­čĹëAici pute╚Ťi viziona filme online de ├«nalt─â calitate gratuit, f─âr─â a deranja publicitatea...

HD_RO5.5Nova

Nova

├Äntr-o misiune de a ├«nfiin╚Ťa o colonie de robo╚Ťi pe Marte, ofi╚Ťerul Android Nova este prins ├«ntre colegii ei umani de echipaj ╚Öi oamenii ei atunci c├ónd erupe o revolt─â ├«n timpul zborului.

NR
5.5
2021Drama80 minVezi Filmul
HD_RO5.8The Black Forest

The Black Forest

├Äntr-o p─âdure din inima Braziliei, o fat─â ├«╚Öi vede via╚Ťa ÔÇô ╚Öi to╚Ťi cei din jurul ei ÔÇô se schimb─â teribil, c├ónd g─âse╚Öte Cartea Pierdut─â a lui Cypriano, a c─ârei magie ├«ntunecat─â, pe l├óng─â faptul c─â d─âruie╚Öte putere ╚Öi bog─â╚Ťie posesorului ei, este ╚Öi capabil─â s─â trimite un r─âu groaznic pe P─âm├ónt.

NR
5.8
2018Horror98 minVezi Filmul
HD_RO6.8Hillwalkers

Hillwalkers

C├ónd drume╚Ťii p─âtrund pe teren privat, o alterca╚Ťie cu proprietarul terenului se transform─â ├«n violen╚Ť─â.

NR
6.8
2021Horror80 minVezi Filmul
HD_RO5.5Bid For Love

Bid For Love

Dup─â ce a fost r─ânit─â ╚Öi a f─âcut o ofert─â ├«n ├«nchisoare din cauza lui Memphis, fostul ei iubit traficant de droguri, Sasha iese ├«n bra╚Ťele lui Malik. Malik o rasfata cu cadouri si ii face rost de un loc de munca la biroul lui imobiliar. Cu toate acestea, Malik ├«╚Öi folose╚Öte constant darurile ╚Öi trecutul ei ├«mpotriva ei pentru a o ╚Ťine ├«n str├óns─â. O dragoste lovit─â Sasha se ├«ndr─âgoste╚Öte de Malik, care ├«ncearc─â ├«ncet s─â o ├«nstr─âineze de cei apropia╚Ťi ╚Öi comploteaz─â ├«n secret ├«mpotriva ei. ...

NR
5.5
2022Drama81 minVezi Filmul
HD_RO6.5Glasshouse

Glasshouse

O mam─â ╚Öi cele trei fiice ale sale - romantica Bee, sensibila Evie ╚Öi copilul naturii Daisy - locuiesc ├«n cl─âdirea de sticl─â, care a fost complet izolat─â pentru a-╚Öi proteja ocupan╚Ťii de o toxin─â care induce demen╚Ťa, numit─â Shred, care otr─âve╚Öte aerul de afar─â. De team─â s─â nu devin─â precum sufletele pierdute care r─ât─âcesc prin abisul de afar─â, familia ├«╚Öi p─âstreaz─â amintirea trecutului prin ritualuri sacre. C├ónd Bee ├«ncalc─â regulile ╚Öi las─â un str─âin r─ânit s─â intre ├«n mijlocul lor, dinamica ...

NR
6.5
2021Science Fiction94 minVezi Filmul
HD_RO5.9Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Odinioar─â, casa ├«n plin─â expansiune a gigantului farmaceutic Umbrella Corporation, Raccoon City este acum un ora╚Ö pe moarte din Midwest. Exodul companiei a l─âsat ora╚Öul un pustiu... cu un mare r─âu care se a╚Öterne sub suprafa╚Ť─â. C├ónd acel r─âu este dezl─ân╚Ťuit, or─â╚Öenii sunt pentru totdeauna...schimba╚Ťi...╚Öi un mic grup de supravie╚Ťuitori trebuie s─â lucreze ├«mpreun─â pentru a descoperi adev─ârul din spatele Umbrella ╚Öi a trece peste noapte.

R
5.9
2021Action107 minVezi Filmul
HD_RO7.186 Melrose Avenue

86 Melrose Avenue

Un fost marin cu PTSD intr─â ├«ntr-o galerie, lu├ónd ostatici ╚Öi for╚Ť├óndu-i s─â-╚Öi confrunte trecutul complex ╚Öi mortalitatea care se profileaz─â, pe m─âsur─â ce timpul trece.

TV-MA
7.1
2021Drama80 minVezi Filmul
HD_RO5.5Overdose

Overdose

C─âpitanul Sara Bellaiche, de la filiala Poli╚Ťiei Judiciare din Toulouse, investigheaz─â un furtun legat de uciderea a doi adolescen╚Ťi, o anchet─â condus─â de Richard Cross, de la Brigada Criminal─â din Paris. For╚Ťa╚Ťi s─â colaboreze pentru a-l g─âsi pe uciga╚Ö ╚Öi a opri nenorocitul de vitez─â, Sara ╚Öi Richard sunt am├óndoi arunca╚Ťi ├«ntr-o curs─â contra cronometru f─âr─â suflare pe ╚Öoselele din Spania ╚Öi Fran╚Ťa.

