HD_ EN 6.5Rage of the Mummy

Rage of the Mummy

Sfidând un blestem străvechi, un grup de ocultiști fură treisprezece relicve sacre din mormântul prințului Horus-Kan pentru a-și alimenta puterile supranaturale. Acum, prințul mumie, în vârstă de trei mii de ani, trebuie să vâneze relicvele furate și să se răzbune mortal pe făptași. Pentru detectivii Blake și Crawford, numărul cadavrelor se adună. Vor reuși ei să oprească mumia din ravagiile sale mortale?

NR
6.5
2018Horror90 minVezi Filmul Online
HD_ EN 9.7Sugar Mommy

Sugar Mommy

Eve și prietena ei se furișează la o petrecere, dar prietena ei moare, iar Eve își pierde bursa de la facultate. Curând își găsește o slujbă pentru a-și plăti taxele de școlarizare, dar slujba ei era un paravan pentru o schemă periculoasă de îndulcire a zahărului, care i-a provocat prietenei sale...

NR
9.7
2022Dramă85 minVezi Filmul Online
HD_ EN 5.5Legacy Peak

Legacy Peak

Jason is on an adventure to win the hearts of Noelle's kids before they marry.

PG
5.5
2022Adventure80 minVezi Filmul Online
HD_ EN 5.5Night of the Axe

Night of the Axe

Un grup de tineri adulți, care încearcă să se bucure de o petrecere de reuniune a liceului, sunt terorizați de un pacient psihic evadat, obsedat de a-și satisface pofta de sânge. Unul câte unul sunt făcuți victime ale ucigașului sadic. Cine va supraviețui în NOAPTEA TOORULUI? Un șocat vechi, îmbibat de sânge, de la Facemelt Features.

NR
5.5
2022Horror61 minVezi Filmul Online
HD_ EN 5.5Xanadu Hellfire

Xanadu Hellfire

O fetiță de opt ani găsește o modalitate de a-și aduce eroina războinică de benzi desenate Xanadu Hellfire din viitor în prezent. Urmează sora rea a lui Xanadu, iar lucrurile înnebunesc. Inspirat de orice, de la Conan la Thor, Mad Max și Clerks.

PG-13
5.5
2022Fantasy105 minVezi Filmul Online
HD_ EN 5.5The Macabre

The Macabre

Fata timidă Molly dă o petrecere. Își invită bătăușii de la școală și a plănuit o seară grozavă. După ce un truc de petrecere merge groaznic de rău, fiecare oaspete este forțat să intre într-un joc macabru de viață și moarte de un demon străvechi care îi obligă să spună povești înfiorătoare.

NR
5.5
2022Drama100 minVezi Filmul Online
HD_ EN 5.6Ravage

Ravage

Când un fotograf de natură explică poliției cum a luptat pentru a ieși din Valea Watchatoomy, ei resping povestea ei nebună și violentă drept un coșmar indus de metanfetamina. Dar când descoperă că ea spune adevărul, este prea târziu.

NR
5.6
2020Horror84 minVezi Filmul Online
HD_ EN 7.2The Last Client

The Last Client

Renumitul psiholog Susanne (Signe Egholm Olsen) este prins într-un coșmar viu când noul ei client (Anton Hjejle) se dovedește a fi un criminal în serie căutat.

NR
7.2
2022Crime95 minVezi Filmul Online
HD_ EN 5.5Battle for Saipan

Battle for Saipan

A Surgeon defends a hospital from invading enemy forces in the Battle of Saipan during World War II.

NR
5.5
2022Action0 minVezi Filmul Online
HD_ EN 5.9The Hanging Sun

The Hanging Sun

Fugând de fostul său angajator, un asasin reticent își caută refugiu într-un sat izolat, unde se confruntă cu evenimente care testează adevărata natură a conștiinței sale.

NR
5.9
2022Crime93 minVezi Filmul Online
HD_ EN 5.5Who Killed Santa? A Murderville Murder Mystery

Who Killed Santa? A Murderville Murder Mystery

Detectivul senior Terry Seattle s-a întors și de data aceasta, cazul este critic. Împreună cu cele două vedete invitate ale sale, Jason Bateman și Maya Rudolph, el are o misiune de a afla... cine l-a ucis pe Moș Crăciun? Dar iată problema: lui Jason Bateman și Maya Rudolph nu li se dă scenariul. Ei habar nu au ce li se va întâmpla. Împreună, cu Terry Seattle (și multe surprize), vor trebui să-și improvizeze drumul prin caz... dar va depinde de amândoi să numească criminalul.

R
5.5
2022Comedy52 minVezi Filmul Online
HD_ EN 2.7Arthur, malédiction

Arthur, malédiction

Alex este un tânăr de 18 ani. De ani de zile este un mare fan al sagăi de film fantezie Arthur și Minimoys. Apoi grupul său de prieteni îi sugerează să meargă la casa părăsită unde a fost filmat filmul. Ei nu știu că sunt pe cale să cadă într-un complot mortal.

