­čĹëAici pute╚Ťi viziona filme online de ├«nalt─â calitate gratuit, f─âr─â a deranja publicitatea...

HD_RO PART 55.4A Nightmare on Elm Street: The Dream Child

A Nightmare on Elm Street: The Dream Child

Alice, care a supravie╚Ťuit versiunii anterioare a seriei Nightmare, g─âse╚Öte c─â visele de moarte ale lui Freddy Krueger re├«ncep din nou. De data aceasta, uciga╚Öul batjocoritor love╚Öte mintea adormit─â a copilului nen─âscut al Alicei. Inten╚Ťia lui este s─â fie ÔÇ×n─âscut din nouÔÇŁ ├«n lumea real─â. Singura care ├«l poate opri pe Freddy este mama lui moart─â, dar poate Alice s─â-╚Öi elibereze spiritul la timp pentru a-╚Öi salva propriul fiu?

R
5.4
1989Horror89 minVezi Filmul
HD_RO PART 56.5Rise of the Footsoldier: Origins

Rise of the Footsoldier: Origins

O relatare brutal─â a modului ├«n care Tony Tucker, veteranul din R─âzboiul Falklands, din via╚Ťa real─â, a ajuns s─â fie implicat ├«ntr-una dintre cele mai notorii crime de gang din istoria Marii Britanii.

R
6.5
2021Action107 minVezi Filmul
HD_RO PART 56.4Sijjin 5

Sijjin 5

Hale a atras aten╚Ťia cu aspectul s─âu diferit ╚Öi comportamentul ciudat. Ea locuie╚Öte ├«ntr-o cas─â istoric─â ╚Öi ciudat─â din Nev╚Öehir cu mama ei, o bunica deprimat─â ╚Öi m─âtu╚Öa ei Azra. Tat─âl lui Hale disp─âruse ├«nainte de a se na╚Öte ea ╚Öi nu a mai fost v─âzut niciodat─â. Hale vede un co╚Ömar al unei nop╚Ťi groaznice; tat─âl ei, pe care nu l-a v─âzut niciodat─â, o invit─â ├«ntr-o cas─â veche ╚Öi neobi╚Önuit─â. Aceast─â cas─â este vechea cas─â a bunicului ei din satul Karain, unde se ╚Ťinea un ritual interzis cu ...

TV-MA
6.4
2018Horror92 minVezi Filmul