👉Aici puteți viziona filme online de înaltă calitate gratuit, fără a deranja publicitatea...

HD_RO PART 17.326Enola Holmes

Enola Holmes

În timp ce își caută mama dispărută, îndrăzneața adolescentă Enola Holmes își folosește abilitățile de detectiv pentru a-l depăși pe fratele mai mare Sherlock și pentru a ajuta un lord fugar.

PG-13
7.326
2020Adventure123 minVezi Filmul
HD_RO PART 17.2Satyameva Jayate

Satyameva Jayate

DCP Shivansh a fost însărcinat să îl prindă pe Vir, cel care se află în spatele crimelor polițiștilor din oraș. Amândoi sunt în cele din urmă împotriva aceluiași inamic, dar sunt divizați de o linie fină, legea.

NR
7.2
2018Action142 minVezi Filmul
HD_RO PART 17.8The Witch: Part 1. The Subversion

The Witch: Part 1. The Subversion

Ja-yoon este o elevă de liceu care se luptă cu pierderi de memorie după ce a suferit o traumă necunoscută în copilărie. În timp ce încearcă să descopere adevărul, ea este atrasă fără să vrea într-o lume a crimei și se află într-o călătorie care va trezi multe secrete ascunse în adâncul ei.

NR
7.8
2018Action125 minVezi Filmul
HD_RO PART 17.4Z-O-M-B-I-E-S -1

Z-O-M-B-I-E-S -1

Doi boboci - un zombi, Zed, și o majoretă, Addison - fiecare străin în felul său unic, se împrietenesc și lucrează împreună pentru a arăta liceului și comunității Seabrook ce pot realiza atunci când își acceptă diferențele.

G
7.4
2018Comedy94 minVezi Filmul
HD_RO PART 16.7Pee Nak

Pee Nak

La un vechi templu de la periferia orașului, o legendă terifiantă persistă până în zilele noastre. Aceasta spune că oricine dorește să fie hirotonit călugăr în acest templu este blestemat și va muri de furia spiritului Pee Nak înainte de finalizarea ceremoniei de hirotonire.

NR
6.7
2019Comedy106 minVezi Filmul
HD_RO PART 15.2Cat Run

Cat Run

Când o escortă sexy, de lux, deține dovada cheie pentru o mușamalizare scandaloasă a guvernului, doi tineri detectivi neîndemânatici devin protectorii ei improbabili împotriva unui asasin nemilos angajat să o reducă la tăcere.

R
5.2
2011Action106 minVezi Filmul
HD_RO PART 15.8Heropanti

Heropanti

Doi tineri își găsesc dragostea în ciuda peisajului violent în care trăiesc.

NR
5.8
2014Action146 minVezi Filmul
HD_RO PART 16.3Firestarter

Firestarter

În tinerețe, Andy McGee și viitoarea sa soție, Vicky, au participat la experimente secrete, permițându-și să fie supuși unor teste medicale misterioase. Ani mai târziu, fiica cuplului, Charlie, începe să dea dovadă de abilitatea de a aprinde incendii doar cu mintea. Acest talent volatil o face pe tânără extrem de periculoasă și, în curând, devine o țintă pentru enigmatica agenție cunoscută sub numele de "The Shop".

R
6.3
1984Horror114 minVezi Filmul
HD_RO PART 17.4Sonic the Hedgehog

Sonic the Hedgehog

Alimentat cu o viteză incredibilă, Sonic The Hedgehog își îmbrățișează noua casă de pe Pământ. Adică, până când Sonic va stârni atenția geniului rău super necool Dr. Robotnik. Acum este super-vilan vs super-sonic într-o cursă totală pe tot globul pentru a opri Robotnik să folosească puterea unică a lui Sonic pentru dominarea lumii.

PG
7.4
2020Action99 minVezi Filmul
HD_RO PART 16.6Fight Back to School

Fight Back to School

Star Chow este pe cale să fie dat afară din unitatea de elită a Poliției Regale din Hong Kong pentru sarcini speciale (SDU). Dar un ofițer superior decide să-i dea o ultimă șansă: Star trebuie să intre sub acoperire ca student la liceul din Edinburgh din Hong Kong pentru a recupera revolverul dispărut al ofițerului superior.

NR
6.6
1991Action100 minVezi Filmul
HD_RO PART 18.2Gabriel’s Rapture: Part I

Gabriel’s Rapture: Part I

A patra tranșă Bazat pe cel mai bine vândut roman de Sylvain Reynard.

R
8.2
2021Romance106 minVezi Filmul
HD_RO PART 17.3A Nightmare on Elm Street

A Nightmare on Elm Street

Adolescenții dintr-un oraș mic cad ca muștele, aparent în strânsoarea isteriei în masă care le provoacă sinuciderea. Fiica unui polițist, Nancy Thompson, urmărește cauza la agresorul de copii Fred Krueger, care a fost ars de viu de părinți furioși cu mulți ani în urmă. Krueger a revenit acum în visele copiilor ucigașilor săi, pretinzându-și viața ca răzbunare. Nancy și iubitul ei, Glen, trebuie să elaboreze un plan pentru a atrage monstrul din tărâmul coșmarurilor și în lumea reală...

