VEZI GRATIS FILME ONLINE

FILM_HD_RO PART -2 6.8Ponniyin Selvan: Part II

Ponniyin Selvan: Part II

Arulmozhi Varman își continuă călătoria pentru a deveni Rajaraja I, cel mai mare conducător al imperiului istoric Chola din India de Sud.

NR
6.8
2023Action165 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 5.5The Legend of Mermaid 2

The Legend of Mermaid 2

Cu mulți ani în urmă, sirena Xi Yin (Vera Qiu) l-a întâlnit și l-a salvat pe curajosul și neprihănit gardian imperial Yan Lie (Liang Ting Wei). Duo-ul s-a îndrăgostit încet,

NR
5.5
2021Adventure78 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 6.7Bang Rajan 2

Bang Rajan 2

După ce războinicii satului Bang Rajan s-au luptat cu curaj cu o armată birmană masivă, a fost la sfârșit cu o înfrângere, dar patriotismul lor i-a inspirat pe ceilalți săteni plecați să lupte cu marele invadator. Pe drumul trupelor birmane care au vals pentru a pune mâna pe capitală, câțiva săteni curajoși au reunit o gherilă minusculă și s-au numit paladini Talisman pentru a ține ambuscadă inamicilor. În cele din urmă, micuța trupă de nenorociți a devenit obstacol major atunci când armata ...

NR
6.7
2010Action121 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 6.9Escape Room: Tournament of Champions

Escape Room: Tournament of Champions

Șase oameni se trezesc încuiați într-o altă serie de camere de evadare, descoperând încet ceea ce au în comun pentru a supraviețui, în timp ce descoperă toate jocurile pe care le-au jucat înainte.

PG-13
6.9
2021Horror88 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 7.6The Wandering Earth II

The Wandering Earth II

Oamenii au construit motoare uriașe pe suprafața pământului pentru a găsi o nouă casă. Dar drumul către univers este periculos. Pentru a salva pământul, tinerii trebuie din nou să facă un pas înainte pentru a începe o cursă contra cronometru pentru viață și moarte.

NR
7.6
2023Action173 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 8.7Iisus din Nazareth 2

Iisus din Nazareth 2

Începând înainte de Nașterea Domnului și extinzându-se până la Răstignire și Înviere, această mini-serie aduce la viață toată drama cuprinzătoare din viața lui Isus, așa cum este spusă de Evanghelii.

NR
8.7
Istoric90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 8.7Iisus din Nazareth 2

Iisus din Nazareth 2

Începând înainte de Nașterea Domnului și extinzându-se până la Răstignire și Înviere, această mini-serie aduce la viață toată drama cuprinzătoare din viața lui Isus, așa cum este spusă de Evanghelii.

NR
8.7
History80 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 6.6[REC]²

[REC]²

Acțiunea continuă de la [REC], cu ofițerul medical și o echipă SWAT echipată cu camere video sunt trimise în apartamentul izolat pentru a controla situația.

R
6.6
2009Horror85 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 6.2Polis Evo 2

Polis Evo 2

Un grup de teroriști a pus stăpânire pe un sat și îi ține ostatici pe săteni. Forțele speciale din Malaezia și Indonezia sunt însărcinate să se ocupe de acest incident, dar misiunea lor eșuează. Acum depinde de inspectorul Sani și de inspectorul Khai să salveze ostaticii și, în același timp, să doboare grupul terorist.

NR
6.2
2018Action125 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 6.9Creed II

Creed II

Între obligațiile personale și antrenamentul pentru următoarea mare luptă împotriva unui adversar care are legături cu trecutul familiei sale, Adonis Creed se află în fața provocării vieții sale.

PG-13
6.9
2018Dramă130 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 7.4Murder Mystery 2

Murder Mystery 2

După ce și-au înființat propria agenție de detectivi, Nick și Audrey Spitz primesc un caz care le va face carieră atunci când prietenul lor miliardar este răpit de la nunta sa.

NR
7.4
2023Action90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 7.5Snow Monster 2

Snow Monster 2

Bunicul Annei a fost paleontolog, dar de la o misiune de cercetare în urmă cu zece ani, el a dispărut. Acum Anna, un personal al Institutului de Biologie, după o descoperire accidentală a indicii lăsate în urmă de bunicul ei, ea și dr. Xie din Institut i-au găsit pe proprietarul dealer-ului de mașini Li Yuhang și pe asistentul său Da Lei. Acești câțiva oameni într-un SUV vechi s-au îmbarcat într-o călătorie pentru a găsi jungla misterioasă. Au mers prin munți și apă. Ei au trecut peste ...

NR
7.5
2022Adventure71 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 10Enola Holmes 2

Enola Holmes 2

Acum detectiv angajat la fel ca infamul ei frate, Enola Holmes preia primul său caz oficial pentru a găsi o fată dispărută, în timp ce scânteile unei conspirații periculoase aprind un mister care necesită ajutorul prietenilor – și al lui Sherlock însuși – pentru a se dezvălui.

