HD_RO6.1Instrument of War

Instrument of War

Când pilotul american de bombardier B-24 Clair Cline este doborât și capturat în nordul Germaniei, un război se termină și începe un altul - pentru a păstra vie speranța. Acum, în spatele sârmei ghimpate și a opresiunii naziste, Cline și colegii săi prizonieri de război trebuie să găsească o cale de a se uni pentru a supraviețui, dar și pentru a-și depăși captivitatea. Inspirat de evenimente reale.

NR
6.1
2017War90 minVezi Filmul
HD_RO7.5The Battle at Lake Changjin

The Battle at Lake Changjin

Războiul din Coreea, iarna 1950. În zona înghețată și înzăpezită a lacului Changjin, este pe cale să înceapă o bătălie sângeroasă între trupele de elită ale Statelor Unite și ale Chinei.

NR
7.5
2021Drama176 minVezi Filmul
HD_RO5.2Girl Lost: A Hollywood Story

Girl Lost: A Hollywood Story

Împătrunderea poveștilor a patru femei diferite implicate în industria sexuală oferă o privire în partea întunecată a Los Angelesului și în stilul de viață tabu al unei lucrătoare sexuale. O adolescentă fugitivă, mamă singură și două escorte de carieră se interconectează prin propriile lor călătorii personale pline de pierderi, trădare și lupta pentru a supraviețui. Scris de anonim

R
5.2
2020Drama90 minVezi Filmul
HD_RO6.6Don’t Make Me Go

Don’t Make Me Go

Un bărbat bolnav în fază terminală și fiica sa adolescentă pornesc într-o călătorie cu mașina din California până la New Orleans, pentru a 20-a reuniune a colegilor. În timp ce se află acolo, el speră în secret că ea se va putea reîntâlni cu mama care le-a părăsit cu mult timp în urmă.

NR
6.6
2022Drama109 minVezi Filmul
HD_RO5.7Fast & Feel Love

Fast & Feel Love

Atunci când un campion mondial al stivuirii sporturilor este părăsit de iubita lui de mult timp, el trebuie să învețe abilitățile de bază ale unui adult pentru a trăi singur și a avea grijă de el însuși.

NR
5.7
2022Action132 minVezi Filmul
HD_RO5.7Master Ip Man: The Awakening

Master Ip Man: The Awakening

Când Ip Man studia în Hong Kong în anii de tinerețe, el se implică accidental în cazul răpirii de către compania britanică Stark Industries a femeilor chineze pentru a fi traficate în străinătate. Ip Man iese și se luptă cu occidentalii. S-a luptat cu războinicii britanici Patton de trei ori și a folosit Wing Chun pentru a apăra demnitatea chinezilor călcați în picioare.

NR
5.7
2021Action76 minVezi Filmul
HD_RO5.3Laid to Rest

Laid to Rest

O poveste terifiantă a unei fete tinere care se trezește într-un sicriu cu o rănire traumatică la cap și fără amintiri despre identitatea ei. Își dă seama rapid că a fost răpită de un criminal în serie deranjat și, într-un oraș rural izolat, trebuie să supraviețuiască nopții și să-l depășească pe ucigașul cu tendințe tehnologice, care este hotărât să termine ceea ce a început el.

R
5.3
2009Horror90 minVezi Filmul
HD_RO5.7Small City

Small City

Un tânăr hustler de stradă din Londra și un catâr de droguri din Europa formează o legătură puțin probabilă după o confruntare violentă cu un cartier greu.

TV-MA
5.7
2021Thriller74 minVezi Filmul
HD_RO6.8Forsaken

Forsaken

John Henry se întoarce în orașul natal în speranța de a-și repara relația cu tatăl său înstrăinat, dar o bandă locală terorizează orașul. John Henry este singurul care îi poate opri, dar și-a abandonat atât arma, cât și reputația de ucigaș neînfricat cu tragere rapidă.

R
6.8
2015Western90 minVezi Filmul
HD_RO6.8The Sacrifice

The Sacrifice

În 1953, războiul din Coreea intră în etapa finală. Armata Populară de Voluntari din China a lansat ultima bătălie majoră în Kumsong. Pentru a ajunge la timp la câmpul de luptă și pentru a livra suficientă forță în linia frontului Kumsong, soldații trebuie să se apere împotriva bombardamentelor nesfârșite ale bombardierelor inamice și să alerge cu timp pentru a repara podurile, totul în circumstanța lipsei de aprovizionare și a unui nivel inferior. echipamente. Istoria rar povestită se ...

TV-MA
6.8
2020Action122 minVezi Filmul
HD_RO6.8Match Made in Mistletoe

Match Made in Mistletoe

Când talentata designer de interior Emily Barnes este angajată de o ambasada străină din D.C. pentru a decora balul caritabil de sărbători anuale, abordarea „minimalistă” a noului ambasador Magnus Andersson creează o barieră între ei. Pe măsură ce dragostea incontestabilă a lui Emily pentru sezonul sărbătorilor începe să-i dezghețe inima, între cei doi începe o dragoste neașteptată.