R
7.3
1984Horror91 minVezi Filmul
HD_RO PART 16.3Rise of the Footsoldier

Rise of the Footsoldier

Rise of the Footsoldier urmărește ascensiunea inexorabilă a lui Carlton Leach de la unul dintre cei mai temuți generali ai teraselor de fotbal la a deveni membru al unei bande notorii de criminali care și-au făcut drumul prin Londra și Essex la sfârșitul anilor '80 și începutul anilor '90.

R
6.3
2007Action119 minVezi Filmul
HD_RO PART 16.8Coming to America

Coming to America

Un prinț african decide că este timpul să găsească o prințesă... iar misiunea sa îl conduce pe el și pe cel mai loial prieten al său în Queens, New York. Deghizat ca un imigrant sărac, prințul răsfățat își găsește rapid un nou loc de muncă, noi prieteni, noi săpături, noi dușmani și multe necazuri.

R
6.8
1988Comedy117 minVezi Filmul
HD_RO PART 15.2Hotel Inferno

Hotel Inferno

Ucigașul Frank Zimosa tocmai a fost angajat pentru o misiune ridicol de profitabilă de către bogatul și puternicul Jorge Mistrandia. Obiectivul: să omoare câțiva oameni care se ascund într-unul dintre hotelurile sale europene. Ceea ce ar părea una dintre cele mai simple slujbe pe care Frank le-a avut vreodată este pe cale să se transforme într-un coșmar viu. În curând își va da seama că nu este altceva decât o pradă pentru Mistrandia și armata sa de acoliți nebuni care se ascund în hotel ...

NR
5.2
2013Action80 minVezi Filmul
HD_RO PART 15.6The Rope Curse

The Rope Curse

În speranța de a realiza un videoclip viral prin transmiterea în flux a unui misterios ritual de frânghie, un cuplu cade într-un blestem mortal care le întoarce viața peste cap.

NR
5.6
2018Horror106 minVezi Filmul
HD_RO PART 16.2The Souvenir

The Souvenir

Un student de film timid, dar ambițios, cade într-o relație intensă, plină de emoții, cu un bărbat în vârstă carismatic, dar nedemn de încredere.

R
6.2
2019Drama120 minVezi Filmul
HD_RO PART 16.4Tall Girl

Tall Girl

Jodi, cea mai înaltă fată din liceu, s-a simțit mereu inconfortabil în propria piele. Dar, după ani în care a slăbit, a fost bătută de râs și a evitat cu orice preț atenția, Jodi decide în sfârșit să-și găsească încrederea pentru a sta în picioare.

PG
6.4
2019Comedy101 minVezi Filmul
HD_RO PART 14.9JL Family Ranch

JL Family Ranch

Un fermier veteran și fost șerif, forțat să se confrunte cu o birocrație federală atunci când un vechi inamic și milionar susține că nu deține de fapt ferma iubita de familie într-un mic oraș din Texas.

TV-MA
4.9
2016Drama85 minVezi Filmul
HD_RO PART 17.1Ip Man: Kung Fu Master

Ip Man: Kung Fu Master

Cariera promițătoare a lui Ip Man ca polițist este distrusă după ce este acuzat de crimă și este vizat de fiica unui șef al mafiei.

NR
7.1
2019Action82 minVezi Filmul
HD_RO PART 15Tiger Claws

Tiger Claws

Poliția nu știe ce să facă. Ei au de-a face cu un criminal în serie care vizează maeștrii în arte marțiale. Unul după altul este ucis în același mod brutal. Aceasta poate fi o șansă pentru detectivul Linda Masterson de a lucra la primul ei caz de crimă. Ea primește slujba și alături de ea un alt specialist în arte marțiale, Sgt. Tarek Richards. Acum trebuie să găsească un maestru în stilul tigrului, pentru că ucigașul folosește în mod evident kung fu în stilul tigrului. Nu este o sarcină ...

TV-MA
5
1992Action92 minVezi Filmul
HD_RO PART 16Mythica: A Quest for Heroes

Mythica: A Quest for Heroes

Blocat într-o viață de servitute prin contract, Marek visează să devină vrăjitor. Când o întâlnește pe frumoasa preoteasă Teela care are nevoie de ajutor, ea îi oferă asistență și oferă o trupă pestriță. Împreună pleacă în căutarea surorii Teelei, care a fost răpită de un căpcăun sălbatic.

NR
6
2014Action93 minVezi Filmul
HD_RO PART 17.1U Get What U Kiss

U Get What U Kiss

In satul Rachitele legenda spune ca daca saruti o fata de Ziua Lânii, aceasta va fi sotia ta. Trei ciobani sunt dispuși să facă orice pentru a săruta pe cineva.

TV-MA
7.1
2018Comedy93 minVezi Filmul
HD_RO PART 17.3Scream

Scream

Un ucigaș cunoscut sub numele de Ghostface începe să omoare adolescenți și, pe măsură ce numărul de cadavre începe să crească, o fată și prietenii ei se trezesc contemplând „regulile” filmelor de groază, în timp ce trăiesc într-unul din viața reală.

R
7.3
1996Crime112 minVezi Filmul