Va cerem ajutorul cu distribuirea. Site-ului nostru si Filmele , preferate pe retele de socializare.!ByAnNa. Va Multumim.FilmeBuneHd1.com – In aceasta categorie vom posta toate filmele care vor aparea de-a lungul anului 2019-2020. Majoritatea filmelor vor fi subtitrate in limba Romana, dar, cu mici ''exceptii la subtitrare'', vom posta si filme cu subtitrare in Engleza... & fara subtitrare.Va vom pune la dispozitiie si filme la o calitate mai slaba, CAM (doar filmele foarte asteptate pe care multi vor sa le vada si nu vor aparea foarte curand la o calitate decenta sunt postate asa). Va vom pune la dispozitie filme 2019-2020 Online,si fara timp de asteptare..
Chasing Comets
Votul dvs.:
Fii primul care evaluează.
5.1 Nota IMDB 6 Vizualizări

Chasing Comets

Chase Daylight, al cărui vis de a juca în Liga Profesionistă de Rugby se încadrează, la fel ca relația lui cu Brooke. În punctul său cel mai de jos, Chase face un salt de credință pentru a-și sorta viața. Dar să trăiești asta este o provocare mult mai mare decât și-a imaginat, mai ales în rândul colegilor de echipă care nu-l vor lăsa să renunțe la modalitățile de partid fără o luptă. Saltul de credință al lui Chase ar putea fi probabil cea mai proastă decizie pe care a luat-o vreodată.
Important ,Openload, Streamango și VeryStream și-au întrerupt serviciile. Acesta este motivul pentru care https://filmebunehd1.com/ nu mai poate indexa nici unul dintre linkurile lor.Nu s-au găsit alternative pentru noi titluri. Pentru conținut vechi, în prezent. Anutati-ma daca aveti orice solicitare, sunt mereu aici pentru voi! Scuze pentru neplăceri.ByDenysa

Chase Daylight, al cărui vis de a juca în Liga Profesionistă de Rugby se încadrează, la fel ca relația lui cu Brooke. În punctul său cel mai de jos, Chase face un salt de credință pentru a-și sorta viața. Dar să trăiești asta este o provocare mult mai mare decât și-a imaginat, mai ales în rândul colegilor de echipă care nu-l vor lăsa să renunțe la modalitățile de partid fără o luptă. Saltul de credință al lui Chase ar putea fi probabil cea mai pro..

Vezi Online
Server 1

Server 2

Trailer

 • Comentarii
 • Detalii
 • Detalii

  De asemenea cunoscut ca si:

  Chasing Comets

  Data:

  23 Aug 2018

  Scriitori:

  Jason Stevens

  Nici un comentariu.
  Vrei să fii primul care comentează?


  |