbs a fost s─â g─âseasc─â o modalitate de a cump─âra o ma╚Öin─â. Dar c├ónd descoper─â un ceas de m├ón─â ciudat ├«n mijlocul diverselor inven╚Ťii ale tat─âlui s─âu ╚Öi ├«l pune pe el -- se ├«nt├ómpl─â ceva foarte ciudat. Lumea din jurul lui pare s─â se opreasc─â, totul ╚Öi toat─â lumea ├«nghe╚Ťat─â ├«n timp. Zak ├«nva╚Ť─â rapid cum s─â manipuleze dispozitivul, iar el ╚Öi noua sa prieten─â inteligent─â ╚Öi frumoas─â, Francesca, ├«ncep s─â se distreze cu adev─ârat.

PG
5.3
2002Adventure94 minVezi Filmul
HD_RO5.5Christmas in Pine Valley

Christmas in Pine Valley

Natalie este proprietara unui magazin de bunuri agricole ╚Öi de uz casnic de succes, care atrage aten╚Ťia unei reviste importante. Revista trimite un reporter pe nume Josh s─â prezinte un profil al companiei lui Natalie, crez├ónd c─â este o afacere de familie. Nu ╚Ötie el c─â afacerea Nataliei este condus─â de ea cu ajutorul prietenilor de mult─â vreme din familie. ╚śtiind c├ót de mult va ajuta articolul la ferma, Natalie trebuie s─â-l conving─â pe Josh c─â ÔÇ×familiaÔÇŁ ei ╚Öi tradi╚Ťiile de Cr─âciun sunt ...

NR
5.5
2022Comedy85 minVezi Filmul
HD_RO6.567Christmas at Castle Hart

Christmas at Castle Hart

Brooke Bennett merge în Irlanda de Crăciun pentru a-și căuta rădăcinile irlandeze. Acolo, ea îl întâlnește pe Aiden Hart, conte de Glaslough. Confundată cu un planificator de evenimente de elită, ea este angajată să găzduiască petrecerea epică de Crăciun a castelului său.

G
6.567
2021Comedy84 minVezi Filmul
HD_RO6.2Collection

Collection

Un tat─â ├«ndurerat se lupt─â cu lumea manipulatoare ╚Öi stricat─â a colect─ârii datoriilor cu mize mari, ├«n timp ce se str─âduie╚Öte s─â renun╚Ťe la tragediile trecutului s─âu. El se confrunt─â cu cel mai bun prieten cu consecin╚Ťe tulbur─âtoare.

NR
6.2
2021Mystery87 minVezi Filmul
HD_RO5.5Christmas on Mistletoe Farm

Christmas on Mistletoe Farm

Dup─â ce a mo╚Ötenit o ferm─â ├«n perioada Cr─âciunului, un tat─â v─âduv face o adaptare accidentat─â la via╚Ťa satului, ├«n timp ce copiii s─âi pun la cale un plan pentru a r─âm├óne acolo pentru totdeauna.

NR
5.5
2022Comedy102 minVezi Filmul
HD_RO5.9Call Jane

Call Jane

O femeie căsătorită cu o sarcină nedorită trăiește într-o perioadă în America în care nu poate face un avort legal și lucrează cu un grup de femei din suburbii pentru a găsi ajutor.

NR
5.9
2022History121 minVezi Filmul
HD_RO5.5Christmas With You

Christmas With You

Sim╚Ťindu-se epuizat─â ├«n carier─â, vedeta pop Angelina evadeaz─â pentru a ├«ndeplini dorin╚Ťa unui t├ón─âr fan din micul ora╚Ö New York, unde nu numai c─â g─âse╚Öte inspira╚Ťia pentru a-╚Öi revitaliza cariera, ci ╚Öi o ╚Öans─â de dragoste adev─ârat─â.

NR
5.5
2022Comedy89 minVezi Filmul
HD_RO7.2Corsage

Corsage

├Ämp─âr─âteasa Elisabeta a Austriei este idolatrizat─â pentru frumuse╚Ťea ei ╚Öi renumit─â pentru c─â inspir─â tendin╚Ťele modei. Dar ├«n 1877, ÔÇ×SisiÔÇŁ ├«╚Öi s─ârb─âtore╚Öte 40 de ani ╚Öi trebuie s─â lupte pentru a-╚Öi men╚Ťine imaginea public─â prin dantel─â din ce ├«n ce mai str├óns─â a corsetului. ├Än timp ce rolul Elisabetei a fost redus ├«mpotriva dorin╚Ťelor ei la pur performativ, foamea ei de cunoa╚Ötere ╚Öi pofta de via╚Ť─â o fac din ce ├«n ce mai agitat─â ├«n Viena.

NR
7.2
2022History112 minVezi Filmul
HD_RO6.7Causeway

Causeway

Un soldat american sufer─â o leziune cerebral─â traumatic─â ├«n timp ce lupt─â ├«n Afganistan ╚Öi se lupt─â s─â se adapteze la via╚Ťa de acas─â ├«n New Orleans. C├ónd ├«l ├«nt├ólne╚Öte pe mecanicul local James, cei doi ├«ncep s─â creeze o leg─âtur─â nea╚Öteptat─â.

R
6.7
2022Drama96 minVezi Filmul
HD_RO4,7Call of the Unseen

Call of the Unseen

O tânără artistă își pierde încrederea. Un vechi artist se luptă cu viziuni întunecate. Destinele lor se împletesc printr-o călătorie aventuroasă în necunoscut.

NR
4,7
2022Fantasy100 minVezi Filmul
HD_RO7.5Confidential Assignment 2: International

Confidential Assignment 2: International

Im Chul Ryung se ├«ntoarce ├«n Coreea de Sud ├«n c─âutarea unei organiza╚Ťii criminale secrete ╚Öi brutale.

NR
7.5
2022Action129 minVezi Filmul
HD_RO10Captain

Captain

O echip─â de solda╚Ťi, condus─â de un c─âpitan de armat─â curajos, ├«╚Öi asum─â o misiune periculoas─â de a merge ├«ntr-o zon─â de p─âdure restr├óns─â ╚Öi de a descoperi misterul din spatele mor╚Ťilor inexplicabile ale echipelor anterioare care vizitaser─â locul.

NR
10
2022Action116 minVezi Filmul
HD_RO5.5Contractors

Contractors

Un analist FBI trebuie s─â construiasc─â o cas─â sigur─â pentru a-╚Öi recupera locul de munc─â, dar antreprenorul s─âu plin de spirit se poate dovedi a fi mai mult o problem─â dec├ót o solu╚Ťie.

NR
5.5
2021Comedy95 minVezi Filmul