Aici puteți viziona filme online de înaltă calitate gratuit, fără a deranja publicitatea, doar veniți și bucurați-vă de filmele dvs. online . Declinare de responsabilitate: drepturile de autor și mărcile comerciale pentru filme și seriale TV și alte materiale promoționale sunt deținute de proprietarii respectivi și utilizarea lor este permisă în temeiul clauzei de utilizare loială a legii drepturilor de autor. Toate videoclipurile din serie sunt găzduite pe site-ul de partajare și sunt furnizate de terțe părți care nu sunt afiliate acestui site sau ale serverului acestuia...

O adolescentă se află transportată într-un cadru de pădure adânc, unde are loc o luptă între forțele binelui și forțele răului. Ea se alătură împreună cu un personaj de grup cu rapoarte pentru a-și salva lumea – și a noastră.

Seçenekler
Server 1

Server 2

Trailer

215 Vizualizări
FilmeNew – In aceasta categorie vom posta toate filmele care vor aparea de-a lungul anului 2019-2020. Majoritatea filmelor vor fi subtitrate in limba Romana, dar, cu mici ''exceptii la subtitrare'', vom posta si filme cu subtitrare in Engleza & fara subtitrare. Va vom pune la dispozitiie si filme la o calitate mai slaba, CAM (doar filmele foarte asteptate pe care multi vor sa le vada si nu vor aparea foarte curand la o calitate decenta sunt postate asa). Va vom pune la dispozitie filme 2019-2020 Online,si fara timp de asteptare....
Epic
6.7 IMDB Rating

Epic

(Epic)
  • Release Year 2019
Director
Writer James V. Hart (screenplay), William Joyce (screenplay), Daniel Shere (screenplay), Tom J. Astle (screenplay), Matt Ember (screenplay), William Joyce (story), James V. Hart (story), Chris Wedge (story), William Joyce (Leafmen characters from book "The Leaf Men and the Brave Good Bugs")
Awards 2 wins & 21 nominations.
O adolescentă se află transportată într-un cadru de pădure adânc, unde are loc o luptă între forțele binelui și forțele răului. Ea se alătură împreună cu un personaj de grup cu rapoarte pentru a-și salva lumea - și a noastră.

Get RadioDenysaFrumusyka2016 chat group | Goto RadioDenysaFrumusyka2016 website