HD_RO PART 3 6.2Z-O-M-B-I-E-S 3

Z-O-M-B-I-E-S 3

Zed și Addison își încep ultimul an la liceul Seabrook High, în orașul care a devenit un refugiu sigur pentru monștri și oameni deopotrivă. Zed anticipează o bursă sportivă care îl va face primul Zombie care va merge la facultate, în timp ce Addison se pregătește pentru prima competiție internațională de majorete din Seabrook. Apoi, brusc, ființe extraterestre apar în jurul Seabrook, provocând altceva decât o competiție prietenoasă

G
6.2
2022Comedy88 minVezi Filmul Online
HD_RO PART 3 6.7Pee Nak 3

Pee Nak 3

Peace Aod, un tânăr gropar de la templul Thamma Nakanimitr, dezgroapă dintr-un mormânt o brățară veche de aur din perioada celui de-al Doilea Război Mondial. El decide să bage brățara în buzunar și cade pradă unui blestem care îi transformă pielea în solzi de șarpe.

NR
6.7
2022Horror114 minVezi Filmul Online
HD_RO PART 3 6.6A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors

A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors

Au trecut mulți ani de când prima victimă a lui Freddy Krueger, Nancy, s-a întâlnit față în față cu Freddy și modurile sale sadice și malefice. Acum, Nancy a crescut; și-a lăsat coșmarurile înspăimântătoare în urmă și îi ajută pe adolescenți să-și facă față viselor. Păcat că Freddy a decis să-și anunțe întoarcerea invadând visele copiilor și speriendu-i să se sinucidă.

R
6.6
1987Horror96 minVezi Filmul Online
HD_RO PART 3 6.3Rise of the Footsoldier 3

Rise of the Footsoldier 3

Notoriu gangster, Pat Tate, urcă printre rândurile lumii interlope criminale din Essex. Un prequel al francizei „Rise of the Footsoldier”.

PG-13
6.3
2017Action99 minVezi Filmul Online
HD_RO PART 3 6.8Hotel Inferno 3: The Castle of Screams

Hotel Inferno 3: The Castle of Screams

Frank, deși ai recuperat elementul Foc, ești încă prins în infernul Hotel Inferno. Acum trebuie să treci prin Satul Bolii, luptându-te să supraviețuiești ororilor înghețate care bântuie acele pasaje blestemate, până când ajungi în sfârșit la Castelul Țipetelor. Acolo vei găsi singurul tău aliat, Vrăjitoarea, care este ținută captivă împreună cu elementul Gheață. Dar ai grijă. Castelul este păzit de o armată de orori de nespus. În această călătorie rece te vei confrunta cu multe atrocități ...

R
6.8
2020Horror68 minVezi Filmul Online
HD_RO PART 3 7.2Ip Man 3

Ip Man 3

Când o bandă de gangsteri brutali condusă de un dezvoltator imobiliar strâmb face o piesă pentru a prelua orașul, maestrul Ip este forțat să ia atitudine.

PG-13
7.2
2015Action105 minVezi Filmul Online
HD_RO PART 3 4.4Tiger Claws III: The Final Conflict

Tiger Claws III: The Final Conflict

Când un artist marțial psihotic numit Stryker reînvie spiritele de mult moarte ale a trei maeștri asasini chinezi antici în efortul de a prelua lumea interlopă din New York, revine polițiștilor Tarek Richards și Linda Masterson să-l oprească. Cu toate acestea, nu este atât de ușor să lupți cu strigoii și, deși Richards se pare că deține în el cheia pentru a-i învinge pe acești „Maeștri”, va avea nevoie de îndrumarea fostului maestru al lui Stryker pentru a-l ajuta... să înceapă bătălia.

TV-MA
4.4
2000Action95 minVezi Filmul Online
HD_RO PART 3 5.9Scream 3

Scream 3

Începe din nou să se întâmple o serie de crime, de data aceasta fiind vizată de supraviețuitorii inițiali din Woodsboro și de cei asociați cu filmul din filmul „Stab 3”. Sidney trebuie să se confrunte cu demonii trecutului ei pentru a-l opri pe ucigaș.

R
5.9
2000Horror116 minVezi Filmul Online
HD_RO PART 3 6.4Sijjin 3: Love

Sijjin 3: Love

După un accident de mașină teribil, Sedat va face orice pentru a salva un prieten din copilărie – chiar dacă asta înseamnă să se ocupe de demoni și fantome.

TV-MA
6.4
2016Horror110 minVezi Filmul Online