Va cerem ajutorul cu distribuirea. Site-ului nostru si Filmele , preferate pe retele de socializare.!ByAnNa. Va Multumim.FilmeBuneHd1.com – In aceasta categorie vom posta toate filmele care vor aparea de-a lungul anului 2019-2020. Majoritatea filmelor vor fi subtitrate in limba Romana, dar, cu mici ''exceptii la subtitrare'', vom posta si filme cu subtitrare in Engleza... & fara subtitrare.Va vom pune la dispozitiie si filme la o calitate mai slaba, CAM (doar filmele foarte asteptate pe care multi vor sa le vada si nu vor aparea foarte curand la o calitate decenta sunt postate asa). Va vom pune la dispozitie filme 2019-2020 Online,si fara timp de asteptare..
Skammerens datter II: Slangens gave
Votul dvs.:
Fii primul care evaluează.
5.6 Nota IMDB 66 Vizualizări

Skammerens datter II: Slangens gave

Fiica Shamer's, Dina, cu puterea magică de a constrânge oamenii să-și recunoască cea mai secretă rușine, trebuie să-și salveze familia împreună cu tatăl ei recent găsit.
Important ,Openload, Streamango și VeryStream și-au întrerupt serviciile. Acesta este motivul pentru care https://filmebunehd1.com/ nu mai poate indexa nici unul dintre linkurile lor.Nu s-au găsit alternative pentru noi titluri. Pentru conținut vechi, în prezent. Anutati-ma daca aveti orice solicitare, sunt mereu aici pentru voi! Scuze pentru neplăceri.ByDenysa

Fiica Shamer’s, Dina, cu puterea magică de a constrânge oamenii să-și recunoască cea mai secretă rușine, trebuie să-și salveze familia împreună cu tatăl ei recent găsit.

Vezi Online
Server 1

Trailer

 • Comentarii
 • Detalii
 • Detalii

  De asemenea cunoscut ca si:

  The Shamer's Daughter 2 - The Serpent Gift

  Data:

  24 Jan 2019

  Scriitori:

  Søren Frellesen, Dan Hoffmann, Gunnar Järvstad, Lene Kaaberbøl (novel), Philip LaZebnik, Astrid Øye

  Premii:

  6 nominations.

  Nici un comentariu.
  Vrei să fii primul care comentează?


  |