HD_RO PART 27.2Satyameva Jayate 2

Satyameva Jayate 2

Satya Azad, un ministru de interne integru, vrea să curețe țara de corupție cu proiectul său de lege anticorupție. Cu toate acestea, nu reușește să obțină suficiente voturi "pentru", nu numai din partea aliaților săi, ci și din partea soției sale Vidya, membră a opoziției, care votează "nu" în Vidhan Sabha. Atunci când în oraș au loc câteva crime înfiorătoare, ACP Jay Azad este chemat pentru a-l prinde pe criminal, fără a ține cont de motivul acestuia.

NR
7.2
2021Action141 minVezi Filmul
HD_RO PART 28.9The Witch: Part 2. The Other One

The Witch: Part 2. The Other One

O fată se trezește într-un imens laborator secret. apoi întâlnește din greșeală o altă fată care încearcă să-și protejeze casa de o bandă. Fata misterioasă răstoarnă banda cu puterile ei neașteptate, iar personalul laboratorului pornește să o găsească.

NR
8.9
2022Action137 minVezi Filmul
HD_RO PART 27.8Z-O-M-B-I-E-S 2

Z-O-M-B-I-E-S 2

Zed și Addison s-au întors la liceul Seabrook, unde, după un semestru revoluționar, continuă să îndrepte atât școala, cât și comunitatea spre unitate. Dar sosirea unui nou grup de străini - vârcolaci misterioși - amenință să zdruncine pacea regăsită și provoacă o ruptură în povestea de dragoste în devenire a lui Zed și Addison.

G
7.8
2020Music84 minVezi Filmul
HD_RO PART 25.7Pee Nak 2

Pee Nak 2

Pacea a revenit la Templul ThammaNakanimitr după ce Călugărul Nong, Călugărul Întâi și Călugărul Balon au îndeplinit misiunea de a-și îndeplini promisiunile și au câștigat lupta cu fantoma lui Nak Nont.

NR
5.7
2020Comedy114 minVezi Filmul
HD_RO PART 25.7Cat Run 2

Cat Run 2

Câțiva cei mai buni prieteni bâjbâi conduc o agenție de detectivi private și se trezesc să-și rezolve următorul caz din New Orleans, devenind implicați într-o rețea de spioni sexy și de conspirații guvernamentale în fundalul plin de caracter plin de viață al Big Easy.

R
5.7
2014Action97 minVezi Filmul
HD_RO PART 26.7Heropanti 2

Heropanti 2

Babloo este un geniu al calculatoarelor, iar Inaaya este o miliardară care s-a făcut singură. Cei doi se îndrăgostesc, dar, din cauza unor circumstanțe neprevăzute, se despart brusc, deoarece Laila, lordul criminalității cibernetice, îl vrea mort.

NR
6.7
2022Action142 minVezi Filmul
HD_RO PART 27.5Firestarter

Firestarter

De mai bine de un deceniu, părinții Andy și Vicky sunt pe fugă, disperați să își ascundă fiica Charlie de o agenție federală obscură care vrea să folosească darul ei fără precedent de a crea foc pentru a face din el o armă de distrugere în masă. Andy a învățat-o pe Charlie cum să-și dezamorseze puterea, care este declanșată de furie sau durere. Dar, pe măsură ce Charlie împlinește 11 ani, focul devine din ce în ce mai greu de controlat. După ce un incident dezvăluie locația familiei, un ...

R
7.5
2022Fantasy94 minVezi Filmul
HD_RO PART 27.7Sonic the Hedgehog 2

Sonic the Hedgehog 2

După ce s-a stabilit în Green Hills, Sonic este dornic să demonstreze că are ceea ce este necesar pentru a fi un adevărat erou. Testul său vine când Dr. Robotnik se întoarce, de data aceasta cu un nou partener, Knuckles, în căutarea unui smarald care are puterea de a distruge civilizațiile. Sonic face echipă cu propriul său partener, Tails, și împreună pornesc într-o călătorie globe-trot pentru a găsi smaraldul înainte ca acesta să cadă în mâinile greșite.

