HD_RO7.2Cop Secret

Cop Secret

Când Bússi, cel mai dur polițist al Islandei, este forțat să lucreze cu un nou partener pentru a rezolva o serie de jafuri de bănci, presiunea de a închide cazul cât mai curând posibil se dovedește prea mult pentru el.

NR
7.2
2022Action100 minVezi Filmul
HD_RO5.1Code Name: Emperor

Code Name: Emperor

Îl urmează pe Juan, un agent care lucrează pentru serviciile de informații, care se raportează și la o unitate paralelă implicată în activități ilegale.

NR
5.1
2022Action105 minVezi Filmul
HD_RO5.7Crimes of the Future – Behind the Scenes Featurette

Crimes of the Future – Behind the Scenes Featurette

Oamenii se adaptează la un mediu sintetic, cu noi transformări și mutații. Împreună cu partenerul său Caprice, Saul Tenser, artist celebru de performanță, prezintă public metamorfoza organelor sale în spectacole de avangardă.

NR
5.7
2022Acțiune80 minVezi Filmul
HD_RO5.7Cave Rescue

Cave Rescue

Bazat pe misiunea adevărată, care a captivat întreaga lume. O echipă internațională de scafandri de elită este mobilizată pentru a salva o echipă de fotbal de băieți, prinsă într-o peșteră de creșterea apelor..

NR
5.7
2022Drama99 minVezi Filmul
HD_RO5.7Carter

Carter

Un bărbat se trezește că îi lipsesc amintirile. Dirijat de o voce misterioasă de la un dispozitiv pe care îl are în ureche, el pornește într-o misiune de salvare a ostaticilor plină de pericole.

R
5.7
2022Action132 minVezi Filmul
HD_RO5.7Cannibal Corpse Killers

Cannibal Corpse Killers

O legiune de demoni a fost dezlănțuită creând o Americă apocaliptică. Pike conduce un grup de supraviețuitori care se luptă cu cadavrele posedate de demoni prin pustiu încercând să ajungă la Jawbone, în timp ce Magistratul creează o armată de cadavre canibale pentru a-l servi. Ce i se va cere lui Pike pentru a învinge această legiune? Totul a început în Jawbone și totul se va sfârși în Jawbone."

NR
5.7
2017Action100 minVezi Filmul
HD_RO4.2Corpse Prison: Part 1

Corpse Prison: Part 1

Din momentul în care ea și colegii ei ajung în satul de munte Yasaka, Mikoto știe că ceva nu este în regulă în acest mic orășel. Oare este adevărat că, timp de 50 de ani, nu s-a născut nicio fată în această comunitate izolată? În ciuda faptului că primarul Amano și ceilalți locuitori, toți bărbați, au întâmpinat-o cu entuziasm pe ea și pe celelalte trei studente care participă la seminarul de o noapte al profesorului Ashihara, Mikoto nu poate scăpa de sentimentul de teamă tot mai mare care ...

NR
4.2
2017Drama75 minVezi Filmul
HD_RO5.7Catch The Dragon

Catch The Dragon

La sfârșitul dinastiei Qing, expediția biologică condusă de tatăl lui Qin Xiaofeng este atacată de un dragon misterios, iar întreaga echipă lipsește. Cel mai bun prieten al tatălui său, Xu Yuansheng, oferă o recompensă uriașă pentru a aduna o echipă mixtă de vânători de dragoni care să intre în munte, iar Qin Xiaofeng merge cu ei pentru a găsi dragonul și a-și salva tatăl.

NR
5.7
2022Action73 minVezi Filmul
HD_RO5.7Curse of the Macbeths

Curse of the Macbeths

În căutarea neîncetată a puterii, Macbeth și Lady Macbeth se angajează în crime și haos pentru a obține Coroana și a o păstra, în această versiune modernă a faimoasei povești a lui Shakespeare. Bea o cupă de rău - sângele va avea sânge.

NR
5.7
2022Thriller80 minVezi Filmul
HD_RO5.7Crocodile Island

Crocodile Island

Zonele din jurul Mării Diavolului sunt cunoscute și sub numele de Triunghiul Bermudelor din Asia. Din cauza interferențelor electromagnetice, accidentele aviatice sunt frecvente în regiune. Lin Hao (Gallen Lo) și fiica sa Yi (Liao Yinyue) sunt pasageri ai zborului GZ261. În timp ce zboară deasupra Mării Diavolului, avionul se defectează, provocând o aterizare de urgență pe o insulă de crocodili. Hao și ceilalți pasageri de la volan se întâlnesc cu crocodili și păianjeni de dimensiuni enorme ...

NR
5.7
2020Action86 minVezi Filmul
HD_RO5.7City of Vultures 3

City of Vultures 3

Richard Steele salută comerțul cu droguri în multitudinea de activități infracționale. În timp ce susținătorii reformei comunității îl îndeamnă să urmeze activități drepte.

