👉Aici puteți viziona filme online de înaltă calitate gratuit, fără a deranja publicitatea...

HD_RO PART 45.8A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master

A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master

Demonul de vis Freddy Krueger a reînviat de la moartea sa aparentă și îi urmărește rapid și îi ucide pe restul copiilor de pe strada Elm. Cu toate acestea, Kristen, care poate atrage pe alții în visele ei, își dorește abilitățile speciale prietenei ei Alice. Alice realizează curând că Freddy profită de acea putere necunoscută pentru a trage un nou grup de copii în domeniul său nenorocit.

R
5.8
1988Horror94 minVezi Filmul
HD_RO PART 44.7Rise of the Footsoldier: Marbella

Rise of the Footsoldier: Marbella

Proaspăt ieșit din închisoare, Pat Tate intră imediat înapoi în clubul său de noapte din Essex. Dar încă nemulțumit, el pornește curând la Marbelle pentru a-i răzbuna pe cei care l-au lăsat deoparte timp de cinci ani. În timp ce se află în Spania, Pat nu poate refuza oportunitatea de a obține cea mai mare afacere de droguri din viața sa. Tot ce are nevoie este ca prietenii săi din Essex, Tony și Craig, să livreze banii la Marbella pentru a încheia afacerea. Dar Craig, inutil ca întotdeauna, ...

NR
4.7
2019Action85 minVezi Filmul
HD_RO PART 47.3Ip Man 4: The Finale

Ip Man 4: The Finale

După moartea soției sale, Ip Man călătorește la San Francisco pentru a atenua tensiunile dintre maeștrii locali de kung fu și studentul său vedetă, Bruce Lee, în timp ce caută un viitor mai bun pentru fiul său.

PG
7.3
2019Action107 minVezi Filmul
HD_RO PART 46.3Scream 4

Scream 4

Sidney Prescott, acum autoarea unei cărți de autoajutorare, se întoarce acasă în Woodsboro la ultima oprire a turneului ei de carte. Acolo reia legătura cu șeriful Dewey și Gale, care sunt acum căsătoriți, precum și cu verișoara ei Jill și cu mătușa ei Kate. Din păcate, apariția lui Sidney aduce și revenirea lui Ghostface, punând Sidney, Gale și Dewey, împreună cu Jill, prietenii ei și întregul oraș Woodsboro în pericol.

R
6.3
2011Horror111 minVezi Filmul
HD_RO PART 46.6Sijjin 4

Sijjin 4

Din cauza unor probleme financiare, familia Yilmaz se mută în casa bunicii Saadet. Dar Saadet nu trăiește singur așa cum se știe. Vechea casă a lui Saadet, care este și mormânt al soțului ei decedat, este locuită de ființe din altă dimensiune. Și aceste ființe nu vor pe nimeni în casă, decât pe Saadet.

NR
6.6
2017Horror94 minVezi Filmul