HD_RO...Animation6.766Pil’s Adventures

Pil’s Adventures

Pil, o fetiță vagabondă, locuiește pe străzile orașului medieval Roc-en-Brume, împreună cu cele trei nevăstuici ale ei îmblânzite. Ea supraviețuiește din mâncarea furată din castelul sinistului regent Tristain. Într-o zi, pentru a scăpa de gărzile lui, Pil se deghizează în prințesă. Astfel, ea pornește într-o aventură nebună, deliranta, alături de Crobar, un mare gardian stângaci care se crede nobil, și Rigolin, un tânăr bufon prost. Pil va trebui să-l salveze pe Roland, moștenitorul de ...

NR
6.766
2021Animation89 minVezi Filmul
HD_RO...Animation8.1Luck

Luck

Aflându-se brusc în Țara norocului, nemaivăzută până acum, cea mai ghinionică persoană din lume trebuie să se unească cu creaturile magice de acolo pentru a-și schimba norocul.

G
8.1
2022Animation105 minVezi Filmul
HD_RO...Animation8.5Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie

Când un străin misterios sosește din viitor cu un avertisment teribil, Leo este forțat să se ridice și să-i conducă pe frații săi, Raph, Donnie și Mikey, într-o luptă pentru a salva lumea de o specie extraterestră terifiantă.

NR
8.5
2022Action85 minVezi Filmul
HD_RO...Animation7.6Lightyear

Lightyear

Legendarul Space Ranger Buzz Lightyear pornește într-o aventură intergalactică alături de un grup de recruți ambițioși și de însoțitorul său robot Sox.

PG
7.6
2022Animation107 minVezi Filmul
HD_RO...Animation5.7Green Lantern: Beware My Power

Green Lantern: Beware My Power

John Stewart, lunetistul pușcaș marin recent lăsat la vatră, se află la o răscruce de drumuri în viața sa, răscruce care se complică doar prin primirea unui inel extraterestru care îi conferă puterile de Lanternă Verde a Pământului. Din nefericire, inelul nu vine cu instrucțiuni - dar vine cu un bagaj, cum ar fi o hoardă de ucigași interplanetari hotărâți să elimine toate Lanternele Verzi din univers. Acum, cu ajutorul ușuraticului Green Arrow, al lui Adam Strange și al lui Hawkgirl, acest ...

PG-13
5.7
2022Action83 minVezi Filmul
HD_RO...Animation7.5The Sea Beast

The Sea Beast

Viața unui vânător legendar de monștri marin este răsturnată când o fată tânără se ascunde pe nava lui.

PG
7.5
2022Adventure115 minVezi Filmul
HD_RO...Animation6.7King Tweety

King Tweety

Canarul galben preferat al tuturor devine în mod neașteptat următorul în linie pentru coroană atunci când regina unui paradis insulă dispare. În anturajul Micii Sale se numără bunița temerară și vicleanul Sylvester, a cărui loialitate este testată atunci când descoperă un complot sinistru pentru a-l elimina definitiv pe Tweety.

NR
6.7
2022Animation72 minVezi Filmul
HD_RO...Animation7.8Chickenhare and the Hamster of Darkness

Chickenhare and the Hamster of Darkness

Tânărul Chickenhare este fiul adoptiv al regelui Petru, un aventurier celebru. Parțial găină și parțial iepure, îi este foarte greu să crească și se deghizează în iepure pentru a evita bătăile de joc ale semenilor săi. Când vine ziua proceselor Royal Adventurer Society, Chickenhare, împiedicat de deghizarea lui, eșuează lamentabil. Dar el este hotărât să profite de oa doua șansă și să găsească Sceptrul Hamsterului Întunericului, înaintea unchiului său malefic Lapin. Sceptrul va da o putere ...

NR
7.8
2022Adventure91 minVezi Filmul
HD_RO...Animation7.3The Bad Guys

The Bad Guys

Când infamii Bad Guys sunt prinși în sfârșit după ani de nenumărate furturi și fiind cei mai căutați răufăcători din lume, domnul Wolf încheie o înțelegere pentru a-i salva pe toți din închisoare.

PG
7.3
2022Animation100 minVezi Filmul
HD_RO...Animation7.3My Sweet Monster

My Sweet Monster

Scandal în familia regală: prințesa capricioasă Barbara a evadat din palat și a plecat prin pădure în căutarea unui prinț chipeș. Cu toate acestea, în loc de întâlnirea mult prețuită cu iubitul ei, este capturată de Buka, cel mai periculos tâlhar al regatului. Dar devine repede clar că vioaie prințesă este gata să transforme viața lui Buka într-un coșmar, doar pentru a-și atinge scopul. Așa că neliniștita Varvara începe să își stabilească propria ordine în pădure.

PG
7.3
2021Adventure98 minVezi Filmul
HD_RO...Animation4.7Pinocchio: A True Story

Pinocchio: A True Story

Tânărul Pinocchio fuge de genialul său creator Jepetto însoțit de calul Tibalt pentru a vedea lumea și se alătură circului ambulant condus de hustler Modjafocco.

PG
4.7
2021Animation80 minVezi Filmul
HD_RO...Animation7.2Zog and the Flying Doctors

Zog and the Flying Doctors

Pearl și Gadabout sunt acum un trio de doctori zburători, care are grijă de creaturi, inclusiv o sirenă, un unicorn și un leu strănut. Cu toate acestea, când vremea rea îi obligă să aterizeze la palat, Pearl este închisă de unchiul ei, regele.

TV-MA
7.2
2021Animation25 minVezi Filmul
HD_RO...Animation7.5Turning Red

Turning Red

Mei, în vârstă de 13 ani, se confruntă cu stângăcia de a fi o adolescentă cu o întorsătură – când devine prea emoționată, se transformă într-un panda roșu uriaș.

PG
7.5
2022Animation100 minVezi Filmul
HD_RO...Animation6.3Fireheart

Fireheart

Filmul explorează lumea pompierilor din New York-ul anilor 1920 și spune povestea unei fete de 16 ani care va trebui să devină un erou pentru a-și salva orașul.

TV-MA
6.3
2022Animation92 minVezi Filmul
HD_RO...Animation6The Ice Age Adventures of Buck Wild

The Ice Age Adventures of Buck Wild

Neînfricata nevăstuica cu un singur ochi Buck face echipă pe răutăcioșii frați opossum, Crash și Eddie, în timp ce pornesc într-o nouă aventură în casa lui Buck: Lumea Dinozaurilor.

PG
6
2022Adventure82 minVezi Filmul
HD_RO...Animation7.2Tom and Jerry Cowboy Up!

Tom and Jerry Cowboy Up!

De data aceasta, rivalii fac echipă pentru a ajuta o cowgirl și fratele ei să-și salveze gospodăria de un acaparator de pământ lacom și vor avea nevoie de ajutor! Cei trei nepoți precoci ai lui Jerry sunt toți gata de acțiune, iar Tom adună o mulțime de câini de prerie. Dar poate o bandă zdrențuită de vârste să învingă un desperado înșelător hotărât să înșele o domnișoară aflată în dificultate? Indiferent ce s-ar întâmpla cu Tom și Jerry în șa, va fi un moment bun de înrădăcinat!

NR
7.2
2022Animation75 minVezi Filmul
HD_RO...Animation7.2Descendants: The Royal Wedding

Descendants: The Royal Wedding

Fericirea pentru totdeauna continuă pentru cuplul puternic al lui Auradon, în timp ce se pregătesc să spună „Da” la o sărbătoare epică cu prietenii și familia lor, dar Hades amenință că va strica totul.

G
7.2
2021Animation22 minVezi Filmul
HD_RO...Animation5.7Rumble

Rumble

Într-o lume în care luptele cu monștri este un sport global, iar monștrii sunt sportivi superstar, adolescența Winnie încearcă să calce pe urmele tatălui ei antrenând un monstru îndrăgostit pentru a deveni campion.

PG
5.7
2022Animation104 minVezi Filmul
HD_RO...Animation7.2Barbie: Big City, Big Dreams

Barbie: Big City, Big Dreams

Barbie schimbă țărmurile însorite din Malibu cu luminile strălucitoare din Broadway pentru a participa la un program exclusivist de artă spectacolului de vară și o întâlnește pe... Barbie! Prieteni rapizi, cei doi descoperă că au mai mult decât un nume în timp ce explorează New York City și toate lucrurile uimitoare pe care le au în comun. În timp ce concurează pentru râvnitul Spotlight Solo din Times Square, o dată în viață, prietenii descoperă că competiția nu înseamnă doar câștiguri, ci ...

TV-MA
7.2
2021Animation62 minVezi Filmul
HD_RO...Animation8.1Even Mice Belong in Heaven

Even Mice Belong in Heaven

Un film despre doi dușmani de moarte - un șoarece Whizzy și vulpea Whitebelly, care, după un accident nefericit, se întâlnesc în raiul animalelor. Își pierd instinctele naturale și devin cei mai buni prieteni. Dorința lor de a rămâne împreună după ce se întorc pe pământ se împlinește, dar renasc în roluri opuse. Datorită puterii prieteniei, ei pot depăși chiar ceea ce pare a fi imposibil.

NR
8.1
2021Adventure80 minVezi Filmul
HD_RO...Animation7.5Ron’s Gone Wrong

Ron’s Gone Wrong

Într-o lume în care roboții care merg, vorbesc și conectați digital au devenit cei mai buni prieteni ai copiilor, un copil de 11 ani descoperă că prietenul său robot nu funcționează la fel ca ceilalți.

TV-MA
7.5
2021Animation106 minVezi Filmul
HD_RO...Animation7.9The Summit of the Gods

The Summit of the Gods

Căutarea obsesivă a unui fotojurnalist pentru adevărul despre prima expediție pe Muntele Everest îl determină să caute un alpinist stimat care a dispărut.

TV-MA
7.9
2021Adventure95 minVezi Filmul