HD_ EN10The Curious Case of Dolphin Bay

The Curious Case of Dolphin Bay

O urmărește pe Quinn Perkins, în vârstă de 15 ani, care își va petrece vara lucrând ca stagiar cu cea mai bună prietenă a ei, Daniela. Încep să apară evenimente misterioase și presupun că sunt bântuiți de legenda locală Everly Fallow.

NR
10
2022Drama90 minVezi Filmul
HD_ EN5.75Day Shift

Day Shift

Un vânător de vampiri din LA are o săptămână pentru a aduce banii pentru a plăti școlarizarea și bretelele copilului său. Încercarea de a-ți câștiga existența în zilele noastre l-ar putea ucide.

R
5.75
2022Action113 minVezi Filmul
HD_ EN5.7A Living Dog

A Living Dog

Războiul dintre omenire și mașinile inteligente a început - iar mașinile câștigă. Tomasz este un dezertor care încearcă să se ascundă cât mai departe de luptă. În golul vast al nordului Scandinaviei o întâlnește pe Lilja, ultima supraviețuitoare a unui grup de rezistență, care este hotărâtă să lupte cu mașinile superioare. Cu fiecare minut care trece, mașinile se apropie, căutând ultimele rămășițe ale rasei umane. Iar inamicul nu trage doar la vedere - senzorii lor perfecti sunt programați ...

NR
5.7
2019Action94 minVezi Filmul
HD_ EN5.7Deserted

Deserted

Ingrid, an intelligent and beautiful 40-year old Western photojournalist, visits Sinai to finalise her photoshoot for her upcoming exhibition. She is kidnapped by terrorists and falls in love with one of the men.

NR
5.7
2022Drama92 minVezi Filmul
HD_ EN5.7Section Eight

Section Eight

După ce a răzbunat uciderea familiei sale, un fost soldat este scos din închisoare și recrutat de o agenție guvernamentală obscură.

NR
5.7
2022Action90 minVezi Filmul
HD_ EN5.73 Little Pigs

3 Little Pigs

Trei frați se mută într-un oraș rural pentru a începe o viață nouă, dar se confruntă cu mafia locală, cunoscută sub numele de Pact. O repovestire întunecată a fabulei celor 3 purceluși, plasată în lumea interlopă a criminalității.

NR
5.7
Action90minVezi Filmul
HD_ EN4.6River Road

River Road

Un muzician rock și o femeie cu spirit liber încep o relație intensă care se transformă în curând într-o lume a dependenței de droguri și a crimei.

NR
4.6
2021Adventure91 minVezi Filmul
HD_ EN5.7World Ends at Camp Z

World Ends at Camp Z

Noii cumpărători ai unui teren de camping îl împing pe actualul proprietar să se apere împotriva vânzării proprietății în timpul unei pandemii globale, dar o revoltă a zombilor nu a fost niciodată în planurile sale.

NR
5.7
2021Horror90 minVezi Filmul
HD_ EN4,5Followers

Followers

Un influencer social media aflat în dificultate descoperă că locuința pe care o împarte este bântuită. Fantoma îi aduce lui și prietenilor săi faimă și avere, dar cu consecințe mortale.

NR
4,5
2022Comedy83 minVezi Filmul
HD_ EN5.7Good Madam

Good Madam

Rămășițele servituții domestice din epoca apartheidului se confruntă cu moștenirea furtului de pământ colonial în îndrăznețul horror-satiră al autoarei sud-africane Jenna Cato Bass.

NR
5.7
2021Drama92 minVezi Filmul
HD_ EN5.7Orcus

Orcus

Un preot reunește o echipă de oameni disperați pentru a jefui o biserică și a răpi o tânără cu un secret întunecat.

NR
5.7
2022Horror106 minVezi Filmul
HD_ EN6.7The Prey: Legend Of Karnoctus

The Prey: Legend Of Karnoctus

Un pluton de soldați americani aflați în Afganistan rămân blocați într-o peșteră și sunt vânați de o creatură mortală pe care localnicii o numesc Karnoctus.

NR
6.7
2022Action93 minVezi Filmul
HD_ EN5.7The Modern Way

The Modern Way

Danni este o tânără skinhead care se luptă cu viața de familie și care se încurcă cu cine nu trebuie. Când Terry Harrison, cel mai bun prieten al fratelui ei decedat, se întoarce în oraș, depinde de el să încerce să o îndrume înapoi pe o cale mai bună, înainte ca ea să intre în probleme din care nimeni nu o poate scoate.