NR
5.5
2022Action119 minVezi Filmul
HD_RO5.7Blood House

Blood House

C├ónd un grup de colegi caut─â ad─âpost ├«ntr-o ferm─â ├«n ruine, pu╚Ťin ╚Ötiu ei, ar putea fi destina╚Ťia lor final─â vreodat─â.

5.7
2021Horror110 minVezi Filmul
HD_RO6.8Moonfall

Moonfall

O for╚Ť─â misterioas─â doboar─â Luna de pe orbita ei ├«n jurul P─âm├óntului ╚Öi o trimite pe un curs de coliziune cu via╚Ťa a╚Öa cum o cunoa╚Ötem.

NR
6.8
2022Action130 minVezi Filmul
HD_RO3.876Paintball

Paintball

Opt str─âini implica╚Ťi ├«ntr-un joc intens de paintball, exclusiv pentru exper╚Ťi, ├«╚Öi g─âsesc jocul prietenos lu├ónd o turnur─â terifiant─â atunci c├ónd un membru al echipei ├«ncepe s─â joace dup─â un set diferit de reguli. A ├«nceput ca o b─ât─âlie ├«ndep─ârtat─â, crud─â, de inteligen╚Ť─â ╚Öi ├«n╚Ťelepciune, pus─â pe fundalul unei s─âlb─âticii maiestuoase. Cu fiecare foc tras, miza cre╚Ötea. Dar s-a ├«nt├ómplat ceva oribil, iar ceea ce a fost c├óndva un sport de echip─â a devenit o lupt─â necru╚Ť─âtoare pentru ...

R
3.876
2009Action86 minVezi Filmul
HD_RO8.3The Night Owl

The Night Owl

Un acupuncturist orb se trezește în mijlocul unui mister de crimă la palatul regal.

NR
8.3
2022Thriller118 minVezi Filmul
HD_RO10Escape the Field

Escape the Field

╚śase str─âini se trezesc brusc ├«ntr-un c├ómp de porumb ├«ndep─ârtat ╚Öi nesf├ór╚Öit. Dezbr─âcat de bunurile lor, ei au r─âmas cu doar ╚Öase obiecte: o arm─â cu un singur glon╚Ť, chibrituri, o lantern─â, un cu╚Ťit, o busol─â ╚Öi un balon cu ap─â. Pe m─âsur─â ce sirenele misterioase r─âsun─â ├«n dep─ârtare ╚Öi capcanele apar la fiecare cotitur─â, grupul ├«╚Öi d─â seama c─â a fost cufundat ├«ntr-un joc cu pisica ╚Öi ╚Öoarecele cu un r─âu nev─âzut, iar supravie╚Ťuirea depinde de rezolvarea unui puzzle diabolic ╚Öi mortal.

R
10
2022Horror89 minVezi Filmul
HD_RO5,7Bring It On: Cheer or Die

Bring It On: Cheer or Die

Re╚Ťinut─â de reguli restrictive, o echip─â de majorete ├«n conflict caut─â libertatea unei s─âli de sport de ╚Öcoal─â ├«nfior─âtoare ╚Öi ├«nchis─â pentru a se antrena pentru regionali, dar c├ónd membrii echipei ├«ncep s─â dispar─â, majoretele trebuie s─â-╚Öi demasc─â atacatorul pentru a se salva.

NR
5,7
2022Comedy0 minVezi Filmul
HD_RO7.4Red Soil

Red Soil

Proasp─ât angajat─â ca asistent─â de munc─â ├«ntr-o fabric─â de produse chimice, Nour descoper─â c─â exist─â mici aranjamente ├«ntre conducere ╚Öi tat─âl ei, Slimane, reprezentantul personalului ╚Öi pivotul companiei. Minciuni despre evacu─âri poluante, boli ascunse ale angaja╚Ťilor, accidente ascunse... Nour, ├«ncetul cu ├«ncetul, nu mai accept─â compromisurile tat─âlui s─âu de a p─âstra imaginea companiei. Ea decide s─â lanseze alerta.

NR
7.4
2021Drama86 minVezi Filmul
9Runt

Runt

Neglija╚Ťi ╚Öi nesupraveghea╚Ťi, un grup de liceeni sunt atra╚Öi ├«ntr-un ciclu descendent al violen╚Ťei.

