HD_RO6.2Adventures of a Mathematician

Adventures of a Mathematician

Povestea plină de căldură a imigrantului polonez și matematician Stan Ulam, care s-a mutat în SUA în anii 1930. Stan se confruntă cu pierderile dificile ale familiei și prietenilor, în timp ce ajută la crearea bombei cu hidrogen și a primului computer.

NR
6.2
2021Drama102 minVezi Filmul
HD_ EN5.7A Living Dog

A Living Dog

Războiul dintre omenire și mașinile inteligente a început - iar mașinile câștigă. Tomasz este un dezertor care încearcă să se ascundă cât mai departe de luptă. În golul vast al nordului Scandinaviei o întâlnește pe Lilja, ultima supraviețuitoare a unui grup de rezistență, care este hotărâtă să lupte cu mașinile superioare. Cu fiecare minut care trece, mașinile se apropie, căutând ultimele rămășițe ale rasei umane. Iar inamicul nu trage doar la vedere - senzorii lor perfecti sunt programați ...

NR
5.7
2019Action94 minVezi Filmul
HD_RO6.7A Splash of Love

A Splash of Love

O doctorandă își extinde studiile pentru a include balenele din nord-vestul Pacificului. Acolo, ea întâlnește un ghid turistic de observare a balenelor și în curând se trezesc în legătură cu mai mult decât doar Orca. În rolurile principale, Rhiannon Fish, Ben Hollingsworth.

G
6.7
2022Comedy84 minVezi Filmul
HD_RO5.7Albatross

Albatross

Lumile se ciocnesc la o cină ciudată în 1959, în New England. Mesele se întorc atunci când un cuplu biracial progresist participă la cină în casa impunătoare a unui artist neexcepțional și a unui psihiatru îndoielnic. Până în zori de zi, ei se trezesc pioni într-un joc cinic care scoate la iveală crăpăturile din fațadele lor.

NR
5.7
2022Drama97 minVezi Filmul
HD_RO5.7Allegoria

Allegoria

Viețile unui grup de artiști se încurcă fără să vrea, pe măsură ce obsesiile și nesiguranța lor manifestă monștri, demoni și moarte.

NR
5.7
2022Horror70 minVezi Filmul
HD_RO6.6Antim: The Final Truth

Antim: The Final Truth

Fiul unui fermier este forțat să părăsească satul și să se mute la oraș, unde devine în curând un gangster de temut și se intersectează cu un polițist neînfricat hotărât să elimine criminalii.

NR
6.6
2021Action140 minVezi Filmul
HD_RO5.7A Cut Above

A Cut Above

Cu salonul mamei sale în pragul falimentului, un fiu dedicat își suflecă mânecile pentru a ajuta și se descoperă ca cel mai tare frizer din bloc.

R
5.7
2022Comedy90 minVezi Filmul
HD_RO5.7Art of Love

Art of Love

O poveste de dragoste misterioasă, erotică și obsedantă între un scriitor/profesor de la cea mai importantă universitate din Puerto Rico și o artistă aspirantă din comunitatea de imigranți chinezi

R
5.7
2021Drama116 minVezi Filmul
HD_RO5.7Anything’s Possible

Anything’s Possible

Anything's Possible este o poveste modernă și încântătoare despre maturizarea generației Z, care o urmărește pe Kelsa, o liceană încrezătoare și transsexuală, în timp ce parcurge ultimul an de liceu. Când colegul ei de clasă Khal se îndrăgostește de ea, își face curaj să o invite în oraș, în ciuda dramei pe care știe că ar putea-o provoca. Ceea ce se întâmplă este o poveste de dragoste care prezintă bucuria, tandrețea și durerea dragostei tinere.

NR
5.7
2022Comedy96 minVezi Filmul
HD_RO7.1A Chiara

A Chiara

Familia Guerrasio și prietenii se adună pentru a sărbători împlinirea a 18 ani de către fiica cea mare a lui Claudio și Carmela. Există o rivalitate sănătoasă între sărbătorită și sora ei de 15 ani, Chiara, care se întrec pe ringul de dans. Este o ocazie fericită, iar familia foarte unită este în formă maximă. Cu toate acestea, totul se schimbă a doua zi, când tatăl dispare. Chiara, neconvinsă de povestea de acoperire, începe să investigheze. Pe măsură ce se apropie de adevăr, este nevoită ...

R
7.1
2021Drama121 minVezi Filmul
HD_RO5.7As a Prelude to Fear

As a Prelude to Fear

Atunci când o tânără violoncelistă pe nume Eve Taylor este răpită și închisă într-un subsol asemănător unei temnițe, detectivul de poliție Barnbrooke crede că este opera unui psihopat notoriu pe care presa l-a numit "Pied Piper". Dar, după ce nu a reușit să-l oprească în ultimii paisprezece ani și cu alte trei fete dispărute-prezumate moarte, detectivul de poliție Barnbrooke știe prea bine că, dacă nu reușește de data aceasta să dea de singurul suspect, Eve va avea aceeași soartă ca și ...

