VEZI GRATIS FILME ONLINE

FILM_HD_RO...Animation 7.5Rock Dog 3: Battle the Beat

Rock Dog 3: Battle the Beat

După ce a călătorit prin lume, Bodi își ia o pauză și se întoarce în satul său. Când află că grupul de fete, K-9, nu știe cine este legenda rock Angus Scattergood, este nevoit să se alăture emisiunii de concursuri muzicale, "Battle the Beat", pentru a inspira o nouă generație de staruri rock. Dar, după ce se alătură emisiunii, Bodi își dă seama rapid că a mușcat mai mult decât poate mesteca când devine peste noapte o personalitate TV de senzație.

NR
7.5
2023Adventure90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO...Animation 6.2Mummies

Mummies

Printr-o serie de evenimente nefericite, trei mumii ajung în Londra zilelor noastre și pornesc într-o călătorie trăsnită și amuzantă în căutarea unui inel vechi aparținând familiei regale, furat de ambițiosul arheolog Lord Carnaby.

PG
6.2
2023Adventure88 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO...Animation 5.5The Magician’s Elephant

The Magician’s Elephant

Peter își caută sora pierdută de mult timp când se întâlnește cu o ghicitoare în piață. Singura lui întrebare este: mai trăiește sora lui? Răspunsul, că trebuie să găsească un elefant misterios și pe magicianul care îl va conjura, îl determină pe Peter să pornească într-o călătorie pentru a îndeplini trei sarcini aparent imposibile care vor schimba pentru totdeauna fața orașului său.

PG
5.5
2023Adventure99 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO...Animation 7.7Tad, the Lost Explorer and the Emerald Tablet

Tad, the Lost Explorer and the Emerald Tablet

Tad dezlănțuie din greșeală o vrajă străveche, punând în pericol viețile prietenilor săi Mummy, Jeff și Belzoni. Cu toată lumea împotriva lui și ajutat doar de Sara, Tad pornește într-o aventură pentru a pune capăt blestemului Mumiei.

NR
7.7
2022Adventure89 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO...Animation 5.5Legion of Super-Heroes

Legion of Super-Heroes

Kara, devastată de pierderea Kryptonului, se străduiește să se adapteze la noua ei viață pe Pământ. Vărul ei, Superman, îi este mentor și îi sugerează să părăsească spațiul-timp pentru a urma cursurile Academiei Legiunii în secolul 31, unde își face noi prieteni și un nou dușman: Brainiac 5. Între timp, ea trebuie să se confrunte cu un grup misterios numit Cercul Întunecat, în timp ce caută o armă puternică păstrată în seiful Academiei.

PG-13
5.5
2023Action90 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO...Animation 8.7Puss in Boots: The Last Wish

Puss in Boots: The Last Wish

Puss in Boots descoperă că pasiunea lui pentru aventură și-a luat amploarea: a distrus opt din cele nouă vieți, lăsându-l cu o singură viață. Puss pornește într-o călătorie epică pentru a găsi mitica Ultima Dorință și pentru a-și restabili cele nouă vieți.

PG
8.7
2022Adventure102 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO...Animation 6.2Strange World

Strange World

O călătorie adânc într-un tărâm neexplorat și perfid, în care creaturi fantastice îi așteaptă pe legendarii Clades - o familie de exploratori ale căror diferențe amenință să le răstoarne cea mai recentă și de departe cea mai importantă misiune.

PG
6.2
2022Adventure102 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO...Animation 7.0Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again

Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again

Nick Daley calcă pe urmele tatălui său ca paznic de noapte la Muzeul American de Istorie Naturală, așa că știe ce se întâmplă când apune soarele. Dar când conducătorul maniacal Kahmunrah scapă, depinde de Nick să salveze muzeul odată pentru totdeauna.

PG
7.0
2022Animation77 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO...Animation 8.4Guillermo del Toro’s Pinocchio

Guillermo del Toro’s Pinocchio

În timpul ascensiunii fascismului în Italia lui Mussolini, un băiat de lemn a adus la viață în mod magic lupte pentru a se ridica la înălțimea așteptărilor tatălui său.

PG
8.4
2022Animation117 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO...Animation 7.5The Boss Baby: Christmas Bonus

The Boss Baby: Christmas Bonus

Ajunul Crăciunului ia o întorsătură întortocheată când Boss Baby schimbă accidental locul cu unul dintre elfii lui Moș Crăciun și rămâne blocat la Polul Nord.

PG
7.5
2022Animation47 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO...Animation 7.5Pinocchio

Pinocchio

O păpușă de lemn pornește într-o aventură palpitantă pentru a deveni un băiat adevărat.

PG
7.5
2022Adventure111 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO...Animation 7.1DC League of Super-Pets

DC League of Super-Pets

Când Superman și restul Ligii Justiției sunt răpiți, Krypto Super-Dog trebuie să convingă un adăpost de zdrențe - oinașul Ace, porcul cu burtă PB, țestoasa Merton și veverița Chip - să-și stăpânească propriile puteri noi și ajută-l să salveze supereroii.

