­čĹëAici pute╚Ťi viziona filme online de ├«nalt─â calitate gratuit, f─âr─â a deranja publicitatea...

HD_RO6.7Wolf Pack

Wolf Pack

├Än timpul uneia dintre misiuni, echipa de haita de lup condus─â de Lao Diao, care este angajat─â de mult timp ├«n munc─â de securitate ├«n str─âin─âtate, descoper─â c─â for╚Ťele teroriste str─âine ╚Öi-au extins raza de ac╚Ťiune ├«n linia de salvare energetic─â a Chinei.

NR
6.7
2022Action105 minVezi Filmul
HD_RO5,7Togo

Togo

Un ├«nso╚Ťitor auto care trebuie s─â-╚Öi apere teritoriul ╚Öi vecinii cartierului ├«mpotriva.

NR
5,7
2022Crime95 minVezi Filmul
HD_RO5,7Jumping from High Places

Jumping from High Places

Pentru a onora ultima dorin╚Ť─â a celei mai bune prietene a ei, o t├ón─âr─â cu anxietate sever─â se confrunt─â cu cele mai mari temeri ale ei pentru a ├«ncerca s─â-╚Öi revendice via╚Ťa ÔÇô ╚Öi poate s─â g─âseasc─â dragostea..

NR
5,7
2022Comedy80 minVezi Filmul
HD_RO5,7Mr. Harrigan’s Phone

Mr. Harrigan’s Phone

Craig, un b─âiat t├ón─âr care tr─âie╚Öte ├«ntr-un ora╚Ö mic, se ├«mprietene╚Öte cu un miliardar mai ├«n v├órst─â ╚Öi izolat, domnul Harrigan. Cei doi formeaz─â o leg─âtur─â ├«ntre c─âr╚Ťi ╚Öi un iPhone, dar c├ónd b─ârbatul se stinge, b─âiatul descoper─â c─â nu tot ce este mort a disp─ârut ╚Öi se vede capabil s─â comunice cu prietenul s─âu din morm├ónt prin iPhone-ul care a fost ├«ngropat cu el.

PG-13
5,7
2022Horror105 minVezi Filmul
HD_RO5,7Eesho

Eesho

├Än timp ce lucreaz─â noaptea la un bancomat, un agent de securitate, care este principalul martor ├«n cazul ├«mpotriva unui industrial puternic, se ├«nt├ómpl─â cu un b─ârbat misterios pe nume Eesho. Se angajeaz─â ├«ntr-o conversa╚Ťie, iar gardianul ├«╚Öi revars─â inima str─âinului ├«nainte de a realiza c─â Eesho poate s─â nu fie un prieten. Cine este Eesho ╚Öi ce vrea?

NR
5,7
2022Thriller107 minVezi Filmul
HD_RO6.64Lost Bullet

Lost Bullet

Un mic delincvent, devenit mecanic de poli╚Ťie pentru un grup de lucru rapid, este for╚Ťat s─â-╚Öi apere nevinov─â╚Ťia atunci c├ónd mentorul s─âu este ucis de poli╚Ťi╚Öti murdari.

NR
6.64
2020Action92 minVezi Filmul
HD_RO5,7Four Assassins

Four Assassins

Patru asasini se întâlnesc într-o suită de hotel pentru a rezolva treburile neterminate. O dramă tensionată plasată în lumea cosmopolită din Hong Kong.

NR
5,7
2013Thriller83 minVezi Filmul
HD_RO5,78 Days to Hell

8 Days to Hell

O antologie de groaz─â cu ╚Öapte pove╚Öti ├«mpletite care urmeaz─â c─âile mai multor uciga╚Öi ├«n serie ├«n nop╚Ťile lor de teroare ╚Öi distrugere prin Los Angeles..

NR
5,7
2022Horror85 minVezi Filmul
HD_RO5.5Who Killed Cooper Dunn?

Who Killed Cooper Dunn?