NR
2.7
2022Fantasy87 minVezi Filmul Online
HD_ EN 5,7The Huns

The Huns

Era un timp primitiv cu mult timp în urmă, când triburile nomadice ale hunilor conduceau Marile Stepe. După ce clanul ei este distrus, Hora este luată captivă, dar plănuiește în secret să-și caute răzbunarea. În această lume barbară de războinici violenți și șamani rituali, ea trebuie să elaboreze un plan pentru a supraviețui și să-și caute răzbunarea. Doar cei puternici vor trăi pentru a spune această poveste.

NR
5,7
2021Action0 minVezi Filmul Online
HD_ EN 5Stalker

Stalker

Rose Hepburn, a young actor working in horror movies, returns to her empty hotel. Forced to use the old freight elevator, it jolts to a halt on the twelfth floor, leaving her trapped with an unusual stranger. Left with no mobile phone signal as a storm approaches, tensions escalate and suspicions rise when Rose discovers the identity of the mysterious man is Daniel Reed, a camera operator on her latest movie, who is seemingly obsessed with her. As the elevator hangs precariously high about ...

NR
5
2022Horror93 minVezi Filmul Online
HD_ EN 7.5It Came from Below

It Came from Below

Un grup de prieteni se trezește vânat în peșteri de o creatură... dintr-o altă lume.

NR
7.5
2021Horror0 minVezi Filmul Online
HD_ EN 4.3Monster High: The Movie

Monster High: The Movie

Clawdeen Wolf, jumătate om și jumătate vârcolac, a început recent să frecventeze Monster High, o școală pentru monștri sub toate formele. După ce s-a împrietenit rapid cu colegii ei de clasă Frankie Stein și Draculaura, Clawdeen simte că și-a găsit în sfârșit un loc în care poate fi cu adevărat ea însăși, sau așa crede ea. În curând, un plan viclean de a distruge Monster High amenință să-i dezvăluie adevărata identitate, iar Clawdeen trebuie să învețe să-și îmbrățișeze adevărata inimă de ...

NR
4.3
2022Adventure89 minVezi Filmul Online
HD_ EN 5,7Painted in Blood

Painted in Blood

Malik, un pictor aspirant, își ia un loc de muncă ca agent de securitate la un muzeu de artă pentru a câștiga bani în plus. Cu toate acestea, lucrurile devin repede terifiante când figura din interiorul unuia dintre tablouri începe să-i vorbească și să se plimbe noaptea.

NR
5,7
2022Horror84 minVezi Filmul Online
HD_ EN 5,7The Deal

The Deal

O mamă luptă să-și salveze fiica bolnavă după ce o pandemie globală mai gravă decât cea văzută înainte a devastat planeta, lăsând resursele atât de rare încât trebuie să plătești pentru ele cu viața ta.

NR
5,7
2022Science Fiction80 minVezi Filmul Online
HD_ EN 5,7Mona Lisa and the Blood Moon

Mona Lisa and the Blood Moon

O tânără cu puteri psihocinetice iese dintr-un azil din Louisiana și se îndreaptă spre New Orleans, unde cade în lumea de jos a orașului, a inadaptaților și a nenorociților.

R
5,7
2022Fantasy106 minVezi Filmul Online
HD_ EN 5,7Ghoster

Ghoster

Când o scrisoare misterioasă apare în ziua în care sunt evacuați, Elizabeth și tatălui ei nu le vine să creadă norocul lor de a descoperi că au moștenit Echoville Manor, o proprietate întinsă, cu treizeci și șapte de camere. La sosire, Elizabeth descoperă că conacul este locuit de cel mai drăguț spirit din lume, Ghoster, care a fost prins într-o închisoare în oglindă de cincizeci de ani. Împreună, ei trebuie să descopere secretele lui Echoville pentru a o elibera pe Ghoster înainte ca ...

PG
5,7
2022Adventure90 minVezi Filmul Online
HD_ EN 5.7PPP Loan Gone

PPP Loan Gone

O pandemie la nivel mondial a lovit, determinând întreprinderile mici de toate naturile să se lupte să-și păstreze semnele deschise, deschise și aprinse. Asta până când guvernul a creat un împrumut pentru aceste afaceri care este total iertabil cu cerințe.

NR
5.7
2022Comedy133 minVezi Filmul Online
HD_ EN 4.6Summoning Bloody Mary

Summoning Bloody Mary

Un grup de prieteni care se reunesc învață curând blestemul mortal al - The Bloody Mary.

NR
4.6
2021Horror77 minVezi Filmul Online
HD_ EN 10The Curious Case of Dolphin Bay

The Curious Case of Dolphin Bay

O urmărește pe Quinn Perkins, în vârstă de 15 ani, care își va petrece vara lucrând ca stagiar cu cea mai bună prietenă a ei, Daniela. Încep să apară evenimente misterioase și presupun că sunt bântuiți de legenda locală Everly Fallow.

NR
10
2022Drama90 minVezi Filmul Online
HD_ EN 5.7Day Shift

Day Shift

Un vânător de vampiri din LA are o săptămână pentru a aduce banii pentru a plăti școlarizarea și bretelele copilului său. Încercarea de a-ți câștiga existența în zilele noastre l-ar putea ucide.

R
5.7
2022Action113 minVezi Filmul Online