Aici puteți viziona filme online de înaltă calitate gratuit, fără a deranja publicitatea, doar veniți și bucurați-vă de filmele dvs. online . Declinare de responsabilitate: drepturile de autor și mărcile comerciale pentru filme și seriale TV și alte materiale promoționale sunt deținute de proprietarii respectivi și utilizarea lor este permisă în temeiul clauzei de utilizare loială a legii drepturilor de autor. Toate videoclipurile din serie sunt găzduite pe site-ul de partajare și sunt furnizate de terțe părți care nu sunt afiliate acestui site sau ale serverului acestuia...

Coasta de Azur. 1915. În anii de amurg, Pierre-Auguste Renoir este chinuit de pierderea soției sale, de durerile bătrâneții artritice și de vestea teribilă că fiul său Jean a fost rănit în acțiune. Dar când o tânără fată intră în mod miraculos în lumea lui, bătrânul pictor este plin de o energie nouă, cu totul neașteptată. Aprins de viață, strălucitor de frumos, Andrée va deveni ultimul său model și izvorul unei întineriri remarcabile. Întorcându-se la casa familiei pentru a-și reveni, și Jean se încadrează sub vraja noii stele roșcate din firmamentul Renoir. În Edenul lor mediteranean – și în fața acerbei opoziții a tatălui său – el se îndrăgostește de acest spirit sălbatic, neîmblânzit … și în timp ce face acest lucru, în interiorul lui Jean cu voință slabă, zdruncinat de luptă, un regizor începe să crească.

Seçenekler
Server 1

Trailer

204 Vizualizări
FilmeNew – In aceasta categorie vom posta toate filmele care vor aparea de-a lungul anului 2019-2020. Majoritatea filmelor vor fi subtitrate in limba Romana, dar, cu mici ''exceptii la subtitrare'', vom posta si filme cu subtitrare in Engleza & fara subtitrare. Va vom pune la dispozitiie si filme la o calitate mai slaba, CAM (doar filmele foarte asteptate pe care multi vor sa le vada si nu vor aparea foarte curand la o calitate decenta sunt postate asa). Va vom pune la dispozitie filme 2019-2020 Online,si fara timp de asteptare....
Renoir
6.5 IMDB Rating

Renoir

(Renoir)
  • Release Year 2012
Writer Jacques Renoir (based on work ''Le tableau amoureux' by), Gilles Bourdos (screenplay), Jérôme Tonnerre (screenplay), Michel Spinosa (screenplay collaboration)
Awards 3 wins & 11 nominations.
Coasta de Azur. 1915. În anii de amurg, Pierre-Auguste Renoir este chinuit de pierderea soției sale, de durerile bătrâneții artritice și de vestea teribilă că fiul său Jean a fost rănit în acțiune. Dar când o tânără fată intră în mod miraculos în lumea lui, bătrânul pictor este plin de o energie nouă, cu totul neașteptată. Aprins de viață, strălucitor de frumos, Andrée va deveni ultimul său model și izvorul unei întineriri remarcabile. Întorcându-se la casa familiei pentru a-și reveni, și Jean se încadrează sub vraja noii stele roșcate din firmamentul Renoir. În Edenul lor mediteranean - și în fața acerbei opoziții a tatălui său - el se îndrăgostește de acest spirit sălbatic, neîmblânzit ... și în timp ce face acest lucru, în interiorul lui Jean cu voință slabă, zdruncinat de luptă, un regizor începe să crească.

Get RadioDenysaFrumusyka2016 chat group | Goto RadioDenysaFrumusyka2016 website