PG
7.7
2022Action122 minVezi Filmul
HD_RO PART 26.5Fight Back to School 2

Fight Back to School 2

Star Chow este ofițer în Unitatea de sarcini speciale (SDU) de elită a poliției regale din Hong Kong. În timpul unei întâlniri cu ofițerul său superior, inspectorul Yip, Star sugerează în glumă că dorește să fie redistribuit la unitatea de trafic. Star se trezește imediat retrogradat la polițist care se angajează în serviciul de trafic pe străzile din Hong Kong. După ce a fost făcut țapul ispășitor pentru o investigație teroristă eșuată de liceu, Star demisionează în grabă din poliție. El ...

TV-MA
6.5
1992Action106 minVezi Filmul
HD_RO PART 29.4Gabriel’s Rapture Part 2

Gabriel’s Rapture Part 2

În cea de-a cincea ediție a seriei Infernul lui Gabriel, fericirea lui Gabriel și a Juliei este amenințată de un student conspirator și de politica academică. Când Gabriel se va confrunta cu administrația universității, va ceda destinului lui Dante? Sau se va lupta să o păstreze pe Julia, Beatrice a lui, pentru totdeauna?

TV-MA
9.4
2022Romance102 minVezi Filmul
HD_RO PART 25.8A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy’s Revenge

A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy’s Revenge

O nouă familie se mută în casa de pe Elm Street și, în scurt timp, copiii au din nou coșmaruri despre ucigașul decedat Freddy Krueger. De data aceasta, Freddy încearcă să posede un adolescent pentru a provoca ravagii în lumea reală și poate fi depășit doar dacă iubita băiatului își poate stăpâni frica.

R
5.8
1985Horror87 minVezi Filmul
HD_RO PART 24.9Rise of the Footsoldier Part II

Rise of the Footsoldier Part II

Pe 6 decembrie 1995, trei membri ai bandei din Essex au fost uciși cu sânge rece. Acum este începutul anului 1997 și cine i-a ucis pe cei trei bărbați nu a fost încă adus în fața justiției. Un asociat al bărbaților, încă deplângând pierderea prietenilor săi, este convins că este doar o chestiune de timp până să fie următorul. Pentru el, singura cale de ieșire este să se întoarcă și să urce pe scara criminalului. Cu cât ajunge mai sus, cu atât locurile de muncă devin mai violente, căutarea ...

R
4.9
2015Action111 minVezi Filmul
HD_RO PART 26.6Coming 2 America

Coming 2 America

Prințul Akeem Joffer urmează să devină rege al Zamundei când descoperă că are un fiu despre care nu a știut niciodată în America – un nativ din Queens, pe nume Lavelle. Onorând dorința pe moarte a tatălui său regal de a-l îngriji pe acest fiu ca prinț moștenitor, Akeem și Semmi au pornit din nou în America.

PG-13
6.6
2021Comedy110 minVezi Filmul
HD_RO PART 26.5Hotel Inferno 2: The Cathedral of Pain

Hotel Inferno 2: The Cathedral of Pain

Tu, Frank Zimosa, ești mort - ucis cu brutalitate de cultistii Mistandrian și prins în coșmarul Hotel Inferno: un strat special al Iadului în care demonii coexistă cu cultisti, oferindu-le cunoștințe întunecate și interzise în schimbul durerii și suferințelor nesfârșite. Alături de un alt suflet chinuit, prins în infern încă din Evul Mediu, trebuie să localizați cele cinci elemente care cuprind sufletul uman - pentru a vă putea recupera forma fizică pe Pământ - înainte ca corpul să vă ...

R
6.5
2017Action70 minVezi Filmul
HD_RO PART 26.5The Rope Curse 2

The Rope Curse 2

Jia-min, care s-a născut sensibil la paranormal, încearcă să-l invoce pe „Yi-A-Gu” cu doi streameri. Huo-ge îl ajută pe Jia-min să supună spiritul atunci când situația scapă de sub control. Huo-ge posedă puteri supranaturale, dar și-a pierdut voința de a exorciza demoni în timpul unei lupte cu demonul thailandez în urmă cu cinci ani. Pe măsură ce valul de sinucideri continuă, satul este aruncat în haos. O altă bătălie este pe cale să înceapă.