NR
5.7
2021Crime88 minVezi Filmul
HD_ EN5.7Take the Night

Take the Night

Atunci când un frate plin de resentimente organizează o farsă de răpire, angajează, fără să vrea, criminali de carieră care au propriile planuri.

PG-13
5.7
2022Crime82 minVezi Filmul
HD_ EN5.7Thor: God of Thunder

Thor: God of Thunder

Fratele răufăcător al lui Thor, Loki, a scăpat din Asgard pentru a-l căuta pe Yggdrasil – Arborele celor Nouă Tărâmuri. Arborele deține puterea Universului și este secretat pe Pământ. Cu ajutorul zeului lup uriaș Fenrir, Loki plănuiește să distrugă copacul și să-l replanteze după chipul lui, dându-i stăpânire peste toate. Acum Thor trebuie să-l urmeze pe Loki pe Pământ pentru a duce o bătălie epică care va ține cele două lumi în echilibru.

NR
5.7
2022Action90 minVezi Filmul
HD_ EN5.7The Sixth Secret

The Sixth Secret

La o ședință de spiritism nocturnă, la care participă douăsprezece persoane, mediumul anunță că cinci secrete vor fi dezvăluite înainte de miezul nopții. S-ar putea, totuși, să mai fie unul - cel mai întunecat dintre toate.

NR
5.7
2022Crime90 minVezi Filmul
HD_ EN5.3The Righteous

The Righteous

Un bărbat împovărat simte mânia unui Dumnezeu răzbunător după ce el și soția lui sunt vizitați de un străin misterios.

NR
5.3
2021Horror97 minVezi Filmul
HD_ EN7.1King

King

King, un pui de leu traficat, evadează din aeroport și se refugiază la Inès și Alex, care apoi au ideea nebună de a-l duce înapoi în Africa. Orice se poate întâmpla atunci când Max, bunicul lor ciudat, decide să se alăture aventurii.

NR
7.1
2022Adventure105 minVezi Filmul
HD_ EN5.7Deep Fear

Deep Fear

Trei studenți își sărbătoresc absolvirea cu o vizită la catacombele din Paris. Când descoperă un buncăr, nu știu că nu este singurul lucru pe care naziștii l-au lăsat în urmă...

NR
5.7
2022Horror80 minVezi Filmul
HD_ EN5.7Legend of Koxinga

Legend of Koxinga

Zheng Chenggong, Prinț de Yanping (sau Koxinga) a fost un loial Ming care a rezistat cuceririi Qing a Chinei. În 1661, Koxinga a învins avanposturile olandeze din Taiwan și a înființat o dinastie, Casa Koxinga, care a condus o parte a insulei ca Regatul Tungning între 1661 și 1683.

NR
5.7
2022Action81 minVezi Filmul
HD_ EN5.6Row 19

Row 19

O tânără doctoriță și fiica ei de 6 ani se află într-un zbor peste noapte într-o furtună violentă. Când pasagerii din avionul pe jumătate gol încep să moară în mod inexplicabil, stăpânirea femeii asupra realității slăbește și este forțată să retrăiască cel mai rău coșmar din copilărie.

NR
5.6
2021Horror77 minVezi Filmul
HD_ EN5.7Spitfire Over Berlin

Spitfire Over Berlin

August 1944. În timp ce Forța a opta aeriană americană este gata să atace deasupra Germaniei naziste, serviciile secrete britanice află că ar putea cădea într-o capcană mortală. Având doar câteva ore la dispoziție, locotenentul de zbor Edward Barnes trebuie să zboare într-o misiune pe viață și pe moarte deasupra Berlinului în Spitfire-ul său neînarmat pentru a obține dovezi fotografice și a salva viețile a 1200 de oameni.

NR
5.7
2022War80 minVezi Filmul
HD_ EN6.7Royals’ Revenge

Royals’ Revenge

După ce un baron nemilos al vitelor își anunță candidatura pentru guvernator, patru frați înstrăinați pornesc în căutarea răzbunării pentru moartea familiei lor. Lăsând deoparte vechile dispute și șansele imposibile, se vor înfrunta cu un bărbat care deține fiecare mână de arme din teritoriu.

NR
6.7
2020Action114 minVezi Filmul
HD_ EN7.8Bhool Bhulaiyaa 2

Bhool Bhulaiyaa 2

Reet este posedată de temuta vrăjitoare Manjulika după ce escrocul Ruhan, care se dă drept vânător de fantome, deschide ușa înfricoșătoare, deși i s-a spus categoric să nu o facă.

NR
7.8
2022Comedy125 minVezi Filmul