NR
5.7
2022Horror97 minVezi Filmul
5.7Amanat

Amanat

Povestea de dragoste a fiului imamului Shamil Jamalutdin și a Lisei Olenina pe fundalul evenimentelor dramatice din istoria militară a Rusiei din prima jumătate a secolului al XIX-lea. Jamalutdin a intrat în istorie ca un "mare ostatic", iar filmul este o încercare de a răspunde la întrebarea: ostatic al marii politici sau al marii iubiri. Contextul istoric al declinului epocii Nikolaev, pe fondul căruia se desfășoară povestea de dragoste și trădare, onoare și datorie, serviciu față de ...

NR
5.7
2022History120 minVezi Filmul
HD_RO6.5Ama

Ama

Un portret al mitului maternității în jurul poveștii lui Pepa și a fiicei sale, care sunt evacuate din casa lor și nevoite să rătăcească în căutarea unui loc unde să trăiască, fără nicio rețea de sprijin.

NR
6.5
2021Drama97 minVezi Filmul
HD_RO6.7After Yang

After Yang

Atunci când iubitul companion al fiicei sale, un android pe nume Yang, se defectează, Jake caută o modalitate de a-l repara. În acest proces, Jake descoperă viața care a trecut prin fața lui, reluând legătura cu soția și fiica sa de la o distanță pe care nu știa că există.

PG
6.7
2022Drama96 minVezi Filmul
HD_RO...Documentary8American Werewolves

American Werewolves

În fiecare an, zeci de întâlniri cu canidele verticale sunt raportate în America de Nord. Aceste ființe se comportă adesea în moduri similare, multe rapoarte relatând o creatură agresivă, înfiorătoare și tulburătoare. În timp ce mulți teoretizează că Omul-câine este un fel de specie de animal neidentificat, mulți cred că ceea ce s-au confruntat cu ei a fost altceva. Ceva mai mult.

NR
8
2022Documentar81 minVezi Filmul
HD_RO5.7Anek

Anek

În mijlocul tulburărilor din nord-estul Indiei, un agent sub acoperire însărcinat cu negocieri de pace se întâlnește cu un boxer tenace care luptă pentru visele ei.

NR
5.7
2022Action148 minVezi Filmul
HD_RO5.7Abandoned

Abandoned

7 prieteni petrecut pentru distracție... secrete pe cale să se dezvăluie... 3 cadavre într-o clădire abandonată... Cine le-a ucis? De ce sunt aproape goi? Și cine poate scăpa restul când în miezul nopții și ecourile din trecut răsună în mod repetat în urechile ucigașului?

NR
5.7
2022Thriller90 minVezi Filmul
HD_RO5.7American Carnage

American Carnage

După ce un guvernator emite un ordin executiv de arestare a copiilor imigranților fără acte, tinerilor reținuți li se oferă posibilitatea de a-și renunța acuzațiile, oferindu-se voluntar pentru a oferi îngrijire bătrânilor. Odată ajunși în centrul de îngrijire a bătrânilor, totuși, ei descoperă mai multe secrete întortocheate decât și-ar fi putut imagina.

R
5.7
2022Comedy98 minVezi Filmul
HD_RO5.7Above Snakes

Above Snakes

Coleman Dobbs s-a întors din închisoare căutând să se răzbune pe judecătorul care l-a condamnat. Ce modalitate mai bună de a-și răzbuna decât luând singurul lucru la care judecătorului îi pasă cu adevărat. Fiica lui. Dar poate fi chiar atât de ușor?

NR
5.7
2022Mystery90 minVezi Filmul
În Curand5.7Avatar: The Way of Water

Avatar: The Way of Water

Situat la mai bine de un deceniu după evenimentele din primul film, aflați povestea familiei Sully (Jake, Neytiri și copiii lor), necazurile care îi urmează, eforturile pe care le fac pentru a se menține în siguranță, bătăliile pe care le duc. să rămână în viață și tragediile pe care le suportă.

NR
5.7
2022Action1.49minVezi Filmul
HD_RO5.7A Message from Brianna

A Message from Brianna

Când un cuplu afro-american se mută în noua lor casă, fiica lor de 2 ani devine un mesager terifiant de cealaltă parte.

PG-13
5.7
2021Horror120 minVezi Filmul
HD_RO5.7A Small Fortune

A Small Fortune

Kevin (Stephen Oates) este un fermier de muschi irlandez dedicat modului său tradițional de a face lucrurile în detrimentul unei vieți mai profitabile pentru el și pentru soția sa însărcinată (Liane Balaban). Când găsește o pungă de bani spălată pe țărmurile Insulei Prințului Eduard, decizia sa de a-l păstra secret transformă satul său pitoresc de pescari într-o scenă a crimei în creștere, pe măsură ce proprietarii banilor vin să sune. O mică avere este o poveste despre lupta unui bărbat de ...

NR
5.7
2021Thriller91 minVezi Filmul
HD_RO5.7A Genie’s Tail

A Genie’s Tail

Este haos magic când un cățeluș dezgroapă lampa unui geniu care adăpostește doi frați Genie zbuciumați și certați.

NR
5.7
2022Family1:29 minVezi Filmul
HD_RO7.6Attack

Attack

În timp ce Parlamentul este asediat, primul super soldat indian, Arjun Shergill, este însărcinat să pună mâna pe teroriști la timp, să-l salveze pe prim-ministru din ghearele lor și să împiedice explozia unei bombe murdare care să distrugă Delhi. Va reuși Arjun să-și îndeplinească misiunea?

NR
7.6
2022Action123 minVezi Filmul