╚śase prieteni cedeaz─â nebuniei ├«ncerc├ónd s─â-╚Öi dea seama care dintre ei ╚Öi-a ucis prietenul din copil─ârie ├«ntr-o excursie de camping ├«n s─âlb─âticie.

NR
5.5
2022Mystery80 minVezi Filmul
HD_RO5,7Ash and Bone

Ash and Bone

Filmul urm─âre╚Öte o adolescent─â rebel─â pe nume Cassie Vanderbilt, a c─ârei tendin╚Ť─â s─âlbatic─â se intensific─â pe m─âsur─â ce tat─âl ei grijuliu, Lucas, decide s─â o ia pe ea ╚Öi pe noua lui so╚Ťie, Sarah, din ora╚Ö pentru un timp de leg─âtur─â ╚Öi de calitate ├«mpreun─â. Dar dup─â ce Cassie traverseaz─â infama familie McKinley, devine clar c─â uneori pericolul st─â ascuns ├«n buruieni, gata s─â loveasc─â ├«n orice moment.

NR
5,7
2022Horror0 minVezi Filmul
HD_RO5,7Dead Bride

Dead Bride

Dup─â moartea tat─âlui ei, Alyson, partenerul ei Richard ╚Öi copilul lor se ├«ntorc la casa copil─âriei ei. ├Än urma unor evenimente supranaturale ╚Öocante, Alyson descoper─â c─â ea ╚Öi familia ei tr─âiesc cu un blestem teribil, dezl─ân╚Ťuit ├«n trecut de o mireas─â ucis─â de bunicul lui Alyson. La scurt timp dup─â ce copilul lui Alyson dispare ╚Öi ea nu are de ales dec├ót s─â porneasc─â ├«ntr-o c─âl─âtorie ├«nfrico╚Ö─âtoare ├«n lumea interlop─â, s─â se elibereze de blestemul miresei ╚Öi s─â-╚Öi caute fiica.

NR
5,7
2022Horror83 minVezi Filmul
HD_RO6.7The Silent Twins

The Silent Twins

Sim╚Ťindu-se izola╚Ťi de acea comunitate neprimitoare, June ╚Öi Jennifer Gibbons se ├«ndreapt─â spre interior ╚Öi resping comunicarea cu toat─â lumea, ├«n afar─â de unul cu cel─âlalt, retr─âg├óndu-se ├«n propria lor lume fantastic─â a inspira╚Ťiei artistice ╚Öi a dorin╚Ťelor adolescen╚Ťilor.

R
6.7
2022Drama113 minVezi Filmul
HD_RO5.5Game of Love

Game of Love

Un grup de speran╚Ťi sunt invita╚Ťi s─â joace un spectacol de jocuri erotice.. dar totul nu este a╚Öa cum pare, deoarece lucrurile iau o ├«ntors─âtur─â brusc─â spre r─âu!

NR
5.5
2022Romance86 minVezi Filmul
HD_RO5,7Croc!

Croc!

Adânc în mediul rural englezesc, Lisa și Charlie se pregătesc pentru nunta lor la un conac Tudor. Dar un crocodil furios stă la pândă, hotărât să le strice ziua cea mare.

NR
5,7
2022Action80 minVezi Filmul
HD_RO5,7Avarice

Avarice

Un arca╚Ö talentat trebuie s─â-╚Öi salveze so╚Ťul ╚Öi fiica dup─â ce sunt r─âpi╚Ťi ├«n timpul unei invazii vicioase a casei.

NR
5,7
2022Action89 minVezi Filmul
HD_RO7.5God’s Country

God’s Country

C├ónd un profesor de colegiu ├«ndurerat se confrunt─â cu doi v├ón─âtori pe care ├«i prinde c─â p─âtrund pe proprietatea ei, ea este atras─â ├«ntr-o b─ât─âlie cresc├ónd─â a voin╚Ťelor cu consecin╚Ťe catastrofale.