NR
9
2021Drama95 minVezi Filmul
HD_RO3.6Misfire

Misfire

Campionul WKBA la kickboxing ╚Öi starul hard-action Gary Daniels (The Expendables) apare pe ecran ├«ntr-o explozie de trecere a grani╚Ťei ╚Öi spulber├ónd barierele, care ├«i pune dorin╚Ťa de a tr─âi ├«mpotriva ma╚Öinii nemiloase a crimei a unui cartel mexican de droguri. Agentul DEA ├«nr─âit, Cole se treze╚Öte absorbit ├«n lumea interlop─â mortal─â a Tijuannei ├«n c─âutarea fostei sale so╚Ťii, o jurnalist─â care poate c─â a mers prea departe ├«n c─âutarea unei pove╚Öti. Ea a fost r─âpit─â de un ╚Öef carismatic al ...

TV-MA
3.6
2014Action85 minVezi Filmul
HD_RO5,7The Movie

The Movie

Cariera lui Janet Gillespie a fost la gunoi p├ón─â c├ónd rolul vie╚Ťii i-a aterizat ├«n pragul u╚Öii. Dar va fi oare actul ei final?

NR
5,7
2021Comedy85 minVezi Filmul
HD_RO5.7Wild Game

Wild Game

C├ónd un fermier lipsit de numerar accept─â o ofert─â de a ajuta o vedet─â de cinema s─â braconeze elan, pare a fi bani u╚Öori, p├ón─â c├ónd o confruntare fatal─â cu autorit─â╚Ťile locale declan╚Öeaz─â o serie de evenimente care lupt─â ├«ntre oameni ├«ntr-o confruntare s├óngeroas─â.

NR
5.7
202190 minVezi Filmul
HD_RO6.7Next Door

Next Door

Berlin, cartierul Prenzlauer Berg. Daniel este o vedet─â de cinema obi╚Önuit─â cu succesul. Apartamentul s─âu de la mansard─â este elegant, la fel ╚Öi so╚Ťia sa, iar bona are copiii sub control. Totul este perfect, bilingv ╚Öi preg─âtit pentru a pleca cu avionul la o audi╚Ťie la Londra, unde pe celebrul actor germano-spaniol ├«l a╚Öteapt─â un rol ├«ntr-un film american cu supereroi. Intr├ónd ├«n barul local de la col╚Ť, ├«l g─âse╚Öte pe Bruno st├ónd acolo. Dup─â cum reiese din minut ├«n minut, Bruno a╚Öteapt─â ...

NR
6.7
2021Comedy93 minVezi Filmul
HD_RO5.698Triggered

Triggered

Nou─â prieteni, to╚Ťi ad─âpostind un secret ├«ntunecat, merg la camping ├«n p─âdure. Dup─â o noapte s─âlbatic─â de petrecere, ei se trezesc cu bombe sinuciga╚Öe legate la piept, toate cu ore diferite pe ceasurile cu num─âr─âtoare invers─â. Ei decid s─â dezvolte cum s─â dezarmeze bombele sau s─â g─âseasc─â ajutor - p├ón─â c├ónd descoper─â c─â se pot ÔÇ×├«i luaÔÇŁ timp unul altuia ucid├óndu-se.

R
5.698
2020Horror90 minVezi Filmul
HD_RO...Documentary5.7Halftime

Halftime

Superstarul global Jennifer Lopez reflect─â asupra carierei sale multiforme ╚Öi asupra presiunii vie╚Ťii ├«n centrul aten╚Ťiei ├«n acest documentar intim.

NR
5.7
2022Documentary95 minVezi Filmul
HD_RO5.7Cave Rescue

Cave Rescue

Bazat pe misiunea adev─ârat─â, care a captivat ├«ntreaga lume. O echip─â interna╚Ťional─â de scafandri de elit─â este mobilizat─â pentru a salva o echip─â de fotbal de b─âie╚Ťi, prins─â ├«ntr-o pe╚Öter─â de cre╚Öterea apelor..

NR
5.7
2022Drama99 minVezi Filmul
HD_RO...Animation7.8Chickenhare and the Hamster of Darkness

Chickenhare and the Hamster of Darkness

T├ón─ârul Chickenhare este fiul adoptiv al regelui Petru, un aventurier celebru. Par╚Ťial g─âin─â ╚Öi par╚Ťial iepure, ├«i este foarte greu s─â creasc─â ╚Öi se deghizeaz─â ├«n iepure pentru a evita b─ât─âile de joc ale semenilor s─âi. C├ónd vine ziua proceselor Royal Adventurer Society, Chickenhare, ├«mpiedicat de deghizarea lui, e╚Öueaz─â lamentabil. Dar el este hot─âr├ót s─â profite de oa doua ╚Öans─â ╚Öi s─â g─âseasc─â Sceptrul Hamsterului ├Äntunericului, ├«naintea unchiului s─âu malefic Lapin. Sceptrul va da o putere ...

NR
7.8
2022Adventure91 minVezi Filmul