TV-MA
6.5
2020Horror104 minVezi Filmul
HD_RO PART 26.9The Souvenir: Part II

The Souvenir: Part II

În urma relației ei tumultoase cu un bărbat în vârstă carismatic și manipulator, Julie începe să-și dezlege dragostea grea pentru el în realizarea filmului ei de absolvire, sortând faptele din ficțiunea lui elaborată.

R
6.9
2021Drama106 minVezi Filmul
HD_RO PART 26.5Tall Girl 2

Tall Girl 2

După ce Jodi Kreyman a câștigat popularitate, greșelile ei de comunicare încep să provoace rupturi cu cei din jurul ei și acum chiar trebuie să „stea în picioare”.

TV-MA
6.5
2022Comedy97 minVezi Filmul
HD_RO PART 26.8JL Family Ranch: The Wedding Gift

JL Family Ranch: The Wedding Gift

Când Henry cere în căsătorie, se pare că Rebecca va avea un sfârșit de basm până când fiica ei invită un vizitator din trecutul ei la ferma care îi va schimba pe Peterson și Landsburg pentru totdeauna.

TV-MA
6.8
2020Family85 minVezi Filmul
HD_RO PART 27.5Ip Man 2

Ip Man 2

După ce i-a învins pe cei mai buni luptători ai armatei imperiale japoneze din Shanghaiul ocupat, Ip Man și familia sa se stabilesc în Hong Kong postbelic. Luptându-se să-și câștige existența, Maestrul Ip deschide o școală de kung fu pentru a aduce celebra sa artă Wing Chun tinerilor tulburi din Hong Kong. Reputația sa în creștere aduce în curând provocări din partea inamicilor puternici, inclusiv a maestrului preeminent Hung Gar, Hung Quan.

R
7.5
2010Action108 minVezi Filmul
HD_RO PART 25Tiger Claws II

Tiger Claws II

Lansat la cinci ani după prima ediție, Tiger Claws II îl găsește pe ucigașul în serie de arte marțiale al lui Yeung, Chong, scos din închisoare de o echipă de oameni grei în angajarea gangsterului Dai Lo Fu și dus în toată țara în Chinatown din San Fransisco. Când polițistul din New York, Tarek Richards, află despre o serie de crime recente folosind M.O. distinctiv al lui Chong – un semn ca o gheare pe fața victimei – el contactează vechiul său partener, Linda Masterson, care acum locuiește ...

R
5
1996Action92 minVezi Filmul
HD_RO PART 25.8Mythica: The Darkspore

Mythica: The Darkspore

Luptând prin ținuturi infestate de creaturi și urmăriți de vânători de recompense, Marek și compania ei sunt într-o cursă pentru a recupera toate cioburi din Darkspore înainte ca acesta să cadă în mâinile unui vrăjitor rău.

NR
5.8
2015Action108 minVezi Filmul
HD_RO PART 210U Get What U Kiss 2: The Crazy Bride

U Get What U Kiss 2: The Crazy Bride

În comuna Răchiţele se spune că cine te sărută de Ziua Lânii, îţi va fi partenerul de viaţă într-o viaţă lungă şi încărcată. Mireasa nebună este povestea a trei frați ciobani care s-au căsătorit de mult și vor cu disperare să sărute o zi mândră de lână.

NR
10
2021Comedy113 minVezi Filmul
HD_RO PART 26.4Scream 2

Scream 2

La doi ani după evenimentele terifiante care au avut loc în Woodsboro, Sidney urmează acum la Colegiul Windsor din Cincinnati, iar cea mai bine vândută carte a lui Gale Weathers despre viața lui Sidney a devenit acum un film major. Când doi studenți sunt uciși într-un teatru în timp ce urmăreau noul film „Stab”, Sidney știe în adâncul că istoria se repetă.

R
6.4
1997Horror120 minVezi Filmul
HD_RO PART 27.5Kakegurui 2: Ultimate Russian Roulette

Kakegurui 2: Ultimate Russian Roulette

O școală pare pașnică de la distanță, dar are loc din nou o bătălie acerbă de jocuri de noroc. Yumeko Jabami este implicată în bătălie.

TV-MA
7.5
2021Drama119 minVezi Filmul