NR
5.7
2022Acțiune90 minVezi Filmul
HD_RO6.2Code 8

Code 8

În Lincoln City, unii locuitori au abilități extraordinare. Majoritatea trăiesc sub pragul sărăciei, sub supravegherea atentă a unei forțe de poliție puternic militarizate. Connor, un muncitor în construcții cu puteri, se implică cu o bandă de infractori pentru a-și ajuta mama bolnavă. (Bazat pe scurtmetrajul "Code 8", 2016.)

NR
6.2
2019Action99 minVezi Filmul
HD_RO5.5Choose

Choose

Fiona Wagner, o studentă la jurnalism, dă de urma unui ucigaș cu sânge rece cu ajutorul tatălui ei detectiv și al unui terapeut.

R
5.5
2011Crime83 minVezi Filmul
HD_RO5.7Cracked

Cracked

Ruja a moștenit o colecție de tablouri de la tatăl său pictor. Ea trebuie să se grăbească și să repare imaginile pentru a le revinde. Apoi să aducă bani pentru a păstra ochii fiicei lui Rachel, cu tânărul artist Tim (restaurator de artă) însărcinat cu repararea "crăpăturilor" care apar pe tablouri. Dar pe măsură ce cei doi se apropie de tablou Experiența terifiantă îi amenință și mai mult. Sau această operă de artă neprețuită va veni cu ceva neprețuit?

NR
5.7
2022Horror93 minVezi Filmul
HD_RO9.7Code Name Banshee

Code Name Banshee

O poveste complexă despre răzbunare și familie, o urmărește pe Banshee, o asasină independentă, prinsă în ambuscadă de mercenarul care i-a ucis tatăl.

NR
9.7
2022Action93 minVezi Filmul
HD_RO4.5Crave

Crave

Aiden tânjește după o viață mai bună. O viață departe de slujba sa îngrozitoare de fotograf la locul crimei, lucrând alături de prietenul său detectiv Pete. O viață plină de sens în care să poată scăpa de străzile dure din Detroit, să se îndrăgostească de femeia perfectă și să salveze lumea de rău. Pe măsură ce imaginația întunecată a lui Aiden începe să se scurgă în realitate, el o întâlnește pe Virginia, o femeie mai tânără, cu propriile dileme și dorințe.

NR
4.5
2013Drama113 minVezi Filmul
HD_RO PART 25.7Cat Run 2

Cat Run 2

Câțiva cei mai buni prieteni bâjbâi conduc o agenție de detectivi private și se trezesc să-și rezolve următorul caz din New Orleans, devenind implicați într-o rețea de spioni sexy și de conspirații guvernamentale în fundalul plin de caracter plin de viață al Big Easy.

R
5.7
2014Action97 minVezi Filmul
HD_RO PART 15.2Cat Run

Cat Run

Când o escortă sexy, de lux, deține dovada cheie pentru o mușamalizare scandaloasă a guvernului, doi tineri detectivi neîndemânatici devin protectorii ei improbabili împotriva unui asasin nemilos angajat să o reducă la tăcere.

R
5.2
2011Action106 minVezi Filmul
HD_RO8.2Chronicle Mysteries: Helped to Death

Chronicle Mysteries: Helped to Death

Alex și Drew investighează o retragere de autoajutorare și controversatul antrenor de viață care o supraveghează.

PG
8.2
2021Mystery84 minVezi Filmul
HD_RO6.1Callas Forever

Callas Forever

O relatare fictivă a ultimelor zile ale cântăreței de operă Maria Callas.

PG-13
6.1
2002Drama111 minVezi Filmul
HD_RO5.7Cyst

Cyst

În anii 1960, ultima zi de muncă a unei asistente medicale este distrusă atunci când un doctor creează din greșeală un monstru cu chisturi care terorizează biroul.

NR
5.7
2020Comedy69 minVezi Filmul
HD_RO5.8Crimes of the Future

Crimes of the Future

Pe măsură ce specia umană se adaptează la un mediu sintetic, corpul suferă noi transformări și mutații. Însoțit de partenerul său Caprice, artistul celebru de performanță Saul Tenser prezintă metamorfoza organelor sale. Între timp, un grup misterios încearcă să folosească notorietatea lui Saul pentru a face lumină asupra următoarei etape a evoluției umane.

R
5.8
2022Horror107 minVezi Filmul
HD_RO9.3Collision

Collision

De-a lungul unei zile fatidice, un om de afaceri corupt și soția sa din lume se întrec pentru a-și salva fiica de un notoriu lord al crimei.

NR
9.3
2022Crime99 minVezi Filmul
HD_RO5.7Centauro

Centauro

Rafa este dependent de sentimentele pure și înflăcărate pe care i le provoacă cursele de viteză, dar când mama copilului său este amestecată cu niște traficanți de droguri, își dă foc la cauciuc pentru a o salva.

NR
5.7
2022Action89 minVezi Filmul