PG
6.8
2021Comedy85 minVezi Filmul
HD_RO10I’m Sorry If I Took a Toll on You

I’m Sorry If I Took a Toll on You

După moartea părinților ei, Cath, proaspăt orfană, călătorește spre nord, spre casa ei recent moștenită de la lac, unde îl întâlnește pe Ryan, un bărbat simpatic fericit să umple golul lăsat de părinții ei.

10
2021Thriller85 minVezi Filmul
HD_RO6.8Mother/Android

Mother/Android

Georgia și iubitul ei Sam pleacă într-o călătorie perfidă pentru a scăpa din țara lor, care este prinsă într-un război neașteptat cu inteligența artificială. La câteva zile distanță de la sosirea primului lor copil, cuplul trebuie să se confrunte cu Țara Nimeni, o fortăreață a revoltei androidului, în speranța de a ajunge în siguranță înainte de a naște.

R
6.8
2021Science Fiction0 minVezi Filmul
HD_RO5.7Good Mourning

Good Mourning

Starul de film London Clash își dă lumea peste cap când trebuie să aleagă între a-și urmări singura dragoste adevărată și a obține un rol principal care îi va schimba viața într-un film major.

R
5.7
2022Comedy80 minVezi Filmul
HD_RO7.3Bloody Sunday

Bloody Sunday

Povestea dramatizată a marșului irlandez de protest pentru drepturile civile din 30 ianuarie 1972, care s-a încheiat cu un masacru comis de trupele britanice.

R
7.3
2002Drama107 minVezi Filmul
HD_RO7.2Love Me Instead

Love Me Instead

Însoțit de o secție, un prizonier călătorește în orașul său natal pentru a relua legătura cu fiica sa și a-și repara, dar un adevăr tragic îi strică călătoria.

TV-MA
7.2
2021Drama124 minVezi Filmul
HD_RO6.3The Champion of Auschwitz

The Champion of Auschwitz

Este anul 1940. Primul transport de prizonieri sosește în nou-creatul lagăr de concentrare Auschwitz. Unul dintre ei este Tadeusz „Teddy” Pietrzykowski, campion de box din Varșovia înainte de război. Ofițerii de lagăr îl forțează să lupte în ring pentru viața lui și a celorlalți prizonieri. Cu toate acestea, fiecare victorie a lui întărește speranța că naziștii nu sunt invincibili. Ofițerii de la Auschwitz observă rezistența tot mai mare. Confruntarea cu autoritățile lagărului devine inevitabilă.

NR
6.3
2021Drama91 minVezi Filmul
HD_RO6.2Code 8

Code 8

În Lincoln City, unii locuitori au abilități extraordinare. Majoritatea trăiesc sub pragul sărăciei, sub supravegherea atentă a unei forțe de poliție puternic militarizate. Connor, un muncitor în construcții cu puteri, se implică cu o bandă de infractori pentru a-și ajuta mama bolnavă. (Bazat pe scurtmetrajul "Code 8", 2016.)

NR
6.2
2019Action99 minVezi Filmul
HD_RO8.2Maanaadu

Maanaadu

Un musulman, care este blocat într-o buclă temporală, trebuie să oprească organizarea unui miting politic pentru a-l salva pe ministrul-șef al statului și a preveni violența religioasă.

NR
8.2
2021Action147 minVezi Filmul
HD_RO5.7Terrorizers

Terrorizers

Filmul este plasat într-un Taipei pre-Covid, unde un grup de suflete dezamăgite se pierd într-o lume virtuală paralelă.

NR
5.7
2021Drama127 minVezi Filmul
HD_RO5.3Violet

Violet

Violet realizează că întreaga ei viață este construită pe decizii bazate pe frică și trebuie să facă totul diferit pentru a deveni adevăratul ei sine.

TV-MA
5.3
2021Drama92 minVezi Filmul
HD_RO6.9The Scoundrels

The Scoundrels

Rui, cândva un jucător celebru de baschet, se confruntă cu căderea sa și lucrează ca perceptor de taxe de parcare stradală, care acceptă și slujbe de la o bandă de furturi de mașini. Într-o noapte, un tâlhar îl deturnează pe Rui când acesta observă accidental o femeie grav rănită în vehicul. Acum, poliția și publicul îl văd pe Rui ca fiind suspectul jafului băncii, iar fata care i-ar putea șterge numele rămâne inconștientă. Cum poate Rui să iasă singur din această mlaștină?

NR
6.9
2018Action105 minVezi Filmul
HD_RO5.9Who’s Watching Oliver

Who’s Watching Oliver

Povestea unui singuratic instabil mental pierdut într-o viață impusă lui. Noaptea, Oliver rătăcește fără țintă pe străzi și baruri, pe ceea ce poate fi descris doar ca o sifonie cu adevărat șocantă și umilitoare. Singura lui salvatoare și posibilă cale de ieșire dintr-o viață de care dorește să scape cu disperare vine sub forma frumoasei Sophia, cu excentricitatea ei dulce și naivitatea față de pericolul în care s-a expus.

R
5.9
2018Horror87 minVezi Filmul
HD_RO9.7Dawn Breaks Behind the Eyes

Dawn Breaks Behind the Eyes

După ce moștenesc un castel dărăpănat, o femeie deznădăjduită și soțul ei irascibil decid să-și petreacă noaptea aici, în timp ce timpul și realitatea se schimbă în jurul lor.

NR
9.7
2022Comedy74 minVezi Filmul