PG
7.1
2022Animation105 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO...Animation 6.7Pil’s Adventures

Pil’s Adventures

Pil, o fetiță vagabondă, locuiește pe străzile orașului medieval Roc-en-Brume, împreună cu cele trei nevăstuici ale ei îmblânzite. Ea supraviețuiește din mâncarea furată din castelul sinistului regent Tristain. Într-o zi, pentru a scăpa de gărzile lui, Pil se deghizează în prințesă. Astfel, ea pornește într-o aventură nebună, deliranta, alături de Crobar, un mare gardian stângaci care se crede nobil, și Rigolin, un tânăr bufon prost. Pil va trebui să-l salveze pe Roland, moștenitorul de ...

NR
6.7
2021Animation89 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO...Animation 8.1Luck

Luck

Aflându-se brusc în Țara norocului, nemaivăzută până acum, cea mai ghinionică persoană din lume trebuie să se unească cu creaturile magice de acolo pentru a-și schimba norocul.

G
8.1
2022Animation105 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO...Animation 8.5Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie

Când un străin misterios sosește din viitor cu un avertisment teribil, Leo este forțat să se ridice și să-i conducă pe frații săi, Raph, Donnie și Mikey, într-o luptă pentru a salva lumea de o specie extraterestră terifiantă.

NR
8.5
2022Action85 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO...Animation 7.6Lightyear

Lightyear

Legendarul Space Ranger Buzz Lightyear pornește într-o aventură intergalactică alături de un grup de recruți ambițioși și de însoțitorul său robot Sox.

PG
7.6
2022Animation107 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO...Animation 5.7Green Lantern: Beware My Power

Green Lantern: Beware My Power

John Stewart, lunetistul pușcaș marin recent lăsat la vatră, se află la o răscruce de drumuri în viața sa, răscruce care se complică doar prin primirea unui inel extraterestru care îi conferă puterile de Lanternă Verde a Pământului. Din nefericire, inelul nu vine cu instrucțiuni - dar vine cu un bagaj, cum ar fi o hoardă de ucigași interplanetari hotărâți să elimine toate Lanternele Verzi din univers. Acum, cu ajutorul ușuraticului Green Arrow, al lui Adam Strange și al lui Hawkgirl, acest ...

PG-13
5.7
2022Action83 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO...Animation 7.5The Sea Beast

The Sea Beast

Viața unui vânător legendar de monștri marin este răsturnată când o fată tânără se ascunde pe nava lui.

PG
7.5
2022Adventure115 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO...Animation 6.7King Tweety

King Tweety

Canarul galben preferat al tuturor devine în mod neașteptat următorul în linie pentru coroană atunci când regina unui paradis insulă dispare. În anturajul Micii Sale se numără bunița temerară și vicleanul Sylvester, a cărui loialitate este testată atunci când descoperă un complot sinistru pentru a-l elimina definitiv pe Tweety.

NR
6.7
2022Animation72 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO...Animation 7.8Chickenhare and the Hamster of Darkness

Chickenhare and the Hamster of Darkness

Tânărul Chickenhare este fiul adoptiv al regelui Petru, un aventurier celebru. Parțial găină și parțial iepure, îi este foarte greu să crească și se deghizează în iepure pentru a evita bătăile de joc ale semenilor săi. Când vine ziua proceselor Royal Adventurer Society, Chickenhare, împiedicat de deghizarea lui, eșuează lamentabil. Dar el este hotărât să profite de oa doua șansă și să găsească Sceptrul Hamsterului Întunericului, înaintea unchiului său malefic Lapin. Sceptrul va da o putere ...

NR
7.8
2022Adventure91 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO...Animation 7.3The Bad Guys

The Bad Guys

Când infamii Bad Guys sunt prinși în sfârșit după ani de nenumărate furturi și fiind cei mai căutați răufăcători din lume, domnul Wolf încheie o înțelegere pentru a-i salva pe toți din închisoare.

PG
7.3
2022Animation100 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO...Animation 7.3My Sweet Monster

My Sweet Monster

Scandal în familia regală: prințesa capricioasă Barbara a evadat din palat și a plecat prin pădure în căutarea unui prinț chipeș. Cu toate acestea, în loc de întâlnirea mult prețuită cu iubitul ei, este capturată de Buka, cel mai periculos tâlhar al regatului. Dar devine repede clar că vioaie prințesă este gata să transforme viața lui Buka într-un coșmar, doar pentru a-și atinge scopul. Așa că neliniștita Varvara începe să își stabilească propria ordine în pădure.

PG
7.3
2021Adventure98 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO...Animation 4.7Pinocchio: A True Story

Pinocchio: A True Story

Tânărul Pinocchio fuge de genialul său creator Jepetto însoțit de calul Tibalt pentru a vedea lumea și se alătură circului ambulant condus de hustler Modjafocco.

PG
4.7
2021Animation80 minVezi Filmul Online
FILM_HD_RO...Animation 7.2Zog and the Flying Doctors

Zog and the Flying Doctors

Pearl și Gadabout sunt acum un trio de doctori zburători, care are grijă de creaturi, inclusiv o sirenă, un unicorn și un leu strănut. Cu toate acestea, când vremea rea îi obligă să aterizeze la palat, Pearl este închisă de unchiul ei, regele.

TV-MA
7.2
2021Animation25 minVezi Filmul Online