NR
10
2022Adventure129 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 7.2Satyameva Jayate 2

Satyameva Jayate 2

Satya Azad, un ministru de interne integru, vrea să curețe țara de corupție cu proiectul său de lege anticorupție. Cu toate acestea, nu reușește să obțină suficiente voturi "pentru", nu numai din partea aliaților săi, ci și din partea soției sale Vidya, membră a opoziției, care votează "nu" în Vidhan Sabha. Atunci când în oraș au loc câteva crime înfiorătoare, ACP Jay Azad este chemat pentru a-l prinde pe criminal, fără a ține cont de motivul acestuia.

NR
7.2
2021Action141 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 8.9The Witch: Part 2. The Other One

The Witch: Part 2. The Other One

O fată se trezește într-un imens laborator secret. apoi întâlnește din greșeală o altă fată care încearcă să-și protejeze casa de o bandă. Fata misterioasă răstoarnă banda cu puterile ei neașteptate, iar personalul laboratorului pornește să o găsească.

NR
8.9
2022Action137 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 7.8Z-O-M-B-I-E-S 2

Z-O-M-B-I-E-S 2

Zed și Addison s-au întors la liceul Seabrook, unde, după un semestru revoluționar, continuă să îndrepte atât școala, cât și comunitatea spre unitate. Dar sosirea unui nou grup de străini - vârcolaci misterioși - amenință să zdruncine pacea regăsită și provoacă o ruptură în povestea de dragoste în devenire a lui Zed și Addison.

G
7.8
2020Music84 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 5.7Pee Nak 2

Pee Nak 2

Pacea a revenit la Templul ThammaNakanimitr după ce Călugărul Nong, Călugărul Întâi și Călugărul Balon au îndeplinit misiunea de a-și îndeplini promisiunile și au câștigat lupta cu fantoma lui Nak Nont.

NR
5.7
2020Comedy114 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 5.7Cat Run 2

Cat Run 2

Câțiva cei mai buni prieteni bâjbâi conduc o agenție de detectivi private și se trezesc să-și rezolve următorul caz din New Orleans, devenind implicați într-o rețea de spioni sexy și de conspirații guvernamentale în fundalul plin de caracter plin de viață al Big Easy.

R
5.7
2014Action97 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 6.7Heropanti 2

Heropanti 2

Babloo este un geniu al calculatoarelor, iar Inaaya este o miliardară care s-a făcut singură. Cei doi se îndrăgostesc, dar, din cauza unor circumstanțe neprevăzute, se despart brusc, deoarece Laila, lordul criminalității cibernetice, îl vrea mort.

NR
6.7
2022Action142 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 7.5Firestarter

Firestarter

De mai bine de un deceniu, părinții Andy și Vicky sunt pe fugă, disperați să își ascundă fiica Charlie de o agenție federală obscură care vrea să folosească darul ei fără precedent de a crea foc pentru a face din el o armă de distrugere în masă. Andy a învățat-o pe Charlie cum să-și dezamorseze puterea, care este declanșată de furie sau durere. Dar, pe măsură ce Charlie împlinește 11 ani, focul devine din ce în ce mai greu de controlat. După ce un incident dezvăluie locația familiei, un ...

R
7.5
2022Fantasy94 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 7.7Sonic the Hedgehog 2

Sonic the Hedgehog 2

După ce s-a stabilit în Green Hills, Sonic este dornic să demonstreze că are ceea ce este necesar pentru a fi un adevărat erou. Testul său vine când Dr. Robotnik se întoarce, de data aceasta cu un nou partener, Knuckles, în căutarea unui smarald care are puterea de a distruge civilizațiile. Sonic face echipă cu propriul său partener, Tails, și împreună pornesc într-o călătorie globe-trot pentru a găsi smaraldul înainte ca acesta să cadă în mâinile greșite.

PG
7.7
2022Action122 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 6.5Fight Back to School 2

Fight Back to School 2

Star Chow este ofițer în Unitatea de sarcini speciale (SDU) de elită a poliției regale din Hong Kong. În timpul unei întâlniri cu ofițerul său superior, inspectorul Yip, Star sugerează în glumă că dorește să fie redistribuit la unitatea de trafic. Star se trezește imediat retrogradat la polițist care se angajează în serviciul de trafic pe străzile din Hong Kong. După ce a fost făcut țapul ispășitor pentru o investigație teroristă eșuată de liceu, Star demisionează în grabă din poliție. El ...

TV-MA
6.5
1992Action106 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 9.4Gabriel’s Rapture Part 2

Gabriel’s Rapture Part 2

În cea de-a cincea ediție a seriei Infernul lui Gabriel, fericirea lui Gabriel și a Juliei este amenințată de un student conspirator și de politica academică. Când Gabriel se va confrunta cu administrația universității, va ceda destinului lui Dante? Sau se va lupta să o păstreze pe Julia, Beatrice a lui, pentru totdeauna?

TV-MA
9.4
2022Romance102 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO PART -2 5.8A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy’s Revenge

A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy’s Revenge

O nouă familie se mută în casa de pe Elm Street și, în scurt timp, copiii au din nou coșmaruri despre ucigașul decedat Freddy Krueger. De data aceasta, Freddy încearcă să posede un adolescent pentru a provoca ravagii în lumea reală și poate fi depășit doar dacă iubita băiatului își poate stăpâni frica.

R
5.8
1985Horror87 minVezi Filmul Online