R
7.5
2022Thriller102 minVezi Filmul
HD_RO5,7Among the Living

Among the Living

Blocat ├«n urma unui focar mortal, un frate lupt─â pentru a-╚Öi proteja sora ├«n timp ce el caut─â cu disperare s─â g─âseasc─â refugiu ╚Öi s─â evite o popula╚Ťie infectat─â cu sete de s├ónge.

NR
5,7
2022Drama85 minVezi Filmul
HD_RO6.7Jeepers Creepers Reborn

Jeepers Creepers Reborn

For╚Ťat─â s─â c─âl─âtoreasc─â cu iubitul ei la un festival de groaz─â, Laine ├«ncepe s─â experimenteze viziuni tulbur─âtoare asociate cu legenda urban─â The Creeper. Pe m─âsur─â ce festivalul sose╚Öte ╚Öi divertismentul ├«mbibat de s├ónge devine o frenezie, ea devine centrul acestuia, ├«n timp ce ceva nep─âm├óntesc a fost convocat.

R
6.7
2022Horror88 minVezi Filmul
HD_RO6.8Caution, Hazardous Wife: The Movie

Caution, Hazardous Wife: The Movie

La finalul serialului cu acela╚Öi nume, se dezv─âluie c─â so╚Ťul lucreaz─â la Biroul de Securitate Public─â, iar c─âs─âtoria lor este o acoperire pentru a o ╚Ťine sub supraveghere. ├Än ciuda misiunii sale, el se ├«ndr─âgoste╚Öte de Nami ╚Öi ├«ncearc─â s─â o conving─â s─â nu se implice ├«n treburile altora. Ea este monitorizat─â ca un risc de securitate la nivel de stat, iar biroul nu este dispus s─â mai tolereze probleme din partea ei. Cu toate acestea, pentru a salva o prieten─â, Nami fuge din cas─â ╚Öi risc─â tot ...

NR
6.8
2021Action120 minVezi Filmul
HD_RO9.5Under Wraps 2

Under Wraps 2

În timp ce Marshall, Gilbert și Amy se pregătesc pentru nunta înfricoșătoare a tatălui ei, pe tema Halloween-ului, cu logodnicul său, Carl, planurile dau greșit când descoperă că prietenul lor mama Harold și iubita lui Rose ar putea fi în pericol.

G
9.5
2022Family0 minVezi Filmul
HD_RO6.692Under Wraps

Under Wraps

Trei prieteni ├«ncearc─â s─â-╚Öi salveze prietenul mumificat, Harold, de criminalii lacomi, return├óndu-l la locul s─âu de odihn─â ├«nainte de miezul nop╚Ťii de Halloween.

NR
6.692
2021Comedy91 minVezi Filmul
HD_RO5,7The Revelation

The Revelation

╚śomerul Jacob se mut─â cu mama lui ├«n v├órst─â la ├«nceputul bloc─ârii corona. El cade sub influen╚Ťa unui teoretician al conspira╚Ťiei pe internet ╚Öi ├«nnebune╚Öte ├«ncet.

NR
5,7
2022Thriller92 minVezi Filmul
HD_RO6.7Beyond the Summit

Beyond the Summit

Mateo întreprinde ascensiunea Annapurnei, cel mai periculos munte de pe planetă, pentru a-și îndeplini o veche promisiune.

NR
6.7
2022Adventure85 minVezi Filmul
HD_RO7.6Hunt

Hunt

Agen╚Ťii Serviciului Na╚Ťional de Informa╚Ťii din Coreea (KNIS), Pyung-ho de la Departamentul Interna╚Ťional ╚Öi Jung-do de la Departamentul Intern v├óneaz─â ├«n mod independent o c├órti╚Ť─â nord-coreean─â ├«n cadrul agen╚Ťiei. ├Än timpul acestei investiga╚Ťii, ei se ├«nt├ólnesc fa╚Ť─â ├«n fa╚Ť─â cu un adev─âr insuportabil ╚Öi trebuie s─â se ocupe de un complot de neconceput pentru asasinarea pre╚Öedintelui sud-coreean.

NR
7.6
2022Action131 minVezi Filmul