Aici puteți viziona filme online de înaltă calitate gratuit, fără a deranja publicitatea, doar veniți și bucurați-vă de filmele dvs. online . Declinare de responsabilitate: drepturile de autor și mărcile comerciale pentru filme și seriale TV și alte materiale promoționale sunt deținute de proprietarii respectivi și utilizarea lor este permisă în temeiul clauzei de utilizare loială a legii drepturilor de autor. Toate videoclipurile din serie sunt găzduite pe site-ul de partajare și sunt furnizate de terțe părți care nu sunt afiliate acestui site sau ale serverului acestuia...

Ax Giant – Mânia lui Paul Bunyon este o poveste întunecată și contemporană asupra poveștii înalte. Copiii aflați într-o tabără de încălțăminte pentru prima dată, care descoperează legenda căpătăriei Paul Bunyan este reală, dar este mult mai îngrozitor decât și-ar fi putut imagina. Aceștia stârnesc mânia gigantului monstruos de 15 metri, care a fost alungat din oraș în urmă cu 100 de ani și s-a gândit mort.

Seçenekler
Server 1

Trailer

280 Vizualizări
FilmeNew – In aceasta categorie vom posta toate filmele care vor aparea de-a lungul anului 2019-2020. Majoritatea filmelor vor fi subtitrate in limba Romana, dar, cu mici ''exceptii la subtitrare'', vom posta si filme cu subtitrare in Engleza & fara subtitrare. Va vom pune la dispozitiie si filme la o calitate mai slaba, CAM (doar filmele foarte asteptate pe care multi vor sa le vada si nu vor aparea foarte curand la o calitate decenta sunt postate asa). Va vom pune la dispozitie filme 2019-2020 Online,si fara timp de asteptare....
Axe Giant: The Wrath of Paul Bunyan
3.5 IMDB Rating

Axe Giant: The Wrath of Paul Bunyan

(Axe Giant: The Wrath of Paul Bunyan)
  • Release Year 2013
Kategori
Director
Writer Jeff Miller (screenplay), Gary Jones (screenplay), Jason Ancona (screenplay), Gary Jones (story), Jeff Miller (story)

Ax Giant - Mânia lui Paul Bunyon este o poveste întunecată și contemporană asupra poveștii înalte. Copiii aflați într-o tabără de încălțăminte pentru prima dată, care descoperează legenda căpătăriei Paul Bunyan este reală, dar este mult mai îngrozitor decât și-ar fi putut imagina. Aceștia stârnesc mânia gigantului monstruos de 15 metri, care a fost alungat din oraș în urmă cu 100 de ani și s-a gândit mort.

S-ar putea să fii interesat de filme,seriale


Get RadioDenysaFrumusyka2016 chat group | Goto RadioDenysaFrumusyka2016 website