Dublat_RO_HD 7.1The Goat and Her Three Kids

The Goat and Her Three Kids

Izolată de lume, în România rurală a secolului al XIX-lea, o văduvă și mamă a trei copii trebuie să apere cu orice preț ceea ce a mai rămas din familia ei, de un vechi prieten de familie devenit dușman. Bazat pe una dintre cele mai cunoscute povești populare românești (Capra și cei trei copii ai ei, de Ion Creangă), acest film își propune să dezvăluie adevărata natură a celebrei povești de adormit copiii și să ofere publicului o perspectivă diferită, una care oferă o privire asupra a ceea ...

NR
7.1
2022Horror83 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 6.8Mirciulica

Mirciulica

Mircea, un bărbat de 30 de ani dintr-un orășel transilvănean, pică examenul de admitere în justiție la București. El nu are altă soluție decât să se întoarcă acasă și să locuiască cu părinții săi. Este obligat să se angajeze la o firmă de colectare a deșeurilor deținută de un politician local bogat. Dar lucrurile se complică atunci când Mircea începe să lucreze pentru soția patronului.

NR
6.8
2022Comedy90 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 6.8The Grinch

The Grinch

Grinch pune la cale o schemă de a ruina Crăciunul atunci când locuitorii din Whoville își plănuiesc sărbătoarea anuală.

PG
6.8
2018Animation85 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 5.7Secretul lui Zorillo

Secretul lui Zorillo

Amenințați de invazia romană, un grup de daci se îmbarcă într-o călătorie periculoasă pentru a pune mâna pe un cristal mistic ce are puterea de a-i salva pe toți.

NR
5.7
2022Comedy90 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 7.7Back to the Outback

Back to the Outback

Obosit să fie închis într-o casă de reptile în care oamenii se uită cu privirea la ei ca niște monștri, un grup zdrenț de cele mai mortale creaturi din Australia plănuiește o evadare de la grădina zoologică în Outback, un loc în care se vor potrivi fără a fi judecați.

R
7.7
2021Adventure92 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 5.3Riverdance: The Animated Adventure

Riverdance: The Animated Adventure

Un tânăr irlandez pe nume Keegan și o fată spaniolă pe nume Moya călătoresc într-o lume magică a Megaloceros Giganteus, care îi învață să aprecieze Riverdance ca pe o sărbătoare a vieții. Bazat pe fenomenul spectacolului de scenă cu același nume și cu muzica multi-platină câștigătoare a premiului Grammy a lui Bill Whelan.

R
5.3
2021Adventure86 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 7.5Rabbids Invasion – Mission To Mars

Rabbids Invasion – Mission To Mars

Când Nebulous Industries anunță că recrutează Rabbids pentru o misiune pe Marte, Hibernation Rabbid nu se gândește de două ori. Ca un geniu Rabbid înțeles greșit de colegii săi proști, el a visat întotdeauna să meargă pe planeta roșie. El decolează împreună cu alți trei Iepuri: Disco, regina plină de viață a ringului de dans, Cosmo, pilotul și Mini, adorabilul iepuri micuț. În fața unei amenințări spațiale interplanetare, eroii noștri vor trebui să învețe cum să-și depășească diferențele și ...

TV-MA
7.5
2021Animation70 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 7.2A Dog’s Way Home

A Dog’s Way Home

Aventura Bellei, un câine care pornește într-o călătorie epică de 400 de mile acasă după ce este separată de iubitul ei om.

PG
7.2
2019Adventure96 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 6.9Cartea Junglei

Cartea Junglei

A man-cub named Mowgli fostered by wolves. After a threat from the tiger Shere Khan, Mowgli is forced to flee the jungle, by which he embarks on a journey of self discovery with the help of the panther, Bagheera and the free-spirited bear, Baloo.

PG
6.9
2016Adventure106 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 6.8Seal Team

Seal Team

După ce cel mai bun prieten al său este ucis într-un atac de rechini, Quinn, o focă iubitoare, dar tenace, formează o ECHIPĂ SEAL pentru a lupta împotriva unei bande de rechini care depășește cartierul. Dar această trupă veselă de foci internaționale nu este deloc pregătită pentru o astfel de misiune. Ei caută ajutorul unui combatant mult mai priceput, Claggart, dar nici măcar trucurile și răsturnările lui nu îi pot pune pe acești băieți în formă. Cu toate acestea, cu puțină ingeniozitate, ...

NR
6.8
2021Animation98 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 7.4Barbie & Chelsea: The Lost Birthday

Barbie & Chelsea: The Lost Birthday

Bucurați-vă de senzații tari în largul mării, în timp ce Barbie, Chelsea și restul familiei Roberts pleacă într-o croazieră de aventură. „Barbie & Chelsea The Lost Birthday” spune povestea lui Chelsea, sora cea mai mică precoce a lui Barbie, și a restului familiei Roberts, în timp ce pleacă într-o croazieră de aventură pentru a șaptea aniversare a ei. Când trec Linia Internațională de Întâlnire, Chelsea descoperă că ziua ei de naștere reală a fost pierdută și pornește într-o călătorie ...

NR
7.4
2021Animation60 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 7.1Sing

Sing

Un koala pe nume Buster își recrutează cel mai bun prieten pentru a-l ajuta să-și dezvolte afacerile pentru teatrul său, găzduind un concurs de cânt.

PG
7.1
2016Animation108 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 7.3Don’t Look Up

Don’t Look Up

Doi astronomi de nivel scăzut trebuie să meargă într-un tur mediatic gigant pentru a avertiza omenirea cu privire la apropierea unei comete care va distruge planeta Pământ.

R
7.3
2021Comedy143 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 7.6Familia Crood: Vremuri noi

Familia Crood: Vremuri noi

În căutarea unui habitat mai sigur, familia preistorică Crood descoperă un paradis idilic, înconjurat de ziduri, care îndeplinește toate nevoile sale. Din păcate, ei trebuie să învețe și să trăiască cu Bettermans -- o familie care se află la câțiva pași deasupra Croods pe scara evolutivă. Pe măsură ce tensiunile între noii vecini încep să crească, o nouă amenințare propulsează în curând ambele clanuri într-o aventură epică care le obligă să-și îmbrățișeze diferențele, să își tragă putere ...

PG
7.6
2020Adventure95 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 6.3Casa Magicianului

Casa Magicianului

Thunder, o pisică tânără abandonată care caută adăpost de o furtună, se împiedică în cea mai ciudată casă imaginabilă, deținută de un magician bătrân și locuită de o serie uimitoare de automate și gadgeturi. Nu toată lumea salută noua adăugare la trupă, deoarece Jack Rabbit și Maggie Mouse complot pentru a-l evacua pe Thunder. Situația se înrăutățește atunci când magicianul aterizează în spital, iar nepotul său intrigator își vede șansa de a încasa prin vânzarea conacului. Tânărul nostru ...

G
6.3
2013Adventure85 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 6.3Jim Button and Luke the Engine Driver

Jim Button and Luke the Engine Driver

Un tânăr orfan Jim Button, cel mai bun prieten al său Luke și un motor magic cu abur numit Emma călătoresc prin lume în căutarea adevărului despre unde a venit Jim. Luptându-se cu pirați și dragoni, depășind cu deșteptare uriașii falși, ei trebuie să călătorească prin Pădurea O Mie de Minuni, dincolo de Sfârșitul Lumii pentru a găsi Orașul Dragonului ascuns.

NR
6.3
2018Adventure109 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 6.1The Nutcracker and the Four Realms

The Nutcracker and the Four Realms

Când mama Clarei îi lasă un cadou misterios, ea pornește într-o călătorie către patru tărâmuri secrete, unde descoperă că cea mai mare putere a ei ar putea schimba lumea.

PG
6.1
2018Adventure99 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 6.6The Sleepover

The Sleepover

Doi frați care descoperă că mama lor aparent normală este un fost hoț în protecția martorilor. Mama este forțată să renunțe la o ultimă slujbă, iar copiii fac echipă pentru a o salva pe parcursul unei nopți pline de acțiune.

NR
6.6
2020Action103 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 6.8Dora and the Lost City of Gold

Dora and the Lost City of Gold

Dora, o fată care și-a petrecut cea mai mare parte a vieții explorând jungla împreună cu părinții ei, acum trebuie să parcurgă cea mai periculoasă aventură de până acum: liceul. Mereu exploratoare, Dora se trezește repede să-l conducă pe Boots (cel mai bun prieten al ei, o maimuță), pe Diego și un grup de adolescenți într-o aventură pentru a-și salva părinții și a rezolva misterul imposibil din spatele unei civilizații Inca pierdute.

PG
6.8
2019Adventure102 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 6.8Double Dad

Double Dad

În timp ce mama ei este plecată, o adolescentă se strecoară din comuna hippie în care locuiește și pornește într-o aventură care îi schimbă viața pentru a descoperi cine este tatăl ei.

NR
6.8
2021Comedy103 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 7.1A Week Away

A Week Away

Adolescentul cu probleme Will Hawkins are o confruntare cu legea care îl pune la o răscruce importantă: merge la detenție pentru minori sau participă la o tabără de vară creștină. La început un pește în afara apei, Will își deschide inima, descoperă dragostea cu o tabără obișnuită și sentimentul de apartenență în ultimul loc în care se aștepta să o găsească.

NR
7.1
2021Drama94 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 8Mixtape

Mixtape

În ajunul Anului 2000, Beverly, în vârstă de 12 ani, orfană, descoperă un mixtape rupt, creat de părinții ei adolescenți. Crescută de bunica ei - care se chinuie să vorbească despre fiica ei răposată - Beverly vede mixtape-ul ca o șansă de a afla în sfârșit mai multe despre părinții ei.

TV-MA
8
2021Comedy94 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 6.4Animal Crackers

Animal Crackers

O familie trebuie să folosească o cutie magică de biscuiți pentru animale pentru a salva un circ degradat de a fi preluat de unchiul lor rău Horatio P. Huntington

PG
6.4
2017Adventure105 minVezi Filmul Online
Dublat_RO_HD 7David and the Elves

David and the Elves

Crăciunul se apropie, dar nu este o perioadă fericită pentru David. După ce s-au mutat într-un oraș mare, părinții lui s-au împotmolit de muncă și au uitat sensul Crăciunului. David decide să schimbe asta. Împreună cu Albert Spiridusul, care a evadat din țara lui Moș Crăciun pentru a-și da seama despre ce este Crăciunul, David pleacă în Munții Tatra, unde locuiesc bunicii săi, într-o călătorie plină de aventuri.

TV-MA
7
2021Adventure106 minVezi Filmul Online