HD_RO 5.52025: Blood, White & Blue

2025: Blood, White & Blue

Agentul sub acoperire american Bill Wilson face bustul carierei sale învingând un lider de cartel. Ascunderea dovezilor în casa lui îi expune familia la o țintire brutală în noaptea epurării anuale, cea mai mortală noapte a anului.

NR
5.5
2022Action135 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.628 Weeks Later

28 Weeks Later

Locuitorii Insulelor Britanice au pierdut bătălia împotriva asaltului bolilor, deoarece virusul mortal al furiei a ucis toți cetățenii de acolo. Șase luni mai târziu, un grup de americani îndrăznesc să pună piciorul pe insule, convinși că pericolul a trecut. Dar, în curând, devine mult prea clar că flagelul continuă să trăiască, așteptând să se năpustească asupra următoarelor victime.

R
6.6
2007Horror100 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.821 Bridges

21 Bridges

Un detectiv al poliției din New York este împins într-o vânătoare de oameni în tot orașul pentru o pereche de ucigași de polițiști după ce a descoperit o conspirație masivă și neașteptată. Pe măsură ce noaptea se desfășoară, liniile devin încețoșate cu privire la cine urmărește și cine îl urmărește.

TV-MA
6.8
2019Action99 minVezi Filmul Online
HD_RO 6.7200 Meters

200 Meters

Mustafa și soția sa Salwa provin din două sate palestiniene aflate la doar 200 de metri unul de celălalt, dar despărțite de zid. Situația lor neobișnuită de viață începe să le afecteze căsnicia altfel fericită, dar cuplul face tot ce poate pentru a-l face să funcționeze. În fiecare noapte, Mustafa luminează de la balconul său pentru a le ura copiilor săi de cealaltă parte o noapte bună, iar ei îi semnalează înapoi. Într-o zi, Mustafa primește un telefon de care fiecare părinte se teme: fiul ...

TV-MA
6.7
2021Drama96 minVezi Filmul Online