👉Aici puteți viziona filme online de înaltă calitate gratuit, fără a deranja publicitatea...

HD_RO6.4New Nightmare

New Nightmare

În timp ce Heather Langenkamp se gândește să facă un alt film Coșmar pe Elm Street cu Wes Craven, fiul ei, Dylan, cade sub vraja legendarului răufăcător desfigurat Freddy Krueger. În cele din urmă, Langenkamp trebuie să se confrunte cu spiritul demonic al lui Freddy pentru a salva sufletul lui Dylan.

R
6.4
1994Fantasy112 minVezi Filmul
HD_RO PART 17.3A Nightmare on Elm Street

A Nightmare on Elm Street

Adolescenții dintr-un oraș mic cad ca muștele, aparent în strânsoarea isteriei în masă care le provoacă sinuciderea. Fiica unui polițist, Nancy Thompson, urmărește cauza la agresorul de copii Fred Krueger, care a fost ars de viu de părinți furioși cu mulți ani în urmă. Krueger a revenit acum în visele copiilor ucigașilor săi, pretinzându-și viața ca răzbunare. Nancy și iubitul ei, Glen, trebuie să elaboreze un plan pentru a atrage monstrul din tărâmul coșmarurilor și în lumea reală...

R
7.3
1984Horror91 minVezi Filmul
HD_RO PART 46.3Scream 4

Scream 4

Sidney Prescott, acum autoarea unei cărți de autoajutorare, se întoarce acasă în Woodsboro la ultima oprire a turneului ei de carte. Acolo reia legătura cu șeriful Dewey și Gale, care sunt acum căsătoriți, precum și cu verișoara ei Jill și cu mătușa ei Kate. Din păcate, apariția lui Sidney aduce și revenirea lui Ghostface, punând Sidney, Gale și Dewey, împreună cu Jill, prietenii ei și întregul oraș Woodsboro în pericol.

R
6.3
2011Horror111 minVezi Filmul
HD_RO PART 35.9Scream 3

Scream 3

Începe din nou să se întâmple o serie de crime, de data aceasta fiind vizată de supraviețuitorii inițiali din Woodsboro și de cei asociați cu filmul din filmul „Stab 3”. Sidney trebuie să se confrunte cu demonii trecutului ei pentru a-l opri pe ucigaș.

R
5.9
2000Horror116 minVezi Filmul
HD_RO PART 26.4Scream 2

Scream 2

La doi ani după evenimentele terifiante care au avut loc în Woodsboro, Sidney urmează acum la Colegiul Windsor din Cincinnati, iar cea mai bine vândută carte a lui Gale Weathers despre viața lui Sidney a devenit acum un film major. Când doi studenți sunt uciși într-un teatru în timp ce urmăreau noul film „Stab”, Sidney știe în adâncul că istoria se repetă.

R
6.4
1997Horror120 minVezi Filmul
HD_RO PART 17.3Scream

Scream

Un ucigaș cunoscut sub numele de Ghostface începe să omoare adolescenți și, pe măsură ce numărul de cadavre începe să crească, o fată și prietenii ei se trezesc contemplând „regulile” filmelor de groază, în timp ce trăiesc într-unul din viața reală.

R
7.3
1996Crime112 minVezi Filmul