filmebunehd1.com – In aceasta categorie vom posta toate filmele care vor aparea de-a lungul anului 2019-2020. Majoritatea filmelor vor fi subtitrate in limba Romana, dar, cu mici ''exceptii la Subtitrare'', vom posta si filme cu subtitrare in Engleza & fara subtitrare. Va vom pune la dispozitiie si filme la o calitate mai slaba, CAM (doar filmele foarte asteptate pe care multi vor sa le vada si nu vor aparea foarte curand la o calitate decenta sunt postate asa). Va vom pune la dispozitie filme 2019-2020 Online,si fara timp de asteptare.
Paranormal Attraction⤷<img src=
Votul dvs.:
Fii primul care evaluează.
6.7 Nota IMDB 56 Vizualizări

Paranormal Attraction⤷

Atracția paranormală spune povestea întunecată și sinistră a unei tinere, Sara Myer, care se mută într-o casă abandonată cu un trecut tragic și misterios.
filmebunehd1.com– In aceasta categorie vom posta toate filmele care vor aparea de-a lungul anului 2019-2020. Majoritatea filmelor vor fi subtitrate in limba Romana, dar, cu mici ''exceptii la Subtitrare'', vom posta si filme cu subtitrare in Engleza & fara subtitrare. Va vom pune la dispozitiie si filme la o calitate mai slaba, CAM (doar filmele foarte asteptate pe care multi vor sa le vada si nu vor aparea foarte curand la o calitate decenta sunt postate asa). Va vom pune la dispozitie filme 2019-2020 Online,si fara timp de asteptare.

Atracția paranormală spune povestea întunecată și sinistră a unei tinere, Sara Myer, care se mută într-o casă abandonată cu un trecut tragic și misterios.

Vezi Online
Server 1

Server 2

Trailer

 • Comentarii
 • Detalii
 • Detalii

  De asemenea cunoscut ca si:

  Paranormal Attraction

  Data:

  31 Mar 2020

  Scriitori:

  Richard J. Aguirre, Alexander T. Hwang (Story)

  Nici un comentariu.
  Vrei să fii primul care comentează?

  FilmeBuneHd1.com-Vă place și urmăriți-ne pe site-urile de socializare pentru a obține ultimele actualizări despre filme, seriale tv și știri.! Va Multumim!!!ByDenysa

  |