VEZI GRATIS FILME ONLINE

FILM_HD_RO...Documentary 5.5752 Is Not a Number

752 Is Not a Number

Pe 8 ianuarie 2020, zborul Ukraine International Airlines 752 a căzut în timp ce părăsea spațiul aerian iranian. Toate cele 176 de persoane aflate la bord au fost ucise, mulți dintre ei canadieni iranieni. Timp de săptămâni, autoritățile iraniene au negat cu voce tare responsabilitatea, dar guvernele și agențiile străine erau sigure că avionul a fost doborât de armata iraniană, un fapt pe care guvernul iranian a recunoscut în cele din urmă. Nu au existat răspunsuri cu privire la motivul ...

NR
5.5
2022Documentary98 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.77 Women and a Murder

7 Women and a Murder

Când patriarhul familiei lor este înjunghiat, șapte femei, fiecare cu motive ascunse, sunt prinse împreună într-un conac pentru a rezolva puzzle-ul crimei lui. Acesta este remake-ul italian al lui François Ozon 8 Women.

NR
5.7
2021Comedy84 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.77th & Union

7th & Union

Fostul luptător Raymundo formează o legătură puțin probabilă cu un bărbat nemulțumit a cărui viață și relația cu fiica sa se destramă. Bărbații își unesc forțele pentru a câștiga o luptă care ar putea foarte bine să-l salveze pe Raymundo, soția lui și copilul lor.

NR
6.7
2021Drama98 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.77 Days

7 Days

De parcă întâlnirea lor prestabilită, organizată de părinții lor tradiționali indieni, nu a fost suficient de inconfortabilă, Ravi și Rita sunt forțați să se adăpostească împreună pe măsură ce răspândirea COVID-19 se intensifică. Sperăm că, de dragul lor, contrariile se atrag într-adevăr.

G
5.7
2022Comedy86 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 5.77th Secret

7th Secret

O tânără soție care adăpostește un secret se trezește învăluită într-o viață dublă.

5.7
2022Thriller0 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO 6.87 Prisoners

7 Prisoners

Pentru a oferi o viață mai bună familiei sale la țară, Mateus, în vârstă de 18 ani, acceptă un loc de muncă într-un depozit de vechituri din São Paulo pentru noul său șef Luca. Dar când el și alți câțiva băieți vor fi prinși în lumea periculoasă a sclaviei contemporane, Mateus va fi forțat să decidă între a lucra chiar pentru omul care l-a înrobit sau a risca viitorul său și al familiei sale.

R
6.8
2021Crime93 minVezi Filmul Online