filmebunehd1.com – In aceasta categorie vom posta toate filmele care vor aparea de-a lungul anului 2019-2020. Majoritatea filmelor vor fi subtitrate in limba Romana, dar, cu mici ''exceptii la Subtitrare'', vom posta si filme cu subtitrare in Engleza & fara subtitrare. Va vom pune la dispozitiie si filme la o calitate mai slaba, CAM (doar filmele foarte asteptate pe care multi vor sa le vada si nu vor aparea foarte curand la o calitate decenta sunt postate asa). Va vom pune la dispozitie filme 2019-2020 Online,si fara timp de asteptare.
The Mortuary Collection
Votul dvs.:
Fii primul care evaluează.
6.9 Nota IMDB 1,083 Vizualizări

The Mortuary Collection

Când o tânără femeie aplică pentru o slujbă la o vechi mortuară decrepită, ea este tratată cu mai multe povești despre nebunie și macabru, dar lucrurile iau o schimbare pentru fantasmagoric atunci când își dă seama că story povestea finală ... este a ei.
filmebunehd1.com– In aceasta categorie vom posta toate filmele care vor aparea de-a lungul anului 2019-2020. Majoritatea filmelor vor fi subtitrate in limba Romana, dar, cu mici ''exceptii la Subtitrare'', vom posta si filme cu subtitrare in Engleza & fara subtitrare. Va vom pune la dispozitiie si filme la o calitate mai slaba, CAM (doar filmele foarte asteptate pe care multi vor sa le vada si nu vor aparea foarte curand la o calitate decenta sunt postate asa). Va vom pune la dispozitie filme 2019-2020 Online,si fara timp de asteptare.

Când o tânără femeie aplică pentru o slujbă la o vechi mortuară decrepită, ea este tratată cu mai multe povești despre nebunie și macabru, dar lucrurile iau o schimbare pentru fantasmagoric atunci când își dă seama că story povestea finală … este a ei.

Vezi Online
Server 1

Server 2

Trailer

 • Comentarii
 • Detalii
 • Detalii

  De asemenea cunoscut ca si:

  The Mortuary Collection

  Data:

  15 Oct 2020

  Scriitori:

  Ryan Spindell

  Nici un comentariu.
  Vrei să fii primul care comentează?

  FilmeBuneHd1.com-Vă place și urmăriți-ne pe site-urile de socializare pentru a obține ultimele actualizări despre filme, seriale tv și știri.! Va Multumim!!!ByDenysa

  |