HD_RO...Documentary5.7Bank Robbers: The Last Great Heist

Bank Robbers: The Last Great Heist

Prin intermediul unor interviuri sincere, autorii celui mai cunoscut jaf bancar din Argentina explică în detaliu cum și de ce au pus în aplicare această operațiune radicală din 2006.

NR
5.7
2022Documentary109 minVezi Filmul
TS_CAM7.432Bullet Train

Bullet Train

Ghinionistul asasin Ladybug este hotărât să își facă treaba în liniște, după prea multe misiuni care au ieșit de pe șine. Soarta, însă, ar putea avea alte planuri, deoarece cea mai recentă misiune a lui Ladybug îl pune pe Ladybug pe un curs de coliziune cu adversari letali din întreaga lume - toți cu obiective conexe, dar conflictuale - pe cel mai rapid tren din lume.

R
7.432
2022Action127 minVezi Filmul
HD_RO6.7Buba

Buba

Când un escroc dintr-un orășel se alătură mafiei locale împreună cu fratele său manipulator, obsesia lui de a-și echilibra karma devine de o brutalitate hilară.

NR
6.7
2022Comedy94 minVezi Filmul
HD_RO5.7Bring Him Back Dead

Bring Him Back Dead

O echipă de hoți se regrupează la o cabană rurală după ce un jaf de diamante a eșuat, soldat cu multe morți. Unul dintre ei, din motive numai de el știute, îi otrăvește pe ceilalți și fuge cu prada, precum și cu fiica șefului. Șeful le ordonă celorlalți să se ducă după ei și să aducă diamantele și pe fiica sa în viață, dar în ceea ce-l privește pe bărbat, "să-l aducă înapoi mort".

NR
5.7
2022Action90 minVezi Filmul
HD_RO6.2Bhuj: The Pride of India

Bhuj: The Pride of India

Plasat pe fundalul războiului indo-pakistanez din 1971, filmul spune povestea liderului de escadrilă IAF Vijay Karnik, a curajului, patriotismului și determinării sale.

NR
6.2
2021Action113 minVezi Filmul
HD_RO6.8Betrayed

Betrayed

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, milioane de evrei din întreaga Europă sunt deportați și uciși în lagărele de concentrare germane. Când trupele germane invadează Norvegia, evreii norvegieni se simt în siguranță și protejați. Dar antisemitismul nu cunoaște granițe și, pe măsură ce războiul se intensifică în Europa, situația se schimbă radical. Dintr-o dată, radiourile le sunt luate, pașapoartele le sunt ștampilate cu un J mare și, într-o zi, toți bărbații de peste 15 ani sunt ...

NR
6.8
2020Drama126 minVezi Filmul
HD_RO5.7Blackwood

Blackwood

Dowanhowee, o femeie amerindiană, scapă de faimoasa bandă Dutch Wilder fugind în pădurea Black Wood, o zonă neexplorată. Odată ajunși înăuntru, ei descoperă rapid că trebuie să se ajute reciproc, deoarece au trezit fără să știe o creatură străveche și vorace, cunoscută sub numele de Wendigo.

R
5.7
2022Horror98 minVezi Filmul
HD_RO6.5Baby Assassins

Baby Assassins

Chisato și Mahilo sunt două fete de liceu care sunt pe cale să absolve. De asemenea, se întâmplă ca ambele să fie asasine foarte pricepute. Când organizația pentru care lucrează le ordonă să împartă o cameră, relația dintre cele două se acutizează rapid. Cu toate acestea, când se trezesc vizate de yakuza, fetele își dau seama rapid că vor trebui să găsească o modalitate de a lucra împreună.

PG-13
6.5
2021Action95 minVezi Filmul
HD_RO5.7Black

Black

Aditya is a Police Constable who`s life takes a turn when a murder and robbery that take place while he is on duty. Can Aditya manage it all?

NR
5.7
2022Action138 minVezi Filmul
HD_RO6.5Brian and Charles

Brian and Charles

Brian, un ciudat simpatic, trăiește singur într-o vale galeză, inventând invenții ciudate care rareori funcționează. După ce găsește un cap de manechin aruncat la gunoi, lui Brian îi vine o idee. Trei zile, o mașină de spălat și diverse piese de schimb mai târziu, el l-a inventat pe Charles, un robot inteligent artificial care învață engleza dintr-un dicționar și se dovedește a fi un companion fermecător și obraznic. În scurt timp, însă, Charles își dezvoltă și autonomia. Intrigat de lumea ...

NR
6.5
2022Comedy90 minVezi Filmul
HD_RO5.7Block Party

Block Party

Keke McQueen, 23 de ani, proaspăt absolventă a Harvard, este nerăbdătoare să părăsească orașul natal Grand Rapids, Michigan, pentru slujba ei de vis din Atlanta, dar când Keke descoperă că bunica Janice, cândva foarte isteață, dă semne timpurii de demență, Keke își pune cariera în joc pentru a salva petrecerea bunicii sale, iar în acest proces, Keke se îndrăgostește din nou de orașul natal și de oamenii lui.

NR
5.7
2022Comedy90 minVezi Filmul
HD_RO5.7Best Years Gone

Best Years Gone

Gil Giles este un fost pilot de curse pe piste mici, ale cărui vise de a ajunge la marele premiu s-au prăbușit într-o noapte pe circuit. Acum, Gil își petrece zilele bând și vânzând tot ce poate schimba pentru bani, visând să revină într-o zi.

NR
5.7
2021Comedy94 minVezi Filmul
HD_RO5.7Bigfoot or Bust

Bigfoot or Bust

O echipă de celebrități pornește în căutarea lui Bigfoot, fără să știe că un alt grup de femei care călătoresc în timp din viitor caută, de asemenea, creatura.

NR
5.7
202290 minVezi Filmul
HD_RO5.7Behind Enemy Lines III: Colombia

Behind Enemy Lines III: Colombia

Navy SEALS organizează un atac împotriva forțelor speciale columbiene pentru a-și reabilita numele și a salva un ostatic.

R
5.7
2009Action94 minVezi Filmul
HD_RO5.7Behind Enemy Lines II: Axis of Evil

Behind Enemy Lines II: Axis of Evil

Navy SEALS, conduși de locotenentul Bobby James, sunt trimiși în Coreea de Nord într-o misiune secretă, totul în încercarea de a doborî un sit de rachete...

R
5.7
2006Action96 minVezi Filmul
HD_RO9.7Beauty

Beauty

O tânără cântăreață aflată în pragul unei cariere promițătoare se află împărțită între o familie dominatoare, presiunile din industrie și dragostea pentru prietena ei.

NR
9.7
2022Drama95 minVezi Filmul
HD_RO5.7Back to Lyla

Back to Lyla

După ce descoperă că ar putea muri în curând, un tânăr timid, împreună cu prietenii săi din copilărie, înstrăinați și scandaloși, pornesc în căutarea unei soluții pentru a afla de ce l-a părăsit iubirea vieții sale.

NR
5.7
2022Comedy90 minVezi Filmul
HD_RO5.7Blasted

Blasted

Mikkel și Sebastian sunt prieteni din copilărie înstrăinați care, în timpul unei excursii de weekend la Hessdalen, vor trebui să lase deoparte diferențele dintre ei atunci când toți cei din jurul lor se vor transforma în sclavi pentru un sinistru traficant de extratereștri.

NR
5.7
2022Comedy80 minVezi Filmul
HD_RO5.7Bad Blood

Bad Blood

Un asistent social ia în grija ei un băiat retras fără adăpost, fără a bănui că este un vampir. Pe măsură ce ea se apropie de el, setea lui de sânge uman crește și pentru a-l proteja, ea trebuie să ajute să-i ademenească următoarea ucidere pentru a-i satisface poftele.

NR
5.7
2021Horror72 minVezi Filmul
HD_RO5.7Blowback

Blowback

Când un hoț maestru este sabotat în timpul unui jaf bancar și lăsat pentru mort, el caută să se răzbune pe fostul său echipaj, câte o țintă. Acum, cu polițiștii și mafia apropiindu-se, el se află în cursa vieții sale pentru a recupera o avere nespusă în criptomonede de la cei care l-au păcălit.

R
5.7
2022Action93 minVezi Filmul
HD_RO7.4Baaghi 3

Baaghi 3

Un bărbat pornește într-o cursă sângeroasă pentru a-și salva fratele răpit.

NR
7.4
2020Action143 minVezi Filmul
HD_RO5.9Baaghi 2

Baaghi 2

Un ofițer de armată înrăit în luptă pleacă în căutarea copilului fostei sale iubite, care a fost răpit în mod misterios. Neha ajunge la singura persoană care o poate ajuta în situația ei, Ronnie. Acesta se adâncește în adâncul lumii interlope din Goa, confruntându-se cu lorzi ai drogurilor, cu hăitași ruși amenințători și cu animale însetate de sânge. Cascadorii îndrăznețe, secvențe de urmărire, lovituri aeriene, explozii de bombe și alte secvențe de acțiune la scară largă vor fi realizate ...

NR
5.9
2018Action145 minVezi Filmul
HD_RO6.4Baaghi

Baaghi

Ronny is a rebellious man, who falls in love with Sia but circumstances separate them. Years later, Ronny learns that Sia is abducted by a martial arts champion, Raghav.

NR
6.4
2016Action133 minVezi Filmul
HD_RO5.7Butcher Boys

Butcher Boys

O călătorie sfâșietoare, o călătorie în roller coaster fără oprire prin subteranele infernale ale Americii de la periferia orașului. O aniversare la un restaurant de lux declanșează evenimente care îi aduc pe Sissy, pe fratele ei, Mikey, și pe prietenii ei, Kenny și Barbie, față în față cu lumea macabră a lui Boneboys. Inspirați de povestea canibală a lui Jonathan Swift, A Modest Proposal, Boneboys sunt prădători internaționali care se ocupă cu carne umană - vie sau moartă. Terenurile lor ...

R
5.7
2013Action86 minVezi Filmul