HD_RO 6.532 Malasana Street

32 Malasana Street

Cartierul Malasaña, Madrid, Spania, 1976. În timp ce tulburările politice fac ravagii pe străzile din întreaga țară, familia Olmedo ajunge în marele oraș și se instalează în noul lor apartament. Curând descoperă că nu sunt singurii care se plimbă pe coridoarele sale.

NR
6.5
2020Drama105 minVezi Filmul Online
HD_ EN 5.73 Little Pigs

3 Little Pigs

Trei frați se mută într-un oraș rural pentru a începe o viață nouă, dar se confruntă cu mafia locală, cunoscută sub numele de Pact. O repovestire întunecată a fabulei celor 3 purceluși, plasată în lumea interlopă a criminalității.

NR
5.7
Action90minVezi Filmul Online
HD_RO 5.73 Demons

3 Demons

De la scenaristul și regizorul recentului film lansat de Lionsgate, THE SPORE, vine o poveste despre posedarea de către cei posedați. În cadrul unui apel de rutină, adjunctul Fisher (Peter Tell "The Spore", este însărcinat să vegheze asupra cadavrului unei femei decedate recent. Pe măsură ce curiozitatea îl copleșește, el invocă din greșeală o forță ciudată și sinistră. El este acum forțat să-și înfrunte proprii demoni cu consecințe terifiante.

NR
5.7
2022Horror97 minVezi Filmul Online
HD_RO 5.8365 Days: This Day

365 Days: This Day

Laura și Massimo s-au întors și mai fierbinți ca niciodată. Dar noul început al cuplului reunit este complicat de legăturile de familie ale lui Massimo și de un bărbat misterios care intră în viața Laurei pentru a-i câștiga inima și încrederea, cu orice preț.

5.8
2022Drama109 minVezi Filmul Online