­čĹëAici pute╚Ťi viziona filme online de ├«nalt─â calitate gratuit, f─âr─â a deranja publicitatea...

HD_Rip RO7.432Bullet Train

Bullet Train

Ghinionistul asasin Ladybug este hot─âr├ót s─â ├«╚Öi fac─â treaba ├«n lini╚Öte, dup─â prea multe misiuni care au ie╚Öit de pe ╚Öine. Soarta, ├«ns─â, ar putea avea alte planuri, deoarece cea mai recent─â misiune a lui Ladybug ├«l pune pe Ladybug pe un curs de coliziune cu adversari letali din ├«ntreaga lume - to╚Ťi cu obiective conexe, dar conflictuale - pe cel mai rapid tren din lume.

R
7.432
2022Action127 minVezi Filmul
HD_Rip RO8.5Top Gun: Maverick

Top Gun: Maverick

După mai mult de treizeci de ani de serviciu ca unul dintre cei mai buni aviatori ai Marinei, Pete Mitchell este acolo unde îi este locul, împingând limitele ca pilot de încercare curajos și ferindu-se de avansarea în grad care l-ar fi pedepsit.

PG-13
8.5
2022Action131 minVezi Filmul
HD_Rip RO8.1The Batman

The Batman

├Än al doilea an de lupt─â ├«mpotriva crimei, Batman descoper─â corup╚Ťie ├«n Gotham City care se leag─â de propria sa familie ├«n timp ce se confrunt─â cu un criminal ├«n serie cunoscut sub numele de Riddler.

PG-13
8.1
2022Crime176 minVezi Filmul
HD_Rip RO8.5Spider-Man: No Way Home

Spider-Man: No Way Home

Peter Parker este demascat ╚Öi nu mai poate s─â-╚Öi separe via╚Ťa normal─â de miza mare de a fi un super-erou. C├ónd ├«i cere ajutorul Doctorului Strange, miza devine ╚Öi mai periculoas─â, for╚Ť├óndu-l s─â descopere ce ├«nseamn─â cu adev─ârat s─â fii Spider-Man.

PG-13
8.5
2021Action148 minVezi Filmul
HD_Rip RO7.9Godzilla vs. Kong

Godzilla vs. Kong

├Äntr-o perioad─â ├«n care mon╚Ötrii umbl─â pe P─âm├ónt, lupta omenirii pentru viitorul s─âu ├«i pune pe Godzilla ╚Öi Kong pe un curs de coliziune care va vedea cele mai puternice dou─â for╚Ťe ale naturii de pe planet─â ciocnind ├«ntr-o lupt─â spectaculoas─â pentru veacuri.

PG-13
7.9
2021Action113 minVezi Filmul
HD_Rip RO6.5My Son

My Son

C├ónd singurul fiu al unui b─ârbat dispare, acesta c─âl─âtore╚Öte ├«n ora╚Öul ├«n care locuie╚Öte fosta lui so╚Ťie ├«n c─âutarea unor r─âspunsuri. Pentru a interpreta un b─ârbat a c─ârui via╚Ť─â este ├«ntunecat─â de mister, lui McAvoy nu i se va da un scenariu de dialog.

TV-MA
6.5
2021Crime95